رفتن به مطلب

% اجناس فروخته شد ختم تاپیک %

shahi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

ختم تاپیک

photo_۲۰۱۷-۰۹-۱۱_۱۷-۲۲-۴۱.jpg

ویرایش شده توسط shahi
لینک به دیدگاه

قیمت آکبند جاروبرقی با 18 ماه گارانتی به روز در نماینده گلدیران تهران با شماره تماس 021-22224489 مبلغ 504 هزار تومان می باشد با کسر 30 درصدی که شما می فرمایید میشه 352 هزار تومان ، در صورت آکبند بودن و درست بودن تاریخ گارانتی کالا بنده خریدارم .

ویرایش شده توسط OmidArash
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، OmidArash گفته است :

قیمت آکبند جاروبرقی با 18 ماه گارانتی به روز در نماینده گلدیران تهران با شماره تماس 021-22224489 مبلغ 504 هزار تومان می باشد با کسر 30 درصدی که شما می فرمایید میشه 352 هزار تومان ، در صورت آکبند بودن و درست بودن تاریخ گارانتی کالا بنده خریدارم .

لطفا به توضیحات داخل تصاویر توجه فرمایید تخفیف و قیمت هر محصول در تصویر مربوط به خودش ذکر شده است

جاروبرقی آخریش هست و چون 9 تای قبلی رو  راحت فروختم همون قیمت خرید گزاشتم البته قیمت لیستش 655000تومان بود که با من همان 550000حساب کردن

البته اگه به تیتر هم توجه بفرمایید اسمی از جاروبرقی نیاوردم

ممنون

ویرایش شده توسط shahi
لینک به دیدگاه

دوست گرامی قیمتی که شما تو لیست مشاهده کردید شاید ۶ میلیون بوده دلیلی بر آن میشه که واقعا در بازار همین قیمت باشد؟ بنده تو گوگل سرچ کردم و نماینده رسمی گلدیران در تهران به من قیمت ۵۰۴ را اعلام کرد، شماره تماس هم خدمتتون دادم، البته خودتون هم میتونین این سرچ رو انجام بدین. به هر نحو کالا مال شماست و مختارید، لطفا قیمت آخری که براتون مقدوره رو بفرمایید.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، OmidArash گفته است :

دوست گرامی قیمتی که شما تو لیست مشاهده کردید شاید ۶ میلیون بوده دلیلی بر آن میشه که واقعا در بازار همین قیمت باشد؟ بنده تو گوگل سرچ کردم و نماینده رسمی گلدیران در تهران به من قیمت ۵۰۴ را اعلام کرد، شماره تماس هم خدمتتون دادم، البته خودتون هم میتونین این سرچ رو انجام بدین. به هر نحو کالا مال شماست و مختارید، لطفا قیمت آخری که براتون مقدوره رو بفرمایید.

جاروبرقی خارج از فروم فروخته شد ممنون

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

ویرایش شده توسط shahi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...