رفتن به مطلب

روشن نشدن سیستم

Recommended Posts

سلام ... من قطعات زیر رو تازه خریدم ، ولی متأسفانه بعد از اسمبل کردن ، سیستم روشن نشد ... دارم سکته می کنم ... لطفاً یه نفر بگه ایراد کار کجاست ... منتظرم ...
1. M.B : AM3+ Asus Sabertooth 990FX R3.0
2. CPU : AM3+ FX-9590
3. VGA : Asus ROG Strix Geforce GTX 1050 Ti
4. RAM : 2 * 8G Crucial DDR3 1866
5. +PWR : Green GP750B -OC
راستی همۀ قطعات رو جداگانه چک کردم و از سلامت تک تکشون اطمینان دارم ... و دیگه نمی دونم باید چیکار کنم ... لطفاً کمکم کنید ..

لینک به دیدگاه

اگر خودت اسمبل کردی نگاه کن ببین روی مادربورد جایی که سوکت های reset ,pwr اینا داره و از کیس بهش وصل میکنی طبق دفترچه مادربورد انجام دادی

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در در 1396/10/28, 03:14:43، Falcon 2018 گفته است :

سلام ... من قطعات زیر رو تازه خریدم ، ولی متأسفانه بعد از اسمبل کردن ، سیستم روشن نشد ... دارم سکته می کنم ... لطفاً یه نفر بگه ایراد کار کجاست ... منتظرم ...
1. M.B : AM3+ Asus Sabertooth 990FX R3.0
2. CPU : AM3+ FX-9590
3. VGA : Asus ROG Strix Geforce GTX 1050 Ti
4. RAM : 2 * 8G Crucial DDR3 1866
5. +PWR : Green GP750B -OC
راستی همۀ قطعات رو جداگانه چک کردم و از سلامت تک تکشون اطمینان دارم ... و دیگه نمی دونم باید چیکار کنم ... لطفاً کمکم کنید ..

دوسته عزیز. 

در صورت داشتن دانش فنی، جهت اشکال یابی یا کنترل اسمبل، حتما اتصالات سوییچ به کیس را که با کانکتورهای reset sw و power sw لیبل خورده اند چک کنید. در صورت وصل بودن این موارد، لطفا یک عدد Buzzer به مادربرد در قسمتی که Speaker  خورده است، وصل کنید، سپس از طریق Buzzer از نحوه صحیح روشن شدن دستگاه آگاه بشید. میتونید انواع بوق ها را گوگل کنید. و همچنین سایر مراحل اشکال یابی، شامل عواملی میشوند که بطور تجربی باید توسط متخصص بررسی شوند. در صورت لزوم، اطلاعات دقیقتر و عکسی به اشتراک بزارید.

با تشکر،

اسکندری.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...