رفتن به مطلب

خریدار مادر بورد حرفه ای سوکت 775 جهت اورکلاکینگ Q9650 و E5450

omidmehdi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نام خدا

خریدار مادربورد حرفه ای ASUS RAMPAGE EXTREME برای سوکت 775 هستم .

از دوستانی که این مادربورد را موجود دارند و علاقه به فروش دارند لطفا مورد خود را با ذکر قیمت اعلام فرمایند .

همچنین از دوستانی که در شرکت های عرضه سخت افزار فعالیت دارند( شرکت های شخص ثالث و نمایندگی های شرکت ASUS ) و این مورد مادربورد خاص را موجود دارند خواهشمند است است مورد را با ذکر قیمت به اطلاع برسانند .

نکته اول : از سایر دوستان عزیز و شرکت های تأمین سخت افزار خواهشمند است چنانچه مادربورد حرفه ای سوکت 775 ( با قابلیت اورکلاک بالا ) برای عرضه دارند با ذکر مدل دقیق و قیمت مورد نظر اطلاع رسانی بفرمایند .

نکته دوم : از دوستان خوانندگان محترم خواهشمند است در صورتی که موردی منطبق با شرایط فوق بین دوستان و نزدیکان سراغ دارند ان ها را در جریان بگذارند تا زنجیره تأمین این نیاز ایجاد گردد.

نکته نکته : هر مادر بورد قوی با قابلیت اورکلاک را معرفی کنید مانند GA-EP45T-UD3P یا سایر برد ها ... نو یا دسته دو با ذکر قیمت مد نظر معرفی کنید .

لینک مادر بورد : مادربورد ASUS RAMPAGE EXTREME سوکت 775

تصاویر :

004.thumb.png.384077c787f788e0c6c5834c5a7884b4.png002.thumb.jpg.2a8f0e3c621f431fb38dff874f00463c.jpg001.thumb.jpg.c624a91ae7ed37e273522aa1cc85e823.jpg003.thumb.jpg.13531fd2a67e1253aa40956a2a12cbe0.jpg

ویرایش شده توسط omidmehdi
لینک به دیدگاه

میتونم بپرسم دلیل اینکه دنبال چنین مادربرد قدیمی هستین چیست باتشکر و احترام

لینک به دیدگاه

سلام.
جسارت نباشه ولی منم می خوام دلیلش رو بدونم

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام

دلیل به خصوص و ویژه ای  وجود ندارد .

متأسفانه یک سیستم قدیمی داشتم که مادربوردش را از دست داد .

علاقه داشتم تا یک مادربورد برای آن تهیه کنم با توجه به این که دارای دو سی پی یو ضریب باز Q9650 و E5450 هستم درصدد تهیه یک مادربورد حرفه ای با قابلیت اورکلاک می باشم .

در تحقیقاتم به این مدل خیلی خاص رسیدم که ظرفیت بالایی دارد .

اگر امکان تهیه آن یا مدل های مشابه باشد بسیار خوشحال می شوم .

لینک به دیدگاه

دلیل خاصی نداره دوستان این مادربوردهای حرفه ای طرفدار زیاد داره خود من هم عاشق  این مادربوردم  ولی متاسفانه خیلی کمیابه و پیدا نمیشه  

لینک به دیدگاه

سلام

Msi x48 platinum

Asus p5p43td pro

این ۲ مورد موجوده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...