رفتن به مطلب

Coil Whine جای نگرانی دارد؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز. بنده اخیرا یه 980ti extreme gaming از همین فورم خریداری کردم که یکسال و اندی هم از گارانتیش باقی مونده. مشکل اینجاست که تو بازی هایی مثل ولفن اشتاین جدید و یا گوست رکون و بخصوص هنگام لودینگ بازی (بعد از لود سیو منظورم هست) صدای عجیبی از کارت شنیده میشه که توصیفش دشواره، شبیه لولای دری میومنه که روغن کاری لازم داره،  این صدا گه گاه شنیده میشه و مستمر نیست و 100 درصد مطمئنم که صدا از فنها نیست. آیا دوستان به این مورد برخوردن؟ آیا کارتهای ایکستریم همه همینطورین؟ ممنون میشم تست کنید و تجربتون رو در اختیار بنده بزارید. نگرانم ایراد داشته باشه و ترجیح میدم نبرم گارانتی.

ویرایش شده توسط Mohamadreza Sarvi
لینک به دیدگاه

سلام

به این صدا کول واین گفته میشه

اگه همیشگی نباشه مشکلی نیست

در مواقعی که فریم زیاد (مثلا ۱۰۰۰ یا ۲۰۰۰) میشه صدای کول واین بیشتر میشه

مثل پخش مووی قبل بازی یا صحنه لوود بازی

نرم افزار فرپس Fraps رو نصب کن و بررسی کنید تا ببینید در چه فریمی به بالا صدای گرافیک درمیاد

درکل جای نگرانی نداره و البته راه حلی هم نداره

ویرایش شده توسط aVaOMi
لینک به دیدگاه

نویز خازن هاست

بعد اون صدای کشویی .صدای نویز ادامه داره تولود

میخای مطمین بشی بازیو بزار رو خالت ویندوز

بمخض اینکه بالای صفحه بازیو باموس نگه داری لود صفربشه نویز قطع میشه 

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است :

سلام

به این صدا کول واین گفته میشه

اگه همیشگی نباشه مشکلی نیست

در مواقعی که فریم زیاد (مثلا ۱۰۰۰ یا ۲۰۰۰) میشه صدای کول واین بیشتر میشه

مثل پخش مووی قبل بازی یا صحنه لوود بازی

نرم افزار فرپس Fraps رو نصب کن و بررسی کنید تا ببینید در چه فریمی به بالا صدای گرافیک درمیاد

درکل جای نگرانی نداره و البته راه حلی هم نداره

ممنون از راهنمایی تون. لاتین اصلاح کول واین رو برام مینویسین تا بیشتر در موردش بخونم؟ نرم افزار فرپس رو نصب میکنم و حتما نتیجه رو اطلاع میدم خدمتتون. سپاس

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، farshad sh گفته است :

نویز خازن هاست

بعد اون صدای کشویی .صدای نویز ادامه داره تولود

میخای مطمین بشی بازیو بزار رو خالت ویندوز

بمخض اینکه بالای صفحه بازیو باموس نگه داری لود صفربشه نویز قطع میشه 

نویزخازن طبیعیه جناب یا در اثر استفاده غیر عادی بوده؟ کارتهای 780ti، 960 و 1070 هم داشتم ولی اصلا همچین چیزی ندیده بودم. اگر درست متوجه راه حلتون شده باشم انجامش میدم و بهتون اطلاع میدم.

لینک به دیدگاه

coil whine

اینطور که شنیدم اکثر گرافیک های زوتاک این مشکل رو دارند(البته اگه بشه گفت مشکل)

با فعال کردن Vsync دیگه فریم بالای ۶۰ نمیره و مشکل رفع میشه

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است :

coil whine

اینطور که شنیدم اکثر گرافیک های زوتاک این مشکل رو دارند(البته اگه بشه گفت مشکل)

با فعال کردن Vsync دیگه فریم بالای ۶۰ نمیره و مشکل رفع میشه

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان بالاتر اشاره کردن
اکثر کارت های گیگا این مشکل رو دارن  coil whine
الان من خودمم هم 1060 دارم به همین صورته قبلا  اسوس داشتم موردی نداشت
البته اگر شدید نیست زیاد مهم نیست و جدی نگیرید

