رفتن به مطلب

تست موفق AMD Ryzen 2x16gb 3200Mhz Ram

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

برای مادربرد Gigabyte AX370 Gaming K7 که پرچمدار شرکت گیگابایت هست
و پردازنده 1800x رایزن شرکت AMD
طبق لیست QVL مادربرد، رم 32 گیگ 3200Mhz مناسب این مادربرد توی ایران وجود نداره! ( 2x16 )

بنده ابتدا رم G.skiil RIPJAWS V 32GB 16GBx2 3200Mhz F4-3200C16D-32GVK که 32 گیگ دوال هست رو خریداری کردم
این رم به صورت xmp و یا amp روی هیچ فرکانسی پاسخ نمیداد... البته به صورت دوال.
در حالت سینگل به صورت کامل 3200 شناسایی میشد و مشکلی نداشت...
روی حالت دوال و تنظیم دستی، نهایت فرکانس کاری 2933 بود که سیستم مرتب لگ میزد و ناپایدار بود، روی 2666 همین مشکل وجود داشت و تنها فرکانس پایه 2133 برای این رم روی این مادربرد بدون ایراد بود...
به دلیل همین مشکلات و به دلایلی که نیاز به فرکانس بالاتر داشتم این رم رو با ضرر هنگفتی فروختم و با مشورت دوستان رم دیگری گرفتم...

Crucial Ballistix Elite 32GB 16GBx2 3200Mhz
این رم معمولا بیشترین خوانایی با رایزن رو داره.
وقتی به دستم رسید و نصب کردم این هم دقیقا همون مشکلات رو داشت. البته این رم در حالت کلی نسبت به مورد قبل بهتر بود ولی باز هم همون ایرادات رو داشت و بنده رو ناامید کرد.

ضمناً آخرین آپدیت بایوس نصب شده و روی تمام حالات تست گرفته شده... ( برای هر دو رم )

برای پیگیری به پشتیبانی گیگابایت (سایت اصلی ) با ip آمریکا تیکت زدم و درخواست کمک دادم، گفتن به هیچ وجه این رم‌ها از طرف این مادربرد ساپورت نمیشن و شما باید قبل از خرید لیست QVL رو نگاه می‌کردین... سوال پرسیدم که آیا امکان داره با آپدیت بایوس پشتیبانی از این رم‌ها هم اضافه بشه که جواب گرفتم "خیر"...

علی الحساب همین مشکلات رو با شرکت آواژنگ و سریر هم در میون گذاشتم که ترجیح میدم درباره این گفتگوها و ... اینجا بحثی نکنم... 1.%20(23).gif

در نتیجه کل اینترنت و فروشگاه‌ها رو زیر و رو کردم و به 2 رم رسیدم که متاسفانه هر دو 16 گیگ هستن...
دو رمی که توی لیست QVL این مادربرد وجود داره اما با یک‌سری وضعیت‌های بدون توضیح...، بنده اطلاع ندارم که اگر این رم ‌ها رو هم بگیرم آیا امکان پشتیبانی در حالت دول دارم یا خیر...

1. Geil EVO X 16GB 8GBx2 RGB 3200Mhz CL16 با پارت‌نامبر: GEX416GB3200C16DC با قیمت حدود 900 هزار تومن
2. Kingston HYPERX PREDATOR 16GB 8GBx2 3200Mhz CL16 با پارت‌نامبر:  HX432C16PB3K2/16 با قیمت حدود 800 هزار تومن

تصویر این دو رم در لیست Qvl مادربرد:

qvl1.jpg

تصویر برش خورده و فقط اون دو موردی که توی ایران وجود دارن رو درج کردم.

حال چند مورد که برام سوال هست...
1. منظور از ستون‌هایی که علامت‌گذاری شده هست چیه؟ مثلا با توجه به اینکه رم‌ها 16 گیگ هستن چرا نوشته 8gb و جلوی اون هم نوشته 1Rx8. دقیقا یعنی چی؟
2. به نظرتون به هیچ وجه، هیچ کدوم از رم‌های 32 گیگ داخل کشور برای این مادربرد قابل استفاده نیستن چون توی لیست پشتیبانی مادربرد نیستن!؟

3. نهایتاً اگر انتخاب فقط بین این‌دو بود، کدوم رو انتخاب میکردین؟ لطف بفرمائید دلایل انتخابتون رو هم درج بفرمائین.
4. شما چه رمی پیشنهاد میدین با فرکانس بالا برای کارهای تخصصی؟
رم 16 گیگ که اگه اوکی باشه و خریداری بشه احتمالا موقت خواهد بود تا رم 32 دوال 3200Mhz گیر بیاد.

