رفتن به مطلب

تفاوت 4g و 4.5g

dukenukem2
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. یه سوال کوچیک داشتم. دوستانی که از هر دوی این شبکه ها استفاده کردن، آیا در ایران و با اینترنت معلوم الحالش سیستم  4.5g برتری فاحشی نسبت به 4g داره؟ ایا سرعت دانلود انقدر بیشتر هست که بیارزه آدم حتما یه گوشی گرونتر با ساپورت 4.5g بخره؟

با تشکر.

ویرایش شده توسط dukenukem2
لینک به دیدگاه

تابستون پارسال که من تصمیم گرفتم از اینترنت ایرانسل استفاده کنم و رفتم سیمکارت گرفتم سرعت اتصال رو Speedtest روی 40 مگابیت نشون میداد با علامت 4جی . یک مدتی بعدش یک سری تحولات رخ داد و سرعت اتصال به 80 مگابیت هم رسید که همون 4.5 هست.

گوشی من 4.5 جی ساپورت میکنه و توی 3 ساعت من در بهترین حالت 60 گیگ میگیرم.

البته رکورد خودم 2 ساعت و 20 دقیقه بوده برای دانلود 60 گیگ :P

با ایرانسل همین الان یهویی:

ssi1_screenshot_20180124-100759_thumb.pn

ویرایش شده توسط @حامد@
لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، @حامد@ گفته است :

تابستون پارسال که من تصمیم گرفتم از اینترنت ایرانسل استفاده کنم و رفتم سیمکارت گرفتم سرعت اتصال رو Speedtest روی 40 مگابیت نشون میداد با علامت 4جی . یک مدتی بعدش یک سری تحولات رخ داد و سرعت اتصال به 80 مگابیت هم رسید که همون 4.5 هست.

گوشی من 4.5 جی ساپورت میکنه و توی 3 ساعت من در بهترین حالت 60 گیگ میگیرم.

البته رکورد خودم 2 ساعت و 20 دقیقه بوده برای دانلود 60 گیگ :P

با ایرانسل همین الان یهویی:

ssi1_screenshot_20180124-100759_thumb.pn

سلام مدل گوشیتون چیه ؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، *METALLICA* گفته است :

سلام مدل گوشیتون چیه ؟

آقا مرتضی انگار شما بدجوری سرعت پایین دارین:4_joy:

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، *METALLICA* گفته است :

سلام مدل گوشیتون چیه ؟

من Samsung Galaxy A7 2016 دارم

تابستون امسال میشه 2 سالش :x

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

آقا مرتضی انگار شما بدجوری سرعت پایین دارین:4_joy:

سلام نه دنبال یه گوشی هستم که سرعت 4g بالایی داشته باشه 

لینک به دیدگاه

1eb499602e71b0f0758d5a352323f06d.jpg
S8
بیشتر بستکی به مکان و زمان داره سرعت های بالا

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

لینک به دیدگاه

بستگی به انتن دهی توی منطقه داره.......من  با ۳ جی پنج مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود دارم در حالی که تو همون جا فورجی قطع و وصلی شدید داره....لزومی نداره گوشی چهار و نیم بخری....حتی لزومی نداره فورجی بخری......۳ جی کاملا نیازهای عادی یک شخص رو برطرف می کنه

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، coca cola گفته است :

بستگی به انتن دهی توی منطقه داره.......من  با ۳ جی پنج مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود دارم در حالی که تو همون جا فورجی قطع و وصلی شدید داره....لزومی نداره گوشی چهار و نیم بخری....حتی لزومی نداره فورجی بخری......۳ جی کاملا نیازهای عادی یک شخص رو برطرف می کنه

من که تا حالا نشنیدم با  3g    سرعت 5 مگابایت بده -بنده منظورم این نیستش که شما دروغ میگید سو تفاهم نشه -دوست عزیز سرعت 3g با 4g خیلی فرق میکنه- این که شما با 3g انقدر سرعت بالا میگیرید فکر کنم  یا منطقه شما 3g قوی داره  یا مودمی که باهاش دانلود میکنید خیلی قویه 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، *METALLICA* گفته است :

من که تا حالا نشنیدم با  3g    سرعت 5 مگابایت بده -بنده منظورم این نیستش که شما دروغ میگید سو تفاهم نشه -دوست عزیز سرعت 3g با 4g خیلی فرق میکنه- این که شما با 3g انقدر سرعت بالا میگیرید فکر کنم  یا منطقه شما 3g قوی داره  یا مودمی که باهاش دانلود میکنید خیلی قویه 

مودم  e8372  هواوی...مودم رو روی ۳ جی قفل می کنم و توی سه ساعت نامحدود شبانه ایرانسل حدود ۵۰ گیگ و بیشتر می زنم...سرعت بین ۳ تا ۶ مگابایت بر ثانیه نوسان داره....بدون اتصال انتن خارجی....روی فورجی کمتره و  قطع و وصلی شدید داره .انتن ۳ جی پره ولی فورجی سه تا کمه.....با اتصال انتن خارجی امتحان نکردم.....

مودم usb  هستش اپراتور هم ایرانسل گرامی

ویرایش شده توسط coca cola
لینک به دیدگاه

من سایت speedtest رو قبول ندارم

چون تست میکنی بهت 90مگ میده ولی وقتی میای تو عمل ک دانلود کنی(فرقیم نمیکنه سرور ایرانی یا خارجی) بیشتر از 5-6 مگ نمیده

اگه سرعت دانلود میخوایین نشن بدین لطفا در حین دانلود با دانلود منیجر بزارین

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، I Am United گفته است :

من سایت speedtest رو قبول ندارم

چون تست میکنی بهت 90مگ میده ولی وقتی میای تو عمل ک دانلود کنی(فرقیم نمیکنه سرور ایرانی یا خارجی) بیشتر از 5-6 مگ نمیده

اگه سرعت دانلود میخوایین نشن بدین لطفا در حین دانلود با دانلود منیجر بزارین

من سرعت دانلود با دانلود منجر رو میگم....دانلود منجر اورجینال....و فیلم و سریال رو از سایت film2movie   دانلود می کنم...پنج تا فیلم که می ذارم هر کدوم رو با یک مگابایت برثانیه حدودا دانلود می کنه

مودم روی 3g قفله با شبکه پر و بدون اتصال انتن خارجی//////////داخل اتاق بتنی!!!!

من مودم td lte ایرانسل هم دارم ولی به شدت قطع و وصلی داره  اینجا

Capture.JPG

ویرایش شده توسط coca cola
لینک به دیدگاه

این سرعت ۳ جی بدون انتن خارجی و داخل اتاقه   /   با کابل usb  از پنجره اویزون کنم میره روی پنج و بیشتر

Capture.JPG

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...