رفتن به مطلب

کدوم مادربرد رو بگیرم؟لطفا راهنمایی کنید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

از بین این دو مادربرد کدوم رو بگیرم؟و چرا؟

قیمت هر دو یکی هست چونMAXIMUS کارکرده تمیز هست

MAXIMUS قدیمی نیست؟با ویندوز 10 سازگاره؟

ROG STRIX H270F

و

MAXIMUS VIII HERO

ویرایش شده توسط Alireza Api
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

در ابتدا  استفاده شما از سیستم چی هست و همینطور مدل سی پی یو رو بفرمایید.

این 2 مدلی که گذاشتید از خیلی جهات باهم فرق دارند.

اولی چیپست H270 هست و دومی Z170  و تقریبا نمیشه باهم مقایسشون کرد به دلیل تفاوت هایی که باهم دارند. برد Hero امکانات خیلی بیشتری نسبت به H270F داره و یه برد خیلی خب برای اورکلاک هست در صورتی که H270 فاقد امکانات کافی برای اورکلاک پردازنده است.

فکر میکنم کاربری شما از سیستم مشخص میکنه که کدام مورد بهتری براتون هست.

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Sir MehDi گفته است :

درود

اولی چیپست H270 هست و دومی Z170  و تقریبا نمیشه باهم مقایسشون کرد به دلیل تفاوت هایی که باهم دارند. برد Hero امکانات خیلی بیشتری نسبت به H270F داره و یه برد خیلی خب برای اورکلاک هست در صورتی که H270 فاقد امکانات کافی برای اورکلاک پردازنده است.

سلام

اهل اور کلاک نیستم بیشتر اهنگ گوش کردن وبگردی 

پردازنده i3-7100

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، Alireza Api گفته است :

سلام

خب با توجه به استفادتون از سیستم به هیچ وجه خرید بردی مثل Hero توجیه نداره چون از هیچ کدام از امکاناتی که داره استفاده ای نمیکنید.

میتونید بردهای ارزون تر از چیپ های H270 و یا B250 بگیرید و در عوض چنانچه سیستمتون فاقد SSD هست اون مبلغ رو هزینه SSD کنید . قطعا داشتن SSD خیلی تاثیر بیشتری نسبت به بورد گران قیمت  توی وبگردی و اهنگ گوش کردن داره.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Sir MehDi گفته است :

خب با توجه به استفادتون از سیستم به هیچ وجه خرید بردی مثل Hero توجیه نداره چون از هیچ کدام از امکاناتی که داره استفاده ای نمیکنید.

میتونید بردهای ارزون تر از چیپ های H270 و یا B250 بگیرید و در عوض چنانچه سیستمتون فاقد SSD هست اون مبلغ رو هزینه SSD کنید . قطعا داشتن SSD خیلی تاثیر بیشتری نسبت به بورد گران قیمت  توی وبگردی و اهنگ گوش کردن داره.

موفق باشید

اخه کارت صدای قدرتمندی داره نمیخوام کارت صدای اکسترنال بگیرم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Alireza Api گفته است :

اخه کارت صدای قدرتمندی داره نمیخوام کارت صدای اکسترنال بگیرم

اگه کیفیت صدا برای شما مهم هست

یه مدل b250 ارزون قیمت بگیرید با پول باقی موندش یه کارت صدای جداگونه یا یه دک بگیرید

لینک به دیدگاه

درود

بین این مادربورد ها از زمین تا زیرزمین فرقه (چیپست سری H و سری Z ... !)

عزیز شما رده پایینترین پردازنده نسل 7 اینتل رو دارید و دارید به خاطرش مادربورد هیروی z270 خریداری میکنید

عملا همه قدرت چیپست و فازهای تعذیه مادربورد رو دارید هدر میدید

کیفیت صدا اصلا توجیه مناسبی نیست چون ارزونترین کارت کرییتیو از پیشرفته ترین چیپست آنبورد هم بهتر عمل میکنه

شما یه مادربورد b250 معمولی در حدود 400-500 خریداری کنید و یه کارت صدا هم خریداری کنید براش در حدود 500-600

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، Cantaver گفته است :

