رفتن به مطلب

تعویض کارت گرافیک 1070 آرمور

sarab.mr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 2 ماه پیش یک گرافیک 1070 ارمور از بازار رضا حریدم

خیلی تمیز گارانتیش تا 10/8/99 مونده 

چون مانیتور رو 2 کی کردم الان زیاد ازش راضی نیستم 

با گرافیک مدل بالاتر تعویض دارم 

فقط تعویض فقط تعویض فقط تعویض ----- با مدل بالاتر فقط

به هیچ عنوان باهاش ماین انجان نشده

ایدی تلگرام : @SarabX

photo_2018-01-20_14-17-10.jpg

photo_2018-01-20_14-17-11 (2).jpg

photo_2018-01-20_14-17-11.jpg

لینک به دیدگاه

داداش به نظرم اینو تعویض نکن، من مدل گیمینگ 1070 همین msi رو دارم و چون مانیتورم ۲۷ اینچ و فول  اچدیه از یه سال پیش که کارت رو گرفتم تا حالا هر چی بازی بوده با قابلیت dsr تو پنل انویدیا همه رو روی 1440p و تنظیمات ماکزیمم اجرا کردم ( البته یه سری بازیها هست که مشکل بهینه سازی دارن و هر کاری هم کنی شاید بتونی با 1080ti تو 1440p بالای ۵۰ فریم بگیری نمونش بازی watchdogs 2 بدون اون گزینه که گرافیک رو نامحسوس پایین میاره ولی فریم بیشتر میده یا کوانتوم بریک بدون اون گزینش که بازی رو تار میکنه و در عوض فریم بیشتر میده) اگه بازیها بهینه باشن که اکثرا بهینه سازی خوبی دارن روی نهایت تنظیمات هم کارت 1070 خوراک 1440p هست. تازه من از ماد  فوق العاده reshade هم استفاده میکنم که معمولا بین 5 تا 10فریم  بعضی وقت ها کم میکنه. معمولا هم تو بازی هایی که بهینه نیستن اکثر اوقات یه گزینه هست تو تنظیمات گرافیکی که کار رو خراب میکنه   ( خیلی وقتها کیفیت سایه هاس) و اگه بتونی با ور رفتن با تنظیمات گرافیکی اونو پیدا کنی و از روی حداکثر بزاریش روی متوسط بازی فریم خوبی میده

بازم خودت صلاح میدونی ولی این کارت حالا حالا ها جا داره برای کار تو رزولشن 1440p و تنظیمات max

ویرایش شده توسط mory_num1
لینک به دیدگاه

در در 1396/11/06, 05:00:29، mory_num1 گفته است :

داداش به نظرم اینو تعویض نکن، من مدل گیمینگ 1070 همین msi رو دارم و چون مانیتورم ۲۷ اینچ و فول  اچدیه از یه سال پیش که کارت رو گرفتم تا حالا هر چی بازی بوده با قابلیت dsr تو پنل انویدیا همه رو روی 1440p و تنظیمات ماکزیمم اجرا کردم ( البته یه سری بازیها هست که مشکل بهینه سازی دارن و هر کاری هم کنی شاید بتونی با 1080ti تو 1440p بالای ۵۰ فریم بگیری نمونش بازی watchdogs 2 بدون اون گزینه که گرافیک رو نامحسوس پایین میاره ولی فریم بیشتر میده یا کوانتوم بریک بدون اون گزینش که بازی رو تار میکنه و در عوض فریم بیشتر میده) اگه بازیها بهینه باشن که اکثرا بهینه سازی خوبی دارن روی نهایت تنظیمات هم کارت 1070 خوراک 1440p هست. تازه من از ماد  فوق العاده reshade هم استفاده میکنم که معمولا بین 5 تا 10فریم  بعضی وقت ها کم میکنه. معمولا هم تو بازی هایی که بهینه نیستن اکثر اوقات یه گزینه هست تو تنظیمات گرافیکی که کار رو خراب میکنه   ( خیلی وقتها کیفیت سایه هاس) و اگه بتونی با ور رفتن با تنظیمات گرافیکی اونو پیدا کنی و از روی حداکثر بزاریش روی متوسط بازی فریم خوبی میده

بازم خودت صلاح میدونی ولی این کارت حالا حالا ها جا داره برای کار تو رزولشن 1440p و تنظیمات max

ممنون از راهنماییت داداش

در 6 ساعت قبل، mhtk گفته است :

اگه فروش نرفته قیمت

داداش فروش نرفته چون قصد فروش ندارم 

اگه مشتری بودی 1060 توربو ایسوس دارم 

لینک به دیدگاه

در در 1396/11/07, 21:25:50، mhtk گفته است :

اگه فروش نرفته قیمت

1060 شش گیگ دارم گیمینگ ام اس ای 2480000 در خدمتم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...