رفتن به مطلب

کدوم پاور؟

RED
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

حقیقتش رو بخاید این 130ماه گارانتی یکم زیادی شک بر انگیزه! 

یعنی انقدری که گرین به محصولاتش اعتماد داره، کورسیر به محصولاتش اعتماد نداره که کورسیر 3 سال گارانتی میکنه این 10 سال؟؟ قطعا بعد از 10 سال هر قطعه ای باشه، نسوزه اقلا خراب میشه!  یکم مشگوکه بنظرم که بخان شرکتو یه چند سال دیگه جم کنن برن! ?

ولی جدای از شوخی بنظر بنده کولر مستر واقعا مناسبه

ویرایش شده توسط danyalbmw
لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، mostafa-b گفته است :

به نظر بنده باید آدم یه پاور با برند معتبر بگیره که تا سالها قابل اعتماد باشه و موقع تعویض سیستم هم پاور رو نگه داره. پیشنهاد میکنم از سری های TIER 1 برندهایی مثل EVGA و کورسیر بردارید.حداقل 800 وات.اگه بتونید EVGA 850 P2 پیدا کنید تردید نکنید تو خریدش.

دقیقا همین طوره .

یه سری از دوستان طوری نظر میدن انگار کورسیر و کولر مستر و ....با گرین یکیه .

شما هیچ وقت نمی تونید برندای فوق معتبر جهانی رو با امثال گرین مقایسه کنید . 

پاور فقط این نیست که سیستم شما رو روشن کنه خیلی مسایل ریز و درشت دیگه به همراه داره . 

قطعه به این حساسی باید از بهترین برندها باشه . 

لینک به دیدگاه

اشتباه اول شما خرید رایزن برا گیم با اخرین گرافیک دنیاست... اگه پکش رو باز نکردید و جای تعویض داره عوضش کنین ... من اول و قبل ازهمه که گفتم EVGA 850 P2  بگیرید... پیشنهادی فوق حرفه ای .. تو انتخاب قطعات بنظرم افراد براساس اطلاعاتشون خرید میکنن... با 500 تومن چیزخوبی از پاور برا 1080 تی ای در نمیاد... پاور مثل قلب میمونه حالا میخوای این قلب خون کریستالی پمپ کنه یا خون کثیف... شما باید برین اطلاعاتتون رو در مورد  پاور بیشترکنین یک چندتا ریویو ببینین... اخرببینیم به کدوم پاور میرسین برا خرید... خیلی میخوام بدونم بعداز اینکه اطلاعاتتون درمورد پاور بیشتر شد کدوم پاور رو میخرین.. حیف که خونم تهران نیست والا تاالان EVGA 850 P2  براخودم گرفته بودم.. اینجا به 10 نفر سفارش دادم ولی همشون فقط یکی دوتا زنگ بیشترنزدن و بعدبیخیال شدن.. مصرف سیستمم نهایتا 460 واته... شما هیچ بنچمارک یا ریویویی از گرین تو کل جهان  نمیتونین پیداکنین چطور میشه به یک همچین چیزی اعتماد کرد؟؟؟

ویرایش شده توسط evga1060
لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، evga1060 گفته است :

اشتباه اول شما خرید رایزن برا گیم با اخرین گرافیک دنیاست... اگه پکش رو باز نکردید و جای تعویض داره عوضش کنین ... من اول و قبل ازهمه که گفتم EVGA 850 P2  بگیرید... پیشنهادی فوق حرفه ای .. تو انتخاب قطعات بنظرم افراد براساس اطلاعاتشون خرید میکنن... با 500 تومن چیزخوبی از پاور برا 1080 تی ای در نمیاد... پاور مثل قلب میمونه حالا میخوای این قلب خون کریستالی پمپ کنه یا خون کثیف... شما باید برین اطلاعاتتون رو در مورد  پاور بیشترکنین یک چندتا ریویو ببینین... اخرببینیم به کدوم پاور میرسین برا خرید... خیلی میخوام بدونم بعداز اینکه اطلاعاتتون درمورد پاور بیشتر شد کدوم پاور رو میخرین.. حیف که خونم تهران نیست والا تاالان EVGA 850 P2  براخودم گرفته بودم.. اینجا به 10 نفر سفارش دادم ولی همشون فقط یکی دوتا زنگ بیشترنزدن و بعدبیخیال شدن.. مصرف سیستمم نهایتا 460 واته... شما هیچ بنچمارک یا ریویویی از گرین تو کل جهان پیدا نمیتونین پیداکنین چطور میشه به یک همچین چیزی اعتماد کرد؟؟؟

برادر عزیر من فقط برا گیم نخریدم. رندرم میکنم. اگه فقط برا گیم بود میرفتم همون 7700k برمیداشتم. ضمن اینکه  سری به یوتوپ بزنی میبینی با 1080 ti پاوز 400تومنی هم میبندن! البته من خودم هم به گرین اعتماد زیادی ندارم. دوستان بالا پیشنهاد خریدشو دادن ولی هرچه هست خب ایرانیه!

