رفتن به مطلب

مشکل با ارور دیوانه کننده لطفا کمک کنید

alijaspercom
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من کامپیوترم چندروزه پیش  ویروسی شد و به مشکل خورد 

ی هارد 4 ترا خریدم اطلاعاتمو انقال دادم بعد کامپیوترمو کامل

فرمت کردم الان ویندوزمو نصب کردم دوباره کارارو انجام دادم بعد از 30 دقیقه باز مشکل اومد

این ارور میدونم تو هاردم ویروسه هست اما نمیتونم اسکن کنم فایلامو میخوره

بی نهایتم مهمه کسی میدونه داستان چیه؟؟؟؟؟؟

این یدونرو نتونستم درست کنم الان 10 روزه روانیم کرده

مشکلم اینه که هرچی که با exe شرو بشرو این ارورو میده

هیچیو نمیتونم باز کنم کارمم نرم افزاری موبایل هست تمام 

برنامه باکسامو خراب کرده

این ارور ها هم میومد در اصل همون ویروسارو میگم

pagefile یچی مثل فولدره بعد سری غیب میشه بع از هر ویندوز عوض کردنم میبینیش

با win32 tojan

من بینهایت حساسم اولین باره تو این 8سال ی همچین چیزی میاد

تو سیستمم من کارم جوریه که نباید انتی ویروس نصب کنم

photo6012615402066127882.jpg 

ویرایش شده توسط thisisali fanspage
لینک به دیدگاه

درود 

با سیستم عامله بک ترک یا کالی لینوکس هارداتو بیار بالا بعدش اطلاعاتتو انتقال بده روی هارد دوم و هارد اولو با نود32 ویروس یابی کن 

فایل های کرک درسته پاک میشن اما تمام فایل هایی که به عنوان ویروس شناسایی کردرو چک کن ببین کدومش کرک یا از قایل های ارشیوت نیست ممکنه بتونی اینجوری ویروسو پیدا کنی

بعد دوبار بکترک یا کالی لینوکس بیار بالا با DOS و از داخل اون هارد دومو بیار بالا بورو به مسیر فایل ویروس و دستی پاکش کن و بعدش به نود32 ادرس فایلشو بده تا قشنگ از هرگونه ویروس پاکش کنه

اموزش کار با انتی ویروس ها هم توی نت هست

به نظرم انتی ویروس کسپر یا بیتدفندر هم میتونه کارتو راه بندازه

بازم میگم قبلش از روی اطلاعاتت کپی بگیر که اگر جواب نداد شرمندت نشم

ویرایش شده توسط Amirhossein Azimi
لینک به دیدگاه

سلام مرسی من خودم فقط با بیتدفندر حال میکنم 

اما نشسته رو فایلام بزنم فایلارو هم پاک میکنه

لینک به دیدگاه

چند ساله پیش برای من هم چنین مشکلی پیش اومده بود!

واقعا آزار دهنده بود و حتی با تعویض ویندوز و فرمت هارد هم تروجان از بین نمیرفت و دوباره برمیگشت!

به طوری که اگه روی یک فولدر یا فایل نوشته بود antivirus یا antimalware یا غیره درجا پاکشون میکرد، اگه ازش جلو میزدم هم  اجازه نصب نمیداد و فایل بعد اجرا خراب می کرد!

چند بار ویندوز عوض کردم متوجه شدم این تروجان بعد نیم یا یک ساعت انگار فعال میشد و بلافاصله بعد نصب ویندوز فایل ها رو خراب نمیکرد!

دقیق یادم نیست چجوری دورش زدم اون زمان ولی تونستم به هزار بدبختی Dr.Web نصب کنم که بالاخره گرفتش :D

یعنی هیچ وقت یک برنامه مخرب اینقدر اذیتم نکرده بود....

ویرایش شده توسط shadowfax
لینک به دیدگاه

درود

از سیستم دیگری که تا به حال فلش یا تبادلی با سیستم فعلیت نداشته فایل زیر رو دانلود کن و به صورت ایزو روی یک دیسک رایت کن:

http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/kav_rescue_10.iso

این فایل دیسک نجات کسپرسکی هست. 99.99% مشکل شما رو حل میکنه... فایل ها رو معمولا کار نداره، فقط ویروس رو ازشون ورمیداره و فایل سالم می‌مونه...

در مواردی هم که ناچار به حذف باشه، حذف نمیکنه و دقیقا بهتون آلارم میده و منتظر دستورتون میمونه... (مگه اینکه اتوماتیک خودتون گزینه حذف رو بزنین )

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

راه حل مشکل خیلی سادست. من هم دقیقا چند سال پیش این مشکل رو داشتم و با تعویض ویندوز هم درست نمیشه.

این کارایی که میگم رو دقیق و به نوبت انجام بده:

1. هر دو هارد رو به سیستم وصل کن چون مطمئنم اون هارد 4 ترایی هم که تازه خریدی ویروسی شده و نیاز به اسکن داره.

2. از قبل آخرین نسخه ویندوز 10 (رد استون 3) رو دانلود کن و روی یک DVD بوت کن و آماده داشته باشش. دقت کن حتما باید ویندوزت 10 باشه چون ویندوز 7 فوق العاده امنیتش پایینه و به راحتی ویروس و تروجان میگیره.

(مهم ترین بخش)

3. یک نوع آنتی ویروسی هایی هست به اسم "دیسک نجات". طرز کارشون اینجوریه که روی DVD بوت میشن و با استفاده از بوت سیستم به صورت زنده بالا میان. یعنی دقیقا قبل از اینکه ویندوزت بالا بیاد.

این نوع آنتی ویروس ها توی محیط لینوکس اجرا میشن و عملا ویروس های ویندوز روشون قابل اجرا نیست. یه جوری میشه گفت ویروس ها قبل از اجرا شدن درست وقتی که غیر فعالن توی محیط لینوکس خفت میشن :D و بعد آنتی ویروس اجرا میشه و شروع میکنه به اسکن کردن کل هارد. قدیم که من این ویروس رو گرفتم هاردم 160 گیگ بود و تقریبا نصف روز وقت گرفت تا کامل اسکن بکنه. حالا هارد شما با ظرفیت 4 ترابایت هم خودش داستانیه!

پیشنهاد من هم دیسک نجات کسپرسکای هست چون به شدت قوی عمل میکنه و تجربه استفاده من باهاش عالی بود. لینکش این زیر:

http://p30download.com/fa/entry/37393/

5. بعد از اسکن کردن سیستم رو ریست کن و DVD ویندوز رو بذار و مستقیم قبل از اینکه ویندوز قبلیت بالا بیاد ویندوز 10 رو نصب کن.

6. بعد از نصب، اولین چیزی که نصب میکنی آنتی ویروس کسپرسکای هست. این به خاطر اینه که ممکنه یک سری تروجان مونده باشن و واسه محکم کاریه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...