لطفا هم مطالعه بفرمائین و هم اگر واقعا کسی رم‌ها رو روی این پلت‌فروم تست کرده نتیجه رو اعلام کنه و یا راهنمایی کنه.
بازم تاکید میکنم، فقط کسانی که تجربه‌ حقیقی داشتن و ... لطف کنن و پست بذارن. لطفا تاپیک رو اسپم نفرمائید
پیشاپیش سپاسگزارم

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

در ایران باید برعکس عمل کنی و بری ببینی کدوم برد به رم هات می خوره بخری نه اینکه برد بخری بری تو بازار در بدر دنبال رم:P، بعد msi  و ایسوس رو تا اونجایی که من تو بحثها شرکت داشتم و دوستان تهیه کرده بودن تو سازگاری با رم ها در ایران نتیجه ی بهتری داشتن خداقل اکثرا دیگه تونسته بودن رو همون 2933 ست کنند و خودم g.skill rgb  2*8 دارم تونستم با افزایش ولتاژ تا 1.4 روی 3200 فرکانس بگیرم روی برد پرایم پرو ایسوس.

در 30 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

qvl1.jpg

اولی از سمت راست یعنی اینکه رم ها همه عوما رو 2133 کار می کنند و فعال هستند بعد رو xmp یا پروفایل oc ست میشن روی 3200 مثلا!!!

1-2-4 هم بنظرم همون تعداد استفاده هست بنظرم یعنی مثلا ممکنه 4 تاشو بزاری دیگه سازگاری نداشته باشی اگه تیکشو نزده و فقط تا دوتاش روی برد اوکیه!!!همشون هم اینا xmp دارندطبق جدول!!!

ss/ds هم همون مدل طراحی رم هست که یک طرفه هست یا دوطرف چیپ هست!!!

1Rx8 , 2Rx8  هم یچیزی تو همون مایه های قبلیست مربوط به طراحی رمه!!! :4_joy:

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Nima2007 گفته است :

درود

در ایران باید برعکس عمل کنی و بری ببینی کدوم برد به رم هات می خوره بخری نه اینکه برد بخری بری تو بازار در بدر دنبال رم:P، بعد msi  و ایسوس رو تا اونجایی که من تو بحثها شرکت داشتم و دوستان تهیه کرده بودن تو سازگاری با رم ها در ایران نتیجه ی بهتری داشتن خداقل اکثرا دیگه تونسته بودن رو همون 2933 ست کنند و خودم g.skill rgb  2*8 دارم تونستم با افزایش ولتاژ تا 1.4 روی 3200 فرکانس بگیرم روی برد پرایم پرو ایسوس.

درود و سپاس

کلا رم های 2x8 اکثرا مشکلی ندارن.

بنده هم TraidentZ رو منتها نسخه 16 گیگ رو تست کردم ولی باز به اون نتیجه دلخواه نرسیدم، همونطور که عرض کردم رم اولی روی 2933 ست شده و حتی روی سینگل هر دو رم هیچ مشکلی ندارن...

و همچنین روی مادربردهای مختلف هم تست کردم، حتی ایسوس CROSSHAIR و خوش‌نام‌های MSI، اکثرا یا شاید بگم همه رم‌های 32گیگ - به جز اونهایی که توی لیست qvl هستن - مشکل دارن با این مادربردها...

تنها برندی که همخوانی نسبتا کاملی با رم‌ها و دیوایس‌ها داشت  و دو سالیه که از خطه‌ی ایران رخت بر بسته ازراک خدابیامرز بود که ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود و سپاس

کلا رم های 2x8 اکثرا مشکلی ندارن.

بنده هم TraidentZ رو منتها نسخه 16 گیگ رو تست کردم ولی باز به اون نتیجه دلخواه نرسیدم، همونطور که عرض کردم رم اولی روی 2933 ست شده و حتی روی سینگل هر دو رم هیچ مشکلی ندارن...