اون پاوریم که شما میگین کلا تو همه جا ناموجوده..

ویرایش شده توسط mohammadtabrizi
لینک به دیدگاه

1080 ti و  پاور 400تومنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  چند واتی؟؟ 400 به حساب پول خارجی یا 900 تومنی به حساب پول ایران؟؟؟ اون 850 پی فعلا اره موجود نیست.. البته من امارش رو برا 3 هفته پیش داشتم و طرف ظرف 3 ساعت فروخت ... مثلا خیرسرم باهاش هماهنگ کرده بودم 3 ساعت بمن وقت بده تا برات واریز کنم... فروخت پاور رو ... لعنتی

لینک به دیدگاه

البته طبق لیستی که دادید 1080 ti  بیشتر برا گیم میخوره تا 1700 برا رندر.........  برا رندر میبایست سیپیوتون قویتر باشه که نیست:x

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، evga1060 گفته است :

البته طبق لیستی که دادید 1080 ti  بیشتر برا گیم میخوره تا 1700 برا رندر.........  برا رندر میبایست سیپیوتون قویتر باشه که نیست:x

مثل اینکه شماهم فقط درباره پاور تجربه دارین! اصلا کلا بی اطلاع هستین از قدرت رندرینگ رایزن!

همین 1700 قدرت رندرینگش خیلی زیاده! تازه با اوورکردن قدرتش با 1800x برابرم میشه!  دلیل انتخاب کردن این پردازنده هم همین بود. درمقایسه با اینتل 7700k قدرت گیمینگش حدود 16% کمه اونم در 1080p با اور کردن میرسه به 9%

در رندرم که 7770k اصلا رقیبش نیست! حدود 30% اختلاف داره!

لینک به دیدگاه

دوستان من متوجه نیستم! چرا مدل s که نیمه ماژولاره از فول زیاده؟؟ تو تمام سایت های خارجی اینجوریه! جز ایران! قضیه چیه؟

مدل s نیمه ماژولار قیمت 184$

https://www.amazon.com/Cooler-Master-RS750-AMAAG1-UK-V750S/dp/B00K1877JS/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1506515369&sr=1-1&keywords=Cooler+Master+V750s

مدل فول 119$

https://www.amazon.com/Cooler-Master-V750-Compact-RS750-AFBAG1-US/dp/B0185C5YMS/ref=sr_1_17?s=pc&ie=UTF8&qid=1506515585&sr=1-17&refinements=p_n_feature_keywords_two_browse-bin%3A6906986011|6906987011

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 1396/07/04, 01:52:26، mohammadtabrizi گفته است :

برادر عزیر من فقط برا گیم نخریدم. رندرم میکنم. اگه فقط برا گیم بود میرفتم همون 7700k برمیداشتم. ضمن اینکه  سری به یوتوپ بزنی میبینی با 1080 ti پاوز 400تومنی هم میبندن! البته من خودم هم به گرین اعتماد زیادی ندارم. دوستان بالا پیشنهاد خریدشو دادن ولی هرچه هست خب ایرانیه!

اون پاوریم که شما میگین کلا تو همه جا ناموجوده..

با سلام
والا من نمیدونم ایا 850P2 اصلاً جایی موجود هست یا خیر
بعد اینکه انتخاب شماره 1 میتونه باشه و زور هر پاوری بهش نمیرسه (فوق خفن^_^) بشرط اینکه محدوده قیمتی در نظر نگیرید چون قیمت بالایی هم داره
سری جدید پاور های گرین (البته با شک به جدید بودنش، فکر کنم همون قدیمی ها هست با برچسب جدید ) با گارانتی بسیار طولانی که دارن بسیار ادم رو مجذوب خودش میکنه ولی خب من بشخصه منتظر سری TITAN گرین هستم ، ببینم چی میخواد بده بیرون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 1396/07/03, 20:14:43، danyalbmw گفته است :

حقیقتش رو بخاید این 130ماه گارانتی یکم زیادی شک بر انگیزه! 

