رفتن به مطلب

مشکل عجیب روی پلتفرم Ryzen

Gintama
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام و احترام خدمت دوستان عزیزم , یه سیستم رایزن برای یکی از دوستان جمع کردم که دچارم مشکل عجیبی هست  و واقعا دیگه عقلم نمیرسه چیکار باید انجام بدم , ممنون میشم دوستان کمک کنن

مشخصات سیستم
Ryzen 1700

M.B MSI b350 pc mate

RAM Gskill 2x16 2400

G.C MSI 1070 armor

Power Enermax 720

شرح مشکل : بعد از قطع کردن برق سیستم (از طریق کلید پشت پاور) سیستم در اولین بوت (بعد از 2 تا 3 دقیقه) دچار بلو اسکرین میشه , بعد از اینکه بلو اسکرین اتفاق می افته و سیستم ریست میشه دوباره که بالا میاد دیگه هیچ مشکلی نداره و تا ساعت ها بدون مشکل رندر میگیره تا دوباره که سیستم رو خاموش کنم و برق پاور رو قطع کنم باز همین موضوع تکرار میشه , اگر سیستم رو خاموش کنم اما برق پاور رو قطع نکنم این مشکل پیش نمیاد !!! واقعا نمی دونم چرا ؟ دارم دیوونه میشم !

توضیحات اضافی : 

بایوز مادربرد به آخرین نسخه آپدیت شده
رم سیستم در لیست رمهایی هست که در سایت سازنده مادربرد پیشنهاد شده

رمها در حالت دوال چنل و سینگل چنل تست شدن باز هم همین مشکل هست
رمها طبق دستور سازنده ی مادربرد در اسلات های 2 و 4 نصب شدن
فرکانس رم روی 2133 ست شده (دیفالت سیستم)

هیچ اورکلاکی انجام نشده

پروفایل پاور ویندوز روی high performance هست

تست های رم خود ویندوز و memtest86 هیچ مشکلی رو نشون نمیدن

تمام درایورها آپدیت هستن

در ویندوز 10 و ویندوز 7 هر دو همین مشکل همچنان وجود داره 

ویرایش شده توسط Gintama
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Rreza گفته است :

با پاور دیگه ای تست کردید؟:35_thinking:

نه پاور دیگه ای در دسترس ندارم , یعنی ممکنه مشکل از پاور باشه ؟

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Gintama گفته است :

نه پاور دیگه ای در دسترس ندارم , یعنی ممکنه مشکل از پاور باشه ؟

بعید نیست عزیز

حتما تست کنید

شایدم از مادربرد باشه  مشکل

باید امتحان کنید احتمالاتو

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، Rreza گفته است :

بعید نیست عزیز

حتما تست کنید

شایدم از مادربرد باشه  مشکل

باید امتحان کنید احتمالاتو

باشه تست میکنم  , ممنونم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز پاور اگر مشکل داشته باشه بلو اسکرین نمیده

مشکل را جای دیگری جستوجو کن

چند روزی هست که سیستم من هم بلو سکرین میده ولی میدونم مشکل از چی هست ....مشکل من از ویندوز هست که بعد از اپدیت شدن خودکار این مشکل پیش آمده ولی وقتی میخوام سیستم را خاموش کنم

مشکل میتونه نرم افزاری و یا سخت افزاری باشه....چیزی داری که دست دوم خریده باشی ؟ کارکرده باشه

رمها را تمیتونی با Memtest  تست کنی چون مشکل را نشون نمیده ببر روی یه مادربرد دیگه تست کن و فقط با رندر گرفتن و یا بازی کردن به مدت 3 الی 4 ساعت و اگر بلو سکرین داد دوباره وارد بازی شو و باز هم بازی کن ببین دوباره بلو سکرین میده یا نه

اگر مشکل از رم نبود همین تست را از پردازنده و گرافیک بصورت جداگانه بگیر

با تعریفی که کردی کل سیستم میره زیره سوال و هارد هم باید تست بشه....اگر هارد را از روی سیستم دیگری بدون تغییر ورداشتی و گزاشتی روی این سیستم که معلوم هست با ویندوز و درایورها مشکل داری

اگر درایوری را بصورت خودکار اپدیت کردی شاید مشکل از انجا هم باشه و خیلی دلیلهای دیگر فعلا شما این چند تا تست را انجام بده

راستی CPU را در بیار کفش را با الکل تمیز کن دوباره بزار سر جاش و خنک کننده را هم چک کن که خوب کفش به پردازنده چشپیده باشه

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

لطفا قبل از هر کاری اول لاگ‌های Event Viewer ویندوز رو چک کن، نوشته شده که دلیل چی هست...

