رفتن به مطلب

مشاوره فوری جهت انتخاب سیستم تدوین فیلم و رندرینگ تا سقف 9 میلیون تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 54 دقیقه قبل، sepehrariaee گفته است :

توصیه اینه اول ssd اینترپرایز سامسونگ مثلا sm861 ببندن و بعد یه M2 اضافه کنن . بعد خرید M2 میتونن از ssd اول برای خروجی رندر استفاده کنن . اینجوری دیگه سرعت کارشون خیلی بالا میره . و بنظرم با بودجه محدود خرید کراسهایر اشتباهه تقریبا . برد بسیار خوبیه من خودم یه باندل از 1800و کراسهایر دارم ولی در صورتی که اورکلاک نمیکنن با پریم x370 ایسوس تو سرعت سیستم فرقی نمیکنه براشون . هارد هم بنظرم خرید دوتا مثل هم و بعد رید بستنش بهتره تا یدونه . 

دقیقا حدفم برایssd همین هست ssd که  الان دارم از سیستم قبلی که داشتم  اوردم رو این سیستم

در 8 ساعت قبل، saeid shirzadi گفته است :

سیستم خیلی خوبی دارین  فنش بچرخه براتون?

البته ۱۰۷۰ واسم زیاده با ۱۰۶۰ هم کارم راه میفته بجاش میتونم رم رو بیشتر بردارم فک کنم بهتره

ممنون

منظور من از لیست این بود سیستمی بر پایه رایزن حتما انتخاب کن که واقعا جواب گو هست حتی بیشتر از انتظار

لینک به دیدگاه

سلام

چرا  این دیسک سخت

HDD: WD Purple 2TB

شاید دیسک سخت مشکی یا آبی بهتر باشد

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، DR460N گفته است :

سلام

چرا  این دیسک سخت

HDD: WD Purple 2TB

شاید دیسک سخت مشکی یا آبی بهتر باشد

درود ب شما

بله درست میفرمایید من اطلاع نداشتم که سری بنفش راسته کار من نیست و دگ تصمیم بر این شد که از خرید بنفش صرف نظر کنم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، sepehrariaee گفته است :

توصیه اینه اول ssd اینترپرایز سامسونگ مثلا sm861 ببندن و بعد یه M2 اضافه کنن . بعد خرید M2 میتونن از ssd اول برای خروجی رندر استفاده کنن . اینجوری دیگه سرعت کارشون خیلی بالا میره . و بنظرم با بودجه محدود خرید کراسهایر اشتباهه تقریبا . برد بسیار خوبیه من خودم یه باندل از 1800و کراسهایر دارم ولی در صورتی که اورکلاک نمیکنن با پریم x370 ایسوس تو سرعت سیستم فرقی نمیکنه براشون . هارد هم بنظرم خرید دوتا مثل هم و بعد رید بستنش بهتره تا یدونه . 

سلام

در مورد رید بستن هارد یه توضیح مختصری میدین لطفا؟مزیتش چی هست؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، saeid shirzadi گفته است :

سلام

در مورد رید بستن هارد یه توضیح مختصری میدین لطفا؟مزیتش چی هست؟

ببینید ما چند جور رید بستن داریم که معمولا تو مادربرد ها از 4 نوع 0 و 1 و 5 و 10 پشتیبانی میکنن و NAS های سازمانی که هاردهای بسیار زیادی رو ساپورت میکنند (مثلا نوع رکمونتها تا 48 هارد رو ساپورت میکنند و انواع بسیار بیشتر که بیشتر تو دیتاسنترها کاربرد دارند) . ولی در حد کاربردهای خانگی حرفه ای و ورک استیشن ها همین 4 نوع بیشتر کاربرد دارند . بهترین نوع رید بستن که بدرد کار شما میخوره نوع 0 هست که به نوعی ترکیب سرعت و حجم دو هارد با هم و برای افزایش سرعت و کارایی هست و به حداقل دو هارد نیاز دارین البته کاملا بابد مشابه باشن .البته بهتر باشه وگرنه سرعت نهایی پایین میاد . در واقع اطلاعات انگار روی یک هارد ذخیره میشن . تو جاهایی که اطلاعات (البته بیشتر منظور نگهداری اطلاعات هست) خیلی ذخیره سازیشون مهم نیستن و فقط سرعت ملاک هست کاربرد داره ؛ در واقع با بکار بردن nهارد سرعت خواندن و نوشتن nبرابر میشه . رید 1 بیشتر برای بک آپ گیری کاربرد داره یعنی انگار اطلاعات همزمان روی دوتا هارد کپی میشن همزمان . 