یعنی انقدری که گرین به محصولاتش اعتماد داره، کورسیر به محصولاتش اعتماد نداره که کورسیر 3 سال گارانتی میکنه این 10 سال؟؟ قطعا بعد از 10 سال هر قطعه ای باشه، نسوزه اقلا خراب میشه!  یکم مشگوکه بنظرم که بخان شرکتو یه چند سال دیگه جم کنن برن! ?

ولی جدای از شوخی بنظر بنده کولر مستر واقعا مناسبه

با سلام
همین 850P2 رو تو سایتش زده 10 سال

برند سیاسونیک هم فکر کنم چندین مدل داره که 10 سال خدمات رو زده

بیشتر تحقیق کنید B|B|

https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=220-P2-0850-X1

این موجود دو سر و سه شاخ رو ببین . زده 12 سال  براش

https://seasonic.com/product/prime-850-w-titanium/#tab-product_form_297_tab

در مورد کولر مستر میشه گفت

" اى مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست
عرض خود مى برى و زحمت ما مى دارى "

<<امروزه معمولا این شعر زیبای خواجه را به هنگامی که شخصی ضعیف با ادعای زیاد ، اقدام به عرض اندام و ابراز وجود در حضور بزرگان میپردازد به کار می برند . >>

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
والا من نمیدونم ایا 850P2 اصلاً جایی موجود هست یا خیر
بعد اینکه انتخاب شماره 1 میتونه باشه و زور هر پاوری بهش نمیرسه (فوق خفن^_^) بشرط اینکه محدوده قیمتی در نظر نگیرید چون قیمت بالایی هم داره
سری جدید پاور های گرین (البته با شک به جدید بودنش، فکر کنم همون قدیمی ها هست با برچسب جدید ) با گارانتی بسیار طولانی که دارن بسیار ادم رو مجذوب خودش میکنه ولی خب من بشخصه منتظر سری TITAN گرین هستم ، ببینم چی میخواد بده بیرون

الان کدومو پیشنهاد میدی بین اینا

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، mohammadtabrizi گفته است :

دوستان من متوجه نیستم! چرا مدل s که نیمه ماژولاره از فول زیاده؟؟ تو تمام سایت های خارجی اینجوریه! جز ایران! قضیه چیه؟

مدل s نیمه ماژولار قیمت 184$

https://www.amazon.com/Cooler-Master-RS750-AMAAG1-UK-V750S/dp/B00K1877JS/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1506515369&sr=1-1&keywords=Cooler+Master+V750s

مدل فول 119$

https://www.amazon.com/Cooler-Master-V750-Compact-RS750-AFBAG1-US/dp/B0185C5YMS/ref=sr_1_17?s=pc&ie=UTF8&qid=1506515585&sr=1-17&refinements=p_n_feature_keywords_two_browse-bin%3A6906986011|6906987011

کسی نیست؟

لینک به دیدگاه

در در 1396/07/04, 20:24:13، mohammadtabrizi گفته است :

مثل اینکه شماهم فقط درباره پاور تجربه دارین! اصلا کلا بی اطلاع هستین از قدرت رندرینگ رایزن!

همین 1700 قدرت رندرینگش خیلی زیاده! تازه با اوورکردن قدرتش با 1800x برابرم میشه!  دلیل انتخاب کردن این پردازنده هم همین بود. درمقایسه با اینتل 7700k قدرت گیمینگش حدود 16% کمه اونم در 1080p با اور کردن میرسه به 9%

در رندرم که 7770k اصلا رقیبش نیست! حدود 30% اختلاف داره!

جالبه... من بی اطلاع هستم؟  رندرینگ  سیپیوی خوب میخواد که تو رایزن حداقل 1800  و 1800x انتخاب خوبیه... 1700 برا رندرینگ ساده و معمولی خوبه ..  که کافی لیک تو نسخه الفا یا بتاش رایزن رو لوله کرده..   اینو من نمیگم همین لیون و شهرسخت افزار گفتن.. بهتر بود برا رایزن 2 یا کافیلیک صبر میکردید.... برا پاور که بهترین گزینه رو بهتون پیشنهاد دادم و قرار نیست همیشه ناموجود بمونه فکر کنم حداکثر تا یکماه دیگه موجود بشه .. امارشو  از وارد کننده evga گرفتم  گفتن حدود یکماه دیگه موجود میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...