رفتن به مطلب

مادربوردم باطل شد

MehranNZ
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

از شانس بد مادربورد سیستم قدیمیم مشکل پیدا کرده (برق نمی رسونه یکبار ص مونیتور رو روشن می کنه 10 بار نمی شه) الان مجبورم که عوضش کنم ولی از شانس بد چون سیستم رو حدود 5 سال پیش خریدم قطعاتش قدیمی شدن و گیر نمیاد رمش ddr هست و cpu هم 3.2 full

الان نقشه ای که کشیدم این هست که یه مادربورد جدید همراه با یک رم جدید بخرم چون دیگه مادربورد ddr اصلا پیدا نکردم فقط مشکل سر CPU هست که نمی دونم چه مدلی بخرم که باهاش همخوانی داشته باشه

از طریق برنامه EVEREST Ultimate Edition که نگاه کردم مدل CPU رو این نوشته بود

Intel Pentium 4 640, 3215 MHz (16 x 201)

اینم مشخصات از برنامه Auslogics System Information

Physical Processors: 1

Logical Processors: 2

Name: Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz

Description: Intel64 Family 15 Model 4 Stepping 3

Manufacturer: GenuineIntel

Frequency: 3200 MHz

External Clock Frequency: 200 MHz

Processor ID: BFEBFBFF - 00000F43

Code Name: Prescott-2M

من خودم این بورد رو انتخاب کردم ایا مشکلی پیش نمیاد؟!

http://lioncomputer....?product_id=482

اگه خودتون مدل خاصی در ذهن دارین بفرمایید که اون رو بخرم کلا برای جفت مادربورد و رم نمی خوام بیشتر از 100 تومن خرج کنم

ویرایش شده توسط MehranNZ
لینک به دیدگاه

مطمئني ايراد از مادربرده

من يه بار مشكل مشابه داشتم ايراد از پاور بود.

ویرایش شده توسط MicroSystem
لینک به دیدگاه

سلام عزیز

ببین اون بوق رو نمی زنه می دونی که چی می گم یعنی یه بوقی باید بزنه که یعنی اقا اره برق رسیده بهش و روشن شده بعد سیم و که یکم دستکاری می کنم روشن می شه کار می کنم تا اینکه دوباره خاموشش که می کنم روز از نو و روزی از نوع (مونیتور تصویر نداره) پیش چند نفر هم بردم اول گفت مینت کامل سوخته بعد اومد پیشم دید روشن شد بردم خونه دو ساعت کلا برام بیشتر کار نکرد بازم همون جوری شد کلا بگیر نگیر داره..

ویرایش شده توسط MehranNZ
لینک به دیدگاه

مدل مادربوردت چیه ؟ به احتمال زیاد مادربورد ASUS P5PL2-E که آقای LEE تو تاپیک زیر گذاشتند به کار شما میاد . البته رو DDR2 ساپورت میکنه .

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?/topic/7897-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-asus/

لینک به دیدگاه

سلام مدل مادربورد این هست روی منیوئلش که دقیقا این رو نوشته

GA-8l915P Duo intel 915P Express support

Supports LGA 775 Intel Pentium 4 Processor

تاپیک ایشون رو هم یه سر می زنم

دوستان همچنان منتظر پیشنهاداتون هستم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قطعات دست 2 خاستین دارم .

مادربورد

پردازنده

رم

لینک به دیدگاه

دوستان لطفا این سوال من رو یک نفر جواب بده وقتی که طرف می نویسه مین با سوکن 775 این یعنی CPU من هم بهش می خوره یا اینکه نه بعضی از مادربوردها فقط چند هسته ای رو ساپورت می کنن و این CPU تک هسته ای ما رو ساپورت نمی کنن؟!

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

ببین اون بوق رو نمی زنه می دونی که چی می گم یعنی یه بوقی باید بزنه که یعنی اقا اره برق رسیده بهش و روشن شده بعد سیم و که یکم دستکاری می کنم روشن می شه کار می کنم تا اینکه دوباره خاموشش که می کنم روز از نو و روزی از نوع (مونیتور تصویر نداره) پیش چند نفر هم بردم اول گفت مینت کامل سوخته بعد اومد پیشم دید روشن شد بردم خونه دو ساعت کلا برام بیشتر کار نکرد بازم همون جوری شد کلا بگیر نگیر داره..

