رفتن به مطلب

کولر گازی مناسب

AtAgAmEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام به دوستان خوبم / امیدوارم روزهای گرم و روزه براتون به خوبی سپری بشه

می خوام برا اتاق خودم که 15 مترمربع هستش یه کولر گازی بگیرم / با این شرایط

1- کم مصرف باشه

2- گارانتی معتبر داشته باشه

3- با دوام باشه

4- بازدهی خوبی داشته باشه

5-هزینه زیادی نزار رو دستم

اگه راهنمایی کنین ممنون میشم ( چند تا وب سایت هم دیدم که همه از هم کپی کرده بودن ، بارش رو نوشته بودن برا چند مترمربع چی بهتره / چند نوع داریم و از این حرفها / خواهشاً اینجوری نباشه بی زحمت / مرسیییییییییییییییییی )

می خوام از تجربیات دوستان استفاده کنم تا یه تهداد مطلب نوشته شده در وب سایتها

لینک به دیدگاه

سلام آقا عطا

خوب هستید.

در مورد مارک های کولر گازی از نظر کیفیت میشه یک چنین دسته بندی انجام داد

مارک های ا جنرال و توشیبا در رتبه اول

مارک های ال جی و سامسونگ در رتبه 2

مارک های دیگه مانند cree بوتان و .... در رتبه سوم

البته حقیقت اینه که اختلاف کیفیت گروه 1 و 2 خیلی کم شده ولی گروه 2 و 3 اختلاف قابل ملاحظه ای از نظر کیفیت و مصرف دارند

مثلا شرکت نیا چندین برند میاره که ا جنرال کالای مرغوبش هست و مارک CREE از نوع معمولی.

از نظر گارانتی شرکت های lg ,samsung ogeneral خدمات خوبی می دهند. اما در مورد توشیبا اطلاعاتی ندارم

از نظر سایز کولر به نظرم شما 9000 یا حداکثر 12000 BTU برای فضای 15 متر کاملا کافیه . البته به سلیقه شما هم ربط داره . بعضی ها با دمای 25 درجه احساس راحتی میکنند ولی بعضه ها دوست دارن اتاق یخ کنه که به نظرم منطقی نیست و به کولر قویتری احتیاج هست.

کولر هم حتما از نوع اسپیلیت بگذارید که سر و صداش خیلی کمتره.

از نظر هزینه باید یکم شانس بیارید. من 2 سال پیش کولر گازی ال جی گذاشتم. اون سال برای تخفیف تا 5 متر لوله رایگان می دادند و هزینه نصب هم مجانی . امیدوارم امسال هم اینطوری باشه .

سوال دیگه ای داشتید بپرسید ، اگر بلد بودم در خدمت هستم. 8-}

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام آقا عطا

خوب هستید.

در مورد مارک های کولر گازی از نظر کیفیت میشه یک چنین دسته بندی انجام داد

مارک های ا جنرال و توشیبا در رتبه اول

مارک های ال جی و سامسونگ در رتبه 2

مارک های دیگه مانند cree بوتان و .... در رتبه سوم

البته حقیقت اینه که اختلاف کیفیت گروه 1 و 2 خیلی کم شده ولی گروه 2 و 3 اختلاف قابل ملاحظه ای از نظر کیفیت و مصرف دارند

مثلا شرکت نیا چندین برند میاره که ا جنرال کالای مرغوبش هست و مارک CREE از نوع معمولی.

از نظر گارانتی شرکت های lg ,samsung ogeneral خدمات خوبی می دهند. اما در مورد توشیبا اطلاعاتی ندارم

از نظر سایز کولر به نظرم شما 9000 یا حداکثر 12000 BTU برای فضای 15 متر کاملا کافیه . البته به سلیقه شما هم ربط داره . بعضی ها با دمای 25 درجه احساس راحتی میکنند ولی بعضه ها دوست دارن اتاق یخ کنه که به نظرم منطقی نیست و به کولر قویتری احتیاج هست.

کولر هم حتما از نوع اسپیلیت بگذارید که سر و صداش خیلی کمتره.

از نظر هزینه باید یکم شانس بیارید. من 2 سال پیش کولر گازی ال جی گذاشتم. اون سال برای تخفیف تا 5 متر لوله رایگان می دادند و هزینه نصب هم مجانی . امیدوارم امسال هم اینطوری باشه .

سوال دیگه ای داشتید بپرسید ، اگر بلد بودم در خدمت هستم. 8-}

راستی هزینه برقش کدوم یکی میصرفه ؟ یا نه همشون یکی هست ؟ ( پول بابابرقی رو فیش رو میگم );)

لینک به دیدگاه

معمولا گرانتر ها راندمان بالاتری دارند

یک سوال. این محلی که شما می خواهید کولر ببندید چه جوریه یعنی دائما در ها باز میشه یا نه و یا اینکه محیطی هست که زیاد با محیط تبادل حرارتی نداره

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

معمولا گرانتر ها راندمان بالاتری دارند

یک سوال. این محلی که شما می خواهید کولر ببندید چه جوریه یعنی دائما در ها باز میشه یا نه و یا اینکه محیطی هست که زیاد با محیط تبادل حرارتی نداره

