رفتن به مطلب

بوت نشدن سیستم جدید رایزن

shahabprince
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. من روز گذشته یک سری قطعات رو خریداری کردم که سیستم خونم رو ببندم.

MB=Asus Prime B350-Plus

CPU=AMD Ryzen 5 1600

Ram= 2x Geil EVO Forza ddr4 2400mhz 8gb

vga=msi geforce gtx 1050ti

psu=green 650

hdd=wb blue 2tb

مشکل اینه که وقتی سیستم رو روشن میکنم انگار مادربورد اصلا بالا نمیاد.فن پردازنده و حتی فن کارت گرافیک کار میکنه ولی هیچ پاسخی از مادربورد دریافت نمیکنم. حتی اسپیکر مادربورد هم وصل کردم ولی اصلا هیچ بوقی هم ازش شنیده نمیشه. هر راهی که به ذهنم میرسید و از نت سرچ کردم رو روی این سیستم انجام دادم ولی بازم نتیجه نگرفتم. توی سایتای خارجی چند نفر بودن که دقیقا مشکل من رو داشتن. با تعویض رم مشکلشون حل شد. ولی بعضیا هم بودن که میگفتن مادربورد ایسوس باید بایوسش آپدیت بشه. مثل اینکه این مشکل رو با شرکت ایسوس مطرح کردن و شرکت ایسوس بهشون جواب داده بود که یه سری از مادربوردا به طور پیشفرض و به اشتباهی که صورت گرفته پردازنده رایزن رو نمیشناسن. برای اینکه پردازنده کار کنه باید یه پردازنده از نسل قدیمی تر با سوکت am4 روی مادربورد سوار بشه و از طریق اون بایوس مادربورد رو آپدیت کنید تا این مشکل حل بشه.

کسی از دوستان و اساتید لیون کامپیوتر اینجا تا حالا به همچین مشکلی نخوردن؟ بنظرتون مشکل این سیستم از چی میتونه باشه؟ خیلی ممنون میشم کمکم کنید.

لینک به دیدگاه

درود

مشکل از رمتون هست

رمهای evo از رایزن پشتیبانی نمیکنه

البته جدیداش دیگه پشتیبانی میکنه به شرطی اینکه روی رم ryzen هک شده باشه

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، MOHSEN-CH گفته است :

درود

مشکل از رمتون هست

ممنون دوست عزیز حتما تست میکنم. بنظرتون چه رمی برای رایزن خیلی مناسبه؟

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، shahabprince گفته است :

ممنون دوست عزیز حتما تست میکنم. بنظرتون چه رمی برای رایزن خیلی مناسبه؟

والا کدوم رم خیلی مناسبه نمیدونم

ولی من پریستون انداختم جای evo مثل هلو کار کرد

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، MOHSEN-CH گفته است :

والا کدوم رم خیلی مناسبه نمیدونم

ولی من پریستون انداختم جای evo مثل هلو کار کرد

یه مشکل دیگه ای که من با سیستم داشتم این بود که وقتی رم ها رو در آوردم از روی مادربورد با روشن کردن سیستم اسپیکر مادربورد اصلا صدایی نمیداد. در صورتی که اگه رم روی سیستم نباشه اسپیکر مادربورد معمولا یه بوق ممتد میزنه. بنظرتون مادربورد سالمه؟

لینک به دیدگاه

تک ماژول بنداز ببین روی هرکدوم اسلاتها بالا اومد .باسو روی 2133تنظیم کن دستی بعد اون یکی ماژول نصب کن

یا یک رم دیگه بگیر ازکسی امانت .با تک اسلات روشن کن بزار دستی روی2133 بعد رمهای خودتونو بزار روشن کن

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، MOHSEN-CH گفته است :

درود

مشکل از رمتون هست

دوست عزیز کی میگه پشتیبانی نمی کنه.!  الان رو مادربورد من 2تا EVO X 3200 هیچ مشکلیم ندارم. 

MOTHERBOARD :ASUS B350 STRIX

CPU : RYZEN 1600

RAM : 2*8 GEIL EVO X 3200

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، elnino99 گفته است :

دوست عزیز کی میگه پشتیبانی نمی کنه.!  الان رو مادربورد من 2تا EVO X 3200 هیچ مشکلیم ندارم. 

MOTHERBOARD :ASUS B350 STRIX

CPU : RYZEN 1600

RAM : 2*8 GEIL EVO X 3200

شما خود داری میگی evo x ن evo

دیگه زمینو زمان میدونن رایزن با این رمها مشکل داشته که رمهای مخصوص رایزن رو بعدا دادن بیرون

رمتونم فک کنم اینه

GEIL EVO X -CERTIFIED RGB DDR4 3200Mhz

ویرایش شده توسط MOHSEN-CH
لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، shahabprince گفته است :

یه مشکل دیگه ای که من با سیستم داشتم این بود که وقتی رم ها رو در آوردم از روی مادربورد با روشن کردن سیستم اسپیکر مادربورد اصلا صدایی نمیداد. در صورتی که اگه رم روی سیستم نباشه اسپیکر مادربورد معمولا یه بوق ممتد میزنه. بنظرتون مادربورد سالمه؟

مادربردت چیه دقیقا؟

اسپیکر گذاشتی براش یا نه؟

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، MOHSEN-CH گفته است :

مادربردت چیه دقیقا؟

اسپیکر گذاشتی براش یا نه؟

مادربوردم asus prime b350-plus هست. آره اسپیکر هم روش گذاشتم. راستش درباره این مورد خیلی من سرچ کردم. یکی از مشکلات همون رم بود که شما گفتین. یکی دیگه از مشکلات عجیبی که چندتا از کاربرای خارجی متوجهش شدن و اون رو از خود ایسوس پرسیدن اینه که توی بعضی از مادربوردای رایزن ایسوس به اشتباه پشتیبانی از پردازنده رایزن رو توی بایوس مادربورد قرار نداده. راه حلی که ایسوس واسه این مشکل داده اینه که یه پردازنده قدیمی تر از رایزن روی مادربورد سوار بشه تا مادربورد بالا بیاد و بایوس به آخرین ورژن آپدیت داده بشه که این مشکل حل میشه. حالا من واقعا نمیدونم مادربوردم همچین مشکلی داره یا نه. روی برد رو نگاه کردم rev 1.05 نوشته شده بود روش.

