رفتن به مطلب

تعرفه‌های جدید اینترنت ثابت اعلام شد

Vikings
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

من چون کیفیت دیدی خوب بوده برام تا الان و تو این 6 روزی که گرفتم فوق العاده راضی بودم سرعتمو ارتقا دادم به 16!

df.PNG

vb.PNG

لینک به دیدگاه

• ارسال 1.2k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در در 1396/12/20, 21:55:04، NaeemSameti گفته است :

بهتون می گم که همه جا به این صورت نیست، خط تلفن بنده مشکل غیر اینترنتی داشتی با یه تماس با 195 در عرض  2 ساعت حل شد! چیزی که چندیت سال نمیشد درستش کرد!

اما همین 195 رو آقای سعید بهمنیان شکایت کرد، چند باری ازش پرسیدم گفت خبری نشد، حالا شاید خود آقا سعید این تاپیک رو ببینه و توضیح بده!

درود

من در منزل اجاره ای اینترنت مخابرات داشتم، به درخواست جمع آوری عمل نکردند. بعد حضوری رفتم پیش نماینده گفتند جمع آوری یک هفته طول می کشد. بعد هم اسباب کشی کردم. سه ماه بعد صاحبخانه قبض آورد که ۷۰ هزار تومان هزینه ی اینترنت آمده بود. 

پیگیری به نتیجه نرسید. بار اول که زنگیدم گفتند شکایت را با مدارک در سامانه ثبت کنم. خبری نشد زنگیدم گفتند ثبت نشده، از نو ثبت کردم. باز چند هفته گذشت خبری نشد. زنگیدم گفتند در دست پیگیری است و خودشان خبر خواهند داد. رفتم نزد نماینده ی مخابرات، گفتند به ما مربوط نیست. رفتم پیشخوان دولت گفتند باید از فرمانداری پی گرفته شود. فرمانداری گفتند به تعزیرات مربوط است، تعزیرات گفتند به بازرگانی، بازرگانی گفتند چون شرکت محلی نیست، به صنعت و معدن استان مربوط است. آنجا زنگیدم گفتند شکایت را در شهرستان ثبت کنم و آنها به مرکز بفرستند. برگشتم بازرگانی، گفتند کسی حریف مخابرات نمی شود، با این وجود اگر دوست داری شکایت را بنویس و با مدارک بیاور. حوصله ام زیاد است و از رو نمی روم، ولی به دلیل مشکلهای کاری فرصت پیگیری بیشتر ندارم. وقتم را می گذارم برای زدن ریشه ی این تبهکاریها.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در در 1396/12/16, 19:50:48، HeX گفته است :

آسیاتک هرروز افتضاح تر از دیروز:

جدیدا سرعت رو اتوماتیک کردن که خودش با توجه به کشش خط سرعت رو بالا میبره! SNR فاجعه شده و قطعی و کندی در باز کردن صفحات به مراتب بیشتر و بدتر از قبل شده.

ولایت ما مشکلی که بیشتر سرویس دهنده ها جز دو تا دارند، اختلال است. مثلا حین آپلود کردن در one drive متوقف می شود، یا تورنت را محدود کرده اند، یا فیسبوق هر بار تایید هویت می خواهد. صف.شکنها مدام قطع می شوند و..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هر کی از دیده بان نت داره با سرعت 4 مگ یا کمتر میتونه جشنواره روز مادر (7200 گیگ یکساله 4 مگ) بگیره بعد اتمام سرویسش فعال بشه ، خیلی به صرفه هستش

مثلا خودم 3 مگ میگیرم ماهی 38 تومن که تو یکسال میشه 456 که جشنواره 244 تومنه که نزدیک نصفش قیمت داره

لینک به دیدگاه

من که مخابرات فیبر نوری گرفتم سرعت 2 مگ 26 تومن. سرعت واقعیش 4 مگه. ( سری قبلی بعد دو هفته پهنای باندم باز شد خود به خود شد 10 مگ . بعد از تمدید دوباره شد 4 مگ. فکر کنم هر چی بگیری سرعت دوبرابر میده ) . دانلودش الان با idm بین 490 تا 530 هست. با موزیلا و اینا 470

حجمشم 150 گیگ ولی تعرفه خارجی 4 برابر کم میشه. درواقع چیزی در حد 40 گیگ.

فقط پینگش تو سرور خارجی بالاس ( که برام مهم نیست )

پشتیبانیشم خوب نیست 

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

image.thumb.png.8b115da3c42130a666e5de0b3a374ee7.png

مناسب واسه دانلود فیلم و بازی در ایام عید

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

image.thumb.png.8b115da3c42130a666e5de0b3a374ee7.png

مناسب واسه دانلود فیلم و بازی در ایام عید

ای کاش ما هم خط خوب داشتیم میگرفتیم ?

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

جشنواره  یکساله کسی سراغ داره؟ که نسبت حجم به قیمتش بصرفه باشه؟ 

صبانت قیمتاش به نسبت حجم بصرفه نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 21 ساعت قبل، Mohammad98 گفته است :

جشنواره روز مادر دیده بان خیلی به صرفه بود خودم یکی گرفتم 244 تومن 4 مگ 7200 گیگ که ماهی 600 گیگ و 20.500 هزینه میوفته

الان جشنواره به درد بخور دیده بان چیزی نداره اگه بزار اطلاع رسانی میکنم

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، Mohammad98 گفته است :

سلام

صبانت هنوز هم تک کانکشنش مثل قدیما خوبه؟

لینک به دیدگاه

دوستان بین مخابرات، صبانت و پارس‌آنلاین برای سرویس 16 مگ کدوم رو می‌پسندین!؟ اگر تجربه از این سه شرکت روی این سرعت دارین لطفا اطلاع بدین

لینک به دیدگاه

در در 1397/01/14, 16:26:17، Hassan.SK گفته است :

جشنواره روز مادر دیده بان خیلی به صرفه بود خودم یکی گرفتم 244 تومن 4 مگ 7200 گیگ که ماهی 600 گیگ و 20.500 هزینه میوفته

الان جشنواره به درد بخور دیده بان چیزی نداره اگه بزار اطلاع رسانی میکنم

دیده بان در قسمت جشنواره حجمایی که نوشته داخلی هست یا بین المللی؟

مثلا یکساله سرعت 512 حجم 180 گیگ، 80هزارتومن؟ اگر حجم بین ال باشه عالیه به نسبت قیمتش، 

لینک به دیدگاه

در در 1397/01/14, 17:40:34، EHSANRF گفته است :

دوستان بین مخابرات، صبانت و پارس‌آنلاین برای سرویس 16 مگ کدوم رو می‌پسندین!؟ اگر تجربه از این سه شرکت روی این سرعت دارین لطفا اطلاع بدین

داداش اینو باید از افراد که تو منطقه تون زندگی میکنن بپرسی چون شهر ب شهر حتی منطقه به منطقه فرق میکنه

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Noruzi گفته است :

داداش اینو باید از افراد که تو منطقه تون زندگی میکنن بپرسی چون شهر ب شهر حتی منطقه به منطقه فرق میکنه

نه کشوری منظورم هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، Mohammad98 گفته است :

دیده بان در قسمت جشنواره حجمایی که نوشته داخلی هست یا بین المللی؟

مثلا یکساله سرعت 512 حجم 180 گیگ، 80هزارتومن؟ اگر حجم بین ال باشه عالیه به نسبت قیمتش، 

حجم خارجی هستش 99% مطمئنم شما قبل خرید با مسئول فروش یه تماسی بگیر جهت اطمینان 100%

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باسلام
دوستان من تو مرکز مخابرات مشهدی مهدی   تهران خط دارم
چند تا شرکت زنگ زدم همشون گفتن که ، مشهدی مهدی کابل برگردون داره 1 ساله فقط خودش اینترنت میده
الان من چیکار کنم آیا راهی هست ، شکایتی چیزی
این یجور انحصار طلبی هست
اینترنت  برای دانلود هم لازم دارم ولی کاری از دستم بر نمیاد
نظر دوستان چیه ؟
چیکار میشه کرد واقعاً
متاسفانه مخابرات حجم دانلود بسیار پایینی میده و برای من فایده نداره

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

حجم خارجی هستش 99% مطمئنم شما قبل خرید با مسئول فروش یه تماسی بگیر جهت اطمینان 100%

تهران پشتیبانی نداره؟ من رو سایتش گشتم شماره تهران فقط،یدونه پایین صفحه نوشته بود اونم زنگ زدم فکس بود. تلفن دفتر مرکزیشم که کرمانه، نمایندگی هم سرچ کردم تهران نداشت. 

اگر نمایندگی تهران سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید. مرسی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، Mohammad98 گفته است :

تهران پشتیبانی نداره؟ من رو سایتش گشتم شماره تهران فقط،یدونه پایین صفحه نوشته بود اونم زنگ زدم فکس بود. تلفن دفتر مرکزیشم که کرمانه، نمایندگی هم سرچ کردم تهران نداشت. 

اگر نمایندگی تهران سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید. مرسی

نمایندگی فکر نکنم تهران داشته باشن منم به شماره کرمان زنگ میزنم و خریدمو آنلاین انجام دادم

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

راستش یه مشکلی با اینترنت نامحدودم دارم.من از طرح 80 گیگ در ماه با سرعت 2مگ استفاده میکنم،سرعتش هم خوبه حدود 1 مگ و 170 کیلوبایتی در ثانیه میتونم دانلود کنم اما اینبار بر خلاف دفعات قبل  پس تموم شدن حجم منصفانه سرعت خیلی پایین اومده به طوری که رسیده به 16 کیلوبایت در حالی قبلا زیر 130 نمیومد.وخودم حجم اضافه میخرم سرعتش مثل قبل خوب میشه!!!

به نظرتون مشکلی هست؟؟؟

پیشاپیش بابت پاسخگوی ممنون❤️

ویرایش شده توسط assassin gamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 56 دقیقه قبل، assassin gamer گفته است :

سلام دوستان

راستش یه مشکلی با اینترنت نامحدودم دارم.من از طرح 80 گیگ در ماه با سرعت 2مگ استفاده میکنم،سرعتش هم خوبه حدود 1 مگ و 170 کیلوبایتی در ثانیه میتونم دانلود کنم اما اینبار بر خلاف دفعات قبل  پس تموم شدن حجم منصفانه سرعت خیلی پایین اومده به طوری که رسیده به 16 کیلوبایت در حالی قبلا زیر 130 نمیومد.وخودم حجم اضافه میخرم سرعتش مثل قبل خوب میشه!!!

به نظرتون مشکلی هست؟؟؟

پیشاپیش بابت پاسخگوی ممنون2764.png

بعد از اتمام حجم وقتی سرعت دانلود میاد رو 16 طبیعیه همون 128 کیلوبیت مثل مصوبه و با خرید حجم اضافه به سرعت اولیه برمیگرده و مشکلی نداره

شما با خط 2 مگابیت ، 1 مگابایت دانلود میکنید ؟ اگه اینجوری باشه خطتون رو 8 الی 10 مگ بستن

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

بعد از اتمام حجم وقتی سرعت دانلود میاد رو 16 طبیعیه همون 128 کیلوبیت مثل مصوبه و با خرید حجم اضافه به سرعت اولیه برمیگرده و مشکلی نداره

شما با خط 2 مگابیت ، 1 مگابایت دانلود میکنید ؟ اگه اینجوری باشه خطتون رو 8 الی 10 مگ بستن

ممنون بابت پاسخ گویی.

ولی نمیدونم چرا نسبت به ماه قبل سرعت تغیر کرده؟؟؟

درمورد سرعتم که خیلی ازش راضیم و فکر کنم رو 10 مگ بستن

لینک به دیدگاه

دوستان یه سوال ایا اینترنت شده بعد از تموم شدن ترافیک قطع میشه ؟ یا سرعت رو میارن پایین؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، Vikings گفته است :

دوستان یه سوال ایا اینترنت شده بعد از تموم شدن ترافیک قطع میشه ؟ یا سرعت رو میارن پایین؟

واسه من بعد اتمام حجم سرعت اومد رو حداکثر 16 کیلوبایت معمولش 4 الی 8

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Hassan.SK گفته است :

واسه من بعد اتمام حجم سرعت اومد رو حداکثر 16 کیلوبایت معمولش 4 الی 8

برای من از وقتی این طرحهها اومد چه روزهام تموم بشه چه ترافیکم نتمو قطع میکنن 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...