رفتن به مطلب

مشکل بوق زدن HDD اکسترنال Seagate

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت تمامی دوستان 

من یک هارد اکسترنال قدیمی از شرکت سیگیت دارم که حجمش 500GB هست (ازین نفتیا هست جون سگ دارن)

بعد 6 سال استفاده وقتی به سیستم وصل میکنم هارد روشن میشه -چرخش هدشم کار میکنه( لرزش خفیفشو میتونم حس کنم) اما سیستم اصلا نمیشناسش(حتی از داخل بوت)

و از لحظه ای که به سیستم متصل میشه شروع به بوق زدن میکنه(بوق های کوتاه و پشت سرهم......البته بگم صدای بوقشم قشنگه:8_laughing:)

یکی از دوستان گفت کابلشو عوض کن درست میشه و منم این کارو کردم وبعد تست کابل های فراوان یه مدت یک ساله درست شد اما الان دوباره مشکل برقرار شده و دنبال یک راه حل قطعیم

عکس های این هارد نفتی بنده :

photo_2017-12-01_19-03-09.thumb.jpg.b21754496a6e65cb48eeaec31e2353db.jpg

Inkedphoto_2017-12-01_19-03-15_LI.thumb.jpg.532e391a919b27162aa6ad993290f04b.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

درود، اگه بردش نچسبه، يعني پرس نيست روي خود هارد

قاب هارد رو در بيار و به صورت ساتا (هارد عادي) وصل کن به سيستمت ببين باز هم همين مشکل رو داره يا خير!؟

از HDTune  تست بگير و از سربرگ اسمارتش شات بذار

ضربه اي چيزي نخورده؟

زياد رايت نداشتي روي هارد؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود، اگه بردش نچسبه، يعني پرس نيست روي خود هارد

قاب هارد رو در بيار و به صورت ساتا (هارد عادي) وصل کن به سيستمت ببين باز هم همين مشکل رو داره يا خير!؟

از HDTune  تست بگير و از سربرگ اسمارتش شات بذار

ضربه اي چيزي نخورده؟

زياد رايت نداشتي روي هارد؟

والا بازش نکردم اما فکر نکنم از مدلایی باشه که ادابتورش ازش جداشه وقتیم وصلش میکنم اصلا شناسایی نمیشه که ازش تست بگیرم

ضربه  اصلا نه (خودم خیلی وسواسیم روی وسایلم و حواسم بهشون هست)

ممکنه رایت زیاد اینطوریش کرده چون به هر حال هارد هم خیلی برام کارکرده (یجورایی شبیه دوست دیرینم شده:8_laughing:

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

والا بازش نکردم اما فکر نکنم از مدلایی باشه که ادابتورش ازش جداشه وقتیم وصلش میکنم اصلا شناسایی نمیشه که ازش تست بگیرم

ممکنه رایت زیاد اینطوریش کرده چون به هر حال هارد هم خیلی برام کارکرده (یجورایی شبیه دوست دیرینم شده:8_laughing:

u1ab_111.jpg

ممکنه مثل اين حالت باشه،

هارد رو به راحتي ميتونين جدا کنين و رو سيستم به صورت عادي نصب و تست کنين...

به خاطر اين عرض کردم چون ممکنه اون برد کوچيک مشکل پيدا کرده باشه نه خود هارد... البته اين فقط يه احتماله...

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، EHSANRF گفته است :

u1ab_111.jpg

ممکنه مثل اين حالت باشه،

به خاطر اين عرض کردم چون ممکنه اون برد کوچيک مشکل پيدا کرده باشه نه خود هارد... البته اين فقط يه احتماله...

لتفاقا ازین نوعش دقیقا مثل شما دارم 

اما اون مدل که ذکرکردم اصلا اینشکلی نیست و فاقد تبدیل روش هست

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

لتفاقا ازین نوعش دقیقا مثل شما دارم 

اما اون مدل که ذکرکردم اصلا اینشکلی نیست و فاقد تبدیل روش هست

مدل دقيقش رو + عبارت opening در گوگل به صورت تصويري جستجو کنين به نتايج خوبي ميرسين.

