رفتن به مطلب

مشکل ماینینگ با MSI X370 Gaming Pro

Recommended Posts

سلام
برای ماینینگ گزینه ی زیر در بایوس نیست:
http://uupload.ir/view/30do_c2.png
و زمانی که Above 4GB memory رو هم فعال می کنم مینبورد تصویر نمیده تا زمانی که ویندوز بیاد بالا
کارت گرافیکی که ازش تصویر میگیرم gtx 970 هست و می خوام چند تا 570 اضافه کنم که فقط یکی رو اضافه می کنه (بعضی اوقات دو تا) ، فک کردم مشکل از رایزر هست اما رایزر با ی سیستم دیگه تست کردم درست بود
ورژن pci-e هم داخل بایوس ندیدم که تغییرش بدم
فک می کنم مشکل از همین گزینه ها باشه
دوستان کسی راه حلی داره؟

ویرایش:بایوس هم اپدیته

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، 8030 گفته است :

رايزرهات  اگه نوع سيمي هست با رايزرهاي usbامتحان كن.

از نوع usb هستند ورژن 006 و 007

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، pulp152 گفته است :

احتمالا کابل کشی های برق مشکل داره

ممنون از توجهتون ، اتفاقا با دو پاور بود همه رو گذاشتم روی پاور اول باز هم تفاوتی نکرد

---------

باتری رو برداشتم دوباره گذاشتم سیستم اومد بالا (با سه کارت)
کارت چهارم رو که اضافه کردم به مشکل خورد..... دوباره باتری رو برداشتم درست شد حالا با چهار گرافیک اومد بالا 
سیستم رو از داخل ویندوز ریست کردم ببینم کامل درسته یا نه ، ویندوز بالا نیومد ، از روی کیس ریست کردم اومد بالا ، دوباره از داخل ویندوز که ریست کردم بالا نیومد......
به نظرتون مشکل از چی هست؟

لینک به دیدگاه

یا کابل های برقتون رو درست نمی زنید . ( اگر دوربین حراراتی دوربرت هست ببین داغ میشه کابل ها و گرماشونو چک کن )

یا اینکه bios اپدیت درستی نشده مخصوص ماینینگ

یا اینکه کارت هایی که داری استفاده می کنی باهم مچ نمیشن

ویرایش شده توسط pulp152
لینک به دیدگاه

بعضي مادربردها دهن ادم رو صاف ميكنن تا 6 يا 7 تا گرافيك روشون درست كار كنن.مشكل هم بيشتر ناسازگاري bios هست.

پيشنهاد من اينه قبل خريد مادربرد براي ماين حتما تو اينترنت يه تحقيق بكنيد راجبش.

بگرد تو bios مادربرد above 4g و gen1 pciexpress رو هر طور شده پيدا كن.

نتونستي ديگه مادربرد رو بايد عوض كني.

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، pulp152 گفته است :

یا کابل های برقتون رو درست نمی زنید . ( اگر دوربین حراراتی دوربرت هست ببین داغ میشه کابل ها و گرماشونو چک کن )

یا اینکه bios اپدیت درستی نشده مخصوص ماینینگ

یا اینکه کارت هایی که داری استفاده می کنی باهم مچ نمیشن

چند دفعه تست کردم فک نکنم مشکل از برق بوده باشه

در 12 دقیقه قبل، 8030 گفته است :

بعضي مادربردها دهن ادم رو صاف ميكنن تا 6 يا 7 تا گرافيك روشون درست كار كنن.مشكل هم بيشتر ناسازگاري bios هست.

پيشنهاد من اينه قبل خريد مادربرد براي ماين حتما تو اينترنت يه تحقيق بكنيد راجبش.

فک می کنم مشکل از همین بایوسه ، چون همونطور که گفتم با برداشتم باتری بایوس حل شده با چهار گرافیک هم بالا اومده ، داخل gpu-z چک کردم pci-e هم ورژن 1.1 شده....... فقط سیستم رو که ریست می کنم ویندوز بالا نمیاد

مشکل رو فک کنم فهمیدم: الان که ریست کردم دیدم بالا نیومد با anydesk واردش شدم ، داخل gpu-z چک کردم gtx970 که گرافیک اصلی هست رو به عنوان گرافیک سوم شناخته و 570 رو به عنوان گرافیک اول ، به همین دلیل که داخل ویندوز دیگه تصویر ندارم و مثل این هست که ویندوز بالا نیومده باشه ، حالا  چطور می تونم داخل ویندوز گرافیک اصلی رو بزارم روی Gtx 970 ؟

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، 8030 گفته است :

