رفتن به مطلب

بعد از نصب ویندوز چرا درایو c سیستم 40 گیگ پر میشه ؟

habibrazmi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید .یه اتفاق عجیبی که من همیشه باهاش روبرو هستم اینه که بعد از نصب ویندوز (فرقی نداره 7 یا 8یا 10) و اتمام نصب که سیستم بالا میاد 40 گیگ فضا پر از هاردم رو که 120 گیگ اس اس دی یا معمولی باشه میگیره.مشکل از کجا میتونه باشه ؟فرمت و همه چی تکمیل و درست انجام میدم .ممنون میشم راهنمایی کنید

Untitled.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز ، الان شما فولدرهای تو درایو C رو حجماشون رو بگیر ببین اگر 40 گیگ هستند شروع کن دونه دونه فولدرها رو چک کردن تا ببینی این حجم ماله چیه ، اگر فایل هایی که تو درایو C هستند 40 گیگ نیستند درایو رو پاک کن و دوباره بسازش و ویندوز رو روش نصب کن اگر هنوز مشکل پابرجا بود هیچ نظری به جز مشکل داشتن هاردتون ندارم !

لینک به دیدگاه

در در 1396/07/25, 14:50:48، OmidArash گفته است :

سلام دوست عزیز ، الان شما فولدرهای تو درایو C رو حجماشون رو بگیر ببین اگر 40 گیگ هستند شروع کن دونه دونه فولدرها رو چک کردن تا ببینی این حجم ماله چیه ، اگر فایل هایی که تو درایو C هستند 40 گیگ نیستند درایو رو پاک کن و دوباره بسازش و ویندوز رو روش نصب کن اگر هنوز مشکل پابرجا بود هیچ نظری به جز مشکل داشتن هاردتون ندارم !

سلام .کل فایلهای فولدر  درایو  18 گیگ هست .عکس ضمیمه کردم.اخه من بیشتر از 5تا هارد تست کردم اینطور هست همشون 40گیگ برمیدارن .هاردهایی که تست کردم همشون اکبند بودن یعنی با هارد خودم تفاوتی نکردن .درایور رو با نرم افزار خاصی پاک کنم یا همون ست اپ ویندوز؟

Untitled.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز چند گیگابایت به دلیل رم مجازی و چند گیگابایت دیگه هم به دلیل هایبرنت هست ، می تونید این دو رو غیر فعال کنید

لینک به دیدگاه

در در 1396/07/25, 16:56:09، abc.abc گفته است :

سلام

دوست عزیز چند گیگابایت به دلیل رم مجازی و چند گیگابایت دیگه هم به دلیل هایبرنت هست ، می تونید این دو رو غیر فعال کنید

هایبرنت خاموش کردم 12گیگ ازاد شد .رم مجازی چجوری غیر فعال کنم؟

ویرایش شده توسط habibrazmi
لینک به دیدگاه

سلام

برای تغییرش روی مای کامپیوتر راست کلیک 

properties

advance system setting

advanced

performance setting

advanced

change

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من ویندوز فضایی از درایو سی برمیداره ایم پیج فایلpage fileوقتی سیستم عامل رم کم بیاره شروع میکنه به ذخیره سازی اون بلاک های دیتا  روب هار در پیج فایل تا رم ازاد بشه و بعد باز دیتای جدید از هارد بره به رم.مشکل اینه حتی سریعترینnvmeها هم درمقابل سرعت رم کشک هستن پس وقتی سیستم شروع کرد به استفاده از پیج فایل شما با سرعت کند تر روبرو میشی. معمولا دو برابر حجم رم به صورت اتوماتیک برداشته میشه برای پیج فایل مثلا هشت گیگ رم شانزده گیگ پیج فایل میخواد.این فضا قلبل تغییره و میشه خاموشش کرد که پیشنهاد نمیشه و میشه اگر سیستم سریع و حافظه بالا دارید کمتر کنید ولی بزارید باشه بعضی از اپ ها و بازی ها از پیج فایل استفاده میکنن و دل کارایشون تاثیر داره. اون فضا وقتی به کار گرفته شد جز فضای پر هارد دیسک یا اس اس دی به شمار میاد و حتی اگر در حال استفاده هم نباشید اون اشغاله. 

یک فضای دیگه که استفاده میکنه ویندوز بهش بک اپ گیری از فایل های حساس سیستم عامل و کرنل ویندوزه .اونم معمولا ده گیگ بر میداره  و چند وقتی یکباریا موقع نصب اپدیتهای حساس و مهم  ریستور پوینت میگیره یعنی بک اپ میزنه که اگر سیستم عامل فایل های حیاتی اش اسیب دید کاربر بتونه بازیبابی کنه. اینها همه در مای کامپیوتر کلیک راست کنید و بهش propertiesدر دسترسند حالا اگر بچه ها گذاشتند بالا که هیچ اگر نه چون با موبایلم فردا براتون راهنمایی میکنم . نکاتی دیگه هم هست مثل temp یا فایل های اضافه و...براتون فردا بیشتر توضیح میدم..

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...