رفتن به مطلب

مشکل در زمان روشن شدن سیستم

Bee5
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید

من یک PC دارم با مشخصات زیر 

M.b: Asrock P43E3L

CPU: intel Q8200

Ram: 4GB DDR3 Boss 1600 G.skyle

Power: 550

مشکل:

سیستم رو که روشن میکنم شروع به بوق زدن میکنه، چندین بار روشن و خاموش میشه بصورت اتوماتیک بعد از چندین باز خودش میره تو ویندوز، بایوس رو آپدیت کردم، مشکل تا 90 درصد حل شد اما باز مشکل یه طورایی هست

به شکل زیر

وقتی دکمه پاور رو میزنم سیستم روشن میشه، ولی چیزی توی مانیتور نشون نمیده، بعد 10 ثانیه سیستم خاموش میشه و مجددا اتوماتیک خودش روشن میشه و این بار میره به ویندوز و کاملا کار میکنه

حالا سیستم رو ShutDown میکنم، این بار که روشن میکنم درست باز میشه

اما زمانی که برق پاور قطع بشه و مجددا وصل بشه ، این مشکل خودش رو نشون میده

نکته:

تک تک قطعات رو با قطعات یک نفر تست کردیم، پاور سالم بود، رم ها سالم، گرافیک سالم، اما وقتی CPU رو تعویض کردم درست شد  ((سی پی یو قدیمی دو آل کور بود))

میگن با یک آپدیت ساده بایوس حل میشه، بایوس رو هم آپدیت کردم

ممنون میشم کمکم کنید

اگر دوستان نیاز به هزینه برای راهنمائی باشه من در خدمت هستم، تشکر

راستش یه CPU زنون E5430 پیدا کردم که با سوکت 775 سازگاره، اما میترسم خرید کنم باز اینم اذیتم کنه و درست نشه

ویرایش شده توسط Bee5
لینک به دیدگاه

سلام 

قبل از همه چیز رمتو عوض کن چک کن

دوما پاور ممکنه ظاهری سالم باشه وولتاژ تنظیم نبست

اگه هارد دیگه داری چک کن باویندوز جدید ممکنه اپلیکیشن مشکل ساز داری

احتمال خطا ازcpuکمترینشه 

اگه میشه صدای بوق اسپیکرهم ببین چه اعدادی هست وچندتابوقه

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، farshad sh گفته است :

سلام 

قبل از همه چیز رمتو عوض کن چک کن

دوما پاور ممکنه ظاهری سالم باشه وولتاژ تنظیم نبست

اگه هارد دیگه داری چک کن باویندوز جدید ممکنه اپلیکیشن مشکل ساز داری

احتمال خطا ازcpuکمترینشه 

پاور دیگری تست شد

رم دیگری تست شد

هارد دیگری تست شد

میگم وقتی CPU دیگه ای میذارم روش درست میشه (منتها سی پیو دوآل کور تک هسته مدلشو نمی دونم )

در خصوص تعداد بوق هم باید بگم که قبل آپدیت بایوس یه 7 - 8 تایی بوق میزد و سیستم 2 - 3 بار اتوماتیک روشن و خاموش میشد و سپس درست میشد، اما بایوس رو آپدیت رو انجام دادم، الان سیستم در اولین زمانش یکبار بصورت خاموش و مجددا توماتیک روشن میشه و ویندوز رو بالا میاره و یک دونه بوق میزنه

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، Bee5 گفته است :

سلام و خسته نباشید

سلام،

به احتمال بسیار بسیار زیاد، پردازنده یا RAM رایانه ی خود را Overclock کرده اید(آگاهانه/ناخودآگاهانه) و این رفتاری طبیعی است. و اعمال هر تغییر دیگری که موجب شود به هنگام نخستین بالا آمدن رایانه، شرایط اعمالی با استانداردهای پیش فرض اینتل همخوانی نداشته باشد، سبب خاموش و روشن شدن از نو رایانه می شود.

