رفتن به مطلب

مزایده گرافیک 1070

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بنام خدا... 

با فروش یک عدد گرافیک ( Inno3d Ichiil X4 1070)  در خدمتتون هستم... 

کارت فوق العاده کم کار و دارای گارانتی تا پایان سال 2018 هست... 

قیمت پایه  : 1750 

گام  : 10 

قیمت فوری فعلا بالاترین پیشنهاد 

پایان مزایده هم 48 ساعت هست... 

IMG_20171217_125746_169.thumb.jpg.fc2042afd12c48c3f7b30bca469aa41b.jpg

IMG_20171219_151551.thumb.jpg.03e9a804b5f754f70d633f8e5d8a7cb4.jpg

IMG_20171210_171412.thumb.jpg.451324a87bf79301c3ce6674a46a9777.jpg

اینم عکس با نام کاربری و تاریخ امروز...  

ویرایش شده توسط mahanhemati68
لینک به دیدگاه

خب دوستان با مشکلی که سر فروش این کارت توسط mahanhemati68 ایجاد شد ایشون هم برای 2ماه تعلیق شد توسط مدیریت محترم

من هم باید اینجا عرض کنم که بنده اولین کسی بودم که " سه روز پیش 26آذر "  با استارتر این تاپیک به توافق رسیدیم سر قیمت 1,770 تومان و پول رو هم واریز کردم (تراکنشش هست) بنده 2،140 براشون واریز کردم بعلاوه 870تومنی که دست ایشون داشتم از معامله قبلی که  7700K داده بودم بهشون، جمعا 3،010،000 تومان از ایشون طلب دارم که میخواستم چند قطعه دیگه بعلاوه این کارت گرافیک رو از ایشون دریافت کنم که گفتن مشکل پیش اومده.. چه مشکلی ؟ اینکه فرداش با چند نفر دیگه هم از جمله ali.king  برای کارت گرافیک صحبت کردن و پول دریافت کرده از ایشون! 
معامله با ali.king به اینصورت بوده که اقای  mahanhemati68 قیمت کارت رو 1800 میگن و قرار میشه این کارت رو با کارت RX480 اقای ali.king معاوضه کنن(که بعد میخواست همینو بده من بجای 1070)  و 500هم سر بگیره اقای همتی، هردو توافق میکنن و جناب ali.king مبلغ 1700 میزنن برا اقای همتی تا کارت رو بفرسته ولی نمیفرسته چون با یکی دیگه سرقیمت 1820 قرار میذارن که اونم به سرانجام نرسیده احتمالا!(باندل 6700 و z170 معامله کردن باهم) خلاصه معامله ش با ali.king هم بهم میخوره و پولش رو پس میده
 چون توی تاپیکی که جناب ali.king گذاشتن و فرصت نشد پیام بذارم، یکم اجحاف شد در حق mahanhemati68 و اینکه کلاه بردار جلوه داده شد و من هم البته ناراحت شدم از این حرکت اقای همتی بلعخره اولین نفر با من توافق کرد و بخاطر 40-50 تومن سود بیشتر زد زیرش :| بعد هم این تاپیک مزایده رو گذاشت که بیاید مزایده گذاشتم ( که این هم خودش باز توهین ب شخص بنده بود) خلاصه من که بیخیال کارت شده بودم...
در نهایت خواستم بگم که ایشون کلاه بردار نیست و کسی هم با اسم و ادرس و کارت و عکس خودش انقد تابلو کلاهبرداری نمیکنه که راحت پیگیری بشه! (طمع)
منم منتظر دریافت پولم یا قطعه هستم از ایشون :| 
در ادامه هم گزیده ای از چت من با جناب mahanhemati68

-عکس اول  اسکرین شات از تراکنش های خودم هست ردیف 14 اون 2،140 تومن --- ردیف 11-12 هم مربوط به فروش 2پک رم هست که تاپیکشم هستmytrcnsh.thumb.PNG.b7b76e8c93ae772eee016d46888d7387.PNG

-عکس دوم هم تراکنش های جناب همتی هست:

trcnhemm.thumb.jpg.3cd16d92704f1310d5475af098a91bbc.jpg

و در ادامه هم چت من با جناب همتی در تلگرام و توافقمون سر کارت inno3D 1070 و مادربرد Asus strix z270F و رم Gskill Trident Z 16GB 3200 و پاور Green GP750B-OC+ Evo Platinum و ضدحال ایشون :43_slight_frown:

scr1.png

scr2.png

scr3.png

scr4.png

scr5.png

scr6.png

scr7.png

scr8.png

scr9.png

scr10.png

scr11.png

scr12.png

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Mowsen گفته است :

خب دوستان با مشکلی که سر فروش این کارت توسط mahanhemati68 ایجاد شد ایشون هم برای 2ماه تعلیق شد توسط مدیریت محترم

من هم باید اینجا عرض کنم که بنده اولین کسی بودم که " سه روز پیش 26آذر "  با استارتر این تاپیک به توافق رسیدیم سر قیمت 1,770 تومان و پول رو هم واریز کردم (تراکنشش هست) بنده 2،140 براشون واریز کردم بعلاوه 870تومنی که دست ایشون داشتم از معامله قبلی که  7700K داده بودم بهشون، جمعا 3،010،000 تومان از ایشون طلب دارم که میخواستم چند قطعه دیگه بعلاوه این کارت گرافیک رو از ایشون دریافت کنم که گفتن مشکل پیش اومده.. چه مشکلی ؟ اینکه فرداش با چند نفر دیگه هم از جمله ali.king  برای کارت گرافیک صحبت کردن و پول دریافت کرده از ایشون! 
معامله با ali.king به اینصورت بوده که اقای  mahanhemati68 قیمت کارت رو 1800 میگن و قرار میشه این کارت رو با کارت RX480 اقای ali.king معاوضه کنن(که بعد میخواست همینو بده من بجای 1070)  و 500هم سر بگیره اقای همتی، هردو توافق میکنن و جناب ali.king مبلغ 1700 میزنن برا اقای همتی تا کارت رو بفرسته ولی نمیفرسته چون با یکی دیگه سرقیمت 1820 قرار میذارن که اونم به سرانجام نرسیده احتمالا!(باندل 6700 و z170 معامله کردن باهم) خلاصه معامله ش با ali.king هم بهم میخوره و پولش رو پس میده
 چون توی تاپیکی که جناب ali.king گذاشتن و فرصت نشد پیام بذارم، یکم اجحاف شد در حق mahanhemati68 و اینکه کلاه بردار جلوه داده شد و من هم البته ناراحت شدم از این حرکت اقای همتی بلعخره اولین نفر با من توافق کرد و بخاطر 40-50 تومن سود بیشتر زد زیرش :| بعد هم این تاپیک مزایده رو گذاشت که بیاید مزایده گذاشتم ( که این هم خودش باز توهین ب شخص بنده بود) خلاصه من که بیخیال کارت شده بودم...
در نهایت خواستم بگم که ایشون کلاه بردار نیست و کسی هم با اسم و ادرس و کارت و عکس خودش انقد تابلو کلاهبرداری نمیکنه که راحت پیگیری بشه! (طمع)
منم منتظر دریافت پولم یا قطعه هستم از ایشون :| 
در ادامه هم گزیده ای از چت من با جناب mahanhemati68

-عکس اول  اسکرین شات از تراکنش های خودم هست ردیف 14 اون 2،140 تومن --- ردیف 11-12 هم مربوط به فروش 2پک رم هست که تاپیکشم هست

-عکس دوم هم تراکنش های جناب همتی هست:

و در ادامه هم چت من با جناب همتی در تلگرام و توافقمون سر کارت inno3D 1070 و مادربرد Asus strix z270F و رم Gskill Trident Z 16GB 3200 و پاور Green GP750B-OC+ Evo Platinum و ضدحال ایشون :43_slight_frown:

عزیز دل من پایین تاپیکم نوشتم ک پول رو بهم پس  داد ولی تهدیدم کرد

برو یه بار با دقت بخون.

آخر من الکی گفتم تاپیک نمیزنم ک ایشون گفتن باشه ساعت 9 پول رو میریزن.عکساشو میخوای برات بفرستم؟

درآخر هم داداش تو تاپیک دیگران در مورد این بحث نکن.خواستی یه تاپیک بزن من از همه حرفهاش و فیلمایی ک سر من و شما در اورده عکس دارم براتون میفرستم

ویرایش شده توسط ali.king
لینک به دیدگاه

دو سال پیش سر خرید گرافیک 7950(مفصل هستش و مشخصا این جا هم جای شرح کاملش نیست اما هنوز هم گفتگوهای رد و بدل شده تلگرامش رو دارم و حذف نکردم) اولین شخصی که صابون زیر قول و قرار و زیر  مهلت تست دادنش و عدم تعهد و مسئولیت پذیری دروغگویی و دغل بازی این فرد بی سواد به تنش مالیده شد من بودم حتی من رو با پر رویی و رذالت تمام متهم کرد در صورتی که قبل از پایان 24 ساعت مهلت داده شده من گرافیک رو تست کردم و آسیب های فیزیکی و دلایلش رو با عکس و فیلم واسش فرستادم اما با پستی هر چه تمام حاشا کرد و بهم اتهام زد و باعث ضرر و زیانم شد، در مجموع شخصی بسیار دروغگو غیرمتعهد و غیر مسئولیت پذیر و فریبکاری هستش یعنی در اصل اگر شرایط به وفق و خواسته و مرادش نباشه به راحتی زیر همه چیز میزنه و حتی اگر قطعه شما مشکلی داشته باشه برخلاف مهلت تست و قول و قراری که بهتون میده عمل میکنه و به هیچ وجه مسئولیتی در قبال قول و قرار و حرف هاش نداره، طبق شرع و عرف اگر با شما به توافق رسیده و شما اون پول رو به حساب این شخص واریز کردید بعد از اون مالک و صاحب اون وسیله و دارایی شخص شما هستید و بعد از اون اگر زیر معامله بزنه در اصل میشه خیانت در معامله  امانت و تصاحب مال غیر چون اون وسیله دیگه به شما تعلق داشته و حق فسخ معامله رو نداشته چون به توافق کامل رسیده بودید، در آخر اگر پولتون رو واریز نکرده یا اگر هنوز طالب قطعاتی که خریدید هستید اطلاع بدید

ویرایش شده توسط apple2070
لینک به دیدگاه

عجب دور و زمونه ای شده

میگه کارت خودمه نمیخوام بفروشم. بعد گرفتن پول !

معامله غیر حضوری زیاد انجام دادم. بعد از اینکه پول به حسابم واریز میشه خداشاهده در عرض نیم ساعت خودم رو به اداره پست میرسونم.

ولی همین ماه پیش یه قطعه خریدم. بعد از واریز مبلغ ، فروشنده خیلی راحت گفت : وقت نکردم فردا میفرستم. خورد به جمعه و ۳روز دیرتر بدستم رسید اون هم بدون بسته بندی و بدتر از اون دیدم با کمال وقاحت بصورت پسکرایه فرستاده بر خلاف توافق قبلی. 

آدم به این نتیجه میرسه معامله فقط حضوری

لینک به دیدگاه

منم تجربه ی بدی از ایشون دارم سر خرید کنترولر ایکس باکس

بعد از کلی دردسر  مدیریت به زور پولمو پس گرفت

هزینه ی رفت و برگشت هم ازش نگرفتم بس ک ننه من غریبم در اورد که ندارم و فلان و .....

ایشون باید بن بشه و حق خرید و فروش نداشته باشه با این بد قولی ها

لینک به دیدگاه

باز خورد منفی رو که باید 2 سال پیش بهش میدادم(بعد از اون جریان و اتفاقاتی که افتاد و چوبش رو هم خورد فکر نمیکردم باز دست به چنین دغلبازی ها و فریبکاری هایی بزنه و از همه مهمتر اصلا برای خرید تاپیکی زده نشد و بنارو بر صداقت و اعتماد گذاشتم البته تمام پیام ها همراه با عکس و فیلم و همه چیز هنوز در تلگرام موجود هست) الان دادم  که دوستان دیگه از این به بعد(البته اگر بعدی باشه) مواظب و مراقب معامله با این دروغگو و دغلکار باشن و امیدوارم کلا  بلاک بشه یا حداقل از معامله منع بشه و اگر هم نشد این بازخورد منفی حداقل از این به بعد بتونه به بقیه دوستان کمکی کنه

ویرایش شده توسط apple2070
لینک به دیدگاه

من شخصا معامله ای با ماهان همتی نداشتم

ولی چند روز پیش برای خرید دوعدد پاور تو تلگرام باهم صحبت کردیم

بعداز چند ساعت مکالمه

آخرش سر قیمت به توافق رسیدیم و قرارمون قطعی شد

قرار شد فردا صب شماره کارت بفرسته و براش واریز کنم

صب شد خبری نشد ...

پیام دادم پیگیری کردم

پیامامو میخوند جواب نمیداد

آخرم بهش گفتم برو ده تومن گرونتر بفروش خوشحال باش ....

این شخص آدمیه که حرفشو به ده هزارتومن سودبیشتر میفروشه...

اصلا قابل اعتمادنیست از نظر من....

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ali.king گفته است :

عزیز دل من پایین تاپیکم نوشتم ک پول رو بهم پس  داد ولی تهدیدم کرد

برو یه بار با دقت بخون.

آخر من الکی گفتم تاپیک نمیزنم ک ایشون گفتن باشه ساعت 9 پول رو میریزن.عکساشو میخوای برات بفرستم؟

درآخر هم داداش تو تاپیک دیگران در مورد این بحث نکن.خواستی یه تاپیک بزن من از همه حرفهاش و فیلمایی ک سر من و شما در اورده عکس دارم براتون میفرستم

منم خوندم تاپیک شما رو باعث تأسفه ولی اینجا دیگه خلاصه گفتم طولانی نشه

تاپیک هم کاملا مرتبط و مناسبه چون هی میومدن پیشنهاد میدادن دوستانی که از ماجرا خبر ندارن

در 3 ساعت قبل، apple2070 گفته است :

در آخر اگر پولتون رو واریز نکرده یا اگر هنوز طالب قطعاتی که خریدید هستید اطلاع بدید

دیروز گفتم که پولمو پس بده که گفت سقف تراکنش ۳تومنه، فردا...

اگر قطعات رو با همون قیمت توافق بده که میگیرم اگر نه که پولو میگیرم

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Mowsen گفته است :

دیروز گفتم که پولمو پس بده که گفت سقف تراکنش ۳تومنه، فردا...

اگر قطعات رو با همون قیمت توافق بده که میگیرم اگر نه که پولو میگیرم

اگر زمانی خدایی نکرده پول یا قطعات رو بهتون نداد و قصد بالا کشیدن پول تون رو داشت همین جا خبر بدید

لینک به دیدگاه

با بنده هم چند بار سر چند قطعه به تفاهم رسیده بعد زده زیرش ....حرفشون ثبات نداره

لینک به دیدگاه

هر روز اتفاقات جدید . آدم های عجیب....کلا دیگه نمیشه اعتماد به کسی کرد..

دوستان فقط و فقط از واسط لیون معاملات رو انجام بدین حتی با  کسانی که امتیاز ویژه و بالا دارن.دیگه به کسی واقعا نمیشه اعتماد کرد...

یا علی

لینک به دیدگاه

دوستان یه نکته رو نمیشه فراموش کرد، شاید ایشون مشکل دیگه ای داشتن که باعث شده سر این گرافیک این بحثها پیش بیاد.

بنده یه مادربرد و یه سی پی یو از ایشون خرید داشتم که دیروز پولو ریخته بودم بحسابشون و اضافی پول رو هم واریز کردن و امروز هم ارسال داشتن. عکس رسید تیپاکس و واریز مبلغ رو هم قرار میدم.

اگر میخواستن پول کسی رو بخورن به آسونی این کارو با من میکردن. 

البته یکی از دوستای من با ایشون خرید و فروشهای زیادی داشتن که به مشکل برنخوردن تا حالا. من هم بار اولم بود ولی موردی مشاهده نکردم. بعد از اینکه تیپاکس، باندل رو آورد نتیجه رو همینجا میگم. 

IMG_20171220_144933_415.jpg

IMG_20171220_144927_287.jpg

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...