رفتن به مطلب

بنجمارک رایزن 1700

اشتراک گذاری

Recommended Posts

ممنون از شرکت در این تایپیک خ.ب طبیعتا با فرکانس 4 امتیازت بالاتر بود و 100 تا با امتیاز 1625 بنده بالاتر بود  ضمنا آیا فرکانس 4 تو مال شما اتوماتیک میره یا دستی اور کردین 

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

ممنون از شرکت در این تایپیک خ.ب طبیعتا با فرکانس 4 امتیازت بالاتر بود و 100 تا با امتیاز 1625 بنده بالاتر بود  ضمنا آیا فرکانس 4 تو مال شما اتوماتیک میره یا دستی اور کردین 

دستی اور کردم

لینک به دیدگاه

در در 1396/07/08, 04:58:11، ramin9500 گفته است :

دستی اور کردم

ولتاژ پردازنده چند دادی ضمنا فرکانس رم هاتون چنده

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، esy2011 گفته است :

ولتاژ پردازنده چند دادی ضمنا فرکانس رم هاتون چنده

اگه درست یادم باشه ولتاژ تو بایوس 1.3 بود اما تو cpu -z  حدود 1.46 میزد که واقعا نمیدونستم کدونم درست به همین دلیل فقطیه cinebench گرفتم و برگردوندم تو حالت عادی

رم هم توفرکانس 3000 بوداگه اشتباه نکنم

لینک به دیدگاه

آقا منم سیستمم همینه ولی مشکل عجیبی که دارم وقتی پردازنده رو اور میکنم دیگه نمیتونم فرکانس رمو تغییر بدم! یعنی میتونم ولی بعد ذخیره تنظیمات تو بایوس سیستم که ریست میشه شروع میکنه به چندبار خاموش روشن شدن! حتی بعضا تصویرم نمیده :| بعد بالا اومدن سیستم هم فرکانس پردازنده تو ویندوز بالاتر از 2.6 نمیره! کسی میدونه چیکار باید کرد؟

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1396/07/17, 05:27:52، mohammadtabrizi گفته است :

آقا منم سیستمم همینه ولی مشکل عجیبی که دارم وقتی پردازنده رو اور میکنم دیگه نمیتونم فرکانس رمو تغییر بدم! یعنی میتونم ولی بعد ذخیره تنظیمات تو بایوس سیستم که ریست میشه شروع میکنه به چندبار خاموش روشن شدن! حتی بعضا تصویرم نمیده :| بعد بالا اومدن سیستم هم فرکانس پردازنده تو ویندوز بالاتر از 2.6 نمیره! کسی میدونه چیکار باید کرد؟

اورکلاک سری رایزن کمی پیچیدست باید از طریق یوتوب و سایت ها چک کنین

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1396/07/01, 16:53:27، Nima2007 گفته است :

درود مجدد

گفتم بیام خبرشو بدم یه جمعی رو از نگرانی دربیارم... جای رم هارو عوض کردم فکر کنم مشکل رفع شده فعلا چون تست هم گرفتم 10 مین گذشت و کاملا استیبل بودش...!O.o

اگه مشکلی باز پیش اومد میام اعلام می کنم...^_^

دمت پرم خوب سرکار گزاشتی ما رو  

ضمنا این کامنتو ندیده بودم :3_grin:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

دمت پرم خوب سرکار گزاشتی ما رو  

ضمنا این کامنتو ندیده بودم :3_grin:

سلام مجدد

راستش بهتر شد اما رفع نشد کامل یعنی گاهی از بازی مینداخت بیرون که مطمعنا مشکل رم بود... حتی ویندوز اپدیت کردم بنظرم اومد بهتر شده اما بازم 100 درصد استیبل نشد با اینکه  خیلی نسبت به روز اول که پشت سر هم ارور ویندوز میداد خیلی بهتر شده بود و شاید در شرایط خاصی ارور میداد  بطوری که تو تست aida64 چند ساعته معلوم نمی کرد و باید سیستم رو برای یک روز حداقل استفاده می کردم تا خودشو نشون بده... !!!

جالبیه مشکل اینه که اصلا با افزایش ولتاژ تا 1.4 نرسه استیبل بودن رفع نمیشه ... یعنی مثلا میذارم روی 1.36 کاملا غیر استیبل میشه تا 1.4 اینجوریه رمه، اما خوبیش اینه از 16-18-18-38-75 به 16-16-16-35-56 میشه کاهش داددر واقع دسته خالی نمیذاره.. البته بیشتر فعلا تست نکردم  شاید بشه کمتر هم برد!!! خلاصه که دیدم ولتاژ رو که میدم بالاخره یه حرکتی بزنم اگه بشه به همون مدلای cl 14 رسوند خیلی خوب میشه!