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

دوستان بالاتر اشاره کردن
اکثر کارت های گیگا این مشکل رو دارن  coil whine
الان من خودمم هم 1060 دارم به همین صورته قبلا  اسوس داشتم موردی نداشت
البته اگر شدید نیست زیاد مهم نیست و جدی نگیرید

ممنون. نه شدید نیست و متناوب هنگام لودینگ شنیده میشه. بنده متاسفانه حساسیت دارم روی صداهای ریز.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، Mohamadreza Sarvi گفته است :

ممنون. نه شدید نیست و متناوب هنگام لودینگ شنیده میشه. بنده متاسفانه حساسیت دارم روی صداهای ریز.

دقیقا برای منم همینجوریه گیگا هست دیگر کاریش نمیشه کرد ^_^

لینک به دیدگاه

همینطور که دوستان گفتن صدای کول واینه مشکل خاصی نیست

نمیشه گفت همه برندا اینجورین یا همه مدلا من رو زوتک گیگا سافایر و حتی ایسوس هم این صدا رو شنیدم. حساس نشو از بازی لذت ببر

لینک به دیدگاه

اون راه خل نبود 

گفتم میخای مطمین بشی که ازفن نیست با اون کار درجا لود صفرمیشه اگه نویز قطع بشه مربوط به لود هست وربطی به فن نداره

راه حل خاصی نداره

ولی پیشنهادهایی بطور فرضیه شده درسایتهای خارجی 

ولی فقط فرضیه . اثبات نشده همه گیر بشه 

شما gpuzکناربازی بازکن ببین بوست کلاک . دیفالت کارته یا بالاتر 

معمولا دوتا کارت اینحوری دیدم . بوست کلاکشون بالاتراز بوست دیفالت مدل کارت کارمیکرد مثلا کلاک دیفالت 1100وبوست 1240

تواینجورکارتها بوست دیدم 1.340کارمیکرد!

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، farshad sh گفته است :

اون راه خل نبود 

گفتم میخای مطمین بشی که ازفن نیست با اون کار درجا لود صفرمیشه اگه نویز قطع بشه مربوط به لود هست وربطی به فن نداره

راه حل خاصی نداره

ولی پیشنهادهایی بطور فرضیه شده درسایتهای خارجی 

ولی فقط فرضیه . اثبات نشده همه گیر بشه 

شما gpuzکناربازی بازکن ببین بوست کلاک . دیفالت کارته یا بالاتر 

معمولا دوتا کارت اینحوری دیدم . بوست کلاکشون بالاتراز بوست دیفالت مدل کارت کارمیکرد مثلا کلاک دیفالت 1100وبوست 1240

تواینجورکارتها بوست دیدم 1.340کارمیکرد!

سپاس. حتما تست میگیرم. ولی با نرم افزار asus gpu tweak کار میکنم و فقط برای بازی از حالت oc استفاده میکنم. این oc داخل نرم افزار همون بوست دیفالت باید باشه درسته؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، aminsa گفته است :

منم 1070 ام اس آی دارم اینطوریه چیزی نیس

ممنون داداش

لینک به دیدگاه

ممنون میشم دوستان صریح بگن که این صدا از اول با کارت هست یا طی گذشت زمان ایجاد میشه؟ در اثر اور کلاک یا غیره.

ویرایش شده توسط Mohamadreza Sarvi
لینک به دیدگاه

نویز خازن طبیعی نیست 

علی الحساب  vsyncفعال کنی نصف میشه

پیشنهادمیکنم ازتنظیمات دیفالت بیشتر کارنکن 

والا من هیچ وقت دست خودم کارت به این روز نیوفتاده

هیچ کس هم راستشو نمیگه .که اورکرده کارت به این روز افتاده . واسه همین اطلاعات ثابت شده ای نیست

همین نویزو تو خازن پاورهای ترکیده قدیمی شنیدم . 