و همچنین روی مادربردهای مختلف هم تست کردم، حتی ایسوس CROSSHAIR و خوش‌نام‌های MSI، اکثرا یا شاید بگم همه رم‌های 32گیگ - به جز اونهایی که توی لیست qvl هستن - مشکل دارن با این مادربردها...

تنها برندی که همخوانی نسبتا کاملی با رم‌ها و دیوایس‌ها داشت  و دو سالیه که از خطه‌ی ایران رخت بر بسته ازراک خدابیامرز بود که ...

خب دیگه فعلا همین وضعه برو ببین این رم های تو بازار، کدوم برد موجود ساپورت میکنه برد رو عوض کن و گرنه اوضاع رم خیلی خرابه ... (نظر من) :/

در واقعمن فکر میکردم کروشال ها ساپورت خوب و سازگاری خوبی دارن با رایزن  اگه بالستیک کروشال ها اثر نکرده زیاد دل نبندگیر بیاری رمی که به بردت بخوره یا صبر کن رم جدید بیاد تو بازار این رم های قدیمی فعلی سازگاری کمتری دارن و دل به واردات بخوای ببندی هم فایده نداره با اوضاع داغون فعلی...^_^

راستی میگم از سلامت بردت مطمعنی بعید بنظر میاد نتونه دو مدل رم رو اینجوری رد کنه... همش تقصیر ایمانه نیومد یه رایزن تست کنه ببینیم رم های بازار چند مرده حلاجن همش رو اون سیستم موجود تست گرفت! :P(اگه تست کرده رو رایزن لینکش رو دوستان بدن برم ببینم دمتون گرم از دستم در رفته)

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

میتونید از آمازون رم دلخواهتون را خرید کنید. اگر خواستید پیام بدیدیکی را معرفی کنم قیمتاش خوبه. ممکنه از ایران هم ارزون تر بشه.

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، AminC گفته است :

رم‌های موجود در QVL هیچ تضمینی برای کارکرد درست ندارند. شما باید رم مورد نظر رو در سایت سازنده رم بررسی کنید چون اونها تک تک مدلهای مختلف رم روی بردهای مختلف رو تست میکنن. مثلا جی اسکیل داخل سایتشون با انتخاب مادربورد مورد نظر لیست رمهای پشتیبانی شده رو نشون میده و کاملا درست هستن.

صحبت این دوستمون کاملا تایید میشه , من رمی  دارم که توی QVL اسمش اومده ولی روی فرکانس 2400 پایدار نمیشه

لینک به دیدگاه

اون رم geil evo احتمالا جواب می ده چون مخصوص رایزنه

لینک به دیدگاه

در در 1396/11/04, 19:34:44، Nima2007 گفته است :

خب دیگه فعلا همین وضعه برو ببین این رم های تو بازار، کدوم برد موجود ساپورت میکنه برد رو عوض کن و گرنه اوضاع رم خیلی خرابه ... (نظر من) :/

در واقعمن فکر میکردم کروشال ها ساپورت خوب و سازگاری خوبی دارن با رایزن  اگه بالستیک کروشال ها اثر نکرده زیاد دل نبندگیر بیاری رمی که به بردت بخوره یا صبر کن رم جدید بیاد تو بازار این رم های قدیمی فعلی سازگاری کمتری دارن و دل به واردات بخوای ببندی هم فایده نداره با اوضاع داغون فعلی...^_^

راستی میگم از سلامت بردت مطمعنی بعید بنظر میاد نتونه دو مدل رم رو اینجوری رد کنه... همش تقصیر ایمانه نیومد یه رایزن تست کنه ببینیم رم های بازار چند مرده حلاجن همش رو اون سیستم موجود تست گرفت! :P(اگه تست کرده رو رایزن لینکش رو دوستان بدن برم ببینم دمتون گرم از دستم در رفته)

کروشال‌ها بالاترین سازگاری رو توی رم‌های موجود در ایران دارن، منتها اکثر کاربرهای ایرانی رم 8 یا 16 گیگ خریداری میکنن و به ندرت 32 گیگ میخرن، اون هم 32 گیگ دوال! مشکل اینجاست...