یه مدل b250 ارزون قیمت بگیرید با پول باقی موندش یه کارت صدای جداگونه یا یه دک بگیرید

در 47 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

درود

عزیز شما رده پایینترین پردازنده نسل 7 اینتل رو دارید و دارید به خاطرش مادربورد هیروی z270 خریداری میکنید

کیفیت صدا اصلا توجیه مناسبی نیست چون ارزونترین کارت کرییتیو از پیشرفته ترین چیپست آنبورد هم بهتر عمل میکنه

شما یه مادربورد b250 معمولی در حدود 400-500 خریداری کنید و یه کارت صدا هم خریداری کنید براش در حدود 500-600

سلام

Z170. هست چون کارکرده هست قیمتش مناسبه تا 600 تومن ولی ایا با پردازنده من سازگاری داره؟چون کارکرده میخوام بگیرم باید چی رو چک کنم ببینم اوکی هست یا نه؟

لینک به دیدگاه

کاملا سازگاره با آپدیت بایوس .

همون ماکسیموس هیرو رو بخرید . 

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، sepehrariaee گفته است :

پس از لحاظ قدیمی بودنش مشکلی پیش نمیاد؟

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Alireza Api گفته است :

پس از لحاظ قدیمی بودنش مشکلی پیش نمیاد؟

نه ئداداش آپدیت بایوس رو انجام بدید 

همه چی حله

اگع کارکرده هستش همون Hero برای شما خوبه

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Alireza Api گفته است :

سلام

Z170. هست چون کارکرده هست قیمتش مناسبه تا 600 تومن ولی ایا با پردازنده من سازگاری داره؟چون کارکرده میخوام بگیرم باید چی رو چک کنم ببینم اوکی هست یا نه؟

اگه اونطوریه و تروتمیزه بخریدش خیلی برد خوبیه

یه آپدیت بایوس کوچولو هم میخواد برای سینک شدن چیپست مادربورد با پردازنده جدید

مشکلی ایجاد نمیکنه ولی چون دست دومه ارزش داره به نسبت

مخصوصا اینکه اگه در آِینده پردازندتون رو هم ارتقا بدید به ضریب بازهای نسل 6 و 7 کلی عشق و حال باهاش میتونید بکنید

ROG هم که دیگه هست

مبارکتون باشه پیشاپیش :)

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

اگه اونطوریه و تروتمیزه بخریدش خیلی برد خوبیه

یه آپدیت بایوس کوچولو هم میخواد برای سینک شدن چیپست مادربورد با پردازنده جدید

مشکلی ایجاد نمیکنه ولی چون دست دومه ارزش داره به نسبت

مخصوصا اینکه اگه در آِینده پردازندتون رو هم ارتقا بدید به ضریب بازهای نسل 6 و 7 کلی عشق و حال باهاش میتونید بکنید

ROG هم که دیگه هست

مبارکتون باشه پیشاپیش :)

فقط چون کارکرده میخوام بگیرم به چه چیزهایی باید دقت کنم تو خرید؟

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Alireza Api گفته است :

فقط چون کارکرده میخوام بگیرم به چه چیزهایی باید دقت کنم تو خرید؟

پشت و روی برد جای لحیم نداشته باشه، سوکت پردازنده سالم باشه و خم شدگی و خوردگی نداشته باشه، اسلات های رم و pci سالم باشن، کانکتورها همه سر جاشون باشن، پورت های ساتا و m2، اینا چیزایی هستن که باید بهشون دقت کرد. ظاهرا سالم باشه در کارهم با مهلت تست و اینها میشه ثابتش کرد

بازم دوستان بهتر راهنماییتون میکنن من خیلی تجربه خرید دست دوم ندارم

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Alireza Api گفته است :

سلام

پردازنده i3-7100

سلام.به نظر من ارزش نداره برای یه پردازنده i3 7100 این مین رو بخری.در حالی که میتونی خواسته هات رو با یه مین ارزونتر برطرف کنی.به نظرم یه b250f ایسوس هم بخری خوبه.

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، SamanSina گفته است :

سلام.به نظر من ارزش نداره برای یه پردازنده i3 7100 این مین رو بخری.در حالی که میتونی خواسته هات رو با یه مین ارزونتر برطرف کنی.به نظرم یه b250f ایسوس هم بخری خوبه.

