رفتن به مطلب

یک سوال در مورد SSD ADATA SU800 (مشکل برطرف شد)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید

یک سوال داشتم چرا این مورد آبی است؟

ممنون میشم راهنمایم کنید

Untitled.thumb.jpg.ad685c5cfb7bf2ae11d3f0fcfa7f2e3e.jpg

موفق باشین:x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، Done گفته است :

درود

شما مشکل فریز این چیزا هم دارید؟

سلام یعنی برگشت اطلاعات به حالت قبل مثلا ویندوز نصب کردم و بعد از یک خاموش کردن و ریست کردن به حالت اول برگرده منظور شما اینه؟

و یا موقع کار با نرم افزاری یهو از برنامه بیاد بیرون؟

اگه اولی که خیر و دومی هم هم همینطور

ممنون میشم بیشتر توضیح بدید

این SSD رو لپ تاپ بسته شده

موفق باشی:x

لینک به دیدگاه

درود ابوالفضل جان

برای درایو جامد(ssd) تاکنون چنین ایرادی ندیده‌ام. برنامه‌های سنتی برررسی و آزمون دستگاههای ذخیره سازی مانند hdtune بر پایه‌ی هارددیسک نوشته شده‌اند و تفسیر برخی داده‌ها را نمی‌فهمم.

با ssdlife و harddisk sentinel هم بیازما و نتیجه را بگذار.

لینک به دیدگاه

درود

با توجه به اینکه احتمالا نرم‌افزارهای مانیتورینگ و تستینگ متعددی روی سیستم‌تون نصب هست

این ایراد به احتمال 99 درصد از تداخل این نرم‌افزارها در رویت اسمارت SSD هست و نمایشی هست...

بهتره تمام نرم‌افزارهایی که مربوط به تست و مانیتورینگ هستن رو حذف بفرمائین

بعد از این کار سیستم رو یک‌بار ریستارت بفرمائین

سپس با نصب یک نرم‌افزار  - مثلا همون نرم افزاری که باهاش اسکرین‌شات گذاشتین یا مواردی دیگه -  صفحه smart رو چک کنین... و بررسی کنین...

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود ابوالفضل جان

برای درایو جامد(ssd) تاکنون چنین ایرادی ندیده‌ام. برنامه‌های سنتی برررسی و آزمون دستگاههای ذخیره سازی مانند hdtune بر پایه‌ی هارددیسک نوشته شده‌اند و تفسیر برخی داده‌ها را نمی‌فهمم.

با ssdlife و harddisk sentinel هم بیازما و نتیجه را بگذار.

سلام سعید جان عزیز

طبق آزمایش و روش های که احسان جان به بنده یاد دادن تست کردم و مشکل تداخل نرم افزاری است چون در نرم افزار ssdlife رو میزنه که SSD سالم است و مشکلی نداره تست هم گرفتم مشکلی نداشت بدون مشکل بود پس طبق چیزی که احسان جان گفتنند مشکل نرم افزاری است و برنامه های اضافی رو حذف کنم و فقط یک موردمو نصب کنم که مشکلی پیش نیاد

از شما هم ممنونم سعید جان خیلی لطف کردید و وقت گذاشتید جواب بنده رو دادید

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

درود

با توجه به اینکه احتمالا نرم‌افزارهای مانیتورینگ و تستینگ متعددی روی سیستم‌تون نصب هست

این ایراد به احتمال 99 درصد از تداخل این نرم‌افزارها در رویت اسمارت SSD هست و نمایشی هست...

بهتره تمام نرم‌افزارهایی که مربوط به تست و مانیتورینگ هستن رو حذف بفرمائین

بعد از این کار سیستم رو یک‌بار ریستارت بفرمائین

سپس با نصب یک نرم‌افزار  - مثلا همون نرم افزاری که باهاش اسکرین‌شات گذاشتین یا مواردی دیگه -  صفحه smart رو چک کنین... و بررسی کنین...

سلام

بله حق با شما بود احسان جان مشکل نرم افزاری بود و نرم افزارهای اضافی رو حذف خواهم کرد

ازت ممنونم

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، digital_2015 گفته است :

سلام سعید جان عزیز

طبق آزمایش و روش های که احسان جان به بنده یاد دادن تست کردم و مشکل تداخل نرم افزاری است چون در نرم افزار ssdlife رو میزنه که SSD سالم است و مشکلی نداره تست هم گرفتم مشکلی نداشت بدون مشکل بود پس طبق چیزی که احسان جان گفتنند مشکل نرم افزاری است و برنامه های اضافی رو حذف کنم و فقط یک موردمو نصب کنم که مشکلی پیش نیاد

از شما هم ممنونم سعید جان خیلی لطف کردید و وقت گذاشتید جواب بنده رو دادید

یعنی الان hdtune در بخش health آن خطا را نشان نمی‌دهد؟

لینک به دیدگاه

در در 1396/11/15, 16:41:13، سعید بهمنیان گفته است :

یعنی الان hdtune در بخش health آن خطا را نشان نمی‌دهد؟

سلام سعید جان شرمنده دیر جواب میدم

نمایش میده ولی طبق تست های که گرفتم سالم بود هم سرعت هم تست Error scan که مشکلی نبود و SSD LIFE که میگه ssd مشکلی نداره

Untitled.thumb.jpg.37d341aa8d02cd4c439e2b48616f0e44.jpg

من طبق چیزی که احسان جان بهم گفت باید نرم افزارهای مانیتورینگ حذف کنم چون رو سیستمم نرم افزارهای

CPU-Z و GPU-Z و HWMonitorPro و Speccy رو دارم :Dو تمامیش  باعث ایجاد تداخل میشه و اون ارور هم نمایشی است با توجه به تست ها

بازم از شما ممنونم سعید جان

سوالی بود در خدمتم

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

سلام سعید جان شرمنده دیر جواب میدم

نمایش میده ولی طبق تست های که گرفتم سالم بود هم سرعت هم تست Error scan که مشکلی نبود و SSD LIFE که میگه ssd مشکلی نداره

Untitled.thumb.jpg.37d341aa8d02cd4c439e2b48616f0e44.jpg

من طبق چیزی که احسان جان بهم گفت باید نرم افزارهای مانیتورینگ حذف کنم چون رو سیستمم نرم افزارهای

CPU-Z و GPU-Z و HWMonitorPro و Speccy رو دارم :Dو تمامیش  باعث ایجاد تداخل میشه و اون ارور هم نمایشی است با توجه به تست ها

بازم از شما ممنونم سعید جان

سوالی بود در خدمتم

سپاس از پاسخت ابوالفضل جان

لینک به دیدگاه

@digital_2015

درود و سپاس...

ابو‌الفضل عزیز اگر با پاک‌کردن تمام نرم‌افزارها و ریستارت سیستم

و نصب مجدد HD Tune و یا نرم‌افزار دیگری هنوز این ارور توی اسمارت وجود داره پس مشکل کماکان وجود داره... اگر نیست که نمایشی بوده...

دقت کن موقعی که نرم‌افزاری رو حذف میکنی، لاگ و فایل‌های موقتش رو هم از پوشه‌ی نصب اون حذف کنی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...