رفتن به مطلب

لطفا در انتخاب مانیتور حرفه ای راهنمایی کنید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من الان مانیتورم اینه:

LG 29UM68

http://lioncomputer.ir/catalog/product/view/id/8056/s/مانیتور-29-اینچ-ال-جی-lg-29um68-95/category/9/

ولی میخوام یه مانیتور 144hz بگیرم

بین این دو مدل موندم که کدوم رو بگیرم:

VG278HE 3D

C27FG70

http://lioncomputer.ir/catalog/product/view/id/2254/s/مانیتور-ایسوس-27-اینچ-vg278he-3d-44/category/9/

http://lioncomputer.ir/catalog/product/view/id/9987/s/مانیتور-گیمینگ-سامسونگ-c27fg70-27inch-42/category/9/

کلا میخوام بدونم که آیا ارزش داره مانیتورم رو عوض کنم؟

کارت گرافیک من  msi 1060 3gb هستش ..

و میخوام بدونم بجز گیم تویه محیط ویندوز یا واسه فیلم دیدن و وب گردی کدوم مانیتور بهتره

و اگر بجز این دو مورد، چیزه دیگهای هم هست لطفا عنوان کنید..

ممنونم

لینک به دیدگاه

سلام ، با توجه به کارت گرافیک شما و اینکه فیلم رو روی مانیتور پی سی مطرح کردید و وبگردی. و با توجه به اینکه یک راهکار هم سوال کردید که کلا ارزش نداره عوض کنید. به نظر من همون عوض نکنید مانیتور شما خوبه برای این کارت و مقصودی که گفتی مثل فیلم و وبگردی اما اگر بحث گیمینگ آنلاین و حرفه ای و بروز مطرح باشه اونجاست که بحث مانیتور های 144 هرتزی و جی سینک یا فریسینک میاد وسط که خوب با 1060 تو بازی های روز حساب اگر بکنیم انتخاب زیاد جالبی به نظر نمیاد تغییر مانیتور به 140 هرتز اگر بازی های قدیمی ترمثل  csgoرو بگیم یه چیزی ولی مثلا PlayerUnknown's Battlegroundsرو در نظر بگیریم خوب با 1060  همون دوروبر 60 میانگین فریم  داری ضمنا اما اگر شما داری سینگل پلیر بازی میکنی و کمپین میری بازی ها رو و هر از چندگاهیم یه بازی آنلاین حالا تفننی میری واقعا نیازی نیست بری سمت 144 هرتزی بعضا میبینی طرف با کارت غولش یکی 4k ترجیح میده تا اینکه 140 فریم بگیره با جیسینک تو فول اچ دی یا میبینی یه گیمر آنلاین حرفه ای قید زیبایی های گرافیکی رو میزنه که فقط فریم بالا بگیره تو بازی FPS  و سرعتی و رزولیشن هم رو همون فول اچ رو ترجیح میده چون بازی رقابتی و آنلاین میزنه. موفق باشی

ویرایش شده توسط aminlion
لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز

خیلی کامل و عالی توضیح دادی

ویرایش شده توسط Sina Washang
لینک به دیدگاه

در در 1396/07/13, 23:04:38، aminlion گفته است :

سلام ، با توجه به کارت گرافیک شما و اینکه فیلم رو روی مانیتور پی سی مطرح کردید و وبگردی. و با توجه به اینکه یک راهکار هم سوال کردید که کلا ارزش نداره عوض کنید. به نظر من همون عوض نکنید مانیتور شما خوبه برای این کارت و مقصودی که گفتی مثل فیلم و وبگردی اما اگر بحث گیمینگ آنلاین و حرفه ای و بروز مطرح باشه اونجاست که بحث مانیتور های 144 هرتزی و جی سینک یا فریسینک میاد وسط که خوب با 1060 تو بازی های روز حساب اگر بکنیم انتخاب زیاد جالبی به نظر نمیاد تغییر مانیتور به 140 هرتز اگر بازی های قدیمی ترمثل  csgoرو بگیم یه چیزی ولی مثلا PlayerUnknown's Battlegroundsرو در نظر بگیریم خوب با 1060  همون دوروبر 60 میانگین فریم  داری ضمنا اما اگر شما داری سینگل پلیر بازی میکنی و کمپین میری بازی ها رو و هر از چندگاهیم یه بازی آنلاین حالا تفننی میری واقعا نیازی نیست بری سمت 144 هرتزی بعضا میبینی طرف با کارت غولش یکی 4k ترجیح میده تا اینکه 140 فریم بگیره با جیسینک تو فول اچ دی یا میبینی یه گیمر آنلاین حرفه ای قید زیبایی های گرافیکی رو میزنه که فقط فریم بالا بگیره تو بازی FPS  و سرعتی و رزولیشن هم رو همون فول اچ رو ترجیح میده چون بازی رقابتی و آنلاین میزنه. موفق باشی