بعد از فهمیدن اینکه کدوم پروسس یا ... این مورد رو به وجود میاره بعد دنبال راه حلش باشین

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Royal گفته است :

دوست عزیز پاور اگر مشکل داشته باشه بلو اسکرین نمیده

مشکل را جای دیگری جستوجو کن

چند روزی هست که سیستم من هم بلو سکرین میده ولی میدونم مشکل از چی هست ....مشکل من از ویندوز هست که بعد از اپدیت شدن خودکار این مشکل پیش آمده ولی وقتی میخوام سیستم را خاموش کنم

مشکل میتونه نرم افزاری و یا سخت افزاری باشه....چیزی داری که دست دوم خریده باشی ؟ کارکرده باشه

رمها را تمیتونی با Memtest  تست کنی چون مشکل را نشون نمیده ببر روی یه مادربرد دیگه تست کن و فقط با رندر گرفتن و یا بازی کردن به مدت 3 الی 4 ساعت و اگر بلو سکرین داد دوباره وارد بازی شو و باز هم بازی کن ببین دوباره بلو سکرین میده یا نه

اگر مشکل از رم نبود همین تست را از پردازنده و گرافیک بصورت جداگانه بگیر

با تعریفی که کردی کل سیستم میره زیره سوال و هارد هم باید تست بشه....اگر هارد را از روی سیستم دیگری بدون تغییر ورداشتی و گزاشتی روی این سیستم که معلوم هست با ویندوز و درایورها مشکل داری

اگر درایوری را بصورت خودکار اپدیت کردی شاید مشکل از انجا هم باشه و خیلی دلیلهای دیگر فعلا شما این چند تا تست را انجام بده

راستی CPU را در بیار کفش را با الکل تمیز کن دوباره بزار سر جاش و خنک کننده را هم چک کن که خوب کفش به پردازنده چشپیده باشه

ممنونم از پاسختون , تمام قطعات غیر از پاور آک بودن , هارد روی سیستم دیگری نبوده , بعد از بلو اسکرین و بالا اومدن مجدد بدون مشکل تا ساعت ها حتی 12 ساعت بدون مشکل رندر گرفته , قبل از آپدیت درایور ها هم همین مشکل وجود داشت

راستی با پاور دیگه ای هم امتحان کردم باز همین مشکل هست

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود دوست عزیز

لطفا قبل از هر کاری اول لاگ‌های Event Viewer ویندوز رو چک کن، نوشته شده که دلیل چی هست...

بعد از فهمیدن اینکه کدوم پروسس یا ... این مورد رو به وجود میاره بعد دنبال راه حلش باشین

ممنونم از پاسختون  , بله dump فایل ها رو چک کردم , یک ارور ثابت نمیده و بیشتر میشه گفت تصادفی هست و هر دفعه یک اتفاق متفاوت رخ میده , واقعا دیگه عقلم به جایی نمیرسه  

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Gintama گفته است :

ممنونم از پاسختون  , بله dump فایل ها رو چک کردم , یک ارور ثابت نمیده و بیشتر میشه گفت تصادفی هست و هر دفعه یک اتفاق متفاوت رخ میده , واقعا دیگه عقلم به جایی نمیرسه  

سلام

با hdtune یا aida64 هارد رو چک کنید ارور crc نداشته باشه ، اگه داره کابلش رو تعویض کنید

لینک به دیدگاه

من قبلا سیستم رایزن داشتم یکم مچ کردن سیستم رایزن سخته ولی مشکل صفحه آبی یا مرگ‌ معمولا از حافظه رم میباشد . یا رم دی وی دی رایتر مشکل دارد یا رم هارد یا رم کارت گرافیک و یا خود رم ها باعث این مشکل میشه بهتر هست یکی یکی قطعاتی را که گفتم از مدار خارج کنی تا بفهمی کدوم قطعه مشکل داره.

لینک به دیدگاه

از پاسخ همگی ممنونم , راه حل همه عزیزان رو چک می کنم مجددا همینجا گزارش میدم

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز!

درایور و قطعات ام اس ای با ورژن 1709ویندوز مشکلات دارن . من سیستمم اینتل بود . مین بوردم ام اس ای بود و هنگام ریستارت ویندوز ارور بلو اسکرین bad pool headerمیداد . و هی ریستارت میشد تا من از سویچ سیستمو خاموش نمیکردم و دوباره روشن نمیکردم ادامه داشت! ورژنی زیر 1709 بریز مثل1607

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

درود دوست عزیز!