حالا دوستان میگن مشکلی نبست  ولی از دیفالت بیشتر نرو تنظیمات کلاک وغیره.دنبال دردسرنباش

من برعکس رودخونه شنا میکنم 

گرافیکهای من حال میکنن 

من همیشه چندتا پروفایل درست میکنم واسه کارباکرافیک از کلاک 90تاپایینتر تا کلاک دیفالت 

کارعادی پایینترین پرفایل بازی پروفایل سوم 

برعکس بقیه که اورمیکنن .بشدت از اور کردن بدم میاد .سلامت وعمرقطعه مهمتره برام

لینک به دیدگاه

اشتباه از بندس که سراغ کارت دست دو رفتم. در هر حال ممنون از توضیحات مفیدت دوست عزیز. تا کار نداده دستم ردش میکنم بره.

لینک به دیدگاه

نویز خازن طبیعی نیست 
علی الحساب  vsyncفعال کنی نصف میشه
پیشنهادمیکنم ازتنظیمات دیفالت بیشتر کارنکن 
والا من هیچ وقت دست خودم کارت به این روز نیوفتاده
هیچ کس هم راستشو نمیگه .که اورکرده کارت به این روز افتاده . واسه همین اطلاعات ثابت شده ای نیست
همین نویزو تو خازن پاورهای ترکیده قدیمی شنیدم . 
حالا دوستان میگن مشکلی نبست  ولی از دیفالت بیشتر نرو تنظیمات کلاک وغیره.دنبال دردسرنباش
من برعکس رودخونه شنا میکنم 
گرافیکهای من حال میکنن 
من همیشه چندتا پروفایل درست میکنم واسه کارباکرافیک از کلاک 90تاپایینتر تا کلاک دیفالت 
کارعادی پایینترین پرفایل بازی پروفایل سوم 
برعکس بقیه که اورمیکنن .بشدت از اور کردن بدم میاد .سلامت وعمرقطعه مهمتره برام

والا خازن نویز ایجاد نمیکنه و اون صدایی که از پاور میشنوید یجور کویل واین هست. ترانس ها رو که درست میکنن خیلی معمولی به دور یه هسته میپیچن. تو همه پاور ها زیر لود این صدا میاد. ولی حالا میگین پاور خازن ترکیده خب خازن خرابه و فشار بر روی ترانس هست اون صدا رو میشنوین.
دوستمون هم از این وضعیت نترسونین. کول واین حتی برای فاز های مادربرد هم بوجود میاد.
هر چیزی که داخلش یه چیز ترانس مانند باشه این نویز رو خواهد داشت. حالایکی اون هسته خوب عایق کاری شده صدا نمیده یکی صدا میده

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

اون نویز خفیفی که میگین تو لوازم برقی هست هیچ 

نویزی که ایشون میگن من تحربه کردم 

قبل از لود یک صدای تق و صدای عجیب میده بعد نویز شدید 

نویز خفیف  که شما میگید توبیشتر لواززم برقی پیش میاد 

شما ازجلو گرافیک ایشونو ببینی متوجه میشی چی میگم 

یک صدای مثل گلنگدن کشیدن وتق میده بعد لود نویز شدید 

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، hamed_crazy گفته است :

والا خازن نویز ایجاد نمیکنه و اون صدایی که از پاور میشنوید یجور کویل واین هست. ترانس ها رو که درست میکنن خیلی معمولی به دور یه هسته میپیچن. تو همه پاور ها زیر لود این صدا میاد. ولی حالا میگین پاور خازن ترکیده خب خازن خرابه و فشار بر روی ترانس هست اون صدا رو میشنوین.
دوستمون هم از این وضعیت نترسونین. کول واین حتی برای فاز های مادربرد هم بوجود میاد.
هر چیزی که داخلش یه چیز ترانس مانند باشه این نویز رو خواهد داشت. حالایکی اون هسته خوب عایق کاری شده صدا نمیده یکی صدا میده

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

نویز بالاخره از گرافیکه یا پاور؟

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، Mohamadreza Sarvi گفته است :

نویز بالاخره از گرافیکه یا پاور؟

از هر دو میتونه باشه بر اساس تجربه خودم

ولی شما میگی کارتت رو جدیدا عوض کردی پس پاورت همون قبلیس که مشکل نداره

والا این مشکل کویل واین بنظرم بدلیل استفاده نادرست از کارت و یا استفاده بیش از حد (24/7) مثل کسانیکه با کارت ماین میکنن بیشتر به چشم میخوره

