رفتن به مطلب

گپ و گفتگو با سعید حسینی - ساعت ۱۷ یکشنبه ۷ آبان

Recommended Posts

• کاربر ویژه

photo6025905211995958082.thumb.jpg.65e40d53d6df0a71ab46b8ce960748fd.jpg

دیگه مشخصه جریان چیه، توضیح نمیدم سرتونو درد بیارم!

هرچه میخواد دل تنگت بگو ;)

لایو باشید که چیزیو از دست ندید.

لینک به دیدگاه

خیلی هم عالی  :89_clap: (دیگه چی از این بهتر که مستقیم بتونیم با خود اقای حسینی صحبت کنیم):108_metal:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 17 ساعت قبل، M-yousef گفته است :

یه دست  pubg با آقای سعید حسینی

بهتر از این نمیشه:4_joy:

بیشتر قصد پرسش سوال های چالشی و بی رو در وایسی رو از سمت مردم داریم که بهشون پاسخ داده بشه.

مثلا چرا فلان قطعه تو سایت خیلی گرونه؟ یا چرا لیون اینجوریه یا اونجوریه؟ این مدل سوالا :)

لینک به دیدگاه

یعنی باید زنگ بزنیم صحبت کنیم یا حضوری خدمت برسیم؟ 

من که فرصت نمیکنم اگه کسی فرصت کرد زنگ بزنه در مورد فروم هم صحبتی بکنه تا یکم اوضاع فروم بهتر بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 16 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

یعنی باید زنگ بزنیم صحبت کنیم یا حضوری خدمت برسیم؟ 

من که فرصت نمیکنم اگه کسی فرصت کرد زنگ بزنه در مورد فروم هم صحبتی بکنه تا یکم اوضاع فروم بهتر بشه

میتونید توی چت باکس لایو بپرسید. میتونید همینجا سوال کنید

لینک به دیدگاه

چرا همش هنگی داره. هی میره تو فکر . 4 مگ دارم ولی انگار نه انگار با کیفیت 160p

سوال پرسیدم معلوم نیست جوابم رو چی دادن نفهمیدم. چت باکس که کار نمیکنه. 4 تا مرور گر تست کردم همشون هنگ میکردن یا تو در حال ارسال میموند . تصویر چند ثانیه میاد بعد میره تو هنگ. یه چیز خوب هم که هست برا ما نیست. کلی سوال داشتم . حالم گرفتس :(

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان، ویدئو این برنامه آپلود شده و میتونید استفاده کنید:

پارت 1

پارت2

لینک به دیدگاه

به نظر من لیون تو برخی از مسایل مخصوصا انجمن ضعیف عمل میکنه و فقط تمرکزش روی سایته. اینو بار ها هم به اقای حسینی گفتم اما عکس العملی نشون ندادن. برخی از ادمین ها هم کم مسئولیتی میکنن و سر قول هاشون نیستن.

به خاطر همین قضیه هم برای همیشه از این فروم میرم ( شاید یه تلنگری باشه برای لیون که بعید میدونم ).

دوستان این اخرین پست من بعد از چندین سال تو این انجمن بود ( مگه این که کار نیمه تمومی برای خرید یا فروش باشه که تو پیام خصوصی تمام خواهد شد ). خوبی ای بدی ای دیدید حلال کنید.

خدا حافظ.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

به نظر من لیون تو برخی از مسایل مخصوصا انجمن ضعیف عمل میکنه و فقط تمرکزش روی سایته. اینو بار ها هم به اقای حسینی گفتم اما عکس العملی نشون ندادن.

اون طور هم که تو برخی از مسایل ادعا میکنن عمل نمیکنن.

به خاطر همین قضیه هم برای همیشه از این فروم میرم ( شاید یه تلنگری باشه برای لیون که بعید میدونم ).

دوستان این اخرین پست من بعد از چندین سال تو این انجمن بود ( مگه این که کار نیمه تمومی برای خرید یا فروش باشه که تو پیام خصوصی تمام خواهد شد ). خوبی ای بدی ای دیدید حلال کنید.

خدا حافظ.

ای بابا اقا میلاد یعنی انقدر از دست لیون ناراحت هستید ؟   کوچ کردید به پرشین تولز ؟   

لینک به دیدگاه

واقا با حرف اقا میلاد موافقم 

اول اینکه لیون زده تو کار ماینیگ و گیمرها رو فراموش کرده ولی این گیمرها بودن که اینجا شد لیون کامپیوتر. فرم هم که افتضاحه از بازارچه گرفته تا اخبار حتی قطعات که بزودی در فروشگاه موجود میشه هم معلوم نیست فقط یکسره قطعات ماینیگ با فلان تخفیف نمیدونم چقدر سود داره ولی اقای حسینی حتی رفتن یکی از کاربرا این فرم میتونه فاجعه باشه پس به نظر من قبل از هر سودی به فکر راضی کردن کاربرا یکی مثل میلاد و مثل میلادها باش شاید نفر بعدی دوست میلاد باشه و نفر بعدی شاید لیون کامپیوتر باشه که تو این بازار خراب نتونه سرپا وایسه یه سر به مقداد کامپیوتر هم بزن اقای حسینی  مثال مادربرد f250 strix نزدیک به چهل تومان ارزونتره من همیشه قطعات رو از لیون خریدم ولی برای خرید چند قطعه هنوز 2 دلم پس بزار شعار فروشگاه به یک واقعیت تبدیل بشه نه یک شعار الان نه خرید خوبی وجود داره نه حال خوب برای بهت شدن فرم من 3 روز پیش یه پیشنهاد دادم حتی کسی جوابی بهش نداد 

