رفتن به مطلب

مشکل در نصب رم جدید

agent
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیزم.من دوتا رم 4گیگ ddr3خریدم که فرکانس جفتشون1333هستش.یکیشون king maxو دیگیری apacerهستش .سیستمم تا1600پشتیبانی میکنه.cpuهم که مدلشphenom 965هستش رم تا فرکانس1333رو پشتیبانی میکنه.

من دوتا رمو گذاشتم روی سیستم و سیستم رو روشن کردم.ولی نه تصویر میاد نه سیستم بوت میشه .فقط فن سی پی یو شروع میکنه با اخرین سرعت کار کردن.رما رو تکی تست کردم مشکلی ندارن.جاشون رو روی اسلات رم عوض کردم بازم فایده نداشت.

یکی از رما رو برداشتم و سیستم بوت شد.رفتم تو بایوس یکی یکی فرکانس رو کم کردم تا اینکه دوتا رم فقط رو فرکانس 800 mhz سیستم رو برام بدون مشکل بالا اوردن.حالا مشکل اینجاس که فرکانس رم ها1333هستش. پردازنده هم تا1333رو ساپورت میکنه.مادربورد هم تا1600رو ساپورت میکنه.پس چرا این دوتا رم فقط و فقط رو800 mghz بوت میشن؟؟؟؟مشکل چیه؟ایا راه حلی داره؟میشه درستش کرد؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...