رفتن به مطلب

Assassin's Creed Origins نقد و بررسی

rezagtx
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

نقد وبررسی Assassins creed Origins

وقتی  قصد داریم یک تصویر کلی از تاریخ یک اثر را به نمایش بگذاریم؛ بعضی مواقع بهتر است به ریشه ها برگردیم.  Origins  این ایده را  با تمام وجود پذیرفته  و خود را در بستر یک جهان  باز دینامیک در اینجا مصر باستان قرار داده است. اگر چه میتوان گفت این حرکت خوبی است  و آینده بهتری را برای سری  پیش بینی میکند ولی  از طرفی کاملا مشخص است  هسته گیم پلی  و عناصر  اجرایی آن برای پا  به پا حرکت کردن  با الگوی جهان کاملا باز و  ابعاد عظیم آن مشکلاتی دارد. Origins که در مرز بین پیش در آمد و  دنباله حرکت میکند از طرفی  ما را به آغاز راه فرقه برادران آدمکش میبرد و از طرفی دیگر راه را برای  خط داستانی زمان جدیدی برای زمان معاصر هموار میکند. داستان بازی که در عصر پادشاهی خاندان Ptolemaic  رخ می دهد بخش  بزرگی از تاریخ مصر باستان را  به نمایش می گذارد.

3307340-aco27.thumb.jpg.8aefa0b86845fab8bbe438d5d8f2b7c7.jpg

شما درنقش Bayek  یک رنجر مجای،  راهی سفری مخاطره انگیز می شوید تا   از یک فرقه مرموز ماقبل تمپلار ها ، انتقام بگیرید.  Bayek در حالی که  در جهان  بزرگ شمال آفریقا سفر میکند با چهره های تاریخی همانند کلوپاترا یا ژولیوس سزار نیز ملاقات هایی دارد. او مخفی کاری میکند،  چاقو میزند، گنج پیدا میکند و با  شکار برخی از مقامات عالی رتبه سیاسی مصر  بخش های نادیده از  سرنوشت پادهشاهی را به تصویر می کشد. تیم سازنده این بار  تمرکز  اصلی داستانی این  قسمت  را روی شخصیت اصلی و یارانش گذاشته و شخصیت های تاریخی که معمولا در طی سری  نقش اساسی  در قسمت های قبلی داشتند اینبار کمی به  حاشیه رانده شده اند. Bayek خود شخصیتی است که تاثیر گسترده ای در جهان بازی دارد و به  جهان اطراف خود و یارانش  اهمیت زیادی می دهد و  علیرغم اینکه در زندگی با تراژدی روبرو شده است و در راه گرفتن انتقام از آنهایی که به او ظلم کرده اند ثابت قدم می باشد،  همیشه  به  نیازمندان یاری می رساند و به عنوان یکی از قهرمان های سری، شخصیتی مناسب به نظر می رسد

3307303-aco1.thumb.jpg.01e1615c2beb835740644c986eeaba0c.jpg.

Originsاز ستینگز  خود استفاده خوبی میکند، اگر همانند من از خیابان های پاریس و لندن اصلا خوشتان نیامد، حق دارید – خیابان های  شبیه هم کجا و  محیط های  زیبای شمال آفریقا کجا !  اکثر بازیهایی که از این لوکیشن   بهره برده اند   نمایشی جذاب داشته اند و  این  به جذابیت ذاتی قاره افریقا و مخصوصا مصر باستان بر میگردد. درگیری های ایدولوژیک و  برخورد های فرهنگی در طی تاریخ Ptolemaic در مصر  به اوج خود رسیده بوده اند و در بازی نیز این کلش های فرهنگی/ اجتماعی  حضوری پر رنگ دارند. در حدود 30 ساعت خط داستانی اصلی شما در طول مصر سفر میکنید و با یاران مختلف و دشمنان مختلفی روبرو می شوید . جهان بازی  جذاب است و  حس زندگی و زنده بودن را در خود به خوبی به نمایش میگذارد.

3307307-aco5.thumb.jpg.fae6badcf09cad5314247bcd46751877.jpg

از دسته پرندگان که هنگام گذر شما از مرداب ها  پرواز می کنند، تا سوسمار های عظیم  لب نیل  و دیگر حیوانات وحشی، نمایش Origins از این محیط زیست جذاب زیباست. در کنار اینها این اکوسیستم یک هوش مصنوعی نیز قرار دارد که رفتار های زیستی این  جانوارن را با یکدیگر بالانس میکند. در یک لحظه شما در حال شتر سواری هستید و یک لحظه دیگر  چند اسب ابی به سمت شما یورش می برند. تراکم جزییات و عناصر محیطی بسیار بالاست  و شهر های پرجمعیت  بخوبی طراحی شده اند و شاید بتوان گفت Origins بهترین طراحی محیطی تاریخ سری را  به نمایش میگذارد.