اين عکس مال من نيست. منم از گوگل گرفتم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

u1ab_111.jpg

ممکنه مثل اين حالت باشه،

هارد رو از داک کاملا جدا کردم و مبدل رو هم ازش جدا و به صورت مستقیم مثل HDD های اینترنال به سیستم متصل کردم 

سیستم صدای وصلشدن هاردو نشون داد اما درون درایورد ها هیچی ازین هارد نبود

لینک به دیدگاه

از قسمت DISK Management ويندوز + سربرگ SMART  نرم افزار HD Tune عکس بذارين تا بيشتر بشه راهنمايي کرد

لینک به دیدگاه

در در 1396/09/11, 01:10:18، Amirhossein Azimi گفته است :

درود

منم ازاین هارد دارم براحتی باز میشه و یه قاب دور هارد داره باز می کنی کیت برد جدا میشه در واقع توش هارد لب تابیه

براحتی می تونین با ساتا وصل کنین

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Saman.Kh گفته است :

درود

منم ازاین هارد دارم براحتی باز میشه و یه قاب دور هارد داره باز می کنی کیت برد جدا میشه در واقع توش هارد لب تابیه

درود 

اره منم بازش کردم و هاردو از ادابتور جدا حالا روی سیستم بذارین چک کنم ببینم مستقیم جواب میده

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

درود 

اره منم بازش کردم و هاردو از ادابتور جدا حالا روی سیستم بذارین چک کنم ببینم مستقیم جواب میده

درود دوست عزیز من یکی از دوستانم هارد سیگیت اکسترنال ار این مدل های جدید داشت و مدتی بود کار نمی کرد وصل می شد یه چند لحظه ای وصل بود بعدش  هی قطع و وصل  می شد احتمالا ویروسی شده بود توی devices and printers 

کنترل پنل شناخته می شد ولی به فایل هایش دسترسی نمی تونستیم داشته باشیم ویندوز می گفت فرمتش کن وقتی میزدیم فرمت ارور می داد و فرمتش نمی کرد از troubleshoot ویندوز هم کاری بر نمی آمد  !

یه بار که وصل بود خودم فرمتش کردم درست شد ! امیدوارم برای شما هم کار بده.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

درود دوست عزیز من یکی از دوستانم هارد سیگیت اکسترنال ار این مدل های جدید داشت و مدتی بود کار نمی کرد وصل می شد یه چند لحظه ای وصل بود بعدش  هی قطع و وصل  می شد احتمالا ویروسی شده بود توی devices and printers 

کنترل پنل شناخته می شد ولی به فایل هایش دسترسی نمی تونستیم داشته باشیم ویندوز می گفت فرمتش کن وقتی میزدیم فرمت ارور می داد و فرمتش نمی کرد از troubleshoot ویندوز هم کاری بر نمی آمد  !

یه بار که وصل بود خودم فرمتش کردم درست شد ! امیدوارم برای شما هم کار بده.

درود 

نه متاسفانه اصلا به سیستم وصل نمیشه 

لحظه ای که با USB وصل میکنم سیستم صدای وصل شدنو میده و اما هیچ اثری از درایورشدر مای کامپیوتر دیده نمیشه از داخل هارد منیجر خود سیستم هم چک کردم اصلا نشونش نمیده

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

درود 

لحظه ای که با USB وصل میکنم سیستم صدای وصل شدنو میده و اما هیچ اثری از درایورشدر مای کامپیوتر دیده نمیشه از داخل هارد منیجر خود سیستم هم چک کردم اصلا نشونش نمیده

نه منظورم داخل devices and printers هستش اگر نشد از این نرم افزار کمک بگیر فکرکنم ترابلشوت برای دیوایس های usbهست.لینک دانلود:

لینک

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

درود 

توي باباس چک کنين ببينين شناسايي نميشه!؟

از نرم افزار hd tune استفاده نکردين؟ شات از disk management ويندوز هم نذاشتين

به خاطر همين نميشه درست راهنمايي کرد

لینک به دیدگاه

برای من یه هویی همین اتفاقی که میگید افتاد وصل میشد ولی شناسایی نمیشد  بوق میزد

متاسفانه هارد به فنا رفته بود  هد گیر کرده بود و نمیذاشت دیسک تکون بخوره

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

نه منظورم داخل devices and printers هستش اگر نشد از این نرم افزار کمک بگیر فکرکنم ترابلشوت برای دیوایس های usbهست.لینک دانلود:

لینک

در 2 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

توي باباس چک کنين ببينين شناسايي نميشه!؟

از نرم افزار hd tune استفاده نکردين؟ شات از disk management ويندوز هم نذاشتين

به خاطر همين نميشه درست راهنمايي کرد

در 10 ساعت قبل، Saman.Kh گفته است :

درود

مشکل برطرف شد

از همه دوستان ممنونم

ازون جایی که این هارد ها داخلشون هارد لبتابی هست و با تبدیل به سیستم متصل میشن بنده هاردو باز و با استفاده از ادابتور یک هارد دیگر موفق شدم هاردو بوت کنم و ازش تست بگیرم 