و یا کسانیکه از پاور های غیر مرغوب استفاده میکنن بعد از یه مدت این بلا سر کارت میاد

اما چیزی که هست این صدا اصلا تاثیری توی کارایی کارتتون در بیشتر مواقع نداره پیشنهاد میکنم باهاش بسازید و یا اگه خیلی شدید هست و امکانش رو داشتید رو یه سیستم دیگه هم تست کنید

+هر موقع چیزی خواستید بخرید فراموش نکنید حضوری بخرید و یا از کسی که 100 درصد اعتماد دارید بهش

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

از هر دو میتونه باشه بر اساس تجربه خودم

ولی شما میگی کارتت رو جدیدا عوض کردی پس پاورت همون قبلیس که مشکل نداره

والا این مشکل کویل واین بنظرم بدلیل استفاده نادرست از کارت و یا استفاده بیش از حد (24/7) مثل کسانیکه با کارت ماین میکنن بیشتر به چشم میخوره

و یا کسانیکه از پاور های غیر مرغوب استفاده میکنن بعد از یه مدت این بلا سر کارت میاد

اما چیزی که هست این صدا اصلا تاثیری توی کارایی کارتتون در بیشتر مواقع نداره پیشنهاد میکنم باهاش بسازید و یا اگه خیلی شدید هست و امکانش رو داشتید رو یه سیستم دیگه هم تست کنید

+هر موقع چیزی خواستید بخرید فراموش نکنید حضوری بخرید و یا از کسی که 100 درصد اعتماد دارید بهش

والا طرف که از صدا اظهار بی اطلاعی میکنه و میگه کارت کم مصرف و در حده. اما حتما روی یه سیستم دیگه تست میکنم. متاسفانه همه نمیگن که کارت رو از کس دیگه گرفتن. میگن دست من بوده مشکلی نداشته. در هر حال به نظرم این صدا قطعا علت داره و به خودی خود ایجاد نشده. کاش در معاملات کمی هم سود معنوی رو دخیل کنیم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کویل واین در همه لوازم برقی میتونه بوجود بیاد وقتی که کامپوننت ها تحت فشار کار میکنن و جریان الکتریسته  داره از  کامپوننت های بخش power-regulating  گذر میکنه  مثل ترنسفومرها یا اینداکتر ها، در سطح این کامپوننت ها وایبریشن ایجاد میشه که به شکل صدای ویززززززز میشونیم. کارتهای گرافیک قوی مثل همین کارت شما تازه  با رادیات بزرگ بخشی از این صدا رو  خفه میکنن وگرنه اگر  رادیات همین  کارت مثلا بشه بلاک واتر کولینگ صدا خیلی بیشتر شنیده میشه-

inductor.thumb.png.f4423d83651a865d302fb4f213dc34db.png

این یک اینداکتور الکترومغناطیسی قدیمی در یک رادیو است وقتی جریان از این میگذره کویل ها  میلرزند و میخورند به حلقه- صدای  وزووزو تولید میشه-

هیچ وقت نگران کویل واین نباشید هیچ مشکلی نداره - بله ممکنه بلند باشه و  اذیت کنه اگر ازیک  حدی بیتشرباشه کمپانی های سازنده گرافیک یا پاور یک پالسی تعویض داند ولی شرکت های گارانتی کننده داخل  انجامش نمیدن پس باید باهاش ساخت- ولی این صدا کاملا کاملا طببیعی است. میتونید فریمتون رو قفل کنید  نگذارید فریم همینطور  ول بشه تا 200 تا 300 یا بالاتر این کویل واین رو بیشتر میکنه  . کیس هایی که سوند دمپنینگ دارن مثل فرکتول این صدا رو خیلی کاهش میدن.

لینک به دیدگاه

کویل واین هیچ مشکلی نداره  همون صدای جیغ

شما یم کارت نو هر برندی بخری شاید روز اول کویل واین داشته باشه شاید هم بعد 10 سال دچار کویل واین نشه  

شانسی هست تقریبا و اقا رضا هم دلیلشو گفتن

ویرایش شده توسط ahmad91
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...