3307305-aco3.thumb.jpg.cc88fa2f2de5d71f8bcf0a75c7a89b5e.jpg

بازی در نقشBayek بسیار آموزش دهنده است و کلی اطلاعات تاریخی در اختیار مخاطب قرار می دهد.  موضو عات سیاسی و  گلادیاتور ها و مسیر های مسابقات سریع و  بنا های مهم و ..در کل حجم اطلاعات   تاریخی بازی بسیار بالاست. درگیر یهای عظیم بین ارتش  امپراطوری روم و مصر و تاثیر آن بر سرزمین  نقش اساسی در خلق هسته روایت داستانی  ایفا میکند و معنای خاصی به  ماموریتهای اصلی و خط داستان های فرعی بازی میبخشد. موضوعاتی همچون نژاد پرستی  وسیاست های مستعمراتی و موضوعاتی چون زن گریزی سیستماتیک در طی بازی بخوبی نمایش داده میشوند.

3307310-aco8.thumb.jpg.9bdfbc2111f4e6de11251afb8aef6f96.jpg

خود بایک برای اکثر مناطقی که به آنها سفر میکند یک بیگانه است و بنابراین  حس برخورد با این موضوعات  برای مخاطب   قدرت بیشتری دارد. جایی باید یک صاحب خانه ظالم را مسموم  کنید و در جایی دیگر به بچه های شهر  حقه های پارکور بازی یاد دهید. Origins  پر است از لحظات خاص و متفاوت، برخی بخوبی در دل ساختار روایی بازی جا گرفتنه اند برخی هم شعاری و کلیشه ای هستند ولی وظیفه خود را به انجام می رسانند.

3307312-aco10.thumb.jpg.280ef380fb016fc824569ef30af3cb34.jpg

با کوچ کردن از آن فرمول مشخص سری بازی های اسسنز،  اکنون با محیط هایی هاب گونه و  تقریبا جدا از هم و ایزوله برای انجام ماموریت ها روبرو هستیم. سطح آزادی  که Origins در در اختیار مخاطب قرار میدهد یک پله از تمامی بازیهای سری بالاتر است.  فعالیت ها و کویست های جانبی اکنون با جهان بازی  یکپارچه تر شده اند  شما قادرید با آزادی بیشتری آنها را انجام دهید. هر منطقه چندین نقطه جذاب برای کاووش  در خود قرار داده است برخی کاملا در مسیر دید شما مشخص  هستند  مثل یک واحه یا بقایای یک قلعه خرابه  و برخی مخفی، مثل  تومب ها و غارهای زیر زمینی  آماده برای  شما تا رازهای درونشان را کشف کرده و  گنج های با ارزشی را پیدا کنید.

3307308-aco6.thumb.jpg.0c192b2a0d23693905794e828424d266.jpg

در کنار  معرفی محیط های جدید و ساختار های  گیم پلی  تازه نفس، Origins یکی از ارکان اصلی سری  را دچار تغییرات اساسی نموده است: مبارزات ریل تایم و  دینامیک تر با دفاع های همزمان. دشمنان اکنون  حس  فعال تری دارند و نبردها پر انرژِی تر هستند. مبارازت   سریع و نامشخص و حرکات نه چندان جذاب یونیتی و  سندیکیت را فراموش کنید. من واقعا از مبارزات قبلی لذت نبردم –به حرکات ایوی در سندیکا دقت کنید: یک سری  حرکات سریع با عصا بر سرکوبیدن و  کارد قرمز پررنگی که دور هدف  ایجاد می شد گویی سیبل تیراندازی است!  مبارزات این قسمت پویا تر از قبل شکل میگیرند و  وارد شدن و خارج شدن از کمبات  طبیعی تر انجام می شود. ضربات ریتمیک سری و الگو های کانتر اتک ها بهتر شده اند و  ضربات با زمانبندی دقیق تر مبارزات را چالش برانگیز تر از قبل نموده اند.