متوجه شدم هارد هیچگونه نقصی نداشته و تبدیل فابریک هارد مشکل داشته 

هارد با تبدیل جدید یا به صورت مستقیم به سیستم وصل شد و هیچ گونه مشکلی دیده نشده

الانم که دارم این پستو میذارم درحال تست بدسکتور با نرمافزار hd tune هست

عکس های ادابتور فابریک + ادابتور جدید + خوده هارد در زیر:

photo_2017-12-02_18-23-39.thumb.jpg.858fe0ec974f17d4b4cc71dc957d0a5f.jpgphoto_2017-12-02_18-23-16.thumb.jpg.45f8199811d2b20cb9d0ecdfd836fea3.jpgphoto_2017-12-02_18-23-29.thumb.jpg.8ef69f14b5ffb7402733b230c8dc8210.jpgphoto_2017-12-02_18-23-34.thumb.jpg.d3afdf4869f855bc78903bcbc21027fa.jpgphoto_2017-12-02_18-23-24.thumb.jpg.383ad3191df9d4c68a6b829235283204.jpg

ویرایش شده توسط Amirhossein Azimi
لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

مشکل برطرف شد

از همه دوستان ممنونم

ازون جایی که این هارد ها داخلشون هارد لبتابی هست و با تبدیل به سیستم متصل میشن بنده هاردو باز و با استفاده از ادابتور یک هارد دیگر موفق شدم هاردو بوت کنم و ازش تست بگیرم 

متوجه شدم هارد هیچگونه نقصی نداشته و تبدیل فابریک هارد مشکل داشته 

هارد با تبدیل جدید یا به صورت مستقیم به سیستم وصل شد و هیچ گونه مشکلی دیده نشده

الانم که دارم این پستو میذارم درحال تست بدسکتور با نرمافزار hd tune هست

عکس های ادابتور فابریک + ادابتور جدید + خوده هارد در زیر:

بسيار عالي

خوشحالم مشکل حل شد

همونطور که حدس زده بودم مشکل از برد بود

البته يه نکته مهم اينجاست که شما اسکرين شات اگه ميذاشتين عرض ميکردم خدمتتون که هارد حداقل نسبتا سالم هست يا خير

چون وقتي هارد اکسترنالي رو به اينترنال تبديل ميکنين (منظورم اين هست که از قاب خارج ميکنين و به صورت ساتا به مادربرد و سيستم وصل ميکنين ) الگوريتم رمزنگاري اون فعال ميشه و اجازه نميده محتويات هارد رو ببينين، به خاطر همين بوده احتمالا شما چيزي توي سيستم نديدين اون موقع، ولي اگه از disk management تصوير گذاشته بودين مشخص ميشد.

(البته تمام هاردها اينطور نيستن و اين مورد امنيتي رو رعايت نميکنن)

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

بسيار عالي

خوشحالم مشکل حل شد

همونطور که حدس زده بودم مشکل از برد بود

البته يه نکته مهم اينجاست که شما اسکرين شات اگه ميذاشتين عرض ميکردم خدمتتون که هارد حداقل نسبتا سالم هست يا خير

چون وقتي هارد اکسترنالي رو به اينترنال تبديل ميکنين (منظورم اين هست که از قاب خارج ميکنين و به صورت ساتا به مادربرد و سيستم وصل ميکنين ) الگوريتم رمزنگاري اون فعال ميشه و اجازه نميده محتويات هارد رو ببينين، به خاطر همين بوده احتمالا شما چيزي توي سيستم نديدين اون موقع، ولي اگه از disk management تصوير گذاشته بودين مشخص ميشد.

(البته تمام هاردها اينطور نيستن و اين مورد امنيتي رو رعايت نميکنن)

هارد زیرتست فشرده هست  برای اینکه ببینم در سلامتی کامل هست یا نه 

بعد اینکه تست تمومشه اسکرین شاتم میذارم ( هم از HD tune  هم از دیسک منیجمنت)

لینک به دیدگاه

5a234e8b0ce76_bandicam2017-12-0220-01-50-230.thumb.jpg.93afa7e3335806062376a66c4f2fd14c.jpg5a234e877496b_bandicam2017-12-0220-01-38-780.thumb.jpg.efefe643ab724d33448c66f5c9fc72fb.jpg5a234e7d64f61_bandicam2017-12-0219-59-53-896.thumb.jpg.c5f452e30ba23e5c7e2689970501d173.jpg5a234e780059d_bandicam2017-12-0219-57-03-488.thumb.jpg.3000e37aaf76e9fa9cbee17aef226642.jpg

bandicam 2017-12-02 20-00-53-669.jpg

bandicam 2017-12-03 04-36-32-460.jpg

ویرایش شده توسط Amirhossein Azimi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...