فعلا از 16-18-18-38-75-1 به 16-16-16-36-56-1  رسیدم که خب میشه حداکثر به 15(که  16 میشناسه)- 15-16-35-56-1  رسید اما دیدم عدداش ست نیست 16 گذاشتم بمونه...!

....................

خب الان اون یه باگ رو که متوجهش شدم رو براتون توضیح میدم و دوستان خواهشا تست کنن ببینن برای شما هم اینجوریه یا مال من اینجوریه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تایمینگ رو میذارم روی 15 و سیو می کنم اما خودش 16 میذاره و جالبیش اینه باز که میرم 15 بذارم و سیو کنم میگه تغییراتی اعمال نیست اما عدد ست شده 16 هست و جالب اینه که cpu z هم نگاه کردم نوشته 16!!! اما 14 میذارم قبول میکنه و درست هست و فقط رو 15 گیر داره تو فروم های مختلف دیدم بعضی ها با مادربرد های ایسوس این مشکل رو دارند... شما هم تست کنید ببینید چجوریه!!!

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Nima2007 گفته است :

سلام مجدد

راستش بهتر شد اما رفع نشد کامل یعنی گاهی از بازی مینداخت بیرون که مطمعنا مشکل رم بود... حتی ویندوز اپدیت کردم بنظرم اومد بهتر شده اما بازم 100 درصد استیبل نشد با اینکه  خیلی نسبت به روز اول که پشت سر هم ارور ویندوز میداد خیلی بهتر شده بود و شاید در شرایط خاصی ارور میداد  بطوری که تو تست aida64 چند ساعته معلوم نمی کرد و باید سیستم رو برای یک روز حداقل استفاده می کردم تا خودشو نشون بده... !!!

جالبیه مشکل اینه که اصلا با افزایش ولتاژ تا 1.4 نرسه استیبل بودن رفع نمیشه ... یعنی مثلا میذارم روی 1.36 کاملا غیر استیبل میشه تا 1.4 اینجوریه رمه، اما خوبیش اینه از 16-18-18-38-75 به 16-16-16-35-56 میشه کاهش داددر واقع دسته خالی نمیذاره.. البته بیشتر فعلا تست نکردم  شاید بشه کمتر هم برد!!! خلاصه که دیدم ولتاژ رو که میدم بالاخره یه حرکتی بزنم اگه بشه به همون مدلای cl 14 رسوند خیلی خوب میشه!

فعلا از 16-18-18-38-75-1 به 16-16-16-36-56-1  رسیدم که خب میشه حداکثر به 15(که  16 میشناسه)- 15-16-35-56-1  رسید اما دیدم عدداش ست نیست 16 گذاشتم بمونه...!

....................

خب الان اون یه باگ رو که متوجهش شدم رو براتون توضیح میدم و دوستان خواهشا تست کنن ببینن برای شما هم اینجوریه یا مال من اینجوریه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تایمینگ رو میذارم روی 15 و سیو می کنم اما خودش 16 میذاره و جالبیش اینه باز که میرم 15 بذارم و سیو کنم میگه تغییراتی اعمال نیست اما عدد ست شده 16 هست و جالب اینه که cpu z هم نگاه کردم نوشته 16!!! اما 14 میذارم قبول میکنه و درست هست و فقط رو 15 گیر داره تو فروم های مختلف دیدم بعضی ها با مادربرد های ایسوس این مشکل رو دارند... شما هم تست کنید ببینید چجوریه!!!

رمت trident z?? مال منم همینه ولی rgb

نمیدونم فرق دارن یا نه ولی منم قبلا جای رمارو عوض کردم  تونستم 3200 استیبل کنم! ولی مشکل اینجاست که سیستم یکمی قاتی میکنه! مثلا روشن میکنم سیستمو ولی 2-3 بار رستارت میشه بعد سیستم کاملا روشن میشه. عجیبه..

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، mohammadtabrizi گفته است :

رمت trident z?? مال منم همینه ولی rgb

نمیدونم فرق دارن یا نه ولی منم قبلا جای رمارو عوض کردم  تونستم 3200 استیبل کنم! ولی مشکل اینجاست که سیستم یکمی قاتی میکنه! مثلا روشن میکنم سیستمو ولی 2-3 بار رستارت میشه بعد سیستم کاملا روشن میشه. عجیبه..

