رفتن به مطلب

باز نشدن برنامه ها و ...

qozmyox
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . امروز که کامپیوتر رو روشن کردم ، بعد باز کردن گوگل کروم ، رفتم صفحه دسکتاپ که برنامه ای رو باز کنم که دیدم عکس آیکون برنامه ها پاک شده و عوض شده( یعنی برنامه ها و آیکون هاشون بودند ولی عکس اصلیشون رفته بود و همه اون آیکونی رو داشتند که دیفالت هست) ، یک ریفرش دادم و با تاخیر دونه دونه load شدند و اومدند ، ولی وقتی هر کدوم رو خواستم باز کنم موفق نشدم ، یک سری برنامه ها در مرحله اول که مثلا updater هاشون بود باز میشدند ولی در ادامه بالا نمیومدند ، مثلا برنامه های Steam و Discord میومدن بالا برای آپدیت نرم افزاری طبق معمول چک میکردند ولی بعد بسته میشدند یا اینکه باز نمیشدند و توی همون checking for update گیر میکردن . کامپیوتر رو خواستم خاموش کنم ، رفتم و shutdown رو زدم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد ، چند باز زدم ولی باز کار نمیکرد . ctrl alt delete  هم که میزدم کار نمیکرد که task manager رو چک کنم . خلاصه از روی دکمه کیس خاموش کردم . دفعه دوم که روشن کردم باز یکم مشکل اینکه برنامه ها آیکون هاشون با تاخیر load میشد داشتم ، برای بار سوم ریستارت کردم و الان که کامپیوتر کار میکنم به ظاهر همه چی درسته و کار میکنه و مشکلی نیست . با این حال شک خودم به سمت هارد رفت ، از طریق برنامه HD tune Pro  ارور اسکن انجام دادم  و هیچ مشکلی پیدا نشد. در ضمن آنتی ویروس کسپرسکی هم اکتیو هست و مطمئن هستم مشکل از ویروس یا چیز مشابه ای نیست .

پیشاپیش تشکر از راهنمایی دوستان.

لینک به دیدگاه

سلام
منم همچین مشکلی داشتم ، و مطمئنم ویروسه .
من خیلی وبگردی میکنم و چندین بار این مشکل پیش اومده واسم ، انتی ویروس شناساییش نمیکنه و اغای ویروس با خیال راحت کار خودشو میکنه.
دقیقا مثل شما شب تو نت بودم ، صب پا میشدم سیستم رو روشن میکردم دیدم ایکونا عوض شده و بعضی از برنامه ها هم را نمیشدند ، (نه همشون بیشتر بازیا ران نمیشدن) ، مرورگر هم موقع اسکرول لگ میزد ، توی بعضی درایو ها ک میرفتم کلا سیستم فریز میشد .

در کل با ی ویندوز عوض کردنی حل میشه .

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...