آخه b250f قیمتش 580 هست چون تازه اومده کارکردش هم پیدا نمیشه .یعنی دقیقا با همین پول میتونم hero. رو بخرم. برای همین مردد هستم و ترسم هم از پشتیبانی کردن پردازنده های سری 7 هست چون چند جا خوندم که حتی با اپدیت بایوس هم لگ و ریست وجود داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، Alireza Api گفته است :

آخه b250f قیمتش 580 هست چون تازه اومده کارکردش هم پیدا نمیشه .یعنی دقیقا با همین پول میتونم hero. رو بخرم. برای همین مردد هستم و ترسم هم از پشتیبانی کردن پردازنده های سری 7 هست چون چند جا خوندم که حتی با اپدیت بایوس هم لگ و ریست وجود داره

درود

دوست عزیز در صورتی که بایوس آپدیت بشه هیچ مشکلی با پردازنده های نسل 7 نخواهد داشت. 

اگر دلیل تردیدتون این مساله پشتیبانی کردن هست هیچ تردیدی نداشته باشید در این مورد. 

ویرایش شده توسط Sir MehDi
لینک به دیدگاه

در در 1396/07/05, 22:48:20، Sir MehDi گفته است :

درود

در 22 ساعت قبل، Cantaver گفته است :

در 22 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

درود

در 20 ساعت قبل، sepehrariaee گفته است :

در 13 ساعت قبل، Game World گفته است :

نه ئداداش آپدیت بایوس رو انجام بدید 

همه چی حله

اگع کارکرده هستش همون Hero برای شما خوبه

در 11 ساعت قبل، SamanSina گفته است :

سلام دوستان

من مادربرد Hero رو خریدم و پردازندم i3-7100 هستش این مادربرد هم بایوسش اپدیت نشده کلا خیلی کم کارکرد بوده مثل روز اول از تو کارخونه در اومده حالا اگر پردازنده رو نشناسه باید چیکار کنم؟

اگر بایوس اپدیت نشده باشه پردازنده رو بزارم روشن کنم خطری برای برد یا پردازنده نداره یا باید اول اپدیت بشه بعد پردازنده نصب بشه؟

راهنمایی کنید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، Alireza Api گفته است :

سلام دوستان

من مادربرد Hero رو خریدم و پردازندم i3-7100 هستش این مادربرد هم بایوسش اپدیت نشده کلا خیلی کم کارکرد بوده مثل روز اول از تو کارخونه در اومده حالا اگر پردازنده رو نشناسه باید چیکار کنم؟

اگر بایوس اپدیت نشده باشه پردازنده رو بزارم روشن کنم خطری برای برد یا پردازنده نداره یا باید اول اپدیت بشه بعد پردازنده نصب بشه؟

راهنمایی کنید ممنون میشم

درود

برای آپدیت بایوس این برد نیازی به داشتن سی پی یو نیست عزیز. 

آخرین بایوس مادربورد رو از سایت سازنده دانلود کنید و داخل یه فلش که فرمت FAT 32 داره بریزید. فلش رو وصل کنید به پرت ROG پشت برد و بعد دکمه "BIOS" رو برای چند ثانیه نگه دارید تا عملیات آپدیت اغاز بشه.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Sir MehDi گفته است :

درود

برای آپدیت بایوس این برد نیازی به داشتن سی پی یو نیست عزیز. 

آخرین بایوس مادربورد رو از سایت سازنده دانلود کنید و داخل یه فلش که فرمت FAT 32 داره بریزید. فلش رو وصل کنید به پرت ROG پشت برد و بعد دکمه "BIOS" رو برای چند ثانیه نگه دارید تا عملیات آپدیت اغاز بشه.

موفق باشید

خیلی ممنون از راهنماییت

فقط نمیدونم کدوم ورژن رو از بایوس بگیرم تا مشکلی پیش نیاد

ورژن اخرش مورد داره انگار

https://rog.asus.com/forum/showthread.php?95844-Asus-Warning-about-BIOS-3504

الان راهی هست که بتونم ببینم چه ورژنی نصبه روش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...