رفتن به مطلب

فروش گرافیک Hall Of Fame 1080

Abraham
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان قصد فروش گرافیک عنوان شده رو دارم، لطفاً پیشنهاد قیمت بدید، در مورد قیمت هیچ ایده ندارم.

کارت مدتی پیش از دوستی از همین لیون خرید شده، کاملاً سالم هست و بنده بسیار راضی ام ازش منتهاش بدلیل رزولوشن 2K که دارم نیاز به خرید 1080TI دارم این کارم رو راه نمی اندازه.

از طرفی هیچ عجله ای برای فروش ندارم چون  خودم بعد از فروش این باید خریدار کارت دیگری باشم اما نه با ضرر

photo_2018-01-29_22-03-14.thumb.jpg.d4619610d654672ec9e82ca940f9d58d.jpg

متعلقات منجمله جعبه و سایر کامل هست، کارت گارانتی هم هست که در صورت لزوم از اون هم تصویر میگذارم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 23 ساعت قبل، Abraham گفته است :

دوستان قصد فروش گرافیک عنوان شده رو دارم، لطفاً پیشنهاد قیمت بدید، در مورد قیمت هیچ ایده ندارم.

کارت مدتی پیش از دوستی از همین لیون خرید شده، کاملاً سالم هست و بنده بسیار راضی ام ازش منتهاش بدلیل رزولوشن 2K که دارم نیاز به خرید 1080TI دارم این کارم رو راه نمی اندازه.

از طرفی هیچ عجله ای برای فروش ندارم چون  خودم بعد از فروش این باید خریدار کارت دیگری باشم اما نه با ضرر

photo_2018-01-29_22-03-14.thumb.jpg.d4619610d654672ec9e82ca940f9d58d.jpg

متعلقات منجمله جعبه و سایر کامل هست، کارت گارانتی هم هست که در صورت لزوم از اون هم تصویر میگذارم.

درود

عجب غولی هست

لینک به دیدگاه

1080 واسه 2k زیاد هم هست!!!

به نظرم نخر صبر کن معماری جدید بیاد !!!

ارزش نداره اینو بدی باز دوباره بری پاسکال بخری . 

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، VansForeveeeee گفته است :

1080 واسه 2k زیاد هم هست!!!

به نظرم نخر صبر کن معماری جدید بیاد !!!

ارزش نداره اینو بدی باز دوباره بری پاسکال بخری . 

معماری جدید (ولتا) احتمالا پاییز سال دیگه میاد. به نظر منم با مدل ti زیاد فرقی نداره تقریبا 20 تا 25 درصد مدل 1080ti قویتر هست. و ایشون درست میگن بهتر صبور باشد چون وقتی مموریهای +HBM2  و DDR6  گزاشته بشه روی کارتها باز انقلابی تو انویدیا صورت میگیره.

مگر اینکه قصد خرید gtx titan v رو داشته باشید.....

ویرایش شده توسط behruz
لینک به دیدگاه

به به چه کارتی :x>>ازین برند هم 980 بلک ادیشین رو دارم هم 980تی آِی رو یکی از دوستان..واقعا کارت عالی هستش.و برند عالی .

به قول دوستان کارت رو نگه دار و صبر کن برای سری جدید>>چون باید با قیمت بالا و فضایی این دوره زمونه کارت 1080تی آی رو بخری :))

و رزولوشن 2K رو هم روی  1080 جوابگو هستش .

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

اگر با کارت ASUS Strix Gaming 1080ti O11g OC سه روز کارکرد، با گارانتی سازگار تا آخر سال 2019  قصد تعویض دارید پیشنهادتون رو بفرمائید...

ضمناً لطفا بفرمائین گارانتیش چی هست و تا کی هست مدتش.