رید 5 (که جایگزین رید 3و4 شده) یعنی نوشتن روی هاردهای مختلف بصورت همزمان ولی بدون صف بندی و بصورت همزمان روی هاردهای سیستم . مثلا تو یه اداره (مثل بانک که دیگه تو سیستمهای جدید فقط هر کامپیوتر عملیات ورود و خروج رو انجام میده و در واقع بزبان ساده بصورت کلاینت هست و ذخیره اصلی اطلاعات وارد شده و خارج شده جایی بغیر کامپیوتر کاربر ؛ روی سرور اصلی بانک یا اداره ؛ ثبت و ذخیره میشه و به حفظ اطلاعات بسیار کمک میکنه چون مثلا با حذف یک یا حتی تمام کلاینت ها هیچ تداخلی روی اطلاعات سازمان و در مثال ما یعنی بانک پیش نمیاد)که بصورت همزمان چندین داده از چندین کلاینت به سمت سرور میاد یا حتی از سمت چندتا سرور به سمت دیتا سنتر میاد و قراره بصورت همزمان ذخیره بشه کاربرد بسیار بالایی داره و در واقع سرعت خواندن و نوشتن بسیار بالاتر میره و بیتهای توازنی بصورت بلوک روی هاردها ذخیره میشن و همین ذخیره بلوکی منجر به سرعت بالاتر و داشتن یک کپی از تمام اطلاعات روی هاردهای دیگه میشه و در واقع با حذف یه هارد هیچ خللی تو اطلاعات ایجاد نمیشه چون یه کپی اش مشترک بین هاردهای دیگه هست . اینم بگم به حداقل 4 تا هارد نیاز هست تو این شرایط .

رید 10 یعنی اول رید 1 اجرا شده یعنی یه کپی روی هارد دیگه و بعد رید 0 . 

رید های دیگم داریم که بد نیست بدونید مثلا رید 01 که طبیعتا یعنی اول رید 0 اجرا شده و بعد رید 1 .

رید 50 یا 05 که مشابه مثال بالایی هست . 

رید 6 که بعد رید 5 اومده و یعنی یه بیتهای توازنی بصورت همزمان دیسک دیگه ای رایت یا ذخیره میشه و طبیعتا تو این حالت با حذف دو تا هارد هیچ خللی تو اطلاعات ایجاد نمیشه ولی بدلیل رایت همزمان رو یه هارد پنجم سرعت خواندن و نوشتن کم میشه ولی بازیابی یا ریکاوری اطلاعات بهتر صورت میگیره و همونجور که اشاره کردم به حداقل 5 تا هارد نیاز هست . 

ویرایش شده توسط sepehrariaee
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، sepehrariaee گفته است :

ببینید ما چند جور رید بستن داریم که معمولا تو مادربرد ها از 4 نوع 0 و 1 و 5 و 10 پشتیبانی میکنن و NAS های سازمانی که هاردهای بسیار زیادی رو ساپورت میکنند (مثلا نوع رکمونتها تا 48 هارد رو ساپورت میکنند و انواع بسیار بیشتر که بیشتر تو دیتاسنترها کاربرد دارند) . ولی در حد کاربردهای خانگی حرفه ای و ورک استیشن ها همین 4 نوع بیشتر کاربرد دارند . بهترین نوع رید بستن که بدرد کار شما میخوره نوع 0 هست که به نوعی ترکیب سرعت و حجم دو هارد با هم و برای افزایش سرعت و کارایی هست و به حداقل دو هارد نیاز دارین البته کاملا بابد مشابه باشن .البته بهتر باشه وگرنه سرعت نهایی پایین میاد . در واقع اطلاعات انگار روی یک هارد ذخیره میشن . تو جاهایی که اطلاعات (البته بیشتر منظور نگهداری اطلاعات هست) خیلی ذخیره سازیشون مهم نیستن و فقط سرعت ملاک هست کاربرد داره ؛ در واقع با بکار بردن nهارد سرعت خواندن و نوشتن nبرابر میشه . رید 1 بیشتر برای بک آپ گیری کاربرد داره یعنی انگار اطلاعات همزمان روی دوتا هارد کپی میشن همزمان . 

