رفتن به مطلب

راهنمایی در خرید مادربرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 7 دقیقه قبل، mbar گفته است :

ممنونم دوست عزیز، بابت توضیحات کامل و جامع . 

راستش من از ظاهر بردهای گیگا خوشم نمیاد، از برند ایسوس و msi مادربرد با چیپ z370 پیشنهاد بدین .

راستش از نظر ظاهری خیلی تفاوتی ندارن تنها تفاوتشون آرم اژدها و عقاب و گیمر(چشم) هست. بودجتون رو مشخص کنید تا بتونم پیشنهاد بدم.

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

راستش از نظر ظاهری خیلی تفاوتی ندارن تنها تفاوتشون آرم اژدها و عقاب و گیمر(چشم) هست. بودجتون رو مشخص کنید تا بتونم پیشنهاد بدم.

من با این همه rgb مخالفم، همه جای بردهای گیگا rgb گذاشتن، که خزش کرده، به موجودی بازار هم توجهی نکنید، اگر داخل بازار ایران نبود، وارداتی خرید میکنم،

مسئله بودجه نیست، دو و نیم تا سه و نیم برای مادربرد گذاشتم کنار، فقط چندین گزینه پیشنهاد بدین .

ویرایش شده توسط mbar
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mbar گفته است :

up

خیلی خودتو اذیت نکن رفیق با 1الی1ونیم هم میشه یه مین عالی گرفت.اون هزینه رو یه اورکلاکر حرفه ای یا یه عاشق میکنه اما گیمر کارایی خاصی براش نمیاره .بهتره رو گرافیک بیشتر بودجتونو متمرکز کنید.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، alimogharehabed گفته است :

خیلی خودتو اذیت نکن رفیق با 1الی1ونیم هم میشه یه مین عالی گرفت.اون هزینه رو یه اورکلاکر حرفه ای یا یه عاشق میکنه اما گیمر کارایی خاصی براش نمیاره .بهتره رو گرافیک بیشتر بودجتونو متمرکز کنید.

ممنونم،

مسئله هزینه نیست، میخوام به یک برد عمری پول بدم .

شما، چندتا برد مشتی پیشنهاد بده بی زحمت .

لینک به دیدگاه

اولا خوش بحالتون که تو این وضعیت مخصوصا از پنج شنبه قبلی که قیمتها رکود پرش ارتفاع گینس رو رد کردن محدودیت بودجه ندارین... برد هم گیگا  و تو سری aorus z270 مدلهای گیمینگ ۵ تا ۹ بسیار عالی عمل کرده نسبت به بعقیه... ایسوس هم عیبش تو ایران قیمت غیر منطقی و در اصل رو بردهای خوب خودش کم کاری میکنه یعنی برا مثال رو برد اپکس خودش چیپ لن اینتل گذاشته نه کیلر ... درحالیکه گیگا و ... لن کیلر دارن.... msi هم بدک نیست... rgb  اصلا کمکی به کارایی نمیکنه و بجای صرف هزینه روrgb بهتره پاور یا گرافیک بهتر بگیرید

لینک به دیدگاه

برد گیگا خوبیش اینه که از تو بایوس میشه چراغها رو خاموش کرد ولی بعقیه باید تو ویندوز نرم افزار بریزی بعد تغییرات رو اعمال کنی که این هم از رم و هارد فضا میگیره

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، mbar گفته است :

ممنونم،

مسئله هزینه نیست، میخوام به یک برد عمری پول بدم .

شما، چندتا برد مشتی پیشنهاد بده بی زحمت .

https://www.asus.com/MICROSITE/Intel-Coffee-Lake-Best-Z370-Motherboards/EN/

لینک بالا ویژگی ها ومشخصات هرکدومو توضیح داده ردیف بالایی ودومی کاملن جوابگو ومناسب نیاز افراد هستند.

انشالا خرید خوبی داشته باشید.بنده خودم z370f رو انتخاب کردم برای سیستم خودم(البته هنوز تهیه نکردم ولی ایشالا به زودی)

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، itpc گفته است :

اولا خوش بحالتون که تو این وضعیت مخصوصا از پنج شنبه قبلی که قیمتها رکود پرش ارتفاع گینس رو رد کردن محدودیت بودجه ندارین... برد هم گیگا  و تو سری aorus z270 مدلهای گیمینگ ۵ تا ۹ بسیار عالی عمل کرده نسبت به بعقیه... ایسوس هم عیبش تو ایران قیمت غیر منطقی و در اصل رو بردهای خوب خودش کم کاری میکنه یعنی برا مثال رو برد اپکس خودش چیپ لن اینتل گذاشته نه کیلر ... درحالیکه گیگا و ... لن کیلر دارن.... msi هم بدک نیست... rgb  اصلا کمکی به کارایی نمیکنه و بجای صرف هزینه روrgb بهتره پاور یا گرافیک بهتر بگیرید

در 2 ساعت قبل، alimogharehabed گفته است :

https://www.asus.com/MICROSITE/Intel-Coffee-Lake-Best-Z370-Motherboards/EN/

لینک بالا ویژگی ها ومشخصات هرکدومو توضیح داده ردیف بالایی ودومی کاملن جوابگو ومناسب نیاز افراد هستند.