سلام مجدد

ی جورایی دیگه مطمعن شدم مشکل از همین بایوس باشه ، چون اگه رایزر هم مشکل داشته باشه باید همون ی کارت شناسایی نشه ، نه اینکه کل سیستم به مشکل بخوره

اون هم که گفتم با anydesk مشکل حل میشه فقط یکی دوبار شد باید چند دفعه ریست کنم تا بالاخره ی جوری بیاد بالا ، آخرین ورژن بایوس v45 هست من v44 هم نصب کردم تفاوتی نکرد

کلا داخل بایوس نمیشه pci-e رو ورژنش رو تغییر داد ، فک کنم همینکه باتری بایوس رو برمیدارم بعد میاد بالا به همین دلیل باشه

above 4gb رو هم اگه فعال کنم دیگه تصویر نمیگیرم تا زمانی که ویندوز کامل بوت شه (کلا صفحه ی بایوس و بوت ویندوز رو نمیبینم)

فک می کنم همه شواهد بر علیه بایوس باشه...... به نظرتون با پشتیبانی صحبت کنم msi بایوس سازگار میزنه؟ (البته از v44 گزینه ی above 4gb اضافه شده اما با همه ی این مشکلات......)

من قبل از اینکه این مینبورد رو بگیرم صفحه ی بایوسش رو چک کرده بودم دیدم این گزینه above 4gb اضافه شده گفتم حتما کار می کنه ، و البته این عکس هم داخل راهنمای msi برای ماین هست: 

http://uupload.ir/view/yv1z_c8.jpg

لینک به دیدگاه

970 رو نزار کارت اصلی که تصویر میگیری .570 رو بزار رو شکاف 16 اصلی و تصویر ازش بگیر و 970 رو بزار رو 1x های معمولی.

اگه تونستی تصویر رو از گرافیک انبرد مادربرد بگیری که دیگه بهتر.یادت باشه برای این کار حتما از  داخل بایاس تنظیم کنی که انبرد اصلی باشه.

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، 8030 گفته است :

970 رو نزار کارت اصلی که تصویر میگیری .570 رو بزار رو شکاف 16 اصلی و تصویر ازش بگیر و 970 رو بزار رو 1x های معمولی.

اگه تونستی تصویر رو از گرافیک انبرد مادربرد بگیری که دیگه بهتر.یادت باشه برای این کار حتما از  داخل بایاس تنظیم کنی که انبرد اصلی باشه.

سلام

کلا چون می خواستم با 970 کارای دیگه بکنم اینکارو انجام دادم ، دلیل خاصی داره که amd کارت اول باشه؟ (البته اینقد سیستم رو ریست و خاموش کردم که دیگه ویندوز بالا نیومد بخوام چیزای دیگه تست کنم)

متاسفانه این سری رایزن گرافیک مجتمع ندارن و نمی تونم از گرافیک انبرد استفاده کنم

ی کار دیگه کردم ، اومدم روی ی مینبورد gigabyte x58a ud3r که روش  ویندوز 7 داشتم تست کردم (دقیقا به همین حالت یعنی 970 کارت اول و مابقی رو در ادامه اضافه کردم)

گرافیک 970 + سه کارت 570 هیچ مشکلی نداره ، فقط دو کارت این وسط که اضافه کردم اونها شناخته نشدن که نفهمیدم دلیلش چی بود ، البته مهم هم نبود برام چون به هر حال نمیخوام از این مینبورد استفاده کنم

ی خوبیی که این مینبورد داشت میشد تنظیم کنم که کدوم یکی از pci-e ها باید تصویر بده ، البته بعد اینکه کارت اضافه می کردم تصویر نمی اومد و با anydesk سیستم رو ریست می کردم بهرحال حل میشد

این پلتفرم رو من ازش توقعی نداشتم چون فک نمیکنم اون زمان ماینینگ بوده باشه ، اما بهرحال نشون داد مشکل از مینبورد msi x370 gaming pro هست

به پشتیبانی msi در همین فروم گزارش میدم تا ببینم بایوسی زده میشه یا خیر

ممنون از کمکهاتون

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

در در 1396/10/25, 15:05:03، 8030 گفته است :

سلام مجدد

من به پشتیبانی msi (شرکت اصلی)  تیکت زدم این مورد رو به من گفتند:

نقل قول

1. Clear cmos referring to the manual, enter BIOS, press F6 to load optimized defaults, set Windows 8.1/10 WHQL Support to enabled, press F10 to save and reset to install the new UEFI win 10 64 bit system.
2.Install the motherboard drivers and VGA driver for win10 system.
3.Enter BIOS, set Above 4G Decoding to enabled, save and reset.
4.Shut down the motherboard, install the second VGA card, then enter windows to install the VGA drivers for the VGA card.
5.Make sure the two VGA cards can be detected by the system, then enter power option, turn off the fast startup.
6.Shut down the system and install the VGA cards one by one. Please don't add them one time. 