نه بابا / اتاق خودم هستش تو خونه / اکثراً در اتاق بسته هستش /

400 - 500 بدم ولی پول برق رو فیش نمی خام زیاد بشه8-}

لینک به دیدگاه

من خودم دنبال کولر میگشتم . بهترین و کم مصرفترین مدلی که تونستم پیدا کنم Panasonic CS/CU-E12LKR بود . اونم از شانس من شرکت گفت دیگه وارد نمی کنه . ولی LG سری تایتان که از تکنولوژی اینورتر استفاده میکنه خیلی خوب در اومده . کم مصرف هم هست .این هم لینک پاناسونیک :

http://panasonic.com.au/Products/Air+conditioners/Deluxe+Reverse+Cycle+Inverter/CSCU-E12LKR/Specification

لینک به دیدگاه

نه بابا / اتاق خودم هستش تو خونه / اکثراً در اتاق بسته هستش /

400 - 500 بدم ولی پول برق رو فیش نمی خام زیاد بشه8-}

با 400 - 500 شما نمی تونید کولر خوب و کم مصرفی بخرید . مگر اینکه از این بدون گارانتیها که از بانه میاد تهیه کنید که اون هم ریسکش بالاست . یکی از فامیلهامون هیتاچی 9000 گرفت 450000 تومان . البته از خود بانه.

لینک به دیدگاه

من یک نکته هم خدمت شما عرض کنم خودم تجربه کردم

خیلی ها وقتی کولر گازی رو روشن می کنند ، دمای سرد کردن را روی 22 یا 23 می گذارند که باعث فشار زیادی به کولر میشه و از طرفی مصرف برق هم بالا میره. اما نکته ای در این بین هست و کسی دقت نمی کنه اینه که چون پنل اسپیلیت کولر گازی در ارتفاع بالا نصب میشه و هوا گرم هم همیشه در بالا قرار میگیره، معمولا هوای ورودی به پنل دمایی حدود 3 تا 4 درجه بالاتر از پایین اتاق داره. یعنی همیشه دمای هوای اتاق در پایین که ما در اون قسمت اتاق تردد میکنیم خنک تر هستش.

حالا شما اگر کولر را روی 25 درجه تنظیم کنید ، عملا دمای اتاق باید به 21 تا 22 در پایین و 25 در جه در بالای اتاق برسه که کمپرسور کولر شما خاموش کنه. در این حالت شما به این حساب هستی که دما رو روی 25 گذاشتید در صورتی که کولر داره برای خنک کردن تا دمای 21 تا 22 درجه جون میکنه.،

من خودم برای کاهش مصرف انرژی و همچنین فشار کمتر به کولر ، دما رو روی 28 تنظیم میکنم و تا دمای اتاق در پایین 25 باشه. اینجوری هم دما مطبوع هست و هم کمپرسور خاموش و روشن میشه. اما اگر روی 25 بگذارم، کمپرسور یک سره کار میکنه

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه بابا بدون گارانتی که نه نمی خوام / چرا گفتم 400- 500 تومن چون ال جی رو دوستم 12000 1 سالی هست گرفته بود برا همین

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

از شانس بد قیمت کولر رفته بالا . الان دیگه نمیتونی کولر با پدر و مادر با این قیمت پیدا کنی . اون مدل ال جی که دوستتون گرفته از مدلهاهای پر مصرفش بوده احتمالا . 12000 این قیمت نداریم الان . ولی برای شما 9000 کافیه . من الان تو خونه کولر 18000 دارم . 85 متره . فقط هم یک اتاق رو بستم . سرویس رو کم کنیم حدود 60 متر رو داره خنک میکنه . این که میگن برای فلان متر مربع کولر فلان اندازه بگیرید کمی اغراق هم داره توش .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کولر گازی خیلی کم مصرف اگه نیاز دارید میتونید از کولر های گازی خورشیدی استفاده کنید که مثل یخچال نفتی های قدیم کار میکنه . اما مارکهای معروفی نداره و هنوز کامل عمرش تست نشده.

این تکنولوژی اینورتر lg میتونه در تلفات انرژی در تبدیلات مکانیکی خیلی کمک بکنه . و مصرف را کم کنه.

نوع نصب کولر در مصرفش خیلی تاثیر داره نوع عایق بندی لوله ها جنس و مارک عایق و قرار دادن کولر در جهت وزش باد استفاده از سایبان و کوتاه کردن مسیر لوله و استفاده از حداقل تعداد خم .

من خودم تو خونه توشیبا دارم 5ساله داره کار میکنه زمستان و تابستان کوچکترین مشکلی نداشته. اما در مجموع کارائی و عمر برندهای معروف در حدود هم دیگه است .

بهتره از کولرهایی با فیلترهای ضد باکتری در خروجی هوا استفاده کنید که هوایی مطلوب تر به شما بده.

همیشه کولری با قدرت بیشتر از توان مورد نیازتون انتخاب کنید چون کمپرسور کمتر کار میکنه و عمرش بیشتر میشه .(البته خیلی همه دست بالا نگیرید)@};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...