حالا اگر کارت گرافیکم 1070 باشه چطور؟

ارزش داره که واسش یه مانیتور 144 هرتز یا یه مانیتور 2k بگیرم؟

یعنی این تفاوت ها حس میشه؟

من البته خیلی گیمر حرفه ای نیستم ولی دوست دارم همون یخورده هم که بازی میکنم همه چیز عالی باشه

ویرایش شده توسط Sina Washang
لینک به دیدگاه

سلام

به نظر منی یه گرافیک بهتر بگیری بهتره. الان تفاوت 30 فریم و 60 فریم محسوسه ولی 60 فریم و 120 فریم به سختی میشه تشخیص داد

به نظرت ارزش داره به خاطر این یه ذره از قدرت کارت گرافیک بزنی؟ میتونی به جاش 1080 بگیری و تا سالها روی آخرین تنظیمات بازی کنی

خب مانیتور خودت زمان پاسخدهیش زیاده میتونی به جاش مانیتور با زمان پاسخدهی 5 یا 1 بگیری

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Sina Washang گفته است :

حالا اگر کارت گرافیکم 1070 باشه چطور؟

ارزش داره که واسش یه مانیتور 144 هرتز یا یه مانیتور 2k بگیرم؟

یعنی این تفاوت ها حس میشه؟

من البته خیلی گیمر حرفه ای نیستم ولی دوست دارم همون یخورده هم که بازی میکنم همه چیز عالی باشه

درود

مشخصا تفاوت هست و منی که تجربش کردم میگم بعد از یه مدت اصلا نمیتونید برگردید سمت 60 فریم! اما مشکل اینجاست که بیشتر از یچیز دیدنی یچیز حس کردنی هست چون همه چیز قراره 2 برابر روونتر بشه.

بین 60 و 90 فریم خیلی اختلاف جزئیه برای همین بهتره وقتی سمت مانیتورهای 144 هرتزی برید که توانایی رسیدن به 100 فریم بالاتر در اکثر بازی ها رو داشته باشید حداقل.

با 1070 در رزولولشن 1440p میشه توی شوتر های اول شخصی مثل cs:go و rainbow six وهمچین فریمی رو تجربه کرد 

اما تو امثال battlefield 1 و تایتانفال 2 زیر 100 خواهد بود میانگین فریمتون و قطعا بازی های سنگینتر فریم پایینتر هم هست اصولا 1070 یه کارت مناسب برای 1440p-60FPS هست نه بیشتر.

ولی بین دو مانیتوری که شما گفتید فقط مدل ایسوس برای کارتهای انویدیا مناسب هست که اون هم 1080p هست.

و اتفاقا بنده فکر میکنم ترکیب یه مانیتور 1080p 144hz با کارت 1070 ایده آل هست.

تفاوت ها حس میشن اما بستگی به مقدار اهمیت سرعت برای شما! توصیه میکنم اول ویدئوی زیر رو ببینید و حتی اگه شده یک بار از دوستی اشنایی (گیم نت های زیادی هم در سطح تهران هستن) که بتونید 120 فریم رو عینان تجربه کنید و اون زمان تصمیم بگیرید ارزش اپگرید داره یا خیر.

https://www.youtube.com/watch?v=xgr9GW3jUuQ

در نهایت بیشتر بحث سلیقست هستن کسایی که حاضرن 720P روی LOW بازی کنن اما 240 فریم بگیرن!

نقطه مقابلش کسایی که 30 فریم هم اوکی هستن و دلشون میخواد 4K تجربه کنن.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، alireza_r15 گفته است :

سلام

به نظر منی یه گرافیک بهتر بگیری بهتره. الان تفاوت 30 فریم و 60 فریم محسوسه ولی 60 فریم و 120 فریم به سختی میشه تشخیص داد

به نظرت ارزش داره به خاطر این یه ذره از قدرت کارت گرافیک بزنی؟ میتونی به جاش 1080 بگیری و تا سالها روی آخرین تنظیمات بازی کنی

خب مانیتور خودت زمان پاسخدهیش زیاده میتونی به جاش مانیتور با زمان پاسخدهی 5 یا 1 بگیری

زمان پاسخگوییه مانیتور من الان چنده؟

و این زمان پاسخگویی چه فرقی با فریم ریت داره؟ فریم ریت رو میدونم چیه ولی زمان پاسخ گویی رو نمیدونم.. و نمیدونم تویه بازی چه تاثیری داره

تفاوت 1080 و 2k بنظرتون محسوسه؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، War-Machine گفته است :

درود

مشخصا تفاوت هست و منی که تجربش کردم میگم بعد از یه مدت اصلا نمیتونید برگردید سمت 60 فریم! اما مشکل اینجاست که بیشتر از یچیز دیدنی یچیز حس کردنی هست چون همه چیز قراره 2 برابر روونتر بشه.