انشالا خرید خوبی داشته باشید.بنده خودم z370f رو انتخاب کردم برای سیستم خودم(البته هنوز تهیه نکردم ولی ایشالا به زودی)

ممنونم دوستان، 

بعد از کلی تحقیق :

فهمیدم از نظر کیفیت قطعات، ایسوس و گیگا در اولویت هستند، ولی گیگا زیاد تمایلی به بازار ایران نداره و رسما بازار رو به رقبا سپرده، 

اگر ما در کشورهای، کره جنوبی، ژاپن یا آمریکا زندگی میکردیم، حرف شما درست و منطقی بود، لن اینتل و کیلر با این وضع اینترنت خوب ایران با هم اصلا فرقی ندارن (این حرف من نیست، حرف اهل فن و کسایی که ی عمر کارشون تست و بررسی قطعاته) 

من بررسی مادربردهای ایسوس رو دیدم، و اصلاً به این ضعف هیچ اشاره ای نمیکنن و نکردن .  

تا الان نظرم، روی مادربرد ASUS MAXIMUS X HERO Z370 هستش . 

دوستان دوتا سوال دارم (جوابش انصافاً برام مهمه): با وای فای مادربرد دقیقاً چیکار میکنن؟ چه فایده ای داره ؟

لینک به دیدگاه

لن کیلر بغیر از کیفیت ارتباطی پردازنده داخلی هم داره که بی نیاز از سی پی یو میشه و این مزیت دومشه... تو لیجن این ۲ مزیت برا من کاملا مشهوده.... ۶۰ تا ۸۵ تا کاهش پینگ و ۱۰ فریم بهبود دارم نسبت به لن اینتل

لینک به دیدگاه

در در 1396/10/17, 10:41:47، mbar گفته است :

با وای فای مادربرد دقیقاً چیکار میکنن؟ چه فایده ای داره ؟

درست مثل وای فای گوشیه.

میتونید باهاش به مودمی که ازتون فاصله داره و با کابل نمیتونید بهش وصل بشید، وصل شید.

یا اینکه فکر کنید مودم شما وای فای نیست و میخواید با گوشی تون از اینترنت مودم استفاده کنید. در این صورت مودم رو با کابل به کامپیوتر وصل میکنید و با استفاده از وای فای مادربرد، اینترنت مودم رو به صورت وای فای به اشتراک میگذارید. البته باید از نرم افزارهای مثل Conectify Hotspot برای این کار استفاده کنید.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

بنده شخصا اگر به دنبال بورد باشم اول به سمت گیگا و ام اس ای  میرم. گیگا به خاطر گارانتی اش جدیدا (گند تر شده)پیشنهاد نمیشه. گارانتی msiبهتره. نوآوری اش هم بهتره. اگر به قول خودتون محدودیت بودجه ندارید بنده در اولویت اول گادلایک و در اولویت دوم آئورس گیمینگ 7 و آئورس اولترا. یکم بیشتر منتظر باشید قهرمان های ایسوس هم وارد بشن بهتره

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Hossein.9 گفته است :

درست مثل وای فای گوشیه.

میتونید باهاش به مودمی که ازتون فاصله داره و با کابل نمیتونید بهش وصل بشید، وصل شید.

یا اینکه فکر کنید مودم شما وای فای نیست و میخواید با گوشی تون از اینترنت مودم استفاده کنید. در این صورت مودم رو با کابل به کامپیوتر وصل میکنید و با استفاده از وای فای مادربرد، اینترنت مودم رو به صورت وای فای به اشتراک میگذارید. البته باید از نرم افزارهای مثل Conectify Hotspot برای این کار استفاده کنید.

موفق باشید.

و همچنین زیادم فایده نداره! شاید بلوتوثش

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

و همچنین زیادم فایده نداره! شاید بلوتوثش

نظر شما محترمه^_^

راستی به واسطه ی وای فای مادربرد میشه نسخه ی ویندوزی Shareit و یا نرم افزاری های مشابه رو دانلود کرد و بین کامپیوتر و لپ تاپ و موبایل خودتون انتقال فایل به صورت بی‌سیم انجام بدید. کلاً وای فای و بلوتوث توی کامپیوتر چیزای باحالینB|

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hossein.9 گفته است :

نظر شما محترمه^_^

راستی به واسطه ی وای فای مادربرد میشه نسخه ی ویندوزی Shareit و یا نرم افزاری های مشابه رو دانلود کرد و بین کامپیوتر و لپ تاپ و موبایل خودتون انتقال فایل به صورت بی‌سیم انجام بدید. کلاً وای فای و بلوتوث توی کامپیوتر چیزای باحالینB|

ولی وقتی مودم داری غم و نیازی نداری! اگر سیستمت با لن به مودم وصل شود راحت از طریق share itبا موبایل و کامپیوتر فایل انتقال داد !

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

اصلا سمت بردهای ایسوس نرو مخصوصا سری های راگ دقیقا زمان بوت سیستم ۵ الی ۶ ثانیه از بردهای دیگه بیشتره من ک داشتم فروختم از شرش راحت شدم فقط ام اس ای یا گیگا

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، andromedagalaxy گفته است :

اصلا سمت بردهای ایسوس نرو مخصوصا سری های راگ دقیقا زمان بوت سیستم ۵ الی ۶ ثانیه از بردهای دیگه بیشتره من ک داشتم فروختم از شرش راحت شدم فقط ام اس ای یا گیگا

دادا تاپیک یک سال پیش رو جواب میدی؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...