ی مشکلی که قبلش داشتم اگه above 4gb رو روشن میکردم دیگه تا زمانی که ویندوز کامل نمی اومد بالا تصویر نداشتم (مثلا اگه del رو میزدم برم بایوس هیچ تصویری داخل بایوس نداشتم)

با فعال کردن پشتیبانی ویندوز 10 در بایوس این مشکل حل شد که برام خیلی جالب بود 

همینطور که در جواب گفتن پیش رفتم ، تا چهار گرافیک رو مشکلی نبود (البته مثلا زمانی که گرافیک اضافه می کردم یک دفعه ریستارت هم نیاز بود تا ویندوز درست بیاد بالا)

اما گرافیک پنجم رو دیگه نشد اضافه کنم و وقتی میخواد وارد ویندوز شه صفحه سیاه میشه و سیستم به مشکل میخوره ، چندین بار تست کردم ی دفعه اومد بالا که اون هم کلیمور رو که باز کردم هنگ کرد

چیزی که به ذهنم خورد ، اگه اشتباه نکنم برای بالاتر از 4 گرافیک باید pci-e روی نسل 1 تنظیم شه درسته؟ چون کلا این گزینه رو نداره

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، abc.abc گفته است :

سلام مجدد

من به پشتیبانی msi (شرکت اصلی)  تیکت زدم این مورد رو به من گفتند:

ی مشکلی که قبلش داشتم اگه above 4gb رو روشن میکردم دیگه تا زمانی که ویندوز کامل نمی اومد بالا تصویر نداشتم (مثلا اگه del رو میزدم برم بایوس هیچ تصویری داخل بایوس نداشتم)

با فعال کردن پشتیبانی ویندوز 10 در بایوس این مشکل حل شد که برام خیلی جالب بود 

همینطور که در جواب گفتن پیش رفتم ، تا چهار گرافیک رو مشکلی نبود (البته مثلا زمانی که گرافیک اضافه می کردم یک دفعه ریستارت هم نیاز بود تا ویندوز درست بیاد بالا)

اما گرافیک پنجم رو دیگه نشد اضافه کنم و وقتی میخواد وارد ویندوز شه صفحه سیاه میشه و سیستم به مشکل میخوره ، چندین بار تست کردم ی دفعه اومد بالا که اون هم کلیمور رو که باز کردم هنگ کرد

چیزی که به ذهنم خورد ، اگه اشتباه نکنم برای بالاتر از 4 گرافیک باید pci-e روی نسل 1 تنظیم شه درسته؟ چون کلا این گزینه رو نداره

تیکت بزن پشتیبانی این گزینه تنظیم pcie کجاست؟

اگر نداره کلا دیگه بنظرم طرف مادربردهای msi نرو برای ماین.

خودم شخصا بعد بستن چند تا rig ماینینگ دیگه نه گیگابایت میگیرم نه msi.

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، 8030 گفته است :

ممنون

پس این مورد درسته که برای بیش از 4 گرافیک حتما باید pci-e نسل یک باشه؟ چون اگه اشتباه نکنم روی asus z170 برای چند گرافیکی شدن همینکارو انجام دادم

گشتم این گزینه نبود بهشون میگم ببینم کی بایوس میدن که بهش این گزینه رو اضافه کنن ، چون تا ی ماه دیگه هم بدن خوبه فعلا گرافیک پنجم رو با ی سیستم دیگه راهش انداختم

با مینبورد های am4 ریگ بستید؟ چه مینبوردی؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، abc.abc گفته است :

ممنون

پس این مورد درسته که برای بیش از 4 گرافیک حتما باید pci-e نسل یک باشه؟ چون اگه اشتباه نکنم روی asus z170 برای چند گرافیکی شدن همینکارو انجام دادم

گشتم این گزینه نبود بهشون میگم ببینم کی بایوس میدن که بهش این گزینه رو اضافه کنن ، چون تا ی ماه دیگه هم بدن خوبه فعلا گرافیک پنجم رو با ی سیستم دیگه راهش انداختم

با مینبورد های am4 ریگ بستید؟ چه مینبوردی؟

نه.فقط اینتل.