برد سالم هست چون روی فرکانس پایه 2133 همونطور که عرض کردم بدون مشکل کار میکنه...

مطمئن باشین همه رم‌های کروشال و ... 2x8 روی فرکانس اصلی کار میدن، رم 64 و 32 و ... باید تست بشن که هیچ جا تست نشدن...

بنده 90 درصد سیستم‌هایی که پیشنهاد دادم و یا گرفتم برای دوستان و ... اینتل بود ولی برای کارهای پردازشی مساله فرق میکنه و هسته بیشتر = برد بیشتر ...

در در 1396/11/04, 19:58:51، mrp7 گفته است :

میتونید از آمازون رم دلخواهتون را خرید کنید. اگر خواستید پیام بدیدیکی را معرفی کنم قیمتاش خوبه. ممکنه از ایران هم ارزون تر بشه.

آمازون الان قیمت‌ها سر به فلک رسیده... برین نگاه کنین...

در در 1396/11/04, 20:49:48، AminC گفته است :

رم‌های موجود در QVL هیچ تضمینی برای کارکرد درست ندارند. شما باید رم مورد نظر رو در سایت سازنده رم بررسی کنید چون اونها تک تک مدلهای مختلف رم روی بردهای مختلف رو تست میکنن. مثلا جی اسکیل داخل سایتشون با انتخاب مادربورد مورد نظر لیست رمهای پشتیبانی شده رو نشون میده و کاملا درست هستن.

بله درسته ولی بنده همیشه دو طرفه نگاه میکنم، یعنی اگه رمی توی لیست QVL وجود داشته باشه ولی سایت سازنده اون، چیزی درج نکرده باشه به اون شک دارم... مثل الان...

در در 1396/11/05, 00:55:03، nimajafarpour گفته است :

اون رم geil evo احتمالا جواب می ده چون مخصوص رایزنه

چون خرید سومم هست نمیخوام بر اساس احتمال برم جلو و با ضرر هنگفت رمم رو بفروشم...

____________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________

دوستان نکته جدید:

من اولویتم خیلی بالاتر از 3200 بود ولی خب گفتم حالا که نیست حداقل دیگه 3200 بگیرم که ...
برای خرید سومین رم :
رم Team Group T-Force Night Hawk DDR4 3200MHz CL16 Dual طبق پارت نامبر موجود در فروشگاه‌های ایرانی و مشاهده سایت گیگابایت و همچنین تیم‌گروپ به این مادربرد مچ میشه...
ولی آیا به نظرتون صرفا چون توی دو سایت و لیست QVL درج شده، روی همین فرکانس 3200 کار میده!؟
اصلا این رم، رم خوبی هست؟ برند خوبی هست؟ ( توی نت دیدم که چیپ سامسونگ داره البته روی رم 3000، ممکنه 3200 فرق داشته باشه)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 14 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

دوستان نکته جدید:

من اولویتم خیلی بالاتر از 3200 بود ولی خب گفتم حالا که نیست حداقل دیگه 3200 بگیرم که ...
برای خرید سومین رم :
رم Team Group T-Force Night Hawk DDR4 3200MHz CL16 Dual طبق پارت نامبر موجود در فروشگاه‌های ایرانی و مشاهده سایت گیگابایت و همچنین تیم‌گروپ به این مادربرد مچ میشه...
ولی آیا به نظرتون صرفا چون توی دو سایت و لیست QVL درج شده، روی همین فرکانس 3200 کار میده!؟
اصلا این رم، رم خوبی هست؟ برند خوبی هست؟ ( توی نت دیدم که چیپ سامسونگ داره البته روی رم 3000، ممکنه 3200 فرق داشته باشه)

درود

تیم هم برند خوبی هست درسته به شناختگیه بقیه برند ها نیست اما در کل خود ذات رم محصولی بی عیب و نقص هست و از اونجا که می فرمایید این رم ها در لیست هست باید قاعدتا ساپورت صورت بگیره و اگه نگیره به گارانتی مراجعه و درخواست پاسخ از یکی از دو فروشنده رم و یا بردتون باشید!!!