3307342-aco28.thumb.jpg.c55525846f755d23fb7813cbc1b452c9.jpg

سلاح های دوربرد  و مبارزات از راه دور  نیز تغییراتی دیده اند و میزان مانور شما در هنگام استفاده  از آنها و دقتشان افزایش یافته است. برای هدف گیری دقیق یک قابلت زمان آهسته نیز اضافه شده که  باعث می شود که در  هنگام پرش یا  هدف گیری های سرعتی بتوانید اهداف را با دقتی مرگبار  مورد اصابت قرار دهید. بایک یک جنگجوی قهار است و سکانس های  نبرد با گلایدتورها و  کمبات فیشنر های او بسیار هیجان انگیز از کار درآمده اند. البته از آنجایی که الگوی مبارزاتی جدید برای درگیر  های  تک به تک بیشتر مناسب است ، درگیری همزمان با چند  دشمن کمی کار را سخت خواهد کرد  مخصوصا به دلیل سیستم قفل دوربین روی هدف که البته میتوان بدون قفل کردن روی هدف جنگید  و از اوضاع اطراف خود در میدان نبرد خبردارتر بود زیرا دوربین قفل  زاویه دید شما را در میدان نبرد محدود میکند.

12222.thumb.JPG.9eff8cc9e3524d222a543bf0ae8dc8b1.JPG

سعی در Assassin's Creed Origins این بوده  که عناصر  مخفی کاری- اکشن سری با ساختار جدید جهان باز نقش آفرینی یکپارچه شود. البته در میان نیز مشکلاتی وجود دارد برای مثال سیستم لوت جدید بازی که به شما اجازه میدهد به صورت ریل تام از دشمنان لوت دریافت کنید خود بازی را جالب تر نموده ولی مشکلاتی نیز فراهم کرده است. شما باید وقت زیادی را به دنبال  لوت های خوب بگردید زیرا هنگامی که پشت سر سرباز الیت دشمن قرار گرفتید و متوجه شدید چاقوی اسسن شما برای کشتن  این دشمن ضعیف است  قطعا از اینکه لوت بهتری پیدا نکردید پشیمان خواهید شد.

3307306-aco4.thumb.jpg.3288f5c4c072d73e22e48ce0a3c605d2.jpg

شکار و جنگیدن با  حیوانات نیز جالب است . در جایی شما باید از گله شیرها گذر کنید ! و در جایی دیگر با شتر از صحرای مرگبار بگدرید. شاهین شما در اینجا حکم دید ماهواره ای شما را دارد و همه چیز را برای شما مارک  میکند چه کمپ  دشمن چه موجودات زنده، سکانس های شنا زیر آب و فرار از دست تمساح های آدمخوار رود نیل نیز هیجان انگیز و  بیادماندنی هستند.

11111.thumb.JPG.44f4d2e24ccd61b30b0f50f1bcdad6b4.JPG

در کل Origins توانسته سری را به قله های جدیدی هدایت کند و البته این تغییرات  بدون مشکل هم نبوده اند.بهرحال جهان Origins  برای کاووش تازه و جذاب است  و این جذابیت بر گرفته از محیط بازی جذاب  و داستان خوب آن  می باشد. در طی سالهای اخیر سری، تغییرات گسترده ای به  خود دیده  و Origins  گویی اولین قدم صحیح در  خلق یک سفر تازه است.  مشکلاتی در طی سفر خواهد بودولی پایان راه و مسیری که برای آینده سری مشخص میکند درخشان  است.

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تریلر لانچ بازی با کیفیت مطلوب و حجم مناسب.

دوستان چند تایی نقد وبررسی آمده برای بازی من هم   از هر کدوم یک تیکه زدم برای شما  نوشتم/  البته گفتم کوتاه و مفید باشه چون خیلی اسپویل کردن در ریویو ها ولی من بدون اسپویل نوشتم. بهرحال بازی خوبی است و  امیدوارم لذت ببرید .

41134_540p30.mp4

لینک به دیدگاه

ممنون رضا جان 

هر روز بهتر از دیروز

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان در نقد گیم اسپات اشاره شده که نسخه کنسولی بشدت از مشکلات تکسچر پاپ این و فریم ریت دراپ شدید رنج میبره- طوری که حتی ریویور در بخش نکات منفی  که از امتیاز بازی کم میکنه اشاره کرده به مشکلات تکنیکی حتی روی کنسو ل های قوی تر  pro ,x- در عوض پی  سی گیمر تونسته بازی ور روی ترکیبی از high  , very high با فریمی بین 40 تا 70  اجرا کنه  روی کارت 980 و   نویسنده میگه بیش از 12 ساعت  در  بازی بوده و اشاره خاصی به مشکلات  گرافیکی و تکنیکی نمیکنه-اینبار مثل اینکه بهترین نسخه بازی مخصوص پی سی است روز لانچ!

