رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید رم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من یه مادربورد گیگابایت با مدل p65 ud3 b3 rv1

یه رم ۴ گیگ نمیدونم کینگ استون یا کینگ مکس 

گرافیک radeon 6750 

Cpu i5 2xxx دقیقا خاطرم نیست 

الان سرعت کامپیوتر توی ویندوز ۱۰ خیلی پایین میاد بعد از یه مدت که نصب میکنم 

فتوشاپ و افیس خیلی کم استفاده میکنم

بازی در حد دوتا ۲ بازی میکنم با بالاترین گرافیک کاملا روون و خوب اجرا میکنه روی ویندوز ۷ ولی رو ۱۰ احساس میکردم لگ میزد فقط بعضی وقتا، اونم خمیر سیلیکون عوض کردم( بعد از حدود ۶ سال استفاده) احساس میکنم کمتر شده

البته بازیهایی مثل tekken و hellblade هم دانلود کردم ولی تو گرافیک بالا شدیدا لگ میزنه تو گرافیک متوسط میشه تحملش کرد تو گرافیک پایین تقریبا روونه 

۱-نمیخوام سیستم رو کلا عوض کنم فقط چکار کنم رونتر بشه سیستم با اضافه کردن رم درست میشه؟ 

تا یکشنبه یا دوشنبه میخوام یه رم بگیرم لطفا راهنماییم کنید ۴ بگیرم کنارش یا ۸ 

باس ساپورت کننده مادربورد هم روی ۱۳۳۳ هست

۲- این سیستم ارزش ارتقا کارت گرافیک یا اضافه کردن ssd رو داره؟  که مثلا حدود ۶۰۰ ۷۰۰ خرجش کنم؟

ویرایش شده توسط arvin393
لینک به دیدگاه

درود یدونه کارت گرافیک و یدونه رم ۴ براش واجبه ولی به نظر من (نظر شخصی) این سیستم عمرشو کرده بهتره ارتقا ندین پولتونو دور میریزین

لینک به دیدگاه

پیشنهاد موقت اینه : رم خودت بفروش و دو تا رم ۴ گیگ یکسان بگیر، دوال چنل کن.

سخن واقع بینانه و اینده نگرانه هم اینه : رم ۸ هم دیگه کمه اگر گرافیک مثلا ۱۰۶۰ بگیری و بخوای روی تنظیم گرافیکی high بری.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

دوستان من چن وقت پیش یه رم ۴ گرفتم گذاشتم کنار همین رم ۴ که داشتم واقعا کامپیوترم جون گرفت و روون شد

الانم چون استفاده زیاد ندارم داره کارمو راه میندازه نمیخوام زیاد خرج کنم دیگه اونم با این وضع دلار و این وضع گرافیک کارت تو بازار 

ایا میشه کنار همین کارت گرافیکم یه دونه دیگه بزارم و کراسشون کنم، گرافیک دست دو چه قیمتی گیرم میاد که یه مقدار در حد بازی فورتنایت کارمو راه بندازه

البته اینم بگم من یه ps4 pro دارم زیاد رو pc بازی نمیکنم 

ویرایش شده توسط arvin393
لینک به دیدگاه

دوستان کسی نظری نداره؟ اصلا خونده میشه یا تاپیک جدید ایجاد کنم؟

لینک به دیدگاه

در در 1397/01/29, 07:32:47، arvin393 گفته است :

دوستان من چن وقت پیش یه رم ۴ گرفتم گذاشتم کنار همین رم ۴ که داشتم واقعا کامپیوترم جون گرفت و روون شد

الانم چون استفاده زیاد ندارم داره کارمو راه میندازه نمیخوام زیاد خرج کنم دیگه اونم با این وضع دلار و این وضع گرافیک کارت تو بازار 

ایا میشه کنار همین کارت گرافیکم یه دونه دیگه بزارم و کراسشون کنم، گرافیک دست دو چه قیمتی گیرم میاد که یه مقدار در حد بازی فورتنایت کارمو راه بندازه

البته اینم بگم من یه ps4 pro دارم زیاد رو pc بازی نمیکنم 

سلام دوست من.

عزیز با توجه به ps4 pro که دارید توصیه من اینه که دستی به پی سی نزنید.

با کراس کردن گرافیک البته اگر گیرتون بیاد تفاوت زیادی نخاهید داشت. یا باید بفروشید و حداقل 1050ti بخرید. یا کلا بهش دست نزنید.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در در 1397/02/03, 14:21:03، Ali Subi گفته است :

سلام دوست من.

عزیز با توجه به ps4 pro که دارید توصیه من اینه که دستی به پی سی نزنید.

با کراس کردن گرافیک البته اگر گیرتون بیاد تفاوت زیادی نخاهید داشت. یا باید بفروشید و حداقل 1050ti بخرید. یا کلا بهش دست نزنید.

موفق باشید.

ممنون داداش،

1050ti با 1060 چقدر تفاوت قیمت و کارایی دارن

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...