رفتن به مطلب

صدای فن واتر کولر green

Recommended Posts

با سلام و خسته نباشید . من یک عدد واتر کولر green 120 glacier evo چند وقته که خریدم . الان مشکلی که باهاش دارم اینه که هنگام کم و زیاد شدن سرعت فن توسط مادربرد یک صدایی (مانند صدای خِر خِر) از فن تولید میشه . فقط هم در هنگام کم و زیاد شدن سرعت فن این صدا ایجاد میشه یعنی وقتی که سرعت فن ثابت شد دیگه این صدا تولید نمیشه . با روغن چرخ خیاطی هم روغن کاریش کردم ولی بازم مشکل حل نشد !!

میشه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست ؟

لینک به دیدگاه

سلام. ابتدا  عذرخواهی میکنیم بابت مشکلی که برای شما ایجاد شده.

لطف کنید مواردی که بهش اشاره می کنم رو چک کنید. در صورتی که این موارد اوکی هستش باید فن دستگاه رو همراه با کارت گارانتی محصول به دفتر خدمات پس از فروش ارسال کنید (با پیغام خصوصی با بنده هماهنگ کنید) . فن دستگاه شما با یک نمونه نو تعویض خواهد شد.

• کانکتور 4 پین فن به سوکت CPU FAN مادربرد متصل شده باشد.
  • در تنظیمات مربوط به  کنترل فن Bios،  گزینه PWM  Mode انتخاب شده باشد.
  • آیا با تغییر سرعت فن ها، شدت  نور LED فن ها نیز تغییر می کند؟ (این وضعیت بدین معناست که مادربرد از تکنیک DC Voltage برای کنترل سرعت فن ها استفاده می کند)
ویرایش شده توسط Mahdi_Moosavi
  • لایک 3
لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

سلام. ابتدا  عذرخواهی میکنیم بابت مشکلی که برای شما ایجاد شده.

لطف کنید مواردی که بهش اشاره می کنم رو چک کنید. در صورتی که این موارد اوکی هستش باید فن دستگاه رو همراه با کارت گارانتی محصول به دفتر خدمات پس از فروش ارسال کنید (با پیغام خصوصی با بنده هماهنگ کنید) . فن دستگاه شما با یک نمونه نو تعویض خواهد شد.

• کانکتور 4 پین فن به سوکت CPU FAN مادربرد متصل شده باشد.
  • در تنظیمات مربوط به  کنترل فن Bios،  گزینه PWM  Mode انتخاب شده باشد.
  • آیا با تغییر سرعت فن ها، شدت  نور LED فن ها نیز تغییر می کند؟ (این وضعیت بدین معناست که مادربرد از تکنیک DC Voltage برای کنترل سرعت فن ها استفاده می کند)

کانکتور 4 پین فن به cpufan متصل نشده است و به cha_fan1 متصل هست. و به سوکت cpufan یکی از فن های تهویه هوای کیس وصل شده :34_rolling_eyes:
در تنظیمات بایوس ، فن واتر روی حالت dc هست .
بله با تغییر سرعت فن ، نور led ها تغییر میکند.

الان من باید چیکار کنم ؟؟ اون پارامتر هایی رو که گفتید رو عملی کنم ؟؟

ویرایش شده توسط ahmadreza9505
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، ahmadreza9505 گفته است :

کانکتور 4 پین فن به cpufan متصل نشده است و به cha_fan1 متصل هست. و به سوکت cpufan یکی از فن های تهویه هوای کیس وصل شده :34_rolling_eyes:
در تنظیمات بایوس ، فن واتر روی حالت dc هست .
بله با تغییر سرعت فن ، نور led ها تغییر میکند.

الان من باید چیکار کنم ؟؟ اون پارامتر هایی رو که گفتید رو عملی کنم ؟؟

بله حتما. پیشنهاد می کنم قبل از همه این کارها بایوس مادربرد رو هم آپدیت کنید.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...