از لیون کامپیوتر قســـــــــــــــــــــــــــــــــــطی خرید کنید فروش اقساطی برای سراسر ایران
اخبار سخت افزار ، نرم افزار ، بازی و دنیای آیتی در مجله لیون کامپیوتر 🤩
- 0
انتخاب بین mi mix 2 یا oneplus 5
-
کاربران آنلاین در این صفحه 0 کاربر
- هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
-
آخرین مطالب بازارچه
-
فروش کیس نو Master Tech Master Box + ترمالتیک مدل Core P5 Tempered Glass Snow Edition دست ساز +Corsair Graphite 760T
توسط ferdosi، در خرید و فروش کیس
- 3 ارسال
- 1306 بازدید
-
- 109 ارسال
- 8119 بازدید
-
- 32 ارسال
- 1221 بازدید
-
باندل b250 رم4 ssd 120 ddr4 سی پی یو g6405 1 2 3
توسط chaning، در خریدو فروش سیستم کامل و چند قطعه کامپیوتر با هم
- 73 ارسال
- 2788 بازدید
-
- 1 ارسال
- 456 بازدید
-
- 3 ارسال
- 152 بازدید
-
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 2060 and ASUS PHOENIX RTX 2060 یا تعویض
توسط Sky84، در خرید و فروش کارت گرافیک VGA
- asus tuf gaming geforce rtx 2060
- asus phoenix rtx 2060
- (و 1 مورد دیگر)
- 2 ارسال
- 135 بازدید
-
فروش گرافیک 3060 ایسوز استریک و 1050 تی ای گیگا و تعدادی rx580 پاور 400, 430و باندل 1151+1150 وگرافیک gtx 960 1 2 3 4 5
توسط King Cyrus، در خریدو فروش سیستم کامل و چند قطعه کامپیوتر با هم
- 3060 ایسوز استریک
- گرافیک 3060
- (و 5 مورد دیگر)
- 114 ارسال
- 3788 بازدید
-
فروش هدفون حرفه ای ادیو تکنیکا قرمز Audio Technica ATH-M50x LIMITED EDITION RED
توسط Slash_Slash، در خرید و فروش اسپیکر و هدست
- 6 ارسال
- 378 بازدید
-
فروش کیس کامل 1060 , i5 8400 , 16G
توسط miladfrx، در خریدو فروش سیستم کامل و چند قطعه کامپیوتر با هم
- 0 ارسال
- 76 بازدید
-
-
آخرین موضوعات
-
- 5 ارسال
- 129 بازدید
-
اخبار مختصر بازی ها ، قفل ها ، کرک ها ، شایعات و ... 1 2 3 4 425
توسط big VULTURE، در اخبار دنیای بازی
- پلی استیشن 4
- پلی استیشن
- (و 34 مورد دیگر)
- 10614 ارسال
- 691750 بازدید
-
- 8 ارسال
- 215 بازدید
-
- 0 ارسال
- 45 بازدید
-
- 11 ارسال
- 291 بازدید
-
سوال
Darksiren.s 11
سلام و درود
دوستان قبل از هر چیزی این رو بگم که هر کس میخواد گوشی بخره معمولا از من نظر میخواد چون اینقدر اخبار رو دنبال می کنم که کانفیگ اکثر گوشی ها رو از حفظم البته یه چند وقتیه به علت مشغله پیگیری ام کمتر شده
البته این رو نگفتم که بخواد روی نظردهی تون تاثیر منفی بگذاره بیشتر منظورم این بود که نا آشنا و مبتدی نیستم
خب میرسم سراغ سوال ... قبلش بگم از قدیم یه ضرب المثل هست که میگه کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره و مصداق کار من هست
حالا که نوبت به خرید گوشی برای خودم رسیده مثل خر گیر کردم توی گل لطفا هر کس میتونه کمک کنه
قبل از درخواستم این رو هم بگم که من توی انتخاب گوشی خیلی سخت گیرم و مهمترین ملاک توی انتخاب هام خاص بودن گوشی هست و به خاطر اینکه توسعه دهنده اندروید هستم قطعا همیشه گوشی اندرویدی دست می گیرم
خب مدت هاست که محصولات گوگول رو دست گرفتم یعنی از نسخه galaxy nexus داشتم تا الان که تقریبا دو ساله nexus 5x دارم و البته بعد از اینکه pixel اومد چون پولش رو نداشتم نتونستم بخرم هرچند قیمتش توی ایران نجومی هست (این رو هم بگم که کلا گوشی زیاد عوض میکردم به خاطر همین از همه برند ها حداقل دو سه تا گوشی دست گرفتم تا این اخیر که بدلایلی دیگه از گوشی بازی فاصله گرفتم و تقریبا دو سال هست نکسوس دستمه)
دوستان از اطاله کلام میگذرم میرم سراغ سوالم
من چند روزی هست میخوام یه گوشی تو قیمت حدودا 2 تومن خرید کنم پس از بررسی های فراوون بین وان پلاس 5 و می میکس 2 موندم (البته تمامی گوشی های نزدیک به این قیمت رو بررسی کردم از می 6 شیائومی گرفته تا اچ تی سی الترا یا سونی ایکس زد و ...)
هر کدوم مزایا و معایب خاص خودش رو داره خب از یه طرف وان پلاس اندرویدش نزدیک به اندروید خام هست و من خیلی بیشتر باهاش حال می کنم و مهمتر اینکه توسعه دهنده های خوبی روی این گوشی کار میکنن و بنابراین میتونم هر رام کاستومی خواستم بزنم روش در طرف مقابل می میکس رام زیبای میویی رو داره که من از وقتی اولین گوشی اندرویدی یعنی ساسمسونگ گالکسی اس 2 رو داشتم یادم همیشه رام های کاستوم میویی رو نصب می کردم و از این همه زیبایی کیف می کردم واقعا رام های زیبایی میزنه البته اون موقع خیلی باگ داشت بعد از اون تجربه نه رام میویی رو داشتم و نه گوشی هاش رو
خب چند روزی هست تمام ریویوها رو دیدم و بررسی هام رو انجام دادم ... باور نمی کنید اینقدر کلیپ های یو ...تیو ...ب رو نگاه کردم خسته شدم
و در نهایت هیچ ... واقعا بین این دو به نتیجه نرسیدم و احساس می کنم دیگه زیادی دارم مته به خشخاش میگذارم و انتخاب برام سخت شده
در کل هر طور حساب می کنم عقلم میگه وان پلاس و دلم میگه می میکس 2 حالا موندم به ندای کدومش گوش بدم
ممنون میشم اگر کسی تجربه ای با این دو گوشی داشته یا داره نظرش رو بگذاره
بی نهایت سپاسگزارم
ویرایش شده توسط Darksiren.sلینک به دیدگاه
6 answers to this question
Recommended Posts
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.