رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد فلش مموری سامسونگ (همه شرکت کنید خواهشاً)

mInI_ClockEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام
دوستان من یکعدد از این مدل فلش مموری با حجم 64 گیگ  از دیجی کالا سفارش دادم که بعد از 2 روز آوردن برام
الان که از کارتن دیجی کالا بیرون آوردم احساس می کنم این فلش تقلبی هست
زنگ زدم به پشتیبانی دیجی کالا موضوع رو بهشون گفتم و خواستم مرجوع بشه که با شرایط خاص گفتن محصول رو اگر مورد داشت بعد از بررسی میگیرن و پول رو پس میدن
میخواستم بدونم آیا کسی از این مدل فلش مموری خریده ؟ یا داره
اگر کسی داره از همه جهات عکس بزاره

چون محصولی که دیجی کالا برام آورده با اون چیزی که تو سطح نت میبینم (تا جایی که میشه دید) اصلاً همخوانی نداره
همین الان دیجی کالا محصول رو ناموجود کرد :(:(
مدل مربوطه  Samsung 64GB BAR (METAL) USB 3.0 Flash Drive (MUF-64BA/AM)
https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/usb-flash-drives/usb-3-0-flash-drive-bar-64gb-muf-64ba-muf-64ba-am/
https://www.amazon.com/Samsung-METAL-Flash-MUF-64BA-AM/dp/B013CCTJKE

عکسهای مربوطه :
20403619776190082692.jpg

37464211552622251003_thumb.jpg 63337879864730858951_thumb.jpg

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
دوستان عکسها اضافه شد
منتظر نظراتتون هستم
توی عکس پایین یکسری تفاوت رو مشخص کردم با محصولی که برام آوردن و عکسش توی پست اول هست
همچنین مغزی فلش مموری دارای رنگ سیاه هست که تا جایی که میشه دید دارای 4 پین هست که فکر میکنم فلش های USB2 به این صورت هستن
25368589884573786832.jpg

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

همچنین مغزی فلش مموری دارای رنگ سیاه هست که تا جایی که میشه دید دارای 4 پین هست که فکر میکنم فلش های USB2 به این صورت هستن
25368589884573786832.jpg

درود

بنده اطلاعی ندارم از این فلش

ولی این نوشته با usbورژن دو هم همخوانی داره پس این مغزی چهار سیمش درسته و مشکلی نداره و خیلی از usbورژن سه ها هم مشکی هستن!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 27 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

درود

بنده اطلاعی ندارم از این فلش

ولی این نوشته با usbورژن دو هم همخوانی داره پس این مغزی چهار سیمش درسته و مشکلی نداره و خیلی از usbورژن سه ها هم مشکی هستن!

با سپاس
دوست گرامی این موضوع رو اطلاع دارم ولی خب تا اونجایی که چشمم میبینه  فقط دارای 4 پین هست و لی در فلش مموری های USB 3بصورت 5 پین هست
اگر امکانش رو دارید برید توی لینک سایت آمازون که در پست اول گزاشتم همه نظرات که گزاشتن و مخصوصاً کسانی که از محصول عکس گزاشتن رو ببینید متوجه میشید

4575685.thumb.jpg.e4ab03abe0a1d1f982d0efcaa14e9755.jpg

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سپاس
دوست گرامی این موضوع رو اطلاع دارم ولی خب تا اونجایی که چشمم میبینه  فقط دارای 4 پین هست و لی در فلش مموری های USB 3بصورت 5 پین هست
الان این اگر امکانش رو دارید برید توی لینک سایت آمازون که در پست اول گزاشتم همه نظرات که گزاشتن و مخصوصاً کسانی که از محصول عکس گزاشتن رو ببینید متوجه میشید

4575685.thumb.jpg.e4ab03abe0a1d1f982d0efcaa14e9755.jpg

احتمال زیاد فیک هست یا لیسانس برای کشور های تحریم شدس که فرق داره با محصول اصلی!

این فلش مموری رو به خاطر قیمت گرونش کسی نمیخره ولی خب اگر دیدی رنگش و متالیکش بده دیگه باید مطمئن شد فیکه تازه از نمای پشتی با عکسی که توی سایت دیجی کالا هستش فرق داره و بعدشم روی داخل فلش باید یه لایه ی آبی رنگ باشه که نداره و فروشندشم دیجی کالا نیست!

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

احتمال زیاد فیک هست یا لیسانس برای کشور های تحریم شدس که فرق داره با محصول اصلی!

این فلش مموری رو به خاطر قیمت گرونش کسی نمیخره ولی خب اگر دیدی رنگش و متالیکش بده دیگه باید مطمئن شد فیکه تازه از نمای پشتی با عکسی که توی سایت دیجی کالا هستش فرق داره و بعدشم روی داخل فلش باید یه لایه ی آبی رنگ باشه که نداره و فروشندشم دیجی کالا نیست!

دقیقاً رنگش متالیک نیست و خیلی بد قالب خورده من هم شک کردم
زنگ زدم به دیجی قرار مامورش بیاد کالا رو مرجوع کنه بعد از تماس من برداشتن این مدل رو ناموجود کردن
خدا میدونه به پولموم میرسم یا نه :(:(

لینک به دیدگاه

فلش رو از تو قاب درآرودید ؟ اگر آره که با برنامه تستسش کنید اگر هم نه که به دیجی بگید ازش خوشم نمیاد یه مدل دیگه میخوام 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
والا زنگ که زدم به دیجی گفتن اگر باز نکردید پس میگیرم من هم دیگه جرات نکردم بازش کنم
الان Ebay  رو چک کردم فکر کنم پارت نامبر مدل برای 16 گیگ ولی در اصل 8 گیگ هست  هست روی پک زده 64 گیگ
اصلاً یه چیز عجیبی هست خداوکیلی

این لینک رو ببنید با عکس محصولی که برای من فرستادن

MUF-08BA

https://www.ebay.de/itm/Samsung-16GB-Mini-USB-Stick-3-0-TransMemory-Flash-Drive-Speicherstick-MUF-08BA-/332495840473

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سپاس
اگر امکانش رو دارید برید توی لینک سایت آمازون که در پست اول گزاشتم همه نظرات که گزاشتن و مخصوصاً کسانی که از محصول عکس گزاشتن رو ببینید متوجه میشید

سلام

من که دو تا USB3 دارم 4 پین هستن هر دو :|

لینک به دیدگاه

یکسری تفاوت با عکس دوم همین فلش هم هست.

71es6-qTTuL._SL1500_.thumb.jpg.ec5e9eecbdd361709d73fac4011701aa.jpg

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

خیلی نمیشه روی ظاهر تصمیم گیری کرد

بستگی داره به اینکه سیستم یعنی ویندوز چطور شناسایی اش کنه

یه راه دیگم داری . اگه بارکد اسکنر رو داری ببین با اسکن بارکد محصول به چه چیزی میرسی . اگه به همون نوع بسته بندی و سایت معتبری یا خود سایت سامسونگ رسیدی که اصلیه وگرنه که فیک هست

و البته از دیجی کالا بعید نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
الان با بارکد اسکنر چک کردم و نتیجه جستجو بصورت زیر هست
https://www.google.com/search?q=887276064543&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
الان با بارکد اسکنر چک کردم و نتیجه جستجو بصورت زیر هست
https://www.google.com/search?q=887276064543&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b

مگه دیجی نیومد پس بگیره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، فرـشاد گفته است :

مگه دیجی نیومد پس بگیره

نه هنوز نیومده
گفتن یکشنبه میاد مامورش :41_pensive::41_pensive:
کسی تا حالا کالایی رو به دیجی کالا مرجوع کرده ؟
باید رسید بگیرم ؟
چجوری روال کاریشون ؟
کسی تجربه ایی داره ؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

نه هنوز نیومده
باید رسید بگیرم ؟
چجوری روال کاریشون ؟
کسی تجربه ایی داره ؟

من یه بار کردم

یه فرمی هستش باید پر کنی قرمز رنگه همراه محصول فرستاده میشه!!!

چون یه کالا هست یه قسمتش پر کن شماره کالا و سبدی که برات ارسال کرده را توش درج و دلیل مرجوعیت بنویس !
تو کارتنی که خریدت درونش بوده بزار و منتظر مامور باش وقتی آمد توضیح بده که کجاش مشکل داشته!و نشونش بده و بذار داخل جعبه و چسبشم بزن(optional) بده بره

یه ایمیل برات میاد درباره ی کالای مرجوعیت شماره کارت بانکی به همراه اسمت رو براش در جواب بفرس و بعد از دوسه روز یه یه هفته برات میریزن پولش رو!

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

نه هنوز نیومده
باید رسید بگیرم ؟
چجوری روال کاریشون ؟
کسی تجربه ایی داره ؟

من 2 بار مرجوع کردم و پولو پس دادم ناراحت نباش 

ویرایش شده توسط mnbv172
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

من یه بار کردم

یه فرمی هستش باید پر کنی قرمز رنگه همراه محصول فرستاده میشه!!!

چون یه کالا هست یه قسمتش پر کن شماره کالا و سبدی که برات ارسال کرده را توش درج و دلیل مرجوعیت بنویس !
تو کارتنی که خریدت درونش بوده بزار و منتظر مامور باش وقتی آمد توضیح بده که کجاش مشکل داشته!و نشونش بده و بذار داخل جعبه و چسبشم بزن(optional) بده بره

یه ایمیل برات میاد درباره ی کالای مرجوعیت شماره کارت بانکی به همراه اسمت رو براش در جواب بفرس و بعد از دوسه روز یه یه هفته برات میریزن پولش رو!

با سلام و سپاس
دوست گرامی با توجه به وضعیتی که تو تاپیک مطرح کردم بنظرتون علت مرجوع کردن رو چی بنویسم که پول رو پس بگیرم ؟

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام و سپاس
دوست گرامی با توجه به وضعیتی که تو تاپیک مطرح کردم بنظرتون علت مرجوع کردن رو چی بنویسم که پول رو پس بگیرم ؟

بنویس عدم تطابق با مشخصات درج شده در سایت (البته اگه اینطوره)

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Gintama گفته است :

بنویس عدم تطابق با مشخصات درج شده در سایت (البته اگه اینطوره)

یه سوال ؟ دیجی قابلیت این رو نداره که جنس رو کلا پس بدیم ؟ مثلا دوستمون بگه از خرید منصرف شدم یا یک مدل دیگه انتخاب کردم یا چیزی از این دست ؟ حتما باید یه عیب و ایرادی باش تا پس بگیره ؟ 

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، فرـشاد گفته است :

یه سوال ؟ دیجی قابلیت این رو نداره که جنس رو کلا پس بدیم ؟ مثلا دوستمون بگه از خرید منصرف شدم یا یک مدل دیگه انتخاب کردم یا چیزی از این دست ؟ حتما باید یه عیب و ایرادی باش تا پس بگیره ؟ 

تا جایی که به خاطر دارم میشد تا 7 روز اگه بسته بندی رو باز نکرده باشی پس بفرستی حتی اگه مشکلی نداشته باشه , الان نمی دونم همچنان دیجی کالا این سیاست پس گرفتن بی قید و شرط رو داره یا خیر 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
دوستان تا الان که ساعت 14.50 دقیقه هست مامور مرجوع کالا نیومده
موندم دوباره تماس بگیرم یا نه
گفتن نهایتاً از 9 صبح تا 3 بعدظهر میرسه مامورشون
فکر کنم سر کاریه

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
دوستان تا الان که ساعت 14.50 دقیقه هست مامور مرجوع کالا نیومده
موندم دوباره تماس بگیرم یا نه
گفتن نهایتاً از 9 صبح تا 3 بعدظهر میرسه مامورشون
فکر کنم سر کاریه

الان 19ساعت از پیامت گذشته!

آمدن پس بگیرن؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
بله دوست گرامی بعد از اینکه زنگ زدم به دیجی ، با مامورشون تماس گرفتن و حدود 1 ساعت بعدش اومد و تحویل گرفت و یک رسید داد ، گفت که با شما تماس میگیرن برای پرداخت  ولی خب هنوز خبری نیست
الان هم خورده به تعطیلی
فعلاً صبر میکنم ببینم چی میشه
ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردند

لینک به دیدگاه

به راحتی پس می‌گیرن. نگران نباش.

منتها درباره‌ی اصل و تقلبی بودن به‌هیچ وجه به دیجی‌کالا اتکا نکنید. کالاهایی که گارانتی اصلی دارند که هیچ مشکلی در موردشون نیست.  در غیر این‌صورت به همین ترتیبی که چک کردید باید کنترل کنید به‌خصوص محصولات سامسونگ. من خودم به شخصه درمورد کابل usb 3.1  type c که شارژ سریع داشته باشه همین مشکل رو داشتم که عمده کابل‌های ادعایی ارزان دیجی‌کالا تقلبی هستند و شارژ سریع ندارند یا بعد از مدت کوتاهی دیگه شارژ سریع نمی‌کنند!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...