رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید مودم 4G- lte

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من چند وقتی درگیر بودم یکسالی میشه زیاد پیگیر مسائل مودم ها و قابلیت های جدیدی که اضافه تو شبکه نیستم بیشتر از نت گوشی و خونه adsl هم داشتم استفاده میکردم تا اینکه داریم به امید خدا تا آخر ماه جابه جا میشیم خانه جدیدمون فعلا خط تلفن نداره بلاجبار نت 4g-3g میخوام ولی از بد بخت ما طبقه اول 3 تا اپراتور تست کردم با سیگنال گوشی بسیار ضعیف 4g که اصلا راه نمیده 3g خیلی کم یعنی فاتحه نت در خونه جدیدمون خواندس! من رفتم طبقه 4ام همین خونه جدید اونجا سیگنال نسبتا خوبی داشت هر 3 اپراتور

مودمی میخوایم که خروجی آنتن داشته باشه که سیم بکشم از پشت بام به پشت مودم تنها راه حلم همینه :43_slight_frown:

پ.ن:

این دانگل من قبلا دیده بودم مد نظر داشتم Huawei E8372 اینترفیس آنتن ts-5 هست و یه عیب که داره cat4 هست!! شنیدم cat6 خیلی خوبه موبایلم چند وقت پیش خریدم همین قابلیت داره که اکثرا جاها میرم کارم راه میندازه 

https://www.digikala.com//p/125354 

پ.ن: مدلی نیامده جدیدتر از این که قابلیت های جدیدتر توش باشه قیمتش هم مناسب باشه مثل این ؟؟ چند مدل آنتن هم معرفی کنید  کارم راه بیافته 

خیلی ممنون:x

ویرایش شده توسط alireza3dshadow
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...