درایور و قطعات ام اس ای با ورژن 1709ویندوز مشکلات دارن . من سیستمم اینتل بود . مین بوردم ام اس ای بود و هنگام ریستارت ویندوز ارور بلو اسکرین bad pool headerمیداد . و هی ریستارت میشد تا من از سویچ سیستمو خاموش نمیکردم و دوباره روشن نمیکردم ادامه داشت! ورژنی زیر 1709 بریز مثل1607

چه جالب , حتما این موضوع رو هم امتحان می کنم , ممنون از اینکه این تجربه رو به اشتراک گذاشتین 

لینک به دیدگاه

حدودا 1 ماه قبل سیستمی را تقریبا با همیل مشکل برام آوردن که موقعی که روشن مکردن با بار اول روشن نمیشد و یا بلو سکرین میداد و یا اینکه ریست میشد و بعئ از ریست شدن وارد ویندوز میشد یا لود میشد

هارد سیستم قدیمی بود و من احتمال دادم که مشکل از هارد باشه و حدس من درست بود وقتی سیستم را خودم روشن کردم دیدم هارد صدای تیک تیک در میاره و نمیتونه روشن بشه

رفتم هارد وسترن ابی 1 ترا گرفتم و روی سیستم خودم پارتیشن درست کردم و گزاشتم روی همون سیستم و روشن کردم و سیستم دوباره روشن نشد و من به قطعه ای شک کردم که احتمالش را هم نمیدادممشکل داشته باشه

پاور بود

پیشنهاد میکنم پاور را هم باز کنی و داخلش را نگاه کنی مخصوصا که کارکرده تهیه کردی

DSC_0028[1].JPG

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Royal گفته است :

حدودا 1 ماه قبل سیستمی را تقریبا با همیل مشکل برام آوردن که موقعی که روشن مکردن با بار اول روشن نمیشد و یا بلو سکرین میداد و یا اینکه ریست میشد و بعئ از ریست شدن وارد ویندوز میشد یا لود میشد

هارد سیستم قدیمی بود و من احتمال دادم که مشکل از هارد باشه و حدس من درست بود وقتی سیستم را خودم روشن کردم دیدم هارد صدای تیک تیک در میاره و نمیتونه روشن بشه

رفتم هارد وسترن ابی 1 ترا گرفتم و روی سیستم خودم پارتیشن درست کردم و گزاشتم روی همون سیستم و روشن کردم و سیستم دوباره روشن نشد و من به قطعه ای شک کردم که احتمالش را هم نمیدادممشکل داشته باشه

پاور بود

پیشنهاد میکنم پاور را هم باز کنی و داخلش را نگاه کنی مخصوصا که کارکرده تهیه کردی

بله صحبتتون کاملا منطقیه , این موضوع رو هم حتما تست میکنم  , ممنونم از شما 

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز برا سیستم منهم مشکل ریست بود حتی پاور فرستادم گارانتی  آخرش دلیش مشکل ssd بود باعث ریستارت میشد اینو گفتم فقط از پاور و یا رم نمیتونه باشه 

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، esy2011 گفته است :

سلام دوست عزیز برا سیستم منهم مشکل ریست بود حتی پاور فرستادم گارانتی  آخرش دلیش مشکل ssd بود باعث ریستارت میشد اینو گفتم فقط از پاور و یا رم نمیتونه باشه 

ممنونم از راهنماییتون , با یک SSD دیگه هم چک میکنم ببینم چطور میشه

لینک به دیدگاه

دوستان عزیزم , اول تشکر میکنم از همه بابت راهنمایی های ارزشمندشون , دوم اینکه خواستم اطلاع بدم مشکل از پاور بود و خوشبختانه با پاور آک حل شد , جالب اینجاس که با یک پاور دیگه هم تست کرده بودم اونم مشکل دار بوده و باعث شده بود که ذهن من به کلی از قضیه منحرف بشه , یه تشکر ویژه هم از کاربر گرامی @Royal  دارم که با تاکییدشون روی موضوع پاور باعث شدن که من دوباره این موضوع توجه کنم , آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه عزیزان لیونی

ویرایش شده توسط Gintama
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Gintama گفته است :

دوستان عزیزم , اول تشکر میکنم از همه بابت راهنمایی های ارزشمندشون , دوم اینکه خواستم اطلاع بدم مشکل از پاور بود و خوشبختانه با پاور آک حل شد , جالب اینجاس که با یک پاور دیگه هم تست کرده بودم اونم مشکل دار بوده و باعث شده بود که ذهن من به کلی از قضیه منحرف بشه , یه تشکر ویژه هم از کاربر گرامی @Royal  دارم که با تاکییدشون روی موضوع پاور باعث شدن که من دوباره این موضوع توجه کنم , آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه عزیزان لیونی

دوست عزیز خیلی خوشحالم که مشکلت حل شد و من تا جایی که بتونم از تجربیاتم برای کمک به دوستان عزیز این انجمن و خارج از این انجمن در اختیار همه قرار میدم

وقتی برق پاور کم بیاره معمولا باعث میشه هارد موقع کار دچار قطعی برق و سیگنال بشه که بلو سکرین میده و یا سیستم کند میشه و هنگ میکنه شاید این مشکل را خیلی از دوستان داشته باشن که با تعویض خازنهای پاور درست میشه

پاور خودم هم دیگه وقتش رسیده دستی به روش بکشم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...