درود

من هم موقعي كه اين مشكل برام پيش اومد به همه چي فكر ميكردم به غير از پاور.سيستم من هم برق داشت. بعضي وقتها روشن ميشد بعضي وقتها نميشد. بعضي وقتها حتي تا نصفه بالا اومدن ويندوز هم ميرفت بعد ديگه تصوير نميداد و مواردي از اين قبيل.

من هم دنبال خريد مادبرد و رم و پردازنده بودم. مادبرد رو بردم پيش يكي از آشناها كه فروشنده قطعات بود يه پاور جديد بهش وصل كرد ديديدم سيستم بالا اومد بدون هيچ مشكلي.

جالب اينكه سيم سبز و سياه پاور رو كه بهم ميزدم پاور روشن ميشد درحاليكه كه پاور نميسوز شد بود.

ویرایش شده توسط MicroSystem
لینک به دیدگاه

قطعات دست 2 خاستین دارم .

مادربورد

پردازنده

رم

سلام عزیز باز هم می رسیم به سوال اول تاپیک من!

من الان نمی دونم این CPU لعنتی ما اون مادربورد رو ساپورت می کنه یا نه بدبختی من الان اینه چون ببینید مشخصات مادربورد شما چی نوشتن

supports the Intel Core™ 2 Duo / Pentium® D Processor 1333MHz FSB and DDR2 667(oc to 800) which integrates both performance and value.GF7050VT-M5 supports Intel 45nm Core 2 Duo and Core 2 Quad processors.

فقط در مورد core 2 حرف زده

لینک به دیدگاه

دوستان لطفا این سوال من رو یک نفر جواب بده وقتی که طرف می نویسه مین با سوکن 775 این یعنی CPU من هم بهش می خوره یا اینکه نه بعضی از مادربوردها فقط چند هسته ای رو ساپورت می کنن و این CPU تک هسته ای ما رو ساپورت نمی کنن؟!

مادبرهائي هستند كه پردازنده هاي خيلي قديمي رو از ليست ساپورتشون حذف كردند ولي غالبا همينها هم پردازنده هاي قديمي رو ساپورت ميكنند. پس بهتره براي اطمينان يه سري به ساپورت ليست پردازنده مادبردها بزنيد.

لینک به دیدگاه

درود

من هم موقعي كه اين مشكل برام پيش اومد به همه چي فكر ميكردم به غير از پاور.سيستم من هم برق داشت. بعضي وقتها روشن ميشد بعضي وقتها نميشد. بعضي وقتها حتي تا نصفه بالا اومدن ويندوز هم ميرفت بعد ديگه تصوير نميداد و مواردي از اين قبيل.

من هم دنبال خريد مادبرد و رم و پردازنده بودم. مادبرد رو بردم پيش يكي از آشناها كه فروشنده قطعات بود يه پاور جديد بهش وصل كرد ديديدم سيستم بالا اومد بدون هيچ مشكلي.

جالب اينكه سيم سبز و سياه پاور رو كه بهم ميزدم پاور روشن ميشد درحاليكه كه پاور نميسوز شد بود.

اتفاقا الان که خوب فکر می کنم شاید حق با شما باشه چون این پاور برای من ماجراها داشته من اول پاور رو که نصب کرده بودم بعد از یکی دو سال سر یه ماجرایی یه تست گرفته بودم طرف گفت عادی کار نمی کنه بعد عوضش کردم بعد از تقریبا یک سال همین چند وقت پیش دیدم سیم پاورم بدون هیچ دلیل خاصی سوخت بعد هم که دیدم پاور جدیده خرخر می کنه من دوباره همون قدیمیه رو زدم از اونوقت تا حالا من دیگه رنگ خوش تو زندگیم ندیدم لول

می گم این پاور سیستم جدیدم و روش امتحان کنم شابد کار کرد تا فردا خبر میدم

ممنون از راهنماییت داداش گل

لینک به دیدگاه

بستگی به چیپست مادربورد داره . باید تو لیست ساپورت CPU ببینی . تو سایت مادربورد هست .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...