رید 5 (که جایگزین رید 3و4 شده) یعنی نوشتن روی هاردهای مختلف بصورت همزمان ولی بدون صف بندی و بصورت همزمان روی هاردهای سیستم . مثلا تو یه اداره (مثل بانک که دیگه تو سیستمهای جدید فقط هر کامپیوتر عملیات ورود و خروج رو انجام میده و در واقع بزبان ساده بصورت کلاینت هست و ذخیره اصلی اطلاعات وارد شده و خارج شده جایی بغیر کامپیوتر کاربر ؛ روی سرور اصلی بانک یا اداره ؛ ثبت و ذخیره میشه و به حفظ اطلاعات بسیار کمک میکنه چون مثلا با حذف یک یا حتی تمام کلاینت ها هیچ تداخلی روی اطلاعات سازمان و در مثال ما یعنی بانک پیش نمیاد)که بصورت همزمان چندین داده از چندین کلاینت به سمت سرور میاد یا حتی از سمت چندتا سرور به سمت دیتا سنتر میاد و قراره بصورت همزمان ذخیره بشه کاربرد بسیار بالایی داره و در واقع سرعت خواندن و نوشتن بسیار بالاتر میره و بیتهای توازنی بصورت بلوک روی هاردها ذخیره میشن و همین ذخیره بلوکی منجر به سرعت بالاتر و داشتن یک کپی از تمام اطلاعات روی هاردهای دیگه میشه و در واقع با حذف یه هارد هیچ خللی تو اطلاعات ایجاد نمیشه چون یه کپی اش مشترک بین هاردهای دیگه هست . اینم بگم به حداقل 4 تا هارد نیاز هست تو این شرایط .

رید 10 یعنی اول رید 1 اجرا شده یعنی یه کپی روی هارد دیگه و بعد رید 0 . 

ممنون بابت توضیحات کامل

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، saeid shirzadi گفته است :

شما برای هارد چی پیشنهاد میدین؟وسترن آبی؟یا کلا برند دیگه ای خرید کنم؟

والا هارد خاصی مد نظرم نیست. فقط خواستم بگم از خریدن هارد بنفش اجتناب کنید.

لینک به دیدگاه

در در 1396/11/21, 23:31:53، Amir.s.b گفته است :

دوست گلم اگر دقت کنی گفتم ناهماهنگی!

درست ندیده بودم  نا  واضح نبود  شرمنده

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، nimajafarpour گفته است :

درست ندیده بودم  نا  واضح نبود  شرمنده

با اجازه از استارتر محترم و گرامی

نیما جان دشمنت شرمنده باشه قبول دارم درست ننوشتم اصلاح میکنم!

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

دوستان سلام

بعد از راهنمایی های دوستان عزیز لیونی توی این تاپیک به بنده سیستم زیر رو با حدود 10 میلیون تومن بستم و الانم واقعا راضیم و کارمو به خوبی راه میندازه

mb: asus prime x370-pro

cpu: ryzen 1700

vga: asus gtx 1070 strix

ram: teamgroup nighthawk 2*16 gig 3200mhz

hdd: barracuda 2t

ssd: samsung 960 evo 250g

psu: coolermaster 650

case: green x3+ viper

mouse:logitech g402

keyboard: logitech k280e

البته ناگفته نماند که بنده مادربورد و پاور و کیس و کارت رو بصورت دست دوم از بچه های هیمن انجمن خریداری کردم وگرنه بیشتر از این مبلغ واسم آب میخورد

و در آخر هم یه تشکر ویژه از دوست خوبمون @EHSANRF بکنم که کلی بهشون زحمت دادم و مزاحمشون شدم و با وجود اینکه شناختی از بنده نداشتن کلی وقت گذاشتن و بنده رو راهنمایی کردن مخصوصا در مورد انتخاب رم ها که بنده هم اینجا به دوستان اعلام میکنم اگر قصد خرید رم تو حجم بالا رو دارن واقعا رم های تیم گروپ سازگاری خوبی با پلتفرم رایزن دارن و من خیلی راضی هستم

و البته یه تشکر هم از دوستانی که توی این تاپیک بنده رو راهنمایی کردن:x

لینک به دیدگاه

مانیتور سری ایسوس که تکنولوژی IPS داشته باشه بگیرید برای کار شما مناسبتره و از مدل های VZ

لینک به دیدگاه

در در 1396/12/13, 12:33:59، hunter6470 گفته است :

مانیتور سری ایسوس که تکنولوژی IPS داشته باشه بگیرید برای کار شما مناسبتره و از مدل های VZ

سلام.سپاس بابت راهنمایی ولی  مانیتور رو LG 29um68 خریدم ،بخاطر عریض بودن و قیمت مناسبش و کیفیتش هم خوبه من راضیم در حال حاضر 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...