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Nima2007 گفته است :

درود

تیم هم برند خوبی هست درسته به شناختگیه بقیه برند ها نیست اما در کل خود ذات رم محصولی بی عیب و نقص هست و از اونجا که می فرمایید این رم ها در لیست هست باید قاعدتا ساپورت صورت بگیره و اگه نگیره به گارانتی مراجعه و درخواست پاسخ از یکی از دو فروشنده رم و یا بردتون باشید!!!

درود و سپاس

معمولا نمایندگی مادربرد میاد و رم‌های خودش رو میذاره که بیشترین سازگاری رو در حجمی غیر از 32 گیگ دارن... به همین دلیل ممکنه اگر هم این اتفاق بیفته و رم جدید مچ نباشه، بعد از مراجعه به گارانتی بگن رم هاتون خرابن!

لینک به دیدگاه

من یه جفت شونزده گیگ ترایدنت زی  ار جی بی انداختم رو کراسهر وی آی هیرو فوق العاده عالی کار می کنه ... پردازنده هم ۱۷۰۰x

لینک به دیدگاه

درود مجدد دوستان

848d54f96fb44e49230e89ab20a21ad8.jpg

با تعویض رم به Team Group T-Force Night Hawk DDR4 3200MHz CL16 Dual مشکل حل شد
رم بسیار باکیفیت و زیبایی هست، نور LED اون به صورت رندوم تنفسی هست، یعنی هر رم به نوبت انگار تنفس میکنه...
چیپ‌هاش هم سامسونگ هست که فکر میکنم فقط رم‌های های‌اند اکثرا از سامسونگ استفاده کنن
XMP فعال و اتوماتیک
حتی تست اورکلاک هم گرفتم و اورکلاک هم شد...

CPUZ.gif

نکات مهم:
چون Bios این مادربرد دوگانه هست، سویچ زدم و یکی از اون‌ها رو به نسخه آخر آپدیت کردم و یکی‌شون رو ماقبل آخر گذاشتم
تست زدم، Bios ماقبل آخر بسیار عالی رم رو ساپورت کرد و مشکلی نبود...
ولی اون Biosی که آپدیت شده بود به هیچ عنوان پایدار نبود و سیستم بوق میزد روی فرکانس 3200

با توجه به این مواردی که عرض شد احتمال اینکه یکی از Bios های مادربرد مشکل داشته باشه (سخت‌افزاری) وجود داره چرا که بدون هیچ گونه دستکاری Bios قبلی کار داد ولی جدید خیر...

ضمناً با توجه به اینکه رم بنده 32 گیگ هست یه توصیه دارم:
برای رم 32 گیگ سعی کنین از 4 کیت رم استفاده کنین (4x8) و برای رم 16 از 2 کیت (2x8)
رم‌های 16 گیگ دوال روی این مادربرد بسیار عالی و بدون مشکل ران میشن و نیازی نیست که بگردین توی بازار تا پیدا کنین...
رم‌های 32 گیگ دوال هم جواب میدن منتها بنده روی سویچ Bios دیگر، تابه‌حال تست نکرده بودم که الان تست کردم و احتمال میدن مشکل از مادربرد باشه (احتمال هم هست مشکل از خود این نسخه Bios باشه)

پایان گزارش

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، nimajafarpour گفته است :

رم بسیار زیبایی تهیه کردید

سپاسگزارم...

هم قیمتش نسبت به بقیه مناسب‌تر هست و هم کیفیتش مطلوبه...

لینک به دیدگاه

در در 1396/11/19, 00:37:29، EHSANRF گفته است :

سپاسگزارم...

هم قیمتش نسبت به بقیه مناسب‌تر هست و هم کیفیتش مطلوبه...

سلام , بعد از دانگرید به بایوز قبلی سرعت بوت (POST) کاهش پیدا نکرد ؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Gintama گفته است :

سلام , بعد از دانگرید به بایوز قبلی سرعت بوت (POST) کاهش پیدا نکرد ؟

درود

دانگرید نکردم، Bios رو سخت‌افزاری سویچ کردم روی Bios دوم و از اون یکی استفاده کردم

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

درود

دانگرید نکردم، Bios رو سخت‌افزاری سویچ کردم روی Bios دوم و از اون یکی استفاده کردم

بسیار عالی , ممنونم 

ویرایش شده توسط Gintama
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...