رفتن به مطلب

مشکل افت شدید سرعت هارد در کپی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود خدمت دوستان گرامی.

بنده یه هارد 250 دارم که کاملا سالم هست از نظر عملکرد و بازی و.... هیچگونه افت سرعتی نداره ولی در کپی کردن وقتی مثلا یک فایل 1 گیگ روداخلش کپی میکنی  650 مگ رو با سرعت 30-40 مگ بر ثانیه کپی میکنه ولی به محض رسیدن به 651 مگ سرعت به زیر 2 مگ بر ثانیه افت که بیشتر 100 -500 کیلوبایت هست سرعت. خودم فکر کردم بد سکتور گرفته ولی با hd tune دیدم هیچ بد سکتوری نداشت و درضمن Health هم ok هست.

توی نصب بازی هم ابتدای نصب سرعت خیلی خوبی جلو میره ولی یکدفعه افت میکنه . لطفا کمک کنید باتشکر.

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

هارد WD هست ؟

درود. خیر داداش مکستور هست.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

درود. خیر داداش مکستور هست.

من چندبار این مشکل رو توی هاردهای وسترن خوردم دادم گارانتی برام عوضش کردن ! یه سرچ بزن انگلیسی تو فروم ها در موردش زیاد حرف زدن یه مشکلاتی تو هدش هست انگاره .

لینک به دیدگاه

درود

این همیشه مشکل نیست!

مشکل پر شدن بافر یا کش هست، تا ظرفیت خاصی بافر میکنه... از اون ظرفیت به بالاتر دیگه اینطور نیست...

البته عرض کردم که همیشه و روی همه هاردها اینطور نیست... شما باید با ظرفیت های مختلف تست کنین

مثلا فایل 500mb - 1024mb و بیشتر و کمتر، ببینین چطور هست

بهتره  با TeraCopy این کار رو انجام بدین تا در لحظه نتیجه رو ببینین و فراز و فرود سرعت رو مشاهده کنین

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

راستش قبلا هیچ مشکلی نداشت الان یه چند روزیه به این شکل در اومده هارد دوم هم هست .

روی هارد دیگه هم مکستور 250 هست بدون مشکله کامل حتی.

از نرم افزار Tera copy فکر میکنم استفاده کردم یا نرم افزار مشابه. وقتی توی درایو C کپی میکردم کار نمیکرد برای همین پاکش کردم!

قایل 0.5 گیگ  رو به سرعت میریزه و همونطور که گفتم دور و بر 650 مگ رو تو هر فایل با سرعت میره یکدفعه کاهش شدید سرعت میاد.

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

راستش قبلا هیچ مشکلی نداشت الان یه چند روزیه به این شکل در اومده هارد دوم هم هست .

روی هارد دیگه هم مکستور 250 هست بدون مشکله کامل حتی.

از نرم افزار Tera copy فکر میکنم استفاده کردم یا نرم افزار مشابه. وقتی توی درایو C کپی میکردم کار نمیکرد برای همین پاکش کردم!

قایل 0.5 گیگ  رو به سرعت میریزه و همونطور که گفتم دور و بر 650 مگ رو تو هر فایل با سرعت میره یکدفعه کاهش شدید سرعت میاد.

بهتره ببینین سورستون تغییری نکرده!؟

همچنین این چندروز که فرمودین تغییری توی سیستم ندادین؟

تست سرعت بگیرین با نرم افزارها ببینین چطور هست...

یا اینکه اگه هارد دومتون هست از یک هارد دیگه (غیر از هاردی که الان ویندوز روش دارین) کپی بزنین ببینین باز همینطوره یا خیر

شاید این مشکل تا حالا بوده و شما تازه متوجهش شدین! نه!؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، OmidArash گفته است :

من چندبار این مشکل رو توی هاردهای وسترن خوردم دادم گارانتی برام عوضش کردن ! یه سرچ بزن انگلیسی تو فروم ها در موردش زیاد حرف زدن یه مشکلاتی تو هدش هست انگاره .

درود. میشه بپرسم چه مدلی از وسترن بودم هاردتون؟ دارم در مورد هاردها تحقیق میکنم به قصد خرید ...

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

بهتره ببینین سورستون تغییری نکرده!؟

همچنین این چندروز که فرمودین تغییری توی سیستم ندادین؟

تست سرعت بگیرین با نرم افزارها ببینین چطور هست...

یا اینکه اگه هارد دومتون هست از یک هارد دیگه (غیر از هاردی که الان ویندوز روش دارین) کپی بزنین ببینین باز همینطوره یا خیر

شاید این مشکل تا حالا بوده و شما تازه متوجهش شدین! نه!؟

خیر داداش تغییری در سیستم ندادم حتی نرم افزار جدید هم نریختم.

راستش هارد دیگه ندارم خالی کنم دوباره پارتیشن ببندم اکسترنال دارم فول فول هست.

نه داداش اتفاقا این هارد دوم رو همیشه روش بازی میریزم یا بعضی اوقات فایل دانلودی رو از اکسترنال کپی میکنم داخل این هارد و جدیدا هم داشتم پارت 1 بازی ای رو میریختم متوجه این کندی شدم.

اینم تست سرعت  خدمت شما.

121.thumb.JPG.e64b171d97d6f9f4eee043f8356a86d4.JPG

لینک به دیدگاه

سلام
منم همچنین مشکلی دقیقا با مکستور ی مدت واسم پیش اومده بود، یعنی ی فایل رو تا قسمتی عادی کپی میکرد بعد ک به نیمه کپی ک میرسید سرعتش کیلوبایتی میشد، کلی باهاش کلنجار رفتم اخر سر با تعویض کابل ساتاش مشکلش حل شد.

کابلشو ی تست بکنید شاید از اون باشه.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Hossein.9 گفته است :

درود. میشه بپرسم چه مدلی از وسترن بودم هاردتون؟ دارم در مورد هاردها تحقیق میکنم به قصد خرید ...

اکسترنال فکر کنم MyPass و اینترنال ها Blue و Green

لینک به دیدگاه

در در 1396/11/02, 23:22:15، MEHDI0742 گفته است :

سلام
منم همچنین مشکلی دقیقا با مکستور ی مدت واسم پیش اومده بود، یعنی ی فایل رو تا قسمتی عادی کپی میکرد بعد ک به نیمه کپی ک میرسید سرعتش کیلوبایتی میشد، کلی باهاش کلنجار رفتم اخر سر با تعویض کابل ساتاش مشکلش حل شد.

کابلشو ی تست بکنید شاید از اون باشه.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

ممنون حتما تست میکنم. ولی کابلشم یکی دو ماه هست عوض کردم و نو هست ولی با کابل دیگه ای هم امتحان میکنم خبر میدم ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...