لینک به دیدگاه

•  XBOX ONE
  •  
ارسال شده در چهارشنبه ساعت 19:24 اینم نظرات من که پاسخی داده نشد

با سلام خدمت مدیران و کاربران عزیز

پیشنهاد مشکلات

1-لطفا به صورت واقعا فوری این مشکل رو رفع کنید .مشکل لطفا جدیدترین مطالب رو در صفحه1 قرار دهید مثال اخبار پردازنده رو که باز میکنید اولین مطلب برای سال فکر کنم 87 هست و باید برای جدید ترین خبر ها صفحات اخر رو جستوجو کنید ولی برای بهتر شدن حتما باید جدید ترین مطالب  در صفحه اصلی باشه این یک مثال برای تمامی قسمتها بود نه اخبار. بهتره صفحات یک هدر اصلی داشته باشه و اخرین مطالب زیر هدر باشه  خیلی از کاربرا به علت این که فکر میکنن مطالب قدیمی هست میبند صفحه رو

2-برای قسمت فروش لطفا گزینه ای قرار بدید که فورا بعد از فروش رفتن کال فروشنده یا خریدار تایپیک رو خودشون ببندن تا این همه الکی سردرگم نشن  و منتظر بستن ناظر نشن در ضمن ناظر های محترم هم خیلی وقته پیداشون نیست و فکر کنم در گیر مشکلات خودشونن نه اخبار درست حسابی نه نظارت کافی فقط قصدم بهتر شدنه فرم هست نه تخریب جناب حسینی ...باتشکر

Untitled.jpg

ویرایش شده توسط XBOX ONE
لینک به دیدگاه

در در 1396/08/08, 09:43:45، nasabam گفته است :

ای بابا اقا میلاد یعنی انقدر از دست لیون ناراحت هستید ؟   کوچ کردید به پرشین تولز ؟   

والا ناراحت که هستم ولی خوب دیروز هم خیلی اوضاعم خراب بود همه چیز قاطی شد. از یه ور گراف  سوخت. از اون ور مادرم مریض شد خیلی اوضاعم به هم ریخته بود.

فوقش فقط تو قصمت بازار چه فعالیت کنم

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1396/08/08, 10:05:04، XBOX ONE گفته است :

واقا با حرف اقا میلاد موافقم 

اول اینکه لیون زده تو کار ماینیگ و گیمرها رو فراموش کرده ولی این گیمرها بودن که اینجا شد لیون کامپیوتر. فرم هم که افتضاحه از بازارچه گرفته تا اخبار حتی قطعات که بزودی در فروشگاه موجود میشه هم معلوم نیست فقط یکسره قطعات ماینیگ با فلان تخفیف نمیدونم چقدر سود داره ولی اقای حسینی حتی رفتن یکی از کاربرا این فرم میتونه فاجعه باشه پس به نظر من قبل از هر سودی به فکر راضی کردن کاربرا یکی مثل میلاد و مثل میلادها باش شاید نفر بعدی دوست میلاد باشه و نفر بعدی شاید لیون کامپیوتر باشه که تو این بازار خراب نتونه سرپا وایسه یه سر به مقداد کامپیوتر هم بزن اقای حسینی  مثال مادربرد f250 strix نزدیک به چهل تومان ارزونتره من همیشه قطعات رو از لیون خریدم ولی برای خرید چند قطعه هنوز 2 دلم پس بزار شعار فروشگاه به یک واقعیت تبدیل بشه نه یک شعار الان نه خرید خوبی وجود داره نه حال خوب برای بهت شدن فرم من 3 روز پیش یه پیشنهاد دادم حتی کسی جوابی بهش نداد 

بله دوست عزیز من نزدیک دو سال هست این انجمن و لیون را می شناسم و همیشه هم از لیون خرید کردم ولی تازگی این پروفایل رو ساختم و این که آقای حسینی عزیز بیشتر به فکر ماینر هاست تا بقیه کاربران درسته و الان یک ماه دو ماه یا بیشتر بود آقای حسینی یا نبودن یا کمتر پیام می دادند که الان هم که پیام داد چه شده؟ یه سایت حق ماینر هارو خورده! خب اولا کسی که میره توی این کار باید بدونه به یک کار بی پایه و اساس  تکیه زده و متاسفانه خیلی از جوان ها دنبال کار راحتن . شما آقای حسینی خودتون هم توی یه برنامه شرکت کرده بودید که گفتید چه سختی های کشیده اید تا به اینجا رسیده اید!و همین حرف که اکثر جوان ها دنبال کار راحتن را زدید!  همه یک جور ببینید و در آخر ناراحت نشوید به خاطر نظرات تند و تیز دوستان و من    چون یک دوستی که میخواد دوستش سالم و پایدار بمونه  بدیهاش رو صادقانه میگه ولی کسی که ارزشی برای دوستش قائل نیست اصلا بدیهای دوستش رو بهش نمیگه تا از بین بره پس ما شما را دوست داریم که مشکلاتتون را به شما میگیم پس از شما خواهشمندم حداقل روزی یک پیام در فروم بگذارید و در بحث های دوستان شرکت کنید (مثل قدیم ها) تا موجب دلخوشی و شادمانی بچه های فروم باشید و من اولین بار بود برام که می دیدم مدیر یک سایت و فروشگاهی بزرگ بعد از اینکه به موفقیت های زیادی دست پیدا کرده مشتریانش و طرفدارانش رو فراموش نکرده و وقتی دیدم شما هم مثل بقیه شدید ته دلم خالی شد . با ارزوی موفقیت بسیار برای لیون

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

کاروتون عالیه

شرکتی خوب با خدمات مناسب

موفق باشید 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...