مادربرد msi  اینجوریه وقتی میخوای اور کنی سیستم خودکار چندبار ریستارت میکنه تا مچ بشه مال من همینطوریه

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

مادربرد msi  اینجوریه وقتی میخوای اور کنی سیستم خودکار چندبار ریستارت میکنه تا مچ بشه مال من همینطوریه

خب مچ میشه یه بار. نه همیشه که! همیشه این اتقاق مییفته..

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mohammadtabrizi گفته است :

خب مچ میشه یه بار. نه همیشه که! همیشه این اتقاق مییفته..

برای من یه بار اونم اولین دفه هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود:P

اقا یه مشکل دیگه پیدا کردم... ¬¬

اومدم اپتیمایز کنم فن پردازنده رو با نرم افزار خود ایسوس اورد سرعت دور فن رو بسیار پایین ... حالا مشکل سرعت پایین فن کولر نیست چون خب از اونجایی که اور نکردم مصرف این مدل هم کم هست ذاتا و کلا خنک شده هوا و غیره نمودار فن بنظرم بهتر شده جوری که در حالت کار معمولی اصلا فن خیلی اروم بی صدا میچره نسبت به قبل ولی مشکل اینه دیدم ائورای کولر خاموش میشه تو سرعت پایین... ایا باید ینجوری باشه یا باگی چیزیه یا کولر مشکل پیدا کرده؟؟؟ :35_thinking:

دوستان که برد ایسوس دارن تست کنن لطفا ببیند تو دور زیر 300 ائورای کولر خاموش میشه یا نه !!!؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Nima2007 گفته است :

درود:P

اقا یه مشکل دیگه پیدا کردم... ¬¬

اومدم اپتیمایز کنم فن پردازنده رو با نرم افزار خود ایسوس اورد سرعت دور فن رو بسیار پایین ... حالا مشکل سرعت پایین فن کولر نیست چون خب از اونجایی که اور نکردم مصرف این مدل هم کم هست ذاتا و کلا خنک شده هوا و غیره نمودار فن بنظرم بهتر شده جوری که در حالت کار معمولی اصلا فن خیلی اروم بی صدا میچره نسبت به قبل ولی مشکل اینه دیدم ائورای کولر خاموش میشه تو سرعت پایین... ایا باید ینجوری باشه یا باگی چیزیه یا کولر مشکل پیدا کرده؟؟؟ :35_thinking:

دوستان که برد ایسوس دارن تست کنن لطفا ببیند تو دور زیر 300 ائورای کولر خاموش میشه یا نه !!!؟؟؟

بهتره با دور کولر کاری نداشته باشی خودشون فک کنم اتومات با افزایش دما دورشون زیاد میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، esy2011 گفته است :

بهتره با دور کولر کاری نداشته باشی خودشون فک کنم اتومات با افزایش دما دورشون زیاد میشه

داشتم نگاه میکردم ai suite رو دیدم الکی سرعت فن بالاست هیچی زدم اپتیمایز رو، خودش یه تست کرد نمودارو تغییر داد حالا سرعت دورش تو دمای 37 درجه که نشون میده 350 تاس حدودا ولی rgb کولر cpuدیگه روشن نمیشه:( مگه اینکه بزنم رو توربو که سرعت میره بالا که rgb راه بیافته یا کار سنگینی انجام بدم که دور فن بره بالا rgb راه بیافته... کلا انگار سرعت فن پایین باشه rgb کار نمیکنه... در واقع دور فن بالای 2000 باید باشه انگار  ¬¬

...................

بروزرسانی:

خب انگار دچار یه باگ دیگه شده بود سیستم که با دیفالت کردن تنظیمات بایوس که شامل تنظیمات فن میشد مشکل بر طرف شد... جالب اینه رفتم دوباره همونکار رو کردم و اپتیمایز رو زدم اما ایندفعه انگار مشکلی پیش نیومد و با کاهش سرعت ائورا از کار نیافتاد و داره کار میکنه!!! o.O

اما خب الان سیستم خیلی بی صدا تر شده الکی دور فنش بالا بود قبلا ¬¬

...........

اقا اگه سیستم رو موفق شدم بالاخره بسوزونمش  خبرتون می کنم :P

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...