رفتن به مطلب
  • 0

انتخاب بین mi mix 2 یا oneplus 5

Darksiren.s
 اشتراک گذاری

سوال

سلام  و درود

دوستان قبل از هر چیزی این رو بگم که هر کس میخواد گوشی بخره معمولا از من نظر میخواد چون اینقدر اخبار رو دنبال می کنم که کانفیگ اکثر گوشی ها رو از حفظم البته یه چند وقتیه به علت مشغله پیگیری ام کمتر شده

البته این رو نگفتم که بخواد روی نظردهی تون تاثیر منفی بگذاره بیشتر منظورم این بود که نا آشنا و مبتدی نیستم

خب میرسم سراغ سوال ... قبلش بگم از قدیم یه ضرب المثل هست که میگه کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره و مصداق کار من هست

حالا که نوبت به خرید گوشی برای خودم رسیده مثل خر گیر کردم توی گل لطفا هر کس میتونه کمک کنه

قبل از درخواستم این رو هم بگم که من توی انتخاب گوشی خیلی سخت گیرم و مهمترین ملاک توی انتخاب هام خاص بودن گوشی هست و به خاطر اینکه توسعه دهنده اندروید هستم قطعا همیشه گوشی اندرویدی دست می گیرم

خب مدت هاست که محصولات گوگول رو دست گرفتم یعنی از نسخه  galaxy nexus داشتم تا الان که تقریبا دو ساله nexus 5x دارم و البته بعد از اینکه pixel اومد چون پولش رو نداشتم نتونستم بخرم هرچند قیمتش توی ایران نجومی هست (این رو هم بگم که کلا گوشی زیاد عوض میکردم به خاطر همین از همه برند ها حداقل دو سه تا گوشی دست گرفتم تا این اخیر که بدلایلی دیگه از گوشی بازی فاصله گرفتم و تقریبا دو سال هست نکسوس دستمه)

دوستان از اطاله کلام میگذرم میرم سراغ سوالم

من چند روزی هست میخوام یه گوشی تو قیمت حدودا 2 تومن خرید کنم پس از بررسی های فراوون بین وان پلاس 5 و می میکس 2 موندم (البته تمامی گوشی های نزدیک به این قیمت رو بررسی کردم از می 6 شیائومی گرفته تا اچ تی سی الترا یا سونی ایکس زد و ...)

هر کدوم مزایا و معایب خاص خودش رو داره خب از یه طرف وان پلاس اندرویدش نزدیک به اندروید خام هست و من خیلی بیشتر باهاش حال می کنم و مهمتر اینکه توسعه دهنده های خوبی روی این گوشی کار میکنن و بنابراین میتونم هر رام کاستومی خواستم بزنم روش در طرف مقابل می میکس رام زیبای میویی رو داره که من از وقتی اولین گوشی اندرویدی یعنی ساسمسونگ گالکسی اس 2 رو داشتم یادم همیشه رام های کاستوم میویی رو نصب می کردم و از این همه زیبایی کیف می کردم واقعا رام های زیبایی میزنه البته اون موقع خیلی باگ داشت بعد از اون تجربه نه رام میویی رو داشتم و نه گوشی هاش رو

خب چند روزی هست تمام ریویوها رو دیدم و بررسی هام رو انجام دادم ... باور نمی کنید اینقدر کلیپ های یو ...تیو ...ب رو نگاه کردم خسته شدم

و در نهایت هیچ ... واقعا بین این دو به نتیجه نرسیدم و احساس می کنم دیگه زیادی دارم مته به خشخاش میگذارم و انتخاب برام سخت شده

در کل هر طور حساب می کنم عقلم میگه وان پلاس و دلم میگه می میکس 2 حالا موندم به ندای کدومش گوش بدم

ممنون میشم اگر کسی تجربه ای با این دو گوشی داشته یا داره نظرش رو بگذاره

بی نهایت سپاسگزارم

ویرایش شده توسط Darksiren.s
لینک به دیدگاه

6 answers to this question

Recommended Posts

• 1

سلام

این روزا با ورود برندهای جدید انتخاب بین گوشی خیلی سخت شده. ولی از جهاتی هم خیلی ساده. چطور؟ شما میتونی با گوشی 1 تومنی سنگین ترین گیم ها و نرم افزارها رو اجرا کنی پس انخاب اصلی شما بحث سخت افزارهای اصلی نیست بلکه امکانات جانبی مثل دوربین و کیفیت صفحه نمایش و اسپیکر و ... هست. خودم تجربه کار با  mix 1 ,و t3 رو داشتم.

به شخصه نظرمو میگم شاید بدردتون بخوره

دوربین : plus5 

صفحه نمایش:plus5

کیفیت بدنه :plus5

زیبایی: mix2

پشتیبانی: mix2 

پشتیبانی کاستوم: plus5

کیفیت سخت ازفزار:plus5

انتخاب نهایی بین این دو گوشی: mix2 

شاید باورت نشه ولی در سال بیش از 10-15 تا گوشی عوض میکنم و نتیجه چند سال کارکردن با بیش از 100 گوشی اینه که اگر بخام گوشی بخرم یا یه چیز ارزون کار راه بنداز میخرم (مثل الان که note4x دارم) یا یه پرچمدار برمیدارم مثل نوت 8 ولی در کل آیفون رو میپسندم.

دلیل اینکه mix2 رو انتخاب کردم اول از همه پشتیبانی نرم افزاریش هست دوم اینکه طراحیش کپی شده از برند دیگه نیست(plus5 کپی آیفونه) سوم اینکه بخای بفروشی افت قیمت Plus5 خیلی زیاده و اکثرا نمیدونن این گوشی چیه چهارم اینکه بعد از اون داستان رسوایی شرکت وان پلاس در مورد فروش اطلاعات کاربران نظرم در مورد این شرکت برگشته(اطلاعات اصلا مهم نیست مهم اینکه به کاربرانش به این طریق توهین کرده)

لینک به دیدگاه

• 1

اگر قیاقه mix2 خیلی مهمه همونو بگیر (یا صبر کن تا op5t بیاد) ...
بقیه چیزا.... دیگه op5 بهتره (شاید باتری mix 2 یکم بهتر باشه)...
اصلا روی ساپورت نرم افزاری xiaomi هم حساب نکن مفت نمی ارزه (کلا من از miui هم خوشم نمیاد ) از لحاظ نرم افزاری می خوای مطمئن باشی برو سمت op5 ....
من خودم الان mi5s دارم گوشی خوبیه اگررام کاستوم روش بزنی .... وچون کلا رام کاستوم ریختن و آپدیت کردن رام کاستوم کار هر کسی نیست من کلا xiaomi رو پیشنهاد نمی کنم به اطرافیانم...

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

• 1

دوست عزیز من تجربه کار از نزدیک با mi mix  رو داشتم و واقعیتش اینه که این گوشی خیلی بد توی دست جای میگیره و نمیشه باهاش  با یک دست کار کرد ولی اگه  مشکلی با این نداری من صد در صد mi mix رو بهت پیشنهاد میدم

لینک به دیدگاه

• 0

ممنون از دوست عزیزی که اطلاعاتشون رو به اشتراک گذاشتن

لطفا از دوستان اگر کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه ممنون

لینک به دیدگاه

• 0

همچنان مشتاق خواندن نظرات ارزشمند شما عزیزان و سروران هستم

لینک به دیدگاه

• 0

دوستان ملتمسانه منتظر نظرات ارزشمند شما عزیزان هستم

لطفا دریغ نفرمایید

سپاس

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...