سپاس

لینک به دیدگاه

سلام 

جسارتا بنده هم 1080 دارم مانیتورم هم  2K 278 ROG ایسوس هست  اتفاقا مشکلی هم باهاش ندارم مگه اینکه بخوای بالاتر از ۶۰ فریم بازی کنی در هر صورت تصمیم گیرنده شما هستی . ببخشید قصدم فقط راهنمایی و انتقال تجربه خودم بود امیدوارم به  نتیجه دلخواهت برسی

لینک به دیدگاه

دوستان این هم تصویر کارت گارانتی

photo_2018-02-01_00-23-29.thumb.jpg.ee1c05a040f66b5e3ec6a042e288dc0f.jpg

با توجه به زمان باقیمانده از گارانتی قیمت رو 4600 در نظر میگیریم، از تمامی دوستان هم بابت راهنمایی بسیار متشکرم 

قصدم گیمینگ حداقل روی 60 فریم هست با 2K 

با 1080 توی گیمی مثل Wolfenstein  نمیشه 60 بازی کرد، توی اکثر گیم پلی هام 50 هم داشتم 

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Abraham گفته است :

با توجه به زمان باقیمانده از گارانتی قیمت رو 4600 در نظر میگیریم، از تمامی دوستان هم بابت راهنمایی بسیار متشکرم 

با 1080 توی گیمی مثل Wolfenstein  نمیشه 60 بازی کرد، توی اکثر گیم پلی هام 50 هم داشتم 

Che jaleb! Man khodam wolfenstein ro roye 2k max 60 frame migiram o bazi mikonam kheili az bazi haro ham roye 4k roye 30 frame migiram. Graphicamam gigabyte g1 1080 oc

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

Che jaleb! Man khodam wolfenstein ro roye 2k max 60 frame migiram o bazi mikonam kheili az bazi haro ham roye 4k roye 30 frame migiram. Graphicamam gigabyte g1 1080 oc

روی چه تنظیماتی؟، Ultra؟

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، Abraham گفته است :

درود دوست عزیز!

شما مینتون H110هست و پردازنده تون چطور؟

به نظرم سیستم شما گلوگاهه و کارت نمیتونه قدرت خودشو نمایش بده !

این کارت بالای 60توی 2K در سخت ترین بازی ها باید بده! فروشش اشتباهه و من با کاربرVansforevveeeموافقم.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

درود دوست عزیز!

شما مینتون H110هست و پردازنده تون چطور؟

به نظرم سیستم شما گلوگاهه و کارت نمیتونه قدرت خودشو نمایش بده !

این کارت بالای 60توی 2K در سخت ترین بازی ها باید بده! فروشش اشتباهه و من با کاربرVansforevveeeموافقم.

H170 Gaming Pro هست

ممکنه با پردازندم i5 6600  گلوگاه باشه ولی با مادربرد نیست. قبلاً چند تا ویدئو در یوتوب دیدم که بنظر کارت گلوگاه هست نه پردازنده و مادربرد.

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Abraham گفته است :

H170 Gaming Pro هست

ممکنه با پردازندم i5 6600  گلوگاه باشه ولی با مادربرد نیست. قبلاً چند تا ویدئو در یوتوب دیدم که بنظر کارت گلوگاه هست نه پردازنده و مادربرد.

با مادربورد که گلوگاه نمیکنه.

کارتتون با پردازندتون کاملا گلوگاهه.باید یه پردازنده قویتر تهیه کنید.کارت خیلی قوی هست و بعید میدونم کم بیاره.مشکل از پردازندتونه.الان با این پردازنتون فوق فوقش 1070 اونم با کمی گلوگاه کار میکنه

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Abraham گفته است :

H170 Gaming Pro هست

من منظورم پردازنده است دوست عزیز!(مینبود هیچ وقت گلوگاه نمیشه!)

چون کسی که همچین مینی داره پردازنده ی قوی که نمیندازه روش !

برای قدرت این حداقل 7700 ! خیلی هم گلوگاهه پردازنده تون این پردازنده فقط ti 1050

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

من منظورم پردازنده است دوست عزیز!(مینبود هیچ وقت گلوگاه نمیشه!)

چون کسی که همچین مینی داره پردازنده ی قوی که نمیندازه روش !

برای قدرت این حداقل 7700 ! خیلی هم گلوگاهه پردازنده تون این پردازنده فقط ti 1050

بنده هم 1080 با i5 6600 دارم البته تا 4.4 اورش کردم و تا حالا شاهد گلوگاه شدن پردازنده توی بازی ها نبودم، چون شرط گلوگاه شدن پردازنده، 100 درصد شدن حداقل 1 هسته حین بازیه که همچین موردی ندیدم!

