رفتن به مطلب

مشکل مودم E5577S با (اپدیت)ویندوز ۱۰

mr.stive
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من ی مودم E5577S دارم که از طریق کابل اونو به سیستمم وصل میکنمو استفاده میکنم

تقریبا دو ماه پیش اقدام به آپدیت ویندوز ۱۰ کردم  اما دیگه مودم رو نشناخت و فقط پیغام میداد که یک دیواس usb وصل شده  فقط !!! و  دسترسی به اینترنتی در کارنبود

با کلی سختی برگشتم به قبل اپدیت

الان سوالم اینه که ایا کسی در حال حاظرهمچین مشکلی رو داره؟(مثلا شاید ماکرو تو اپدیت های بعدی این مشکلو حل کرده باشه)

و کلا اگه قصد اپدیت داشته باشم و باز به این مشکل برخوردم چجوری حلش کنم

لینک به دیدگاه

این مشکل برای مودم های ۳ جی   یو اس بی   به دلیل امنیتی در ویندوز ۱۰ بوجود میاد. مثلا مدل های دی لینک رو  اجازه نصب درایور نمیده. dwm 156 d link  و  dwm 157ولی این ۴ جی و به روزه برام جای تعجبه.احتمالا ربطی به اپدیت ویندوز نداره. ویندوز جدید نصب کن

لینک به دیدگاه

در در 1396/10/23, 00:34:03، coca cola گفته است :

این مشکل برای مودم های ۳ جی   یو اس بی   به دلیل امنیتی در ویندوز ۱۰ بوجود میاد. مثلا مدل های دی لینک رو  اجازه نصب درایور نمیده. dwm 156 d link  و  dwm 157ولی این ۴ جی و به روزه برام جای تعجبه.احتمالا ربطی به اپدیت ویندوز نداره. ویندوز جدید نصب کن

دیشب بعد از بکاب گرفتن دوباره اپدیت کردم و خوب بود هیچ مشکلی نداشت

فک کنم اون اپدیته قبلیه یک باگ داشته یا بد رو سیستمم نشسته به هرحال خدارو شکر مشکل حل شدش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...