لینک به دیدگاه

در در 1396/10/24, 11:02:27، abc.abc گفته است :

سلام
برای ماینینگ گزینه ی زیر در بایوس نیست:
http://uupload.ir/view/30do_c2.png
و زمانی که Above 4GB memory رو هم فعال می کنم مینبورد تصویر نمیده تا زمانی که ویندوز بیاد بالا
کارت گرافیکی که ازش تصویر میگیرم gtx 970 هست و می خوام چند تا 570 اضافه کنم که فقط یکی رو اضافه می کنه (بعضی اوقات دو تا) ، فک کردم مشکل از رایزر هست اما رایزر با ی سیستم دیگه تست کردم درست بود
ورژن pci-e هم داخل بایوس ندیدم که تغییرش بدم
فک می کنم مشکل از همین گزینه ها باشه
دوستان کسی راه حلی داره؟

ویرایش:بایوس هم اپدیته

این مشکل رو من هم داشتم که تا ویندوز نمیومد بالا تصویر نداشتم که با تنظیم دوباره بایوس مشکل حل شد.

بعضی مواقع با تغییر گرافیک برای مانیتور هم مشکل حل میشه

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Farshad Mehrvarzan گفته است :

این مشکل رو من هم داشتم که تا ویندوز نمیومد بالا تصویر نداشتم که با تنظیم دوباره بایوس مشکل حل شد.

بعضی مواقع با تغییر گرافیک برای مانیتور هم مشکل حل میشه

سلام

ممنون از توجهتون

مینبوردتون چی بود؟

من این مشکل رو زمانی دارم که above 4gb رو روشن کنم ، پشتیبانی msi گفت set windows 10 whql support رو فعال کنم ، با اینکار مشکل حل شد

اما نکته ی جالب اینه دیروز می خواستم برای حذف درایور گرافیک برم سیف مود ، کلا هیچ تصویری نگرفتم ، اومدم بایوس رو دیفالت کردم با یک گرافیک اومدم بالا و درایور گرافیک رو حذف کردم ، از اون به بعد set windows 10 هم برای above 4gb تاثیری نمیزاره و تا زمانی وارد ویندوز نشم تصویر نمیگیرم

در در 1396/11/02, 19:07:06، 8030 گفته است :

تیکت قبلی رو داخلش نوشتم گزینه ی تغییر نسل pci-e نداره و ایا در بایوس جدید براش این گزینه رو میزارید اینو جواب دادن:

We are sorry that the BIOS doesn't have such option. And for your issue, please add the cards one by one to check. Please don't use GTX970 and RX570 together. Thanks!

من فقط با 570 تست کردم قبلا هم بهشون گفتم ، اما باز میگن دوباره تست کن

فقط ی دفعه با 5 گرافیک ویندوز اومد بالا که اونم برای ماین ریست شد 99 درصد به خاطر همین نسل pci-e هست ، البته ی چیز جالب که هست گرافیک دومی رو که بایوس مد می کنم ویندوز نمیاد بالا ، شک کردم نکنه اگه همه رو بایوس دیفالت کنم شاید درست شه ، که گفتم کلا با ddu درایور رو حذف کنم بعد ببینم چطوره ، که با حذف درایور دوباره تصویر بایوس و.. رو نمیگیرم مگر اینکه above 4g روشن نباشه

کلا خستم کرد این مادربورد ، شاید ی درصد بشه راهش انداخت یا در اینده بایوس بزنن ولی ارزش وقت گذاشتن و خراب کردن قطعات رو نداره ، من همش باید سیستم خاموش روشن کنم با این وضع.....

اگه گیگا و msi رو کنار بزارم میشه asus فقط ، من هم با asus z170 gaming pro ریگ بستم عالی بود اما برای am4 نمیدونم چه مین بوردی بگیرم

به نظرتون این مینبورد مشکلی نداره برا این کار؟:

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/مادربورد/مادربرد-ایسوس-rog-crosshair-vi-hero-39.html

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

برای ریگ بستن فقط از پلتفرم اینتل استفاده کن.مادربرد و cpuرو رد کن بره اینتل بگیر.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، 8030 گفته است :

برای ریگ بستن فقط از پلتفرم اینتل استفاده کن.مادربرد و cpuرو رد کن بره اینتل بگیر.

سلام

ممنون ، راستش حیفم میاد برم سمت اینتل ، چون اینطوری با ماین پردازنده ، هزینه ی خودش و مینبورد رو در میاره و حداقل میدونم ی پردازنده خوب دارم برای کارهای دیگه

ROG STRIX B350-F GAMING مثل اینکه مشکلی نداره ، اما تنظیمات above 4gb و تغییر نسل رو نداره ، مدل های گیگابایت بایوس رو چک کردم گزینه ی تغییر نسل رو داره

دارم تا جایی که بشه تحقیق می کنم که انشاءالله همین پردازنده رو نگه دارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...