موارد انگشت شماریم بودن که مشکل از موتور و بهینه سازی خود بازی بوده

لینک به دیدگاه

سلام.

دوستان عزیز تاپیک فروش رو تبدیل کردیم به کارشناسی.

اما یکی دوتا نکته هست که گفتنش خالی از لطف نیست شاید بتونه کمکی بکنه.

دوستان عزیز وقتی صحبت سر گلوگاه میشه نمیشه به سادگی گفت پردازنده فلان گلوگاهه یا چی. مگر اینکه یه قطعه بطور فاحشی ضعیف باشه مثلا CPU G4400 یا رم 4GB :4_joy:.

وگرنه در این حالت با مشخصات سیستم استارتر گرامی،  در گیم و اینها باید ببینیم چه گیمی داری بازی می کنی و گیم چقدر Optimize. چقدر به رم وابسته ست و چقدر بار پردازشی روی CPU داره. برای اینکه گلوگاه CPU یا رم رو متوجه بشید یه راه بیشتر وجود نداره. مانیتور کردن سیستم. موقعی که گیم ولفن اشتاین رو مثلا اجرا می کنید ببینید آیا CPU شما 99% یا 100% میشه؟ در این صورت بله CPU گلوگاه هست. آیا رم پر میشه. در این صورت رم گلوگاه هست. اما برای اینکه مطمئن باشید آیا کارت بعلت گلوگاه بودن CPU حد اکثر توانش رو ارائه نمیده، می بایست لود GPU کارت گرافیک رو هم ببینید. فقط در صورتی می تونیم بگیم یه قطعه مانند رم یا CPU برای گرافیک ما گلوگاه شده که Load GPU به 99درصد نرسه.

در ضمن بازی ولفن اشتاین جدید کلا بازی سنگینیه و یه مقدار با سایر بازی ها فرق می کنه و انگار اوپتیمایز نیست.

همچنین بنده از طرفداران پر و پا قرص برند گالاکس، علی الخصوص خانواده Hof هستم. خودم 980HOF داشتم که دو هفته قبل فروختم. بی نظیرن این کارت ها. وقتی میگیری تو دستت می تونی با خود کارت سرگرم شی گیم و بیخیال شی. خوش بحال کسی که اون رو داره و یا اون رو می خره.

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، Abraham گفته است :

روی چه تنظیماتی؟، Ultra؟

Are balatarim tanzimat

لینک به دیدگاه

من همین الان بازی رو اجرا کردم با بالاترین تنظیمات. همه روی uber. با رزولوشن  3440x1440. مانیتور بنده 100Hz  هست و با این تنظیمات فریم ریت از 100 پایین تر نمیاد.

این رزولوشن 34 درصد پیکسل بیشتر از 2k داره.

وقتی با 1080Ti این فریمو می گیرم شما قطعا با 1080 روی 2k بالای 60 باید بگیری.

در مانیتورینگ حداکثر لود cpu  روی 88 درصد بود که عدد بالایی هست( سی پی یو بنده 4770k هست که از مال شما به مراتب قویتره) به احتمال زیاد cpu گلوگاهه و گرنه گرافیک هیچ مشکلی نداره.

لینک به دیدگاه

من همین الان بازی رو اجرا کردم با بالاترین تنظیمات. همه روی uber. با رزولوشن  3440x1440. مانیتور بنده 100Hz  هست و با این تنظیمات فریم ریت از 100 پایین تر نمیاد.

این رزولوشن 34 درصد پیکسل بیشتر از 2k داره.

وقتی با 1080Ti این فریمو می گیرم شما قطعا با 1080 روی 2k بالای 60 باید بگیری.

در مانیتورینگ حداکثر لود cpu  روی 88 درصد بود که عدد بالایی هست( سی پی یو بنده 4770k هست که از مال شما به مراتب قویتره) به احتمال زیاد cpu گلوگاهه و گرنه گرافیک هیچ مشکلی نداره.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Magneto گفته است :

در ضمن بازی ولفن اشتاین جدید کلا بازی سنگینیه و یه مقدار با سایر بازی ها فرق می کنه و انگار اوپتیمایز نیست.

دوست عزیز بازی مثل کره روون اجرا میشه. چطور میگین اپتیمایز نیست؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...