رفتن به مطلب

خرید کدام هارد : BarraCuda ST2000DM006-2T یا Toshiba P300 HDWD120EZSTA -2T

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان.
راهنمایی میخواستم در خصوص خرید یه هارد از بین دو مدل بالا.
باید خدمت دوستان عرض کنم که من رو سیستم فعلیم 2 هارد با مشخصات زیر دارم:
1- Samaung SSD 850 EVO 250GB
2- Western Digital WD2003FZEX Black 2TB

ولی به دلیل حجم بالایی اطلاعات و برای ذخیره سازی اطلاعات دانلویی از جمله فیلم ،فایل های بازی و... میخواستم راهنمایی کنید که بین دو هارد بالا کدومش مناسب تر هست هم از نظر کارایی ،خدمات پس از فروش(گارانتی)،کم بودن  صدا در زمان کارکرد، برگشتی کمتر (خرابی کمتر در بازار به نسبت فروش کالا) .
اگر هم غیر این دو مورد هاردی در همین رده کیفیتی و قیمتی  مد نظر دارید معرفی کنید .
ممنون

لینک به دیدگاه

توشیبا خیلی خوب وباکیفیته ونظر شخصیم بعدش رو سیگیت هست خودم تجربه استفاده دوتا 1تراشو دارم اما وسترن ناامیدم کرد وبعد از یکسال و نیم خرابشد.شاید شانس من بوده .در کل سمت وسترن دیگه نمیرم خدمات سیگیت فک کنم بهتر از توشیبا باشه

لینک به دیدگاه

من هم تازه توشیبا خریدم.برای کنار وسترن دیجیتال.خیلی بهتر از وسترن هستش

لینک به دیدگاه

من شنیدم که خرابی توشیبا در مقایسه با برند وسترن و سیگیت خیلی بیشتر هست!

لینک به دیدگاه

درود

1. توشیبا = سرعت بالا، کیفیت بالا، نویز بالا، دمای بالا

2. سیگیت = در سری‌های مختلف، مزایا و معایب مختلفی داره ولی در کل: سرعت بالا = نویز بالا = کیفیت مناسب = دمای مناسب

3. وسترن = در سری‌های مختلف، مزایا و معایب مختلفی داره ولی در کل: سرعت مناسب = نویز کم = کیفیت مطلوب = مناسب جهت آرشیو

اگر از توشیبا می‌خواین استفاده کنین نباید کیس تکون بخوره، چون توی دور بالای فعالیت هارد دیسک تکون خوردن خیلی کوچیک هم روی هارد تاثیر بد می‌ذاره

اگه سیگیت خواستین سفارش بدین از سری آیرون‌ولف سفارش بدین که نسبت به تمامی هاردهای این لیست 3 برابر بیشتر عمر می‌کنه و از همه بهینه‌تر هست... (البته برای کاربری عادی)

اگه وسترن می‌خواین تهیه کنین سعی کنین از سری بلو با گارانتی معتبر استفاده کنین.. چون تقلبی این برند توی کشور زیبای ما فراوان شده...

در کل توصیه میشه به جای این برندها، اگه خیلی حساس هستین از برند هیتاچی استفاده کنین که کمترین خرابی رو توی جهان، علاوه بر بالاترین کیفیت داره.

در نهایت در صورت نبود هیتاچی، بنده این موارد رو توصیه می‌کنم:

سرعت: 1. توشیبا 2. سیگیت 3. وسترن

نویز کم: 1. وسترن بلو 2. سیگیت اسکای‌هاوک 3. سیگیت باراکودا 4. توشیبا

قابل اطمینان بودن: 1. هیتاچی 2. سیگیت آیرون‌ولف 3. توشیبا 4. سیگیت اسکای‌هاوک 5. وسترن بلو

البته این‌ها نتیجه تجربه بنده هست و ممکن هست تخصصی یا حتی صحیح نباشه، کاربران و اساتید باتجربه‌تر اگه حضور دارن می‌تونن بهتر راهنمایی کنن

لینک به دیدگاه

درود نظر من روی سیگیت هست

من کارم آرشیو هست و به همین دلیل هارد زیاد دارم سه تا هارد سیگیت دارم و یدونه توشیبا میتونم به جرات بگم سیگیت بهتره و دوامش بیشتره (چون نزدیک 5 ساله الان هارد سیگیت دارم  و هنوز هیچکودم اخ نگفتن البته ناگفته نماد توشیباهم درکنارشون بوده واخ نگفته)

اما این مدل سیگیتی که معرفی کردی نوعه جدید هارهای سیگیت هست از نوعه بارکودا که بهترین هارد شناخته شده از نظر دوام و و کیفیت هست(شک نکن)

حتی خود لیون هم یک فیلم درست کرده که از 4 شرکت معروف هارد ساز مثل توشیبا -سیگیت- وسترن-.... توش هست که در اخر فقط سیگیت بارکودا تونست جونه سالم به در ببره میتونی بری پیداش کنی و موجوده

لینک به دیدگاه

دوستان کسی تفاوت بین این دو مدل هارد رو میدونه؟
1- BarraCuda ST2000DM006-2G

2- BarraCuda ST2000DM007-2G

تو توضیحات در این خصوص در مورد اول گفته :Standard Model Numbers
و در خصوص دومی زده : Segate Secure Model Numbers

کسی در اینخصوص اطلاعی داره .
ممنون میشم اگه توضیح بدید.

لینک به دیدگاه

.

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، saja گفته است :

دوستان کسی تفاوت بین این دو مدل هارد رو میدونه؟
1- BarraCuda ST2000DM006-2G

2- BarraCuda ST2000DM007-2G

تو توضیحات در این خصوص در مورد اول گفته :Standard Model Numbers
و در خصوص دومی زده : Segate Secure Model Numbers

کسی در اینخصوص اطلاعی داره .
ممنون میشم اگه توضیح بدید.

فک کنم مربوط به سال ساخته 7 یعنی 2017

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...