Unfortunately, several technical hiccups and bugs crop up--which disrupt the flow of the experience. During our playthrough of the Xbox One X and PS4 versions, instances of texture pop-in, noticeable framerate dips during cutscenes and gameplay, and odd graphical issues while exploring and interacting with other characters detracted from impactful moments and events. These issues unfortunately persist throughout, slightly dragging down the otherwise incredible setting.

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

تشکر رضا جان بابت نقد عالی بود:)

بابت تفاوت بین نسخه ها از اولم مشخص بود برای نسخه pc سنگ تموم گذاشتن.

در کل سری برگشت به اوج و به نظرم برگشت به اوجی که باید برمیگشت شخصا هم عاشق فضاسازی و برهه تاریخی ک بازی روایت میکنه هستم

پ ن : میدونستید میتونید سوار Unicorn سفید هم بشید؟:3_grin:چجوریش رو نمیدونم ولی میدونم یونیکورن هم میشه جای اسب و شتر سوار شد مطمئن نیستم به شکل dlc هست یا اچیومنتی چیزی برا باز کردنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 دقیقه قبل، War-Machine گفته است :

تشکر رضا جان بابت نقد عالی بود:)

بابت تفاوت بین نسخه ها از اولم مشخص بود برای نسخه pc سنگ تموم گذاشتن.

در کل سری برگشت به اوج و به نظرم برگشت به اوجی که باید برمیگشت شخصا هم عاشق فضاسازی و برهه تاریخی ک بازی روایت میکنه هستم

پ ن : میدونستید میتونید سوار Unicorn سفید هم بشید؟:3_grin:چجوریش رو نمیدونم ولی میدونم یونیکورن هم میشه جای اسب و شتر سوار شد مطمئن نیستم به شکل dlc هست یا اچیومنتی چیزی برا باز کردنه.

:4_joy: خیلی خوبه  کلا بازیساز ها علاقه دارن به یونیکورن من هیچ وقت نمیتونم درکش کنم چرا :4_joy:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نقد مثل همیشه عالی بود همه رو با دقت خوندم. 

بعد از نسخه سوم هر چی منتشر میشد اصلا نگاهم نمیکردم ولی این اورجین انگار ارزش بازی داره. خیلی مشتاقم کرک شه و بازی کنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اخرین اسسینی  که واقعا به عنوان یک بازی متفاوت خوشم امد بلک فلگ بود ، نمراتش  هم این سالها از همه بیشتر بود- حس ماجراجویی نبردهای دریایی کلی محیط های راز الود و ... یونیتی و سندیکا خیلی =شبیه هم بودن و محیط هاشون برای من جذابیت نداشت بشدت کهنه میشد محیطها- انقدر هم هاد و عناصر محیطی و علامت و ... روی تصویر بود ادم فکر میکرد داره تو ماتریکس زندگی میکنه- گیم پلی اتمسفریک ، خلق ایمرژن  کار سختیه- مترو ها - ویچر - فالوت ها و اسکایرم ... اینها سعی میکنن با پرهیز از شلوغ کاری   بازیباز رو درگیر محیط کنن - یوبی سافت وسط بازی یونیتی  تو اسمون مینوشت  اینجا کاور بگیر!!!LOL یعنی چی  مگر ما احمق هستیم  اخه این چه نوع  مکانیزمی است. درکل خوشم نیامد. فقط بلک فلگ متفاوت بود جو خاصی داشت و بخاطرحس قوی عنصر کاووش و بقا خیلی جذاب شد . من اصلا یونیتی و سندیکا رو یک بازی  میدونم و خیلی   درمحیط هاشون  لدت نبردم.

این اورجین فرق داره از همه بیشتر به بلک فلگ شبیهه حس کاوش و  کشف راز و ... بخاطر همین جذابش میکنه-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بلک فلگ کلا یک چیز دیگه بود

فوقالعاده عالی

من قبل از اون اصلا اسسین بازی نکرده بودم با این سری جذب این بازی شدم

دوستانی که از بازی بلک فلگ خیلی خوششون امده پیشنهاد میکنم سریال black sails رو تماشا کنن یکی از سریالهای جذاب هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...