بین 60 و 90 فریم خیلی اختلاف جزئیه برای همین بهتره وقتی سمت مانیتورهای 144 هرتزی برید که توانایی رسیدن به 100 فریم بالاتر در اکثر بازی ها رو داشته باشید حداقل.

با 1070 در رزولولشن 1440p میشه توی شوتر های اول شخصی مثل cs:go و rainbow six وهمچین فریمی رو تجربه کرد 

اما تو امثال battlefield 1 و تایتانفال 2 زیر 100 خواهد بود میانگین فریمتون و قطعا بازی های سنگینتر فریم پایینتر هم هست اصولا 1070 یه کارت مناسب برای 1440p-60FPS هست نه بیشتر.

ولی بین دو مانیتوری که شما گفتید فقط مدل ایسوس برای کارتهای انویدیا مناسب هست که اون هم 1080p هست.

و اتفاقا بنده فکر میکنم ترکیب یه مانیتور 1080p 144hz با کارت 1070 ایده آل هست.

تفاوت ها حس میشن اما بستگی به مقدار اهمیت سرعت برای شما! توصیه میکنم اول ویدئوی زیر رو ببینید و حتی اگه شده یک بار از دوستی اشنایی (گیم نت های زیادی هم در سطح تهران هستن) که بتونید 120 فریم رو عینان تجربه کنید و اون زمان تصمیم بگیرید ارزش اپگرید داره یا خیر.

https://www.youtube.com/watch?v=xgr9GW3jUuQ

در نهایت بیشتر بحث سلیقست هستن کسایی که حاضرن 720P روی LOW بازی کنن اما 240 فریم بگیرن!

نقطه مقابلش کسایی که 30 فریم هم اوکی هستن و دلشون میخواد 4K تجربه کنن.

بسیار ممنونم

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، Sina Washang گفته است :

زمان پاسخگوییه مانیتور من الان چنده؟

و این زمان پاسخگویی چه فرقی با فریم ریت داره؟ فریم ریت رو میدونم چیه ولی زمان پاسخ گویی رو نمیدونم.. و نمیدونم تویه بازی چه تاثیری داره

تفاوت 1080 و 2k بنظرتون محسوسه؟

ریسپاند تایم یا زمان پاسخگویی مقدار تاخیری هست که طول میکشه یه پیکسل از رنگی به رنگ دیگه(معمولا سیاه به سفید یا در بعضی مانیتورها خاکستری به خاکستری) تغییر رنگ بده.

معمولا مانیتورهای tn پاسخگویی کمتر و بهتری دارن و ips ها یکم بیشتره پاسخگوییشون.

مانیتور شما زمان پاسخگوییش 5 میلی ثانیه هست که خوبه(همون 5ms ک زده تو اسمش هم) ولی عالی نیست معمولا بازه بین 1 تا 4 رو خیلی خوب میدونن.

رسپاند تایم ارزشش از فریم کمتره قطعا ولی گیمرهای حرفه ای براشون رسپاند تایم هم همونقدر مهمه که فریم مهمه مخصوصا توی بازی های اول شخص.

در کل تشخیص تفاوت بین زمان پاسخگویی ها از فریم هم سخت تره و گیمرهایی که بیشتر برای تفریح و فان بازی میکنند مثل شما بهتره حساس نشن خیلی روی این مورد.

ضمن اینکه توی وب گردی و کارهای دیگه هم رفرش ریت مانیتور از رسپاند تایم تفاوت بیشتری ایجاد میکنه.

2k که یجورایی اشتباهه باید گفت 1440p چون 1440p از 2k بیشتره:
2K: 2048*1152   و در مقابل QHD(Quad HD):2560*1440 

اما جواب سوالتون تفاوت بین 1440 و 1080 قطعا به وضوح اشکاره بین 50 تا 60 درصد فضای کار بیشتری روی دسکتاپ بهتون میده و مقدار جزئیات هم خب مشخصا بیشتره میشه گفت رزولوشن ایده آل بسیاری از گیمرها هست چون 4k میدونید مشخصا پردازش خیلی سنگینی میخواد.

اگر از من میشنوید در حال حاضر نه برای اپگرید مانیتور اقدام کنید نه کارت گرافیک! 1060 یه کارت خیلی مناسب برای رزولوشن 1080p 60 فریم هست و توصیه میکنم بیشتر صبر کنید و بعدا با بودجه بیشتری برید سمت گزینه های ایده آل تر مثل 144hz QHD با یه کارت قویتر مخصوصا که طی نهایتا یک سال اینده نسل بعدی کارتهای انویدیا سری وٌلتا هم معرفی میشن. 

و پیشنهاد میکنم در اینده هم دنبال بهترین نباشید همیشه چون اکثرا بهتر از بهترین هم در راهه برای مثال Asus و Acer برای سال اینده مانیتورهای 4k 144hz هم دارن عرضه میکنن که اصلا برفرض تهیه سخت افزار بی نهایت قدرتمندی میخواد برای تجربش.

ویرایش شده توسط War-Machine
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...