BIOS مادربوردهای امروزی بهتر و کامل تر شده اند و کاستی های مادربوردهای کهن سال را ندارند. مادربورد شما به دلیل کهولت سن از این بیماری رنج می برد.

تنظیمات را به صورت پیش فرض قرار دهید، مشکلی نخواهید داشت.

در 20 دقیقه قبل، farshad sh گفته است :

سلام

سلام،

مادربورد ایشان Debugger ندارد.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، +Wise+ گفته است :

سلام،

به احتمال بسیار بسیار زیاد، پردازنده یا RAM رایانه ی خود را Overclock کرده اید(آگاهانه/ناخودآگاهانه) و این رفتاری طبیعی است. و اعمال هر تغییر دیگری که موجب شود به هنگام نخستین بالا آمدن رایانه، شرایط اعمالی با استانداردهای پیش فرض اینتل همخوانی نداشته باشد، سبب خاموش و روشن شدن از نو رایانه می شود.

BIOS مادربوردهای امروزی بهتر و کامل تر شده اند و کاستی های مادربوردهای کهن سال را ندارند. مادربورد شما به دلیل کهولت سن از این بیماری رنج می برد.

تنظیمات را به صورت پیش فرض قرار دهید، مشکلی نخواهید داشت.

سلام،

مادربورد ایشان Debugger ندارد.

برد رو ریسیت فکتوری هم کردم درست نشد، و برگشت به حالت قبلی که این مشکل شدت بیشتری داشت

لینک به دیدگاه

من فکر میکنم این برد من نمی تونه این CPU رو پشتیبانی بکنه، البته یه مدت ازش استفاده میکردم و مشکلی نداشت و به یکباره اینطوری شده

لینک به دیدگاه

وقتی دوعسته ای میندازی کارمیکنه 

خوب  وات کمتری میخاد 

دوما اسپیکر بزار  و تعداد بوق بایک ریتمی هست

مثلا هشت بوق .یا 1_2_3_2یا 1_3_3

این ریتم بوقش خیلی مهمه 

یکبار هم کارت کرافیک عوض کن  کم مصرف بنداز یا انبرد روشن کن

لینک به دیدگاه

درود

نظر بنده اینه :

فرکانس رم رو تغییر بده

گزینه memory remapping اگه داره توی مادربوردت، اگه فعاله غیر فعال و اگه غیر فعاله فعالش کن

اگه از این دوتا نبود حتما فرکانس پل شمالی رو تغییر بده

چون میگی سی پی یو عوض کردی درست شده، فکر کنم اشکال به خاطر تغییر باس سی پی یو باشه

احتمالا 1333 و 1066 رو مادربوردت به نحو متفاوتی جواب میده، این که بایوس عوض کردی و یه خرده بهتر شده هم به خاطر بهتر شدن compatibility با سی پی یو هستش

لینک به دیدگاه

درود

روي اين مادربرد بايد رمي بدون قابليت خطايابي يا به اصطلاح non-ECC نصب بشه. چك كنين ببينين رمتون اين مشخصات رو داره يا خير.

ممكن هست xmp يا هر مورد ديگه اي ست شده باشه، كه فرمودين باياس رو ريست كردين و مجدد مشكل عيان شده.

احتمال اينكه پردازنده‌تون با مادربرد يا رم هماهنگي نداشته باشه ( مموري كنترلر رم رو درست تشخيص نده و مادربرد با هر ريست مجبور بشه اون رو با تغييراتي بشناسونه و به همين دليل ريست بشه) زياده.

باطري مادربرد رو هم چك بفرمانين

تمامي اين مواردي كه عرض كردم در حد حدس و گمان هستن...

همچنين مدل مادربردتون رو توي سايت ازراك چك كردم وجود نداشت، يا مدل رو اشتباه نوشتين يا ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...