رفتن به مطلب

مشکل سیستم از چی می تونه باشه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام:

من سیستمم رو تازگیها وقتی که روشن میکنم وقتی که در حین بالا اومدن هستش

تو قسمت LOADING گیر میکنه و صفحه آروم آروم کم رنگ میشه وباید سیستم رو دو سه

بار رستارت کنم تا سیستم بالا بیاد و چند بار ویندوز رو هم عوض کردم ولی فایده ای نداشت

اگه امکان داره منو راهنمایی کنید.

با تشکر.:(

لینک به دیدگاه

با سلام:

من سیستمم رو تازگیها وقتی که روشن میکنم وقتی که در حین بالا اومدن هستش

تو قسمت LOADING گیر میکنه و صفحه آروم آروم کم رنگ میشه وباید سیستم رو دو سه

بار رستارت کنم تا سیستم بالا بیاد و چند بار ویندوز رو هم عوض کردم ولی فایده ای نداشت

اگه امکان داره منو راهنمایی کنید.

با تشکر.:(

درود

دوست گلم لطفا تمام مشخصات ریز قطعات سیستمتون رو بنویسید تا بهتر بشه نظر داد . معمولا همینجوری نمیشه گفت چیش خرابه . شما یه لطفی کن مشخصا کامل بده .

لینک به دیدگاه

با سلام :

main asus p5kc

ram 2gb 2x1gb

vga 8600 gt

cpu pentium 3.40 ghz

hdd 160 gb maxtor

لینک به دیدگاه

با سلام :

main asus p5kc

ram 2gb 2x1gb

vga 8600 gt

cpu pentium 3.40 ghz

hdd 160 gb maxtor

درود

آقا رضا بعضی از مشکلات رو باید با ازمایشو خطا درست کرد . ولی چینی مشکلی بیشتر بر میگرده به مادربورد چون اگر به هیچ عنوان بالا نیاد میشه یه کاریش کرد . در کل یه سوال پاورتون چیه عزیز. من دقیقا و دقیقا با این مشکل بر خورد م که با تعویض مادربورد حل شده اون هم ایسوس بود ولی مدل P5GC-MX . البته هیچ وقت نمیشه مطمئن صحبت کرد من بر طبق تجربه نظر میدم .

در کل یه سوال پاورتون چیه عزیز. ؟

لینک به دیدگاه

با سلام جناب آقای حسینی :

پاور من یه پاور 500 وات معمولی هستش و شما احتمال مشکل داشتن مادر برد رو میبینید یا اینکه شاید پاور مشکل داره

با تشکر.

لینک به دیدگاه

با سلام جناب آقای حسینی :

پاور من یه پاور 500 وات معمولی هستش و شما احتمال مشکل داشتن مادر برد رو میبینید یا اینکه شاید پاور مشکل داره

با تشکر.

درود

دوست خوبم پاور تون اگر معمولی باشه مطمئنا زیر 200 وات قدرت داره ولی در کل اگر سالم باشه باید سیستم رو بالا بیاره شاید در اینده به سیستمتون اسیب بزنه ولی در کل باید سیستمتون بالا بیاد . خلاصه اینکه من 70 درصد احتمال میدم مادربوردتون باشه و یه سوال مادبورد رو کی خریداری کردید ؟

موفق باشید

لینک به دیدگاه

با سلام :

آقای حسینی من مادر برد رو تقریبا پنج ماه پیش خریدم و من چطور میتونم مطمئن شم که از مادر برده یا نه

و شما چه پاوری رو پیشنهاد میدید برای سیستم من و این رو هم بگم که تا سه ماه دیگه یه 8800gt میخوام بردارم .

با تشکر.

لینک به دیدگاه

با سلام :

آقای حسینی من مادر برد رو تقریبا پنج ماه پیش خریدم و من چطور میتونم مطمئن شم که از مادر برده یا نه

و شما چه پاوری رو پیشنهاد میدید برای سیستم من و این رو هم بگم که تا سه ماه دیگه یه 8800gt میخوام بردارم .

با تشکر.

درود

راحتترین راه برای تست مادروبرد اینه که اول همه قطعات رو روی یک سیستم دیگه دونه دونه تست کنید و بعد در اخر اگر همه کاملا سالم بود میشه پی برد که مادربورد مشکل داره .

در حال حاضر سیسمتون حدود 500 وات مصرف داره و موقعی که کارت رو خریدید حدود 100 وات از کارت فعلیتون کم کنیم و برای کارت 8800 که حدود 250 وات به بالا براش باید در نظر بگیرید حدودا یک پاور در حدود 680 وات به بالا میتونه انتحاب نسبتا خوبی باشه .

لینک به دیدگاه

با سلام :

آقای حسینی واقعا از شما تشکر میکنم که اینقدر خوب من رو راهنمایی کردیید .

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

با سلام :

آقای حسینی واقعا از شما تشکر میکنم که اینقدر خوب من رو راهنمایی کردیید .

موفق باشید.

درود

دوست عزیز اینجا هر اتفاق میافته فقط انجام وظیفست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...