رفتن به مطلب

مشکلات عجیب و غریب کامپیوتر!

GRANDAM
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. من کامپیوترم یسری مشکلات عجیب پیدا کرده نمیدونم چرا اینجوریه.

1-ساتا ها مادربرد فقط دیویدی رام میخونن یا بزور یکاری کنی یه هارد میخونن کلا (مجبور شدم بزنم ساتا کمکی سرعتش کمه)

2-میرم داخل GPU z نسخه PCI e میزنه حداکثر ساپورت گرافیک 2 درحال استفاده 2 بعذ یدفعه میزنه نسخه 1.1 درحال استفاده!

3- وقتی خاموش میکنم چیمدوز اینا قشنگ خاموش میشه میره بعد چند ثانیه بعد پیسی خاموش میشه تو همین مدت دور فن کارت گرافیک میره رو100!!!(ازروی صدای زیاد میگم ممکنه یکم اینور اونور باشه)

ممنون میشم کمک کنید

مسخصات سیستم تو امضامم هس ولی تفاوتش اینه سیپیوم فرکانس3/2 الان رم 800cl5 ویندوزمم10 اینترپرایس.

بایوس هم اپدیت ادیت شده.

باتشکر.

لینک به دیدگاه

از تو بایوس، تنظیمات رو یه بار بیارید رو حالت دیفالت ببینید چی میشه

اوورکلاک دائمی بعضی وقتا از این مشکلات بوجود میاره برای سیستم

مخصوصا اگه مادربوردتون بهینه برای اوورکلاک نباشه چون باید برق از جاهای دیگه بزنه تحویل سی پی یو بده

برگردید به پروفایل دیفالت شاید حل بشن

لینک به دیدگاه

1. احتمالا از تنظیمای قسمت ساتای مادربورد یه چک بکن اونجارو،  منظورت از ساتای کمکی چیه دقیقا که سرعتش کمه!؟ 

2. این که طبیعیه تو حالت idle میره رو 1.1 اون تست رندر gpuz بزن میبینی که میاد رو 2. 

3.اینم طبیعیه دور فن بره بالا چیزی نمیشه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

سلام دوستان. من کامپیوترم یسری مشکلات عجیب پیدا کرده نمیدونم چرا اینجوریه.

1-ساتا ها مادربرد فقط دیویدی رام میخونن یا بزور یکاری کنی یه هارد میخونن کلا (مجبور شدم بزنم ساتا کمکی سرعتش کمه)

2-میرم داخل GPU z نسخه PCI e میزنه حداکثر ساپورت گرافیک 2 درحال استفاده 2 بعذ یدفعه میزنه نسخه 1.1 درحال استفاده!

3- وقتی خاموش میکنم چیمدوز اینا قشنگ خاموش میشه میره بعد چند ثانیه بعد پیسی خاموش میشه تو همین مدت دور فن کارت گرافیک میره رو100!!!(ازروی صدای زیاد میگم ممکنه یکم اینور اونور باشه)

ممنون میشم کمک کنید

مسخصات سیستم تو امضامم هس ولی تفاوتش اینه سیپیوم فرکانس3/2 الان رم 800cl5 ویندوزمم10 اینترپرایس.

بایوس هم اپدیت ادیت شده.

باتشکر.

چی شده باز به این کامپیوتر تو

پدرش رو دراوردی باباxDxD

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

سلام اینکارارو انجام دادم قبلا ممنون. مادربردمم مخصوص اوره اتفاقا.

در 50 دقیقه قبل، elnino99 گفته است :

مدل مادربردمو بزنید دوتا ساتا بنفش هس ا ونا. نن یشتر منظورم حداکثر بود چون گرافم 3 پشتیانی میکنه زده2.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

سلام اینکارارو انجام دادم قبلا ممنون. مادربردمم مخصوص اوره اتفاقا.

مدل مادربردمو بزنید دوتا ساتا بنفش هس ا ونا. نن یشتر منظورم حداکثر بود چون گرافم 3 پشتیانی میکنه زده2.

شما گرافیکت ورژن 3 هست مادربوردت که ماکسیمم 2 پس رو 2 کار می کنه. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...