رفتن به مطلب

اایا کابل LAN میتونه منجر به صفحه ابی بشه

Sky84
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یه مشکلی که الان چند مدت دارم اینکه در هنگام اجرای بازی های انلاین با صفحه ابی مواجعه میشم رم و هاردو تست کردم رم رو با یه برنامه تست رم بود الان خاطرم نیست اسمش چی بود به هر حال ، الان از پشت مودمم یه کابل 15 متری وصله به کامپیوتر قبلا این مشکل رو نداشتم حدود 2 3 هفته ای میشه این مشکل پیش اومده مادر بوردم  MSI 970 gaming  که چیپ killer 2200  داره ولی جالبه بکم وقتی کابل 15 متری رو به مودم وصل کردم ویه کابل 1 متری رو به لن مودم به کامپیوتر دیگه ارور صفحه ابی نیومد الان میخوام بدونم به نظرتون کابل لن مشکل داره یا نه مشکل از جای دیگست مثلا مودم یا فاصه این جور چیزا  

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Sky84 گفته است :

سلام دوستان یه مشکلی که الان چند مدت دارم اینکه در هنگام اجرای بازی های انلاین با صفحه ابی مواجعه میشم رم و هاردو تست کردم رم رو با یه برنامه تست رم بود الان خاطرم نیست اسمش چی بود به هر حال ، الان از پشت مودمم یه کابل 15 متری وصله به کامپیوتر قبلا این مشکل رو نداشتم حدود 2 3 هفته ای میشه این مشکل پیش اومده مادر بوردم  MSI 970 gaming  که چیپ killer 2200  داره ولی جالبه بکم وقتی کابل 15 متری رو به مودم وصل کردم ویه کابل 1 متری رو به لن مودم به کامپیوتر دیگه ارور صفحه ابی نیومد الان میخوام بدونم به نظرتون کابل لن مشکل داره یا نه مشکل از جای دیگست مثلا مودم یا فاصه این جور چیزا  

وقتی با یه کابل دیگه تست می کنید و مشکلی پیش نمیاد احتمال خیلی زیاد از کابل هست

کابل با طول کمتر استفاده کنید

اگر نیاز به کابل با طول بیشتر دارید از کابل cat6 استفاده کنید

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، HamidGameCenter گفته است :

بله اصولا مودم رو کنار کامپیوتر نمیزارم پس امکان داره منجر بهصفحا ابی بشه :35_thinking: گفتم شاید از چیپ مادر برد باشه 

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، HamidGameCenter گفته است :

با تشکر از دوست خوبمون بابت اطلاعاتشون . کابل کت شش به خاطر سرعت گیگابایتی که میتونه ارائه بده مورد استفاده قرار میگیره و خودمم از کت شش استفاده میکنم. خیلی از سایتها و خیلی افراد میگن از کت شش استفاده نکنید چون برای گیگابایتی استفاده میشه. ولی خوشبختانه بنده گولشون رو نخوردم و یه 25متری کت شش برام درست کردن . حتما هم سعی کنید تا حد الامکان از آماده ها استفاده کنید که تا 15متر هستش. 

اگر هم میخواهید بسازید بهتره از دی لینک یا تی پی لینک استفاده کنید برند معتبری هستش و کابل های برند متفرقه هم زیاده. . بنده دنبال این دو برند بودم برام بسازن  یارو گفت نیست اصلا وجود نداره ! من مطمین بودم که هست. (البته داخل اینترنت دیده بودم)به هر حال اون برند متفرقه رو برام ساخت ولی یادش رفت برام محافظ های سرش رو بذاره . البته ازش راضیم. چند وقت پیش داخل مراکز کامپیوتری میگشتم که دیدم این دو برند رو. قیمتشونم فرق زیادی نداره. زیاد هم نگرید که نخواید اضافی اش رو جمع کنید . چون اگر جمع بشه بد اینترنت میده .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...