رفتن به مطلب

درخواست قیمت روز انواع مدل های gtx 590

Recommended Posts

دوست عزیز یه کمی بهتر بگردید . پس اون همه X6 که داره چی هستن ؟ فکر کنم منظور شما سری بولدوزر هست که 8 هسته ای هستن نه 6 هسته ای . اونها چون هنوز تو بازار نیومدن تو لیست قرار ندارن .

نه نه منظورم اونا نیست.نگاه قطعات من اینا هستن به جز گرافیک چون برش میدارم:1090t x6 + geil 1600 2*2 + w.d 1tb 7200 sata 2 + main: asus m4a79td + dvd writer + 3fans +adsl modem هست.آره راست میگی من حواسم نبود 6 هسته ای هارو ندیدم.حساب کرد که با gtx 590 میشه 553حداقل ،603 هم حداکثر. قطعاتی که مدل دقیقش معلوم نیست مثل فن رو هم بزرگترینش رو محض احتیاط انتخاب کردمحالا با این حساب 85 وات هم محض احتیاط.میتونم gtx 590 رو استفاده کنم؟ راستی مادربوردم که با این کارت مشکل نداره؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز تاپیک پایین رفته بود و من ندیدم . الان نمیتونم جواب بدم . تو اولین فرصت نگاه میکنم و جواب سوالهاتون رو میدم :D

لینک به دیدگاه

نه نه منظورم اونا نیست.نگاه قطعات من اینا هستن به جز گرافیک چون برش میدارم:1090t x6 + geil 1600 2*2 + w.d 1tb 7200 sata 2 + main: asus m4a79td + dvd writer + 3fans +adsl modem هست.آره راست میگی من حواسم نبود 6 هسته ای هارو ندیدم.حساب کرد که با gtx 590 میشه 553حداقل ،603 هم حداکثر. قطعاتی که مدل دقیقش معلوم نیست مثل فن رو هم بزرگترینش رو محض احتیاط انتخاب کردمحالا با این حساب 85 وات هم محض احتیاط.میتونم gtx 590 رو استفاده کنم؟ راستی مادربوردم که با این کارت مشکل نداره؟

از کدوم سایت استفاده کردی که 553 بهت داد ؟ من الان با این قطعاتی که گفتی حساب کردم داده حداقل 707 وات و 757 وات رو توصیه کرده . به نظر من اگر میخوای از این قطعات با کارت 590 استفاده کنی باید حداقل 885 وات بگیری تا اگر چند تا فن یا هارد یا درایو دیگه اضافه کردی مشکلی پیش نیاد برات .

مادربورد مشکلی با کارت نداره . شما باید ببینی فضای کیس جواب گوی این کارت هست یا نه . 590 کارت بزرگیه و فکر میکنم 34 سانت طول داشته باشه . وقتی هم که این کارت رو نصب میکنی باید تهویه مناسبی تو کیس داشته باشی .

لینک به دیدگاه

از کدوم سایت استفاده کردی که 553 بهت داد ؟ من الان با این قطعاتی که گفتی حساب کردم داده حداقل 707 وات و 757 وات رو توصیه کرده . به نظر من اگر میخوای از این قطعات با کارت 590 استفاده کنی باید حداقل 885 وات بگیری تا اگر چند تا فن یا هارد یا درایو دیگه اضافه کردی مشکلی پیش نیاد برات .

مادربورد مشکلی با کارت نداره . شما باید ببینی فضای کیس جواب گوی این کارت هست یا نه . 590 کارت بزرگیه و فکر میکنم 34 سانت طول داشته باشه . وقتی هم که این کارت رو نصب میکنی باید تهویه مناسبی تو کیس داشته باشی .

همون سایتی که شما گفتید

لینک به دیدگاه

یک بار دیگه بزن . تو پایینترین ردیف سمت راست باید درصد بدی . 25 یا 30 درصد رو انتخاب کن .

لینک به دیدگاه

یک بار دیگه بزن . تو پایینترین ردیف سمت راست باید درصد بدی . 25 یا 30 درصد رو انتخاب کن .

درصد برای چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای مقدار افت پاور بعد از چند سال استفاده در صدی رو از توانش کم میکنند. که شما باید با اضافه کردن اون درصد به هر عددی رسیدی اون رو ملاک پاورت قرار بدی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به دوستانی که در مورد حد اقل پاور مورد نیاز برای GTX 590 سئوال دارند پیشنهاد میکنم این فایل رو ببینند. که از خود سایت NVIDIA گرفتم و به طور واضح توصیه کرده که حداقل پاور سیستم باید 700 وات باشه ( البته به شرطی که پاور از مارک معتبر و پدر و مادر دار باشه :D )

GTX590.htm

نکته قابل توجه اینه که این مقدار حداقل هستش و معمولا بهتره 100 تا 200 وات بالاتر از این رو برای جبران خیلی از فاکتور ها مثل پایین تر بودن بازدهی پاور ، اورکلاک قطعات ، قطعات اضافه مثل هارد و ... ، کاهش توان پاور در اثر بالا رفتن عمر قطعات داخلش و ...... در نظر بگیرید تا دچار مشکل نشید.

چون من خودم تجربه این مساله رو دارم و گاهی 30 وات کم و بیش بودن پاور تاثیر واضحی بر پایداری سیستم داره. و علاوه بر اون وقتی مصرف شما 700 وات باشه و پاور شما هم 700 وات باشه به سرعت عمر پاور در اثر دائما کار کردن با حد اکثر توان پایین میاد و بازدهی پاور هم معمولا در اطراف 50 درصد توانش به حداکثر میرسه. یعنی مصرف برق از پریز در سیستمی که 500 وات مصرف داره با یک پاور 500 واتی مطمئنا بیشتر از مصرف برق سیستم مشابه با پاور 800 یا 1000 واتی خواهد بود.

GTX590.htm

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...