رفتن به مطلب

راهنمایی جهت خرید بهترین پاور بانک

Recommended Posts

سلام به همگی

می خوام بدون بهترین برند تولید کننده پاور بانک چیه ؟ و اینکه تو ایران اصلیش پیدا میشه یا نه ؟

لطفا راهنمایی کنید که بهترین پاور بانک بازار رو بخرم ، قیمتش هم مهم نیست

1- کیفیت ، مخصوصا کیفیت باتری خیلی برام مهمه

2- اصل بود جنس ، چون میگن خیلی از برندها  مثل انرجایزر تقلبیش تو بازاره

3- وزن حدود 300 گرم

4- تکنولوژی های جدید مثل type-c رو داشته باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

والا دوست گرامی بنده در این مدت که این پاور بانک ها رایج شدن چندینتا عوض کردم ، به صورت خلاصه بخوام بگم هیچکدومشون اونی که شما میخوای نیست ، به این صورت که یکی میبینی شارژ خوب نگه میداره ولی سرعتش کمه یکی خروجی دلخواه شمارو داره ولی کیفیت خوبی نداره ، یکی کیفیت خوب داره خصوصیات مورد نیاز شمارو هم داره ولی به دلیل داشتن امکانات اضافی بلااستفاده بیخودی گرونه.

الان خود من حدود دو ماهی میشه که پاور بانک Mi Power Bank 2 که ساخت شرکت شیائومی هست رو گرفتم از دی جی ، در این رنج قیمت تنها پاور بانک با خروجی فست شارژ نسل 3 هست و واقعا هم فست شارژ هست ، خروجی و سرعت شارژر از کلگی های فابریکی که به طور مثال سر گوشی هایی مثل s8 سامسونگ هم هست سریعتره ، کیفیت خوبی داره ، نگهداری شارژش فوق العادس و حدود 8 ساعت زمان میبره تا از صفر تا 100 شارژ بشه خودش ، برخلاف اکثر برند های پاور بانک گارانتی داره و نمونه اصلی هم هست تقلبیش فکر نکنم اومده باشه.

خلاصه فعلا توی این 2 ماهی بلخره بعد از عوض کردن حدود 10 تا پاور بانک فکر میکنم این از همشون بهتره.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

سلام

والا دوست گرامی بنده در این مدت که این پاور بانک ها رایج شدن چندینتا عوض کردم ، به صورت خلاصه بخوام بگم هیچکدومشون اونی که شما میخوای نیست ، به این صورت که یکی میبینی شارژ خوب نگه میداره ولی سرعتش کمه یکی خروجی دلخواه شمارو داره ولی کیفیت خوبی نداره ، یکی کیفیت خوب داره خصوصیات مورد نیاز شمارو هم داره ولی به دلیل داشتن امکانات اضافی بلااستفاده بیخودی گرونه.

الان خود من حدود دو ماهی میشه که پاور بانک Mi Power Bank 2 که ساخت شرکت شیائومی هست رو گرفتم از دی جی ، در این رنج قیمت تنها پاور بانک با خروجی فست شارژ نسل 3 هست و واقعا هم فست شارژ هست ، خروجی و سرعت شارژر از کلگی های فابریکی که به طور مثال سر گوشی هایی مثل s8 سامسونگ هم هست سریعتره ، کیفیت خوبی داره ، نگهداری شارژش فوق العادس و حدود 8 ساعت زمان میبره تا از صفر تا 100 شارژ بشه خودش ، برخلاف اکثر برند های پاور بانک گارانتی داره و نمونه اصلی هم هست تقلبیش فکر نکنم اومده باشه.

خلاصه فعلا توی این 2 ماهی بلخره بعد از عوض کردن حدود 10 تا پاور بانک فکر میکنم این از همشون بهتره.

ممنون از شما

لطفا لینک سایت دیجی یا لیون رو قرار بدید تا دقیق تر راجع بهش بخونم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، mohsen6281 گفته است :

ممنون از شما

لطفا لینک سایت دیجی یا لیون رو قرار بدید تا دقیق تر راجع بهش بخونم

خواهش میکنم.

بفرمایید :

https://www.digikala.com/Product/DKP-253710

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...