رفتن به مطلب

خریداری شد بسته شود

محسن  69
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

خریدار این مدل رم هستم  چون خودم یه 8 گیگ دارم  دقیقا به همین مشخصات میخوام  یه دونه دیگه کنارش بندازم بشه 16 گیگ   طبق جستجو و تحقیق های که کردم این رم نوش 155 هزار تومن  هست  دیگه خودتون قیمت دسته دو یه قیمت منصفانه بدید خریدارم  مدل دقیقش اینه  evo veloce 

با تشکر 

ویرایش شده توسط محسن 69
لینک به دیدگاه

قاب هم نداره 

داشتا ولی انداختنش بیرون

گارانتیش مادام العمر بود 

نمیدونم از بارکدش میشه واس گارانتی استفاده کرد و یا ن

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، ALI MK گفته است :

15116652185821172615994.jpg

ممنون اما رم بنده  این  شکلی نیست رم شما  فرق داره 

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، محسن 69 گفته است :

سلام بله  همینه 

بسیار عالی پس اگر دقیقا همینه یکی از دوستان تا چند روز قبل  قصد فروشش رو داشتن براتون آمارشو میگیرم و  درصورت موجود بودن بهتون اطلاع میدم
فقط جسارتا در مورد قیمتش چون در پست اول فرمودین آکبندش 155 هستش فکر میکنم اشتباه به عرضتون رسوندن چون الان ساده ترین رم 8 گیگ GeIL  تو همین فروشگاه 249 تومنه.
https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/رم-کامپیوتر/رم-ژل-pristine-8gb-1600mhz-ddr3-81.html

ویرایش شده توسط 005
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، 005 گفته است :

بسیار عالی پس اگر دقیقا همینه یکی از دوستان تا چند روز قبل داشتن و قصد فروش داشتن براتون آمارشو میگیرم و  درصورت موجود بودن بهتون اطلاع میدم
فقط جسارتا در مورد قیمتش چون در پست اول فرمودین آکبندش 155 هستش فکر میکنم اشتباه به عرضتون رسوندن چون الان ساده ترین رم 8 گیگ GeIL  تو همین فروشگاه 249 تومنه.
https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/رم-کامپیوتر/رم-ژل-pristine-8gb-1600mhz-ddr3-81.html

بله دقیقا همین مدل نیاز دارم قیمتشم والا من تو یه سایت  زده بود که زنگ زدم گفت موجود نداریم حالا نمیدونم قیمت قدیمی بوده یا چیز دیگه قضیه  حالا صحبت میکنیم یه جور کنار میایم شما سریعا خبر بدید به من با تشکر 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...