رفتن به مطلب

Recommended Posts

.
با سلام و درود

دوستان من چند وقتیه میخوام برای یکی از دوستانم یه سیستم با کاربری "گیم" و همچنین "ادیت ویدئو"  و  "گیم استریم" خریداری کنم
بودجه محدود هست....
فقط بین دو پردازنده i5 8600k  و   Ryzen 1700x شک دارم..؟ چون اولاً قیمتشون تو یه رنج هست دوما تو تست ها و بنچمارک ها، به هم خیلی نزدیک هستند..... تو بنچمارک بعضی بازی ها 8600k قوی تره.... تو بعضی موارد هم 1700x....

رزولوشن های مورد استفاده:   3440x1440  و  1920x1080   >>>> خیلی برام مهمه تو این دو روزلوشن کدوم یک از پردازنده ها با آپدیت کردن کارت گرافیک و با اومدن بازی های جدید، زودتر گلوگاه میشه؟؟؟

مشخصاتی که قراره خریداری بشه این هست:
رم16 3000mhz یا 3200mhz
کارت گرافیک: GTX1080 Ti (در آینده با اومدن نسل های جدیدحتماً آپدیت میشه)
پاور 1000 کرسیر
خنک کننده CPU : گرین 360
 (خریداری شده)SSD: 2x 850pro 256GB

یه موضوعی که خیلی برام مهمه، اینه که کدوم در آینده زودتر گلوگاه میشه؟؟

نظر شما چیه....؟ 

https://images10.newegg.com/NeweggImage/ProductImage/19-117-825-Z01.jpghttps://www.servethehome.com/wp-content/uploads/2017/03/ASRock-X370-KILLER-SLIac-Ryzen-1700x-Retail-Box.jpg

این بررسی رو حتماً بخونید....به خصوص پیج های مربوط به گیم و رندر

این تاپیک هم مطالعه کنید

ممنون
.

ویرایش شده توسط Mamall
لینک به دیدگاه

دوست عزیز، 

گلوگاه، مسئله ای بین پردازنده و کارت گرافیک و رزولوشن، 

اینکه آینده کدوم زودتر گلوگاه میشه، اشتباهه. (برای این مسئله کارت گرافیک و رزولوشن رو هم بفرمایید)

اگر دوستتون تابحال تجربه استفاده از پردازنده های AMD رو نداشتن، پردازنده اینتل رو براش تهیه کنید . 

ولی بدونید، هر دو تولید کننده باگ ها و مشکلات خاص خودشون رو دارن .

مسئله دیگه اینه که هنوز مادربردهای متنوعی از برندهای نام آشنا برای نسل 8 اینتل هنوز وارد بازار ایران نشده . 

و این رو هم بدونید در هر صورت تهیه نسل جدید اینتل گرونتر براتون درمیاد . 

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، محمد برخوردار گفته است :

دوست عزیز، 

اینکه آینده کدوم زودتر گلوگاه میشه، اشتباهه. (برای این مسئله کارت گرافیک و رزولوشن رو هم بفرمایید)

اگر دوستتون تابحال تجربه استفاده از پردازنده های AMD رو نداشتن، پردازنده اینتل رو براش تهیه کنید . 

مسئله دیگه اینه که هنوز مادربردهای متنوعی از برندهای نام آشنا برای نسل 8 اینتل هنوز وارد بازار ایران نشده . 

سلام خیلی ممنون از پاسخ تون
دوست عزیز منظورم از گلوگاه اینه که درآینده با آپدیت کردن کارت گرافیک سیستم و بازی های جدید چقدر احتمال گلوگاه هست؟... مطمئناً بعد از گذشت زمان طولانی این پردازنده ها گلوگاه خواهند شد... سوال من اینجاست؛ کدام پردازنده زود تر گلوگاه میشه؟
کارت گرافیک فعلی: GTX1080 Ti رزولوشن هایی که مورد استفاده قرار میگیره این ها هستش:3440x1440 و 1920x1080 .....>>> تو این دو تا رزولوشن کدوم پردازنده زود تر گلگواه میشه؟؟
مسئله مادبرد زیادبرامون  اهمیت نداره... 2-3 مدل خوب با قیمت و امکانات خوب تو بازار هست.... کار رو راه میندازه

این تاپیک هم مطالعه کنید

.

ویرایش شده توسط Mamall
لینک به دیدگاه

در رزولوشن بالا (4k .2K) گلوگاه نسبت به full hd کمتر ایجاد 

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-3559698/8600k-1700x-bottleneck-sooner.html

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، محمد برخوردار گفته است :

دوست عزیز، 

دوست عزیز منظورم از گلوگاه اینه که درآینده با آپدیت کردن کارت گرافیک سیستم و بازی های جدید چقدر احتمال گلوگاه هست؟
کارت گرافیک فعلی: GTX1080 Ti رزولوشن هایی که مورد استفاده قرار میگیره این ها هستش:3440x1440 و 1920x1080 .....>>> تو این دو تا رزولوشن کدوم پردازنده زود تر گلگواه میشه؟؟
مسئله مادبرد زیادبرامون  اهمیت نداره... 2-3 مدل خوب با قیمت و امکانات خوب تو بازار هست.... کار رو راه میندازه

.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Mamall گفته است :

دوست عزیز منظورم از گلوگاه اینه که درآینده با آپدیت کردن کارت گرافیک سیستم و بازی های جدید چقدر احتمال گلوگاه هست؟

.

(ببخشید دیر جواب دادم)

با  این شرایطی که شما گفتین، نسل هشت اینتل گلوگاه نمیشه (AMD رو نمیدونم) 

با این هزینه ای که میخواید بکنید (نسل هشت اینتل و مادربرد رده بالا و کارت گرافیک پرچمدار) 

پردازنده 8700k رو خریداری کنید، با این کانفیک (1080ti و 8700k) در هیچ رزولوشنی گلوگاه نمیشه (و خیلی آینده نگرتر هست) (این پردازنده 8700K به یک کولر جون دار هم نیاز داره) 

نظر شخصی بنده: من تابحال از پردازنده های AMD استفاده نکردم، ولی فکر میکنم با اومدن نسل جدیدش، فروش و ارتقا نسل قبل سرطان بشه . 

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، محمد برخوردار گفته است :

(ببخشید دیر جواب دادم)

با  این شرایطی که شما گفتین، نسل هشت اینتل گلوگاه نمیشه (AMD رو نمیدونم) 

با این هزینه ای که میخواید بکنید (نسل هشت اینتل و مادربرد رده بالا و کارت گرافیک پرچمدار) 

پردازنده 8700k رو خریداری کنید، با این کانفیک (1080ti و 8700k) در هیچ رزولوشنی گلوگاه نمیشه (و خیلی آینده نگرتر هست) (این پردازنده 8700K به یک کولر جون دار هم نیاز داره) 

نظر شخصی بنده: من تابحال از پردازنده های AMD استفاده نکردم، ولی فکر میکنم با اومدن نسل جدیدش، فروش و ارتقا نسل قبل سرطان بشه . 

سلام... خواهش میکنم... خیلی ممنون از پاسخ

دوست عزیز به نظرم هیچ پردازنده ای وجود نداره که گلوگاه نشه.... اگه با گذر یک سال یا دوسال این اتفاق نیافته قطعاً 10سال بعد میافته...
حالا بگذریم بریم سر بحث خودمون......

اگه اون تاپیکی که لینک دادم رو خونده باشید یه کاربری بازی هایی مثل GTA V رو روی سیستم اینتل7600k صددرصد CPUش لود میگیره ولی روی سیستم AMD 1700x پنجاه درصد لود میگیره....(دیگر مشخصات سیستم و رزولوشن وشرایط یکسان بوده)

نظر شما درباره فروش و ارتقاء AMD تا به امروز درست بوده ولی به نظرم برای رایزن فعلاً نمیشه نظر قطعی داد..... تو این تاپیک یه موضوع جالبی مطرح شده بود درباره ساختار پردازنده های رایزن که پتانسیل بالایی دارند برای بازی های آینده.... ولی آیا میشه از این پتانسیل در آینده بهره برد و این که تاثیرگذار میشه؟؟؟!!
اون بنده خدا تو این تاپیک هم دقیقاً به این جا رسیده بود که ولی  آخر سر جواب سوال شو نگرفت؟
تاپیک رو باید کامل و دقیق مطالعه کنید تا منظورم رو متوجه شید

تو این تست ها هم  اگه 8600k رو با 1700x مقایسه کنید، دید نسبتاً کاملی نسبت به این مسئله پیدا میکنید

پ ن:*بودجه ما محدوده و  به 8700k نمیرسه... قیمتش حدود 995هزار تومن بالاتره...*

ممنون از شما

.

ویرایش شده توسط Mamall
لینک به دیدگاه

از آینده هیچ کس خبر نداره . 

ولی تجربه من و خیلی از گیمرها نشون داده که اینتل برای گیم خیلی خوبه . 

ولی تعداد هسته های بیشتر AMD شاید برای نیاز شما هم خوب باشه (چون تعداد نرم افزارها و صفحاتی که باز می کنید در یک لحظه زیاده) 

با این شرایط به 7700K هم فکر بکنید .

مخلصیم

لینک به دیدگاه

درود

عزیز فکر میکنم برداشت شما از گلوگاه اشتباه بوده یه کم

گلوگاه وقتی بوجود میاد که لود پردازنده و گرافیک همخونی نداشته باشه و یکی از قطعات که خیلی قویتره نتونه فول لود بشه

گلوگاه اصلا اونجوری ها که شما فکر میکنید نیست. کم نیستن دوستانی که از پردازنده های رده بالای سوکت های قدیمی 1150 و 1155 و بعضا 775 استفاده میکنن و در کنارش به روز ترین گرافیک های نسل جدید رو هم داشتن و گلوگاه هم در کار نبوده

وقتی پردازنده high-end و رده بالا میخرید تا زمانی که پابرجاست گلوگاه ایجاد نمیکنه

اینم در نظر داشته باشید که بین بازیهای روز فعلی و معروف دنیا فقط gta v هست که بیشتر cpu based هست تا gpu based اونم به خاطر موتور گرافیکیشه

در مورد کاربری شما که در کار ادیت فیلم هستید رایزن بیشتر توصیه میشه. قیمت 8600k در حال حاضر بیشتر حبابه و تا قیمت و ارزش واقعیش چند ماهی فاصله داره

1700x هم به هیچ وجه پردازنده ضعیفی نیست. چون دارید کولر خوب خریداری میکنید بعدا میتونید اوورکلاکش هم بکنید و بعضا به 8700k هم برسونیدش

خلاصه اینکه به نظر من، 1700x برای شما مناسبتر هست. به علت سیاست های amd پتانسیل ارتقای بیشتری هم داره

موفق باشید :)

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

درود

عزیز فکر میکنم برداشت شما از گلوگاه اشتباه بوده یه کم

گلوگاه وقتی بوجود میاد که لود پردازنده و گرافیک همخونی نداشته باشه و یکی از قطعات که خیلی قویتره نتونه فول لود بشه

گلوگاه اصلا اونجوری ها که شما فکر میکنید نیست. کم نیستن دوستانی که از پردازنده های رده بالای سوکت های قدیمی 1150 و 1155 و بعضا 775 استفاده میکنن و در کنارش به روز ترین گرافیک های نسل جدید رو هم داشتن و گلوگاه هم در کار نبوده

وقتی پردازنده high-end و رده بالا میخرید تا زمانی که پابرجاست گلوگاه ایجاد نمیکنه

اینم در نظر داشته باشید که بین بازیهای روز فعلی و معروف دنیا فقط gta v هست که بیشتر cpu based هست تا gpu based اونم به خاطر موتور گرافیکیشه

در مورد کاربری شما که در کار ادیت فیلم هستید رایزن بیشتر توصیه میشه. قیمت 8600k در حال حاضر بیشتر حبابه و تا قیمت و ارزش واقعیش چند ماهی فاصله داره

1700x هم به هیچ وجه پردازنده ضعیفی نیست. چون دارید کولر خوب خریداری میکنید بعدا میتونید اوورکلاکش هم بکنید و بعضا به 8700k هم برسونیدش

خلاصه اینکه به نظر من، 1700x برای شما مناسبتر هست. به علت سیاست های amd پتانسیل ارتقای بیشتری هم داره

موفق باشید :)

فرمایش دوستمون کاملا صحیحه. من تجربه استفاده از i5 نسل سوکت ۱۳۶۶ رو با گرافیکی مثل ۹۷۰ و بعد از اون تایتان رو هم داشتم . بدون مورد و بدون مشکل. همین الان هم یه i5 4460 با یه گرافیک ۱۰۷۰ جلوی رومه که ویندوز بزنم و دو سه تابازی روش نصب کنم. طرف همه بازی های روز رو داره روش بازی می کنه و اصلا هم مشکلی تو رزولوشن فول اچ دی نداره. 

لینک به دیدگاه

یه عکس مقایسه ای هم دیده بودم که سی پی یوهای نسل قدیم و جدید رو تو بازی های امروزی مقایسه کرده بود و نشون می داد که زیاد تفاوتی با هم ندارن. اینجا قرار می دم تا خودتون هم قضاوت کنین.

photo_2017-11-01_02-54-38.jpg

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

نمیدونم تایپ قدیمی هست یانه 

ولی اگر بین corei5-8600kباryzen1900xمقایسه میکردی مقایسه دقیق تری بود چون رنج قیمتشون دقیقا نزدیک به همه فقط اختلافشون 50تومن کمتره

بین این دو صد درصد میگم برو ryzenرو بردار درگیم که عمل کرد هردو تقریبا برابر ودر بعضی جاها رایزن عملکرد بهتری داره و دوم این که تعداد هسته و نخ بیشترداره که باعث میشه اگر کارت رندر باشه عالی عمل کنه البته 1080 خودش برا همش بسه ولی خب با این سی پیو غوغا میکنه ولی بازم انتخاب باخودتونه 

ولی اگر مقایسه بین corei5-8600kباryzen1700xمقایسه کنیم شما حتما از نسل اینتل بردار 

البته اگر تایپ هم قدیمی هست اشکالی نداره برای بقیه دوستان که شک برای خرید بین این دو دارن

لینک به دیدگاه

دوست گرامی سوال شما از پایه اشتباهه

۱.چرا که نه مشخص کردید دقیقا کدوم رزولوشن .

۲. و این رو هم درنظر نگرفتید که تکنولوژی قابل پیشبینی نیست و نمیشه قطعات کامپیوتر رو آینده نگرانه انتخاب کرد چون هیچ چیز معلوم نیست.

اما چون من تجربه استفاده اینتل و رایزن رو داشتم ، در کل رایزن رو پیشنهاد میکنم.

لینک به دیدگاه

بستگی به خیلی چیزا داره مثلا بازی که اگه cpu based باشه زودتر گلوگاه میشه ولی همیشه gpu تو بازی ها گلوگاه میشه مثلا در 4k گرافیک 100 درصد زیرلوده به خاطر رزولیشن بالا ولی چون cpu میخواد نهایت 60 فریم تولید کنه اصلا فشاری روش نیست نهایت 60 درصد. پس در رزولیشن بالا اصلا نگران cpu نباشید 2080 ti هم بزارید باز cpu گلوگاه نمیشه. به نظرم 1700x زودتر گلوگاه میشه چون از همه ی توانش در بازی ها استفاده نمیشه مثلا 8 هسته و 16 ترد از 4 هسته و 8 ترد استفاده میشه به خاطر پشتیبانی نکردن بازی ها از هسته های زیاد ولی 8600k به خاطر فرکانس بالاش در هر هسته دیر تر گلوگاه میشه. شما میتونی 7980xe بگیری تا 20 سال گلوگاه نمیشه?

ویرایش شده توسط alireza_r15
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...