رفتن به مطلب

فروخته شد ASUS CERBERUS Gaming Headset

faster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزيز هدست ASUS CERBERUS Gaming Headset موجوده و كاملا سالمه،اين هدست همراه لپ تاپ گيمينگ asus بوده به همين دليل فاقد گارانتيه ،قيمت ١٠٠ هزار تومان و هزينه ارسال با خريدار محترم و اول واريز بعد ارسال ،مهلت تست ٢٤ ساعت،ممنون.

فروخته شد

IMG_0501.JPG

IMG_0502.JPG

IMG_0503.JPG

IMG_0504.JPG

ویرایش شده توسط faster
لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی

بنده خریدارم. پ.خ دادم خدمتتون

لینک به دیدگاه

فروش ادامه داره .دوست عزيزمون  اول پ.م دادن و تخفيف خواستن ولي بعد اينكه من كلي تخفيف دادم و در مورد هدست حرف زديم(تو تلگرام)به طور ناگهاني ديگه به هيچ كدوم از پ.م هاي من جواب ندادن ،به نظرم اين خيلي بي ادبيه و بهتر بود يك كلمه مي گفتن كنسله تا اينكه بخوان جواب ندن.خواهشا در صورت تصميم جدي براي خريد پ.م بدين،ممنون

ویرایش شده توسط faster
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، faster گفته است :

فروش ادامه داره .دوست عزيزمون  اول پ.م دادن و تخفيف خواستن ولي بعد اينكه من كلي تخفيف دادم و در مورد هدست حرف زديم(تو تلگرام)به طور ناگهاني ديگه به هيچ كدوم از پ.م هاي من جواب ندادن ،به نظرم اين خيلي بي ادبيه و بهتر بود يك كلمه مي گفتن كنسله تا اينكه بخوان جواب ندن.خواهشا در صورت تصميم جدي براي خريد پ.م بدين،ممنون

سلام دوست عزیزم

همونطور که توی تلگرام هم عرضتون کردم دستم بند بود فرصت نشد پاسخ بدم و فکر نکنم بی ادبی کرده باشم لااقل شما دیر پاسخ دادن رو حمل بر بی ادبی نذارید شاید به هر حال مشکلی بوده باشه ولی طرف اگر هم  نخواد خرید کنه اطلاع میده میگه منصرف شدم ، در هرصورت بنده  پیام دادم خدمتتون شماره کارت برام بفرستید براتون واریز کنم

لینک به دیدگاه

دوست عزيز شرمندم به منم حق بدين انقد مشكلات اين چنيني برام پيش اومده كه زود پرت ميشم،بازم شرمنده تو تلگرام پ.م دادم

لینک به دیدگاه

سلام،دوستان هدست فروخته شد به آقاي mohammad.amin89 عزيز مباركشون باشه امروز ارسال ميشه

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، faster گفته است :

سلام،دوستان هدست فروخته شد به آقاي mohammad.amin89 عزيز مباركشون باشه امروز ارسال ميشه

متشکرم از آقای فکری عزیز

لینک به دیدگاه

هدست درسلامت کامل بدستم رسید.اصلا" انگار نو هستش ، تشکر مجدد از دوست خوبم آیدین جان

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...