رفتن به مطلب

مشاوره خرید سیستم گیم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان میخواستم سیستم رو ارتقا بدم البته با تغییر سوکت 

سیستم فعلی 

Vga: GTX 1070 Hall of Fame

cpu : i5 3470

رم 8 گیگ DDR3 1600

SSD EVO 250

HDD 3*2tb+2*3tb

min : b75m g41

power:green 650uk

cpu coller:GAMMAXX S40

case : green x3 viper+

کارت صدا و وای فای هم دارم 

موس و کیبورد هم bloody 

دوستان فقط تغییر رم و سی پی یو و مادربورد رو دارم بقیه قطعات اوکی هستن مانیتورم هم 1080 هستش در این رزولیشن هم بازی میکنم هم کار طراحی وب و برنامه نویسی اندرویید هیچ تعصبی روی هیچ برندی ندارم که دقیقا از روی خرید کارت گالکس این قضیه معلومه پس فقط کیفیت و نتیجه برام مهمه حتی اینتل و ای ام دی هم تعصب ندارم پس هر چی به نظرتون بهترین پرفومنس رو میده بفرمایید 

بودجه هم یک و نیم نهایتا دو میلیون البته هرچی کمتر بهتر چون واقعا دست و بالم تنگه 

مادربورد ترجیحا 8 تا ساتا ساپورت کنه 

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

کوتاه مدتی صبر کن کافی لیک بگیر

در 38 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

سلام

داداش اگر بخواین 8 تا ساتا داشته باشید باید مادربرد گرون قیمت تهیه کنید بالای 800 تومن 

به صرفه ترین prime x370 pro ایسوس هست ک 8تا ساتا داره و میتونید با 8 گیگ رم ارزون و یه سی پی یو 1600 رو هم کنید ک قدرت خوبی برای برنامه نویسی بهتون بده و مناسب بازی هم باشه 

ولی ممکنه بیشتر از 2 میلیون خرجتون بشه 

در هر حال اگر 8 ساتا رو بیخیال شدید حتما سراغ 1600 یا 1700 از ای ام دی برید و سمت اینتل نرید چون اینتل صرفا جهت بازی ارزش خرید داره و اگر کوچک ترین کار دیگه ای انجام بدید نسبت قیمت ارزش خرید نداره

لینک به دیدگاه

سلام

با توجه به اینکه فقط بازی نمی کنید من این رو پیشنهاد می دم

59db292986277_Screenshot(117).thumb.png.c0e0adc16e5ce07dd66c28bcf7274729.png

تو نسل جدید cpu های اینتل فقط 8700 برای کار های غیر از گیم به 1600 میرسه که اگه بیاد بالای 1300 تومن میشه

ryzen 1600 تو گیم چند فریم کمتر از اینتل میگیره که اگه روی فول اچ دی 60fps بازی می کنید اصلا به چشم نمیاد اونم با کارت 1070

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، nima19 گفته است :

سلام دوستان میخواستم سیستم رو ارتقا بدم البته با تغییر سوکت 

سیستم فعلی 

Vga: GTX 1070 Hall of Fame

cpu : i5 3470

رم 8 گیگ DDR3 1600

SSD EVO 250

HDD 3*2tb+2*3tb

min : b75m g41

power:green 650uk

cpu coller:GAMMAXX S40

case : green x3 viper+

کارت صدا و وای فای هم دارم 

موس و کیبورد هم bloody 

دوستان فقط تغییر رم و سی پی یو و مادربورد رو دارم بقیه قطعات اوکی هستن مانیتورم هم 1080 هستش در این رزولیشن هم بازی میکنم هم کار طراحی وب و برنامه نویسی اندرویید هیچ تعصبی روی هیچ برندی ندارم که دقیقا از روی خرید کارت گالکس این قضیه معلومه پس فقط کیفیت و نتیجه برام مهمه حتی اینتل و ای ام دی هم تعصب ندارم پس هر چی به نظرتون بهترین پرفومنس رو میده بفرمایید 

بودجه هم یک و نیم نهایتا دو میلیون البته هرچی کمتر بهتر چون واقعا دست و بالم تنگه 

مادربورد ترجیحا 8 تا ساتا ساپورت کنه 

سلام علیک

در صورت فروش قیمت رم و مادربورد و سی پی یو ؟

پخ

ممنون

لینک به دیدگاه

درود از اونجایی که وب - برنامه نویسی و گیم رو همزمان انجام میدید باید دنبال چیزی باشید که تو هر 3 مورد بهترینه

اگر قصد صبر کردن ندارید(1 تا2 ماه) پس بیخیال حرفهام بشید و برید پایین سیستم پیشنهادی amd محور) وگرنه درباره سری کافی لیک اینتل حرفهای زیادی برای گفتن هست.

در گیم که مشخصا برتری با اینتل هست(خصوصا که در 1080 بازی میکنید) در سایر موارد بنچمارکهای معتبر منتشر شده با یک نگاه اجمالی میفهمید نه تنها این نسل اینتل عقب نیست،

بلکه در بعضی موارد برتری هم داره! البته در مجموع تردهای بیشتر رایزن در بعضی موارد 10 درصد پرفورمنس بهتری دارن اما باز هم بسیار اختلاف ها نزدیک هست.

در وب برتری با اینتل هست حتی i5 8400 برتری داره به ryzen 1600 این هم مدرک: https://www.techpowerup.com/reviews/Intel/Core_i5_8400/10.html

در رندرینگ تقریبا نزدیک اما باز هم به شکل نسبی i5 8400 برتری داره : https://www.techpowerup.com/reviews/Intel/Core_i5_8400/9.html

در مجموع علارغم نزدیک بودن در موارد ذکر شده در گیمینگ به طرز محسوسی برتری ازان i5 8400 هست . ضمن اینکه با توجه به قیمت 20 دلار کمتر ارزش خریدش هم در مجموع بیشتر هست.(فقط 180 دلار)

ضمنا i5 8400 مصرف برق کمتری هم داره

اما به هر شکل اگه قصدصبر کردن ندارید که خب سیستم پیشنهادی زیر با پشتیبانی سوکت amd گزینه مناسبیه

هرچند 200 تومن از مبلغ در دسترستون بیشتر هست اما تنها ارتقای با ارزش فعلی که از 8 ساتا پشتیبانی کنه همین هست

البته قائدتا با فروش مادربرد و پردازنده و رمتون با قیمت مناسب میتونید این مشکل رو حل کنید:

547321a310c13bc9346c123ee77f6f7c.thumb.png.e821301079cce8717bdbb819057dd283.png

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...