رفتن به مطلب

کرش کردن سیستم

HK888
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه. یه سیستمی با مشخصات زیر هست:

Asus Crosshair Hero VI

AMD  Ryzen 7 1700

G.skill Trident Z 2x8GB 3000Mhz CL 15

Cooler Master V 750

Asus Rog Strix RX 580

Samsung SSD Evo 850 250GB

Windows 10 Enterprise

DeepCool Kendomen Ti

این سیستم به طور رندم دچار هنگ و کرش می شه و وقتی کرش می کنه روی صفحه پارتیکل میندازه و باید رست بشه. گرافیک این سیستم یه بار توسط گارانتی تست شده و گفتن کامل سالمه و من خودم هم یه 24 ساعتی کامل باهاش بازی، رندر، کانورت، بنچ مارک و همه چیز انجام دادم هیچ مشکلی نداشته. سیستم هم با یه کارت گرافیکی دیگه کامل 48 ساعت کار کرده و اوکی بوده. و بعد از یه نصب ویندوز دوباره و آخرین درایور ها دوباره تا 24 ساعت تست شد با گرافیک خودش و مشکلی نداشت. تا اینکه امروز دوباره داخل فیفا 2018 کرش کرده و ضمنا وسط نشون دادن فیلم هم کرش می کنه به طور رندوم. مشکل از چی می تونه باشه؟ ( به جز گرافیک که 99 درصد اطمینان داریم گرافیک کامل کار می کنه) ضمن اینکه سیستم با کارت گرافیک دیگه ازش همه ی تست های ممکن و بنچمارک ها گرفته شده و اوکی بوده. ( حتی با گرافیک خودش هم که من 2 روز پیش تستش کردم کامل دوباره کاملا اوکی بوده) . از لحاظ حرارتی گرافیک از 64 حتی بعد از اورکلاک بالاتر نرفته و CPU هم از 55-56 بیشتر نمی شه. آیا آپدیت بایوس مادربرد می تونه این مشکل رو حل کنه؟الان مخصوصا تو فیفا 2018 و فیلم کرش  می کنه.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

سلام مشکل از رمه

یک ماژول را در اسلات اول ماژول بعدی را در اسلات سوم قرار بدید

اگر رم اورکلاک شده به حالت اصلی برگردونید اگر نشده اورکلاکش کنید

منم دقیقا مشکل شما را داشتم حل شد شما تنها نیستید

بایوس مادربرد های رایزن را مرتب آدیت کنید

ویرایش شده توسط nimajafarpour
لینک به دیدگاه

جناب رم اسلات اول و سومش درستهDual Channel  بسته شده. بدون اورکلاک و با اورکلاک هم این مشکل پیش اومده. مگه اینکه حالا یه جفت رم دیگه به دستم برسه با اونا تست بزنم.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، HK888 گفته است :

جناب رم اسلات اول و سومش درستهDual Channel  بسته شده. بدون اورکلاک و با اورکلاک هم این مشکل پیش اومده. مگه اینکه حالا یه جفت رم دیگه به دستم برسه با اونا تست بزنم.

با یه رم دیگه تست بزن احتمال 99 درصد از رمه

با چی اورکلاک کردید تنظیمات دستی یا فعال کردن d.o.c.p

بایوس را هم حتما آپدیت بفرمایید

لینک به دیدگاه

هارد ها را هم یه تست بزنید اما مطمئنا مشکل از طرف رمه

رایزن ها با هر رمی سازگار نیستند و کمی مشکل دارم

رم من هم باس 3200 جی اسکیل هست که کمی فریز داشت  و موس را که دور یه نقطه می گرداندم لگ داشت که با اپدیت بایوس و جابجایی رم و اورکلاک رم تا 3000 با فعال  کردن d.o.c.p از طریق بایوس حل شد خود سی پیو را هم با برنامه 5 way ایسوز که روی سی دی مادربرد هست اورکلاک کردم

لینک به دیدگاه

والا حالا می خوام تمام احتمالات رو بیان کاربرا بگن تا من همه رو با هم برم یه روز دیگه تست بزنم. سیستم در حال حاضر تو دسترسم نیست.

لینک به دیدگاه

دنبال احتمال دیگه ای نباش من پاور را عوض کردم هارد ها را در اوردم و با یه هارد امتحان کردم موس و کیبرد عوض کردم گرافیک عوض کردم ویندوز آپدیت کردم

البته ویندوز را هم آپدیت بفرمایید

اینم یه تاپیک دیگه از بچه ها که همین مشکل را داشته

لینک به دیدگاه

میشه لطفا بیلد ویندوز هم بفرمایید!

لینک به دیدگاه

ویندوزش آپدیته آخرین ورژن دانلود کردیم براش. از سافت 98

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، HK888 گفته است :

ویندوزش آپدیته آخرین ورژن دانلود کردیم براش. از سافت 98

بعضی اوقات ویندوز های آخرین ورژن با درایور ها حتی آخرین ورژنشون ناسازگارن!! همین چند وقت پیش بود ویندوز 10آخرین ورژن داشتم با درایور کارت صدا و خود کارت صدا آنبوردم مشکل داشت وقتی یه ورژن پایین تر ریختم مشکل حل شد! حتی سیستمم دیر خاموش میشد!( V 1607 ریختم)

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...