رفتن به مطلب

مشکلات غیر عادی با X1 Controller بعد از 7 ماه

ali_8114
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه عزیزان لیون

من آبان 95 یک کنترلر Xbox one برای سیستمم خریداری کردم که با کابل وصلش میکنم به سیستم

کنترلر اورجینال هست و وقتی دستتون میگیریدش متوجه میشید که کنترلر غولیه (دوستانی که استفاده کردن میدونن)

از آبان تا شهریور میشه 10 ماه ولی من ازش اینقدر استفاده نکردم شاید حدود 7 ماه  از نظر زمانی استفاده کرده باشم

خیلی هم کنترلر خوبی بود تا حدود یک هفته پیش، که هنگام گیم زدن، اومدیم یه گاز به یه هلو بزنیم که متاسفانه هلو زیادی آبدار بود و چند قطره از آب هلو چکید روی دکمه های X و Y دسته

فرداش حس کردم چسبناک شدن دکمه ها که طبیعی هم هست

با یک انسان اهل فن صحبت کردم و گفت که با اسپری ناهید قرمز شست و شو بدم تا تمیز شه

منم یه اسپری ناهید قرمز خریدم و شست و شو دادم ولی همچنان چسبناکه که در PES و FIFA که نیاز به کنترل شدت شوت و پاس دارن مشکل سازه

این طبیعیه ولی غیر عادی قضیه اونجاست که دیروز بعد از ظهر، یهو همه دکمه های Dpad و دکمه RB غیر فعال شدن

RB سر جای خودش لق میزنه و صدای ناجوری هم میده dpad رو هم با اسپری ناهید شستم گفتم شاید خاکی چیزی گرفته

dpad درست شد ولی وقتی اسپری ناهید میپره دوباره غیر فعال میشه و باید قبل از هر استفاده بشورمش |:

RB رو هم چیزی براش به ذهنم نمیرسه که چرا باید یهو خراب بشه؟

اضافه کنم که دسته هیچ ضربه ای ندیده و شرایط نگهداریشم ایده آله

پس سه تا مشکل شد: سفت شدن X و Y، غیر فعال شدن RB و صدا دادن دکمه در مقایسه با LB ، غیر فعال شدن Dpad و فعال شدن مجدد بعد از شست و شو با ناهید و مجددا غیر فعال شدن بعد از خشک شدن اسپری

دوست ندارم پلمپ دسته باز بشه وگرنه بازش میکردم سرویسش میکردم

ممنون میشم راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه

حیف واقعا! عجیبه که کیفیتش برای شما پایین درومده

من یه کنترلر تسکو بلوتوثی دارم عالیه از کیفیتش خیلی راضیم

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، amirff1 گفته است :

حیف واقعا! عجیبه که کیفیتش برای شما پایین درومده

من یه کنترلر تسکو بلوتوثی دارم عالیه از کیفیتش خیلی راضیم

تا همین هفته پیش کیفیتش فوق العاده بود!

اخه اصلا ضربه ای هم نخورد

هیچ چیزیش نشد

صبح درست بود بعد از ظهر خراب شد |:

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

سلام به همه عزیزان لیون

خیلی هم کنترلر خوبی بود تا حدود یک هفته پیش، که هنگام گیم زدن، اومدیم یه گاز به یه هلو بزنیم که متاسفانه هلو زیادی آبدار بود و چند قطره از آب هلو چکید روی دکمه های X و Y دسته

سلام دوست من.

ببین سر یه هلو چه بلایی سر این دسته بدبخت اوردی.xD

چه دوس داشته باشی و چه نداشته باشی دسته باید باز بشه.

اگر همون اول باز میکردی و اثرات هلوی محترم رو از بین میبردی شاید خیلی راحت تر و بی دردسرتر تموم میشد قضیه.

اگرم باز بشه اتفاق خاصی نمیفته خودت باز کن تمیزش کن با همون ناهیدخانوم.

موفق باشی دوست من.

ویرایش شده توسط Ali Subi
لینک به دیدگاه

با بدبختی تمام و خورد و خمیر شدن ناخن های اینجانب دسترسی به پیچ ها مقدور شد!

پیچ هاش یه نوع خاصن یه آچار مثلثی مخصوص میخوان

باید برم دنبال آچارش

اچار گیر بیاد یه آموزش کامل از سرویس دسته های xbox one آماده میکنم چون کار سختیه

لینک به دیدگاه

سرویس کردن دسته دهن آدمو سرویس میکنه مخصوصا جا انداختن Lt و Rt البته من دسته x1 نیازی پیدا نکرده هنوز خدا رو شکر شما با دقت باز کنید اگه تونیستید ذغال (این لاستیکای ریر دکمه هذ)با کیفیت مخصوص دسته پیدا کیند  

لینک به دیدگاه

:4_joy: والا من در دوران تفولیت ، یه بار ps2 و یه بارم دسته ی ps3 دادم درست کنن، گند زدن توش!

جای مطمین بده، ولی از خیرش نگذر خیلی دسته ی خوبیه، عجیبه اینقدر سریع اینجوری شد:)

لینک به دیدگاه

lt و rt رو سعی میکنم باز نکنم فقط دکمه هایی که مشکل دارنو باز میکنم

180 پول دادم پاش، چیو بگذرم ازش :4_joy:

لینک به دیدگاه

اتفاقا ضعف دسته های ایکس باکس همینه که درز و دورز زیاد داره و قشنگ چفت نیست. من هم رو دسته آب ریختم که یکدفعه شوکش یک سره شد و دائم میلرزید بعد با سشوار خشکش کردم درست شد.  ولی خود دسته خیلی محکمه. برای من چند بار از روی میز افتاد روی سنگ کف اتاق هیچ چیش نشده، خشم برنداشته.

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

سلام به همه عزیزان لیون

من آبان 95 یک کنترلر Xbox one برای سیستمم خریداری کردم که با کابل وصلش میکنم به سیستم

کنترلر اورجینال هست و وقتی دستتون میگیریدش متوجه میشید که کنترلر غولیه (دوستانی که استفاده کردن میدونن)

از آبان تا شهریور میشه 10 ماه ولی من ازش اینقدر استفاده نکردم شاید حدود 7 ماه  از نظر زمانی استفاده کرده باشم

فرداش حس کردم چسبناک شدن دکمه ها که طبیعی هم هست

با یک انسان اهل فن صحبت کردم و گفت که با اسپری ناهید قرمز شست و شو بدم تا تمیز شه

منم یه اسپری ناهید قرمز خریدم و شست و شو دادم ولی همچنان چسبناکه که در PES و FIFA که نیاز به کنترل شدت شوت و پاس دارن مشکل سازه

این طبیعیه ولی غیر عادی قضیه اونجاست که دیروز بعد از ظهر، یهو همه دکمه های Dpad و دکمه RB غیر فعال شدن

RB سر جای خودش لق میزنه و صدای ناجوری هم میده dpad رو هم با اسپری ناهید شستم گفتم شاید خاکی چیزی گرفته

dpad درست شد ولی وقتی اسپری ناهید میپره دوباره غیر فعال میشه و باید قبل از هر استفاده بشورمش |:

RB رو هم چیزی براش به ذهنم نمیرسه که چرا باید یهو خراب بشه؟

اضافه کنم که دسته هیچ ضربه ای ندیده و شرایط نگهداریشم ایده آله

پس سه تا مشکل شد: سفت شدن X و Y، غیر فعال شدن RB و صدا دادن دکمه در مقایسه با LB ، غیر فعال شدن Dpad و فعال شدن مجدد بعد از شست و شو با ناهید و مجددا غیر فعال شدن بعد از خشک شدن اسپری

ممنون میشم راهنماییم کنید

عجب هولویی بوده:D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...