ویرایش شده توسط shahabprince
لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، MOHSEN-CH گفته است :

شما خود داری میگی evo x ن evo

دیگه زمینو زمان میدونن رایزن با این رمها مشکل داشته که رمهای مخصوص رایزن رو بعدا دادن بیرون

رمتونم فک کنم اینه

GEIL EVO X -CERTIFIED RGB DDR4 3200Mhz

نخیر certified نیست این دوستمونم احتمالا مشکل بایوس داره 

https://forums.anandtech.com/threads/ryzen-system-wont-post-fixed.2501261/

با همین مین و رم بوت کرده سیستم و البته سوتی داده بوده این باره اول. 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، elnino99 گفته است :

نخیر certified نیست این دوستمونم احتمالا مشکل بایوس داره 

https://forums.anandtech.com/threads/ryzen-system-wont-post-fixed.2501261/

با همین مین و رم بوت کرده سیستم و البته سوتی داده بوده این باره اول. 

آره خودم هم حدس میزنم بایوس مادربورد مشکل داره اگه اینجوری باشه باید پس بدم مادربورد رو و یه مدل دیگه یا مارک دیگه ای تهیه کنم.

لینک به دیدگاه

آقا در مورد رم به این لینک ی سر بزن : 

https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/82471-رم-مناسب/

(انواع برندهای رم روی پلتفرم های AMD و رایزن، بگیر نگیر داره)

تجربه من و دوستان فنی نشون داده، با آپدیت بایوس اعم این مشکلات حل میشه .  

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام شرمنده میخواستم تایپیک بزنم دیدم اینجا تقریبا مشکل منم هست منتها مادربورد من MSI هست مدل دقیق MSI b350 gaming plus هست رمم هم جی اسکیل ریپ جاو هست 16 گیگ  دوال چنل دوتا 8 که فقط زمانی بالا میاد که یه دونه از ماژول ها رو بندازم  رو سیستم وقتی هم بوت میشه فرکانس روی 2133 هست من باید چیکار کنم پردازنده هم رایزن 5 1600 هست  تنها راه تعویص رم هست؟!

لینک به دیدگاه

من هم همین مدل مادربورد ورم دارم منتهی دو عدد 4gb برای من بدون مشکل بالا اومد روی باس 2400

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، ‫مجتبی کرمی‬‎ گفته است :

سلام شرمنده میخواستم تایپیک بزنم دیدم اینجا تقریبا مشکل منم هست منتها مادربورد من MSI هست مدل دقیق MSI b350 gaming plus هست رمم هم جی اسکیل ریپ جاو هست 16 گیگ  دوال چنل دوتا 8 که فقط زمانی بالا میاد که یه دونه از ماژول ها رو بندازم  رو سیستم وقتی هم بوت میشه فرکانس روی 2133 هست من باید چیکار کنم پردازنده هم رایزن 5 1600 هست  تنها راه تعویص رم هست؟!

ببخشید مطمئن هستید که رم هارو یکی در میان قرار دادید؟ 

لینک به دیدگاه

بله بابا این چه سوالی هست اخه بنده اونقدر مبتدی نیستم الان رم رو  از تو بایوس فرکانس دستی دادم بصورت سینگل چنل  16 گیگ شناسایی میکنه  اما دوال چنل اصلا سیستم بوت نمیشه .یه مشکل دیگه هم دارم اونم عدم شناسایی هارد هست  تو بایوس که برام خیلی عجیبه  نمی تونم ویندوز نصب کنم با هارد دیگه هم تست کردم شناسایی نشده موندم بدم گارانتی مادربورد رو یا اینکه این هم قابل رفع شدن هست 

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، ‫مجتبی کرمی‬‎ گفته است :

بله بابا این چه سوالی هست اخه بنده اونقدر مبتدی نیستم الان رم رو  از تو بایوس فرکانس دستی دادم بصورت سینگل چنل  16 گیگ شناسایی میکنه  اما دوال چنل اصلا سیستم بوت نمیشه .یه مشکل دیگه هم دارم اونم عدم شناسایی هارد هست  تو بایوس که برام خیلی عجیبه  نمی تونم ویندوز نصب کنم با هارد دیگه هم تست کردم شناسایی نشده موندم بدم گارانتی مادربورد رو یا اینکه این هم قابل رفع شدن هست 

تو فروم ردیت هم دیدم  کسی رو که همین مشکل من رو داشته انگار پردازنده 1600 مشکل ایجاد میکنه و سازگاری نداره نمی دونم

لینک به دیدگاه

خیلی از مشکلات با اپدیت بایوس حل می شه

لینک به دیدگاه

رم هارو بردارید و بدون رم سیستم رو روشن